NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
NFL meccsek Londonban topic nem lehetne megint?Lassan aktuális megint...és az ezzel kapcsolatos infók sztem elvesznének a csevegő vagy Off topicokban.(szval jobb lenne egy helyen)THX! 😉
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
le van zárva. de már ott is modi voltál ezért tudnál írniharomtGondoltam rá, hogy ez lehet a háttérben 😊 Akkor viszont a figura hackelhetett, vagy nem tudom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez meg mi lehet? 😀 És hogyan? 😊 (mintha le lenne zárva a régi fórum). szerk.: most nézem nincs lezárva, legalábbis nálam ott van az "új téma" meg "új hozzászólás" opció, de akkor is kicsit eltévedt a júzer 😊Rataccessle van zárva. de már ott is modi voltál ezért tudnál írni
több mint 14 éve
Ez meg mi lehet? 😀 És hogyan? 😊 (mintha le lenne zárva a régi fórum). szerk.: most nézem nincs lezárva, legalábbis nálam ott van az "új téma" meg "új hozzászólás" opció, de akkor is kicsit eltévedt a júzer 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szerintem rosszul szerepel a főoldalon a PHI-WAS meccs végeredménye.Matthew99javítva, kösz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szerintem rosszul szerepel a főoldalon a PHI-WAS meccs végeredménye.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
miért nincsenek avatarok és aláírások?.brkmeccsek idejére le szoktuk venni, h ne akassza fel magát a szerver
több mint 14 éve
.brk
1 890
miért nincsenek avatarok és aláírások?
több mint 14 éve
Ezt az atomit kivehetnétek a topikokból.Ez itt nem jegyiroda.
több mint 14 éve
igen természetesen csak kéne valami kis banner vagy valamiharomtMegnézem, hogy mit tehetek az ügyért.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen természetesen csak kéne valami kis banner vagy valami
több mint 14 éve
Igaz, hogy nem annyira blog, de a patriots.hu megfelel szakmailag? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
konkrétan bármikor meg lehet tenni. Egyszerűen annyi hogy mi szűrjük, hogy melyik blog felel meg szakmailag a kritériumainknak
több mint 14 éve
passzKöszi. És mikor?apeszosLáttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszosa jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazásátJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Köszi. És mikor?Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszosa jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazásátJJ Tiller
több mint 14 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszosa jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazását
---
több mint 14 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?
több mint 14 éve
Ismét rákérdeznék, hogy van e esély arra, hogy az új hozzászólások kerüljenek felülre?a szakembörök se tudják megcsinálni 😕
Sokkal jobb lenne úgy.Sobri Jóska
http://punbb.hu/topic/7/hozzaszolas-sorrend-csereje/
több mint 14 éve
Ismét rákérdeznék, hogy van e esély arra, hogy az új hozzászólások kerüljenek felülre?Sokkal jobb lenne úgy.
több mint 14 éve
Bugot reportol 😛 Hogy csak az időzónához nyúlt, még is átváltott Carbonra.tenorxMagam se mondhattam volna szebben. :]
több mint 14 éve
Bugot reportol 😛 Hogy csak az időzónához nyúlt, még is átváltott Carbonra.Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.salandernem értem hogy mit szeretnél?
milyen skint?haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.salandernem értem hogy mit szeretnél?
milyen skint?
több mint 14 éve
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.
több mint 14 éve
mert a kritikát is tisztességes stílusban kell megfogalmazni nem olyan módon ahogy tettedOrkHmm, nem hiszem, hogy olyan szinten túlléptem volna a határvonalat, de legyen. De azért az irodalmi stílust ezentúl is mellőzni fogom, mert ez azért csak egy fórum és nem egy irodalom érettségi. Megjegyzem egy szószerkezetet használtam, amely elég elterjedt napjainkban.
De! Annyit nem ér az egész, hogy ezen vitázzunk! Köszönöm a választ!