A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az nagyon jó lenne 😀 Te is Griz fan vangy? 😊egyáltalán nem, sőt, bár ez az évük nem alakul olyan jól az edzőváltás miatthonnan és mitől a Montana fanság? 😀JJ Tillervoltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊kovalovszkiz
de figyeld majd a híreket december-január környékén, elég valószínű, hogy hamarosan felmegy a Grizzlies az elsőosztálybaJJ Tiller
több mint 15 éve
Ez nem így van. kishaszi sem tud válaszolni bizonyos HSZ-ekre a Steelers topikban. Ott jelezte is a problémát.A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.diverdocHa nem tudsz válaszolni akkor le van zárva a topik.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.diverdocminuszozás már rég nincs.
Ha nem tudsz válaszolni akkor le van zárva a topik.
több mint 15 éve
A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 15 éve
egyáltalán nem, sőt, bár ez az évük nem alakul olyan jól az edzőváltás miattvoltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊kovalovszkizakkor értem 😀 köszikovalovszkizhonnan és mitől a Montana fanság? 😀JJ Tiller
de figyeld majd a híreket december-január környékén, elég valószínű, hogy hamarosan felmegy a Grizzlies az elsőosztályba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
voltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊honnan és mitől a Montana fanság? 😀JJ Tillersehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.Höriakkor értem 😀 köszikovalovszkiz
több mint 15 éve
honnan és mitől a Montana fanság? 😀akkor értem 😀 köszikovalovszkizSziasztok!sehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.Höri
A bowl.hu-n az NCAA csakaptoknál nem találom a Montana Grizzlies-t. Tud nekem valaki segitenihol találom meg az oldalon?
Előre is köszi a választ. 😀kovalovszkiz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
akkor értem 😀 kösziSziasztok!sehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.Höri
A bowl.hu-n az NCAA csakaptoknál nem találom a Montana Grizzlies-t. Tud nekem valaki segitenihol találom meg az oldalon?
több mint 15 éve
Sziasztok!sehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!A bowl.hu-n az NCAA csakaptoknál nem találom a Montana Grizzlies-t. Tud nekem valaki segitenihol találom meg az oldalon?
Előre is köszi a választ. 😀
több mint 15 éve
sose kötözködj egy adminnal 😛 😊

---
több mint 15 éve
catattack
3 520
amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorEgy idő után azért kiegyenlítődik ám ez! Ti is kaptok sok like-ot olykor a nagy semmire.
Ezt azért most írom, mert most nincs dislike. 😛
több mint 15 éve
Miért lett lezárva a Baseball topik?Escaladenem tudom lehet buck nevére automatikusan lezárt 😂
kinyitottam 😊
több mint 15 éve
inkább valaki, akinek lelkébe a gonosz konqueror szokása szerint belegázolt 😀Biztos valamelyik Bradford-hater 😊tenorxBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐catattackhajaj, hát ezzel nem igazán szűkítetted le a kört 😀konqueror
több mint 15 éve
Biztos valamelyik Bradford-hater 😊hajaj, hát ezzel nem igazán szűkítetted le a kört 😀konqueroramióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐catattack
Amúgy ilyen formában tényleg totál felesleges a rep.
több mint 15 éve
hajaj, hát ezzel nem igazán szűkítetted le a kört 😀amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐catattack
több mint 15 éve
catattack
3 520
amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐
több mint 15 éve
amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semmin
több mint 15 éve
de azért tényleg hihetetlen hogy valaki erre veri otthon h bármit ír az adott ember már nyomja a mínuszt...azt sem értettem h amit offtopicban írt haromt a mekis kajáról az pl miért mínusz.
több mint 15 éve
Nem tudom mit kell ebből nagy ügyet generálni. Ha ki sem lett volna kapcsolva, már rég megunta volna az az 1-2 ember, aki nem bírja a saját hülyeségét kontrollálni.GRAFITe csak azt hiszed.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Nem tudom mit kell ebből nagy ügyet generálni. Ha ki sem lett volna kapcsolva, már rég megunta volna az az 1-2 ember, aki nem bírja a saját hülyeségét kontrollálni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nekemis, de nemérdekel az arc.szerk: meg a like-dislike gomb se. ha van néha használom, ha nincs nem hiányzik. 😊
Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorxMondjuk erre lenne egy erős tippem, hogy ki csinálta...F.Schleck
több mint 15 éve
Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorxMondjuk erre lenne egy erős tippem, hogy ki csinálta...
több mint 15 éve
már egy ideje újra ki lett kapcsolva, mert még mindig nem tudjátok használni rendesenAsszem meg is halt a dislike gomb ismét.tenorxKíváncsi vagyok, hogyNe törődj vele.Matthew99
ez mitől lett -3. Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorx