NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
NFL meccsek Londonban topic nem lehetne megint?Lassan aktuális megint...és az ezzel kapcsolatos infók sztem elvesznének a csevegő vagy Off topicokban.(szval jobb lenne egy helyen)

THX! 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
le van zárva. de már ott is modi voltál ezért tudnál írniharomt
Gondoltam rá, hogy ez lehet a háttérben 😊 Akkor viszont a figura hackelhetett, vagy nem tudom 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez meg mi lehet? 😀 És hogyan? 😊 (mintha le lenne zárva a régi fórum). szerk.: most nézem nincs lezárva, legalábbis nálam ott van az "új téma" meg "új hozzászólás" opció, de akkor is kicsit eltévedt a júzer 😊Rataccess
le van zárva. de már ott is modi voltál ezért tudnál írni
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ez meg mi lehet? 😀 És hogyan? 😊 (mintha le lenne zárva a régi fórum). szerk.: most nézem nincs lezárva, legalábbis nálam ott van az "új téma" meg "új hozzászólás" opció, de akkor is kicsit eltévedt a júzer 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 371 — no es importante
Szerintem rosszul szerepel a főoldalon a PHI-WAS meccs végeredménye.Matthew99
javítva, kösz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Szerintem rosszul szerepel a főoldalon a PHI-WAS meccs végeredménye.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
miért nincsenek avatarok és aláírások?.brk
meccsek idejére le szoktuk venni, h ne akassza fel magát a szerver

több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
miért nincsenek avatarok és aláírások?
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Ezt az atomit kivehetnétek a topikokból.
Ez itt nem jegyiroda.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
igen természetesen csak kéne valami kis banner vagy valamiharomt
Megnézem, hogy mit tehetek az ügyért.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ha már így rákérdeztek, a redskinsfan?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen természetesen csak kéne valami kis banner vagy valami
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Igaz, hogy nem annyira blog, de a patriots.hu megfelel szakmailag? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
konkrétan bármikor meg lehet tenni. Egyszerűen annyi hogy mi szűrjük, hogy melyik blog felel meg szakmailag a kritériumainknak
több mint 14 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszos
a jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazásátJJ Tiller
Köszi. És mikor?apeszos
passz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszos
a jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazásátJJ Tiller
Köszi. És mikor?
több mint 14 éve
a jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazását

---
több mint 14 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ismét rákérdeznék, hogy van e esély arra, hogy az új hozzászólások kerüljenek felülre?

Sokkal jobb lenne úgy.Sobri Jóska
a szakembörök se tudják megcsinálni 😕
http://punbb.hu/topic/7/hozzaszolas-sorrend-csereje/

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Ismét rákérdeznék, hogy van e esély arra, hogy az új hozzászólások kerüljenek felülre?

Sokkal jobb lenne úgy.

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Bugot reportol 😛 Hogy csak az időzónához nyúlt, még is átváltott Carbonra.tenorx
Magam se mondhattam volna szebben. :]
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.salander
nem értem hogy mit szeretnél?
milyen skint?haromt
Bugot reportol 😛 Hogy csak az időzónához nyúlt, még is átváltott Carbonra.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.salander
nem értem hogy mit szeretnél?
milyen skint?
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.
több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
mert a kritikát is tisztességes stílusban kell megfogalmazni nem olyan módon ahogy tettedOrk
Hmm, nem hiszem, hogy olyan szinten túlléptem volna a határvonalat, de legyen. De azért az irodalmi stílust ezentúl is mellőzni fogom, mert ez azért csak egy fórum és nem egy irodalom érettségi. Megjegyzem egy szószerkezetet használtam, amely elég elterjedt napjainkban.

De! Annyit nem ér az egész, hogy ezen vitázzunk! Köszönöm a választ!