A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
igen természetesen csak kéne valami kis banner vagy valami
több mint 15 éve
Igaz, hogy nem annyira blog, de a patriots.hu megfelel szakmailag? 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
konkrétan bármikor meg lehet tenni. Egyszerűen annyi hogy mi szűrjük, hogy melyik blog felel meg szakmailag a kritériumainknak
több mint 15 éve
passzKöszi. És mikor?apeszosLáttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszosa jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazásátJJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Köszi. És mikor?Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszosa jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazásátJJ Tiller
több mint 15 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?apeszosa jobb szurkolói blogok, esetlegesen a közeljövőben beinduló szerkesztői blogok (Hörinek már van is egy ilyen) beágyazását

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Láttam a főoldalon a jobboldali menü legalján egy Blogok menüpontot, oda mit terveztek?
több mint 15 éve
Ismét rákérdeznék, hogy van e esély arra, hogy az új hozzászólások kerüljenek felülre?a szakembörök se tudják megcsinálni 😕
Sokkal jobb lenne úgy.Sobri Jóska
http://punbb.hu/topic/7/hozzaszolas-sorrend-csereje/
több mint 15 éve
Ismét rákérdeznék, hogy van e esély arra, hogy az új hozzászólások kerüljenek felülre?Sokkal jobb lenne úgy.
több mint 15 éve
Bugot reportol 😛 Hogy csak az időzónához nyúlt, még is átváltott Carbonra.tenorxMagam se mondhattam volna szebben. :]
több mint 15 éve
Bugot reportol 😛 Hogy csak az időzónához nyúlt, még is átváltott Carbonra.Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.salandernem értem hogy mit szeretnél?
milyen skint?haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.salandernem értem hogy mit szeretnél?
milyen skint?
több mint 15 éve
Fórum: A beállításoknál állítottam át épp az időzónámat - nem figyeltem oda, hogy milyen más funkciók is vannak a felületen - így a fórum stílusa lecserélődött egy fekete, hipergagyi "Carbon" stíluskészletre. Visszaállítottam az Oxygenre, utána próbáltam reprodukálni, nem sikerült; de azért gondoltam szólok, hátha valami bug. Mert én az oldalon először sem nyúltam semmihez a "nyári időszámítás" pipán kívül.
több mint 15 éve
mert a kritikát is tisztességes stílusban kell megfogalmazni nem olyan módon ahogy tettedOrkHmm, nem hiszem, hogy olyan szinten túlléptem volna a határvonalat, de legyen. De azért az irodalmi stílust ezentúl is mellőzni fogom, mert ez azért csak egy fórum és nem egy irodalom érettségi. Megjegyzem egy szószerkezetet használtam, amely elég elterjedt napjainkban.
De! Annyit nem ér az egész, hogy ezen vitázzunk! Köszönöm a választ!
több mint 15 éve
mert a kritikát is tisztességes stílusban kell megfogalmazni nem olyan módon ahogy tetted
több mint 15 éve
Miért is lett törölve a hozzászólásom a sport1-es topicból?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Naná, hogy vannak kedvenceim, értelmes infodúsak 😊 vagy a veszekedések, mikor épp túl nagy nyugi van körülöttem 😊 miért regisztrálnék másért? 😊kittli : igen, meglehetne, de hogy a fórumhoza lépjek azért is kellett a jelszó 😊 vagy lehet nem értem amit mondtál. Végül megoldódott.
több mint 15 éve
Glen Runciter
172
ja ok, kosz mindkettőtoknekazért poén, hogy nem tűnt fel, hogy hétkozben oké 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
sokan vagyunk az oldalon így általánosan ki lett kapcsolva mindenkinél h ne legyen terhelve az oldal. nagyüzem után majd visszatér minden a megszokotthozMegnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.Rataccessnálam se látszanak se aláírások, se avatarok egy ideje, most megnéztem, és nálam most nincsenek is meg az aláírásra, meg az avatarra vonatkozó részek a beállításoknál. wtf?Glen Runciter
szerk. lassú vagyok bocsi 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a vasárnapi meccsek alatt mindenkinek kikapcsoljuk, hogy csökkentsük a szerver terhelését és ne fagyogasson. ha vége a meccseknek visszanyomjuk
több mint 15 éve
Glen Runciter
172
Megnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.Rataccessnálam se látszanak se aláírások, se avatarok egy ideje, most megnéztem, és nálam most nincsenek is meg az aláírásra, meg az avatarra vonatkozó részek a beállításoknál. wtf?
több mint 15 éve
A Bowl.hu cikkek nem tetszhetnek nekem a Facebook-on. Ez csak velem fordult elő? A saját oldalunkat sem engedi, meg a Bowl.hu-t sem. A Twitter simán veszi, a Facebook nem. Az üzenet a következő:Sikertelen üzenetküldésMár írtam nekik, kb. tízszer, a fülük botját sem mozgatják. Másnál is előfordult?
Ez az üzenet letiltott tartalmat tartalmaz, korábban sértőnek vagy durvának jelölték. Tudasd velünk, ha szerinted téves.
több mint 15 éve
Jó lett az eheti NFL körkép, Igor NFC East értékelésére igazán megérte várni, nagyon alapos meló (köszönetképp ajánlom figyelmedbe a Pierce sigemet 😊 )Arra nem gondoltatok, hogy érdemes lenne az egyes szekciókat/bekezdéseket (nem tudom hogy mondjam :S) egységesíteni? A bevezető/hét ilyen-olyan játékosa, jelenete/előretekintő/visszapillantó/körbepillantó/nagyvizit/extra pont/tulajdonos/citromdíj/bizarr mozzanat/stb. címek szerintem kicsit "sokrétűek" 😊 Nekem sokkal izgalmassabb lenne, ha minden divíziónál ugyanazon témák, főcímek lennének olvashatóak. Boccs a belepofázásért, csak egy 5let volt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
nekem most újra be kellett lépnem a fórumba egy olyan gépen, amin elvileg meg van jegyezve minden jelszó, és kb 3 hete nem is nyúltam hozzáKöszi.Csak nálam nem látszanak az aláírások és az avatarok?BazzaniMegnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.Rataccess
Megjavítottam.
Mondjuk az a poén,hogy eddig látszott és nem nyúltam a beállításokhoz,sőt gépközelben sem voltam hétfő óta kb.Bazzani