NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
mert a kritikát is tisztességes stílusban kell megfogalmazni nem olyan módon ahogy tetted
több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Miért is lett törölve a hozzászólásom a sport1-es topicból?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Naná, hogy vannak kedvenceim, értelmes infodúsak 😊 vagy a veszekedések, mikor épp túl nagy nyugi van körülöttem 😊 miért regisztrálnék másért? 😊

kittli : igen, meglehetne, de hogy a fórumhoza lépjek azért is kellett a jelszó 😊 vagy lehet nem értem amit mondtál. Végül megoldódott.
több mint 14 éve
Glen Runciter 172
ja ok, kosz mindkettőtoknek
azért poén, hogy nem tűnt fel, hogy hétkozben oké 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.Rataccess
nálam se látszanak se aláírások, se avatarok egy ideje, most megnéztem, és nálam most nincsenek is meg az aláírásra, meg az avatarra vonatkozó részek a beállításoknál. wtf?Glen Runciter
sokan vagyunk az oldalon így általánosan ki lett kapcsolva mindenkinél h ne legyen terhelve az oldal. nagyüzem után majd visszatér minden a megszokotthoz

szerk. lassú vagyok bocsi 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a vasárnapi meccsek alatt mindenkinek kikapcsoljuk, hogy csökkentsük a szerver terhelését és ne fagyogasson. ha vége a meccseknek visszanyomjuk
több mint 14 éve
Glen Runciter 172
Megnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.Rataccess
nálam se látszanak se aláírások, se avatarok egy ideje, most megnéztem, és nálam most nincsenek is meg az aláírásra, meg az avatarra vonatkozó részek a beállításoknál. wtf?

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A Bowl.hu cikkek nem tetszhetnek nekem a Facebook-on. Ez csak velem fordult elő? A saját oldalunkat sem engedi, meg a Bowl.hu-t sem. A Twitter simán veszi, a Facebook nem. Az üzenet a következő:
Sikertelen üzenetküldés
Ez az üzenet letiltott tartalmat tartalmaz, korábban sértőnek vagy durvának jelölték. Tudasd velünk, ha szerinted téves.
Már írtam nekik, kb. tízszer, a fülük botját sem mozgatják. Másnál is előfordult?
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Jó lett az eheti NFL körkép, Igor NFC East értékelésére igazán megérte várni, nagyon alapos meló (köszönetképp ajánlom figyelmedbe a Pierce sigemet 😊 )
Arra nem gondoltatok, hogy érdemes lenne az egyes szekciókat/bekezdéseket (nem tudom hogy mondjam :S) egységesíteni? A bevezető/hét ilyen-olyan játékosa, jelenete/előretekintő/visszapillantó/körbepillantó/nagyvizit/extra pont/tulajdonos/citromdíj/bizarr mozzanat/stb. címek szerintem kicsit "sokrétűek" 😊 Nekem sokkal izgalmassabb lenne, ha minden divíziónál ugyanazon témák, főcímek lennének olvashatóak. Boccs a belepofázásért, csak egy 5let volt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Csak nálam nem látszanak az aláírások és az avatarok?Bazzani
Köszi.
Megjavítottam.
Mondjuk az a poén,hogy eddig látszott és nem nyúltam a beállításokhoz,sőt gépközelben sem voltam hétfő óta kb.Bazzani
nekem most újra be kellett lépnem a fórumba egy olyan gépen, amin elvileg meg van jegyezve minden jelszó, és kb 3 hete nem is nyúltam hozzá
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Köszi.
Megjavítottam.
Mondjuk az a poén,hogy eddig látszott és nem nyúltam a beállításokhoz,sőt gépközelben sem voltam hétfő óta kb.

több mint 14 éve
Megnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
igen. nálam látszik rendesen

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Csak nálam nem látszanak az aláírások és az avatarok?

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nálam már megint nem működik az új hozzászólások funkció.
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
itt jelzem h az esetleges bria fan userbart viselők ha átesnek a rostán, bekerülhetnek a wingman csapatomba

több mint 14 éve
azért vágjátok kit mondott elsőként :cool: 😛 😀konqueror
Lehet azért, mert Neked válaszoltam - de az is lehet hogy én fogok elsőként konq userbart hordani 😛

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Remélem újra olvasgathatom a régi kedvenceim párbeszédét.esztu
vannak ilyenek, hogy kedvenc fórumozók? 😀konqueror
Már hogyne lennének 😊 Sőt, ha végeztem az NCAA userbarokkal, gyártok majd fórumozó ub-ket is... Lehet majd hordani Konqueror fan, Höri fan, Soldados fan, stb. userbarokat 😊Rataccess
azért vágjátok kit mondott elsőként :cool: 😛 😀
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 260 — Steelers fan
Hű a megújulás...
Lehet kis pontszem vagyok, meg inkább csak olvasgatok...
Az olvasgatás is bejelentkezéshez kötött ami az oldal tulajainak dolga, döntése. Egy percig sem sopánkodom emiatt.
Az viszont, hogy jelszóemlékeztető sincs az már nonszensz...
Jó hosszú idő ráment, hogy megleljem a régit, az hogy a fórumban lehet kérni cseppet sem izgat, mivel oda be sem lehet lépni addig. Ámen...
Más is leírta, válaszra sem méltattátok - azon pár tucatnyi hozzászólásban amit még azon az oldalon átnéztem majd a kereső 30 mp-s szarozása után rögvest fel is adtam.

Remélem újra olvasgathatom a régi kedvenceim párbeszédét.
Üdvesztu
Mivel a fórumon van jelszóemléksztető lépj be először oda. Onnan vissza a bowl.hu-ra. Ott már csak a belépés gombra kell klikkelned.
több mint 14 éve
A Soldados fan jó ritka lesz 😂
A Bria fan remélem mellekkel lesz illusztrálva.tenorx
Jahh, hát majd mindenkiről valami rá/nevére jellemzőt csinálok...
szerk.: Pl. Hurka userbar:

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Már hogyne lennének 😊 Sőt, ha végeztem az NCAA userbarokkal, gyártok majd fórumozó ub-ket is... Lehet majd hordani Konqueror fan, Höri fan, Soldados fan, stb. userbarokat 😊Rataccess
😂Soldados
A Soldados fan jó ritka lesz 😂
A Bria fan remélem mellekkel lesz illusztrálva.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Már hogyne lennének 😊 Sőt, ha végeztem az NCAA userbarokkal, gyártok majd fórumozó ub-ket is... Lehet majd hordani Konqueror fan, Höri fan, Soldados fan, stb. userbarokat 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
vannak ilyenek, hogy kedvenc fórumozók? 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Előző fórumon volt "Ki miért lett egy csapatnak a szurkolója?" téma, úgy látom ez eltűnt, pedig elég szórakoztató topic volt 😊gamerkr
ki is nyitotta? :cool: