A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 15 éve
catattack 3 520
Ennek mi lenne az értelme?DoM
Az, hogy este már meccsek és az eredménykövető nincs fent. Bár nem ez a legfontosabb, hanem hogy a meccsek kezdése sincs kint. Pedig fent szokott.
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Meg lehetne oldani, hogy az NFL eredménykövetőt a meccsek kezdésével együtt feldobjátok szombat este (vagy éccaka)?
Igen tudom, hogy az NCAA előnyt élvez minden tekintetben és azt is, ha NCAA van akkor senkit nem érdekel az NFL.catattack
Ennek mi lenne az értelme?
több mint 15 éve
catattack 3 520
Meg lehetne oldani, hogy az NFL eredménykövetőt a meccsek kezdésével együtt feldobjátok szombat este (vagy éccaka)?
Igen tudom, hogy az NCAA előnyt élvez minden tekintetben és azt is, ha NCAA van akkor senkit nem érdekel az NFL.
több mint 15 éve
olaj001 1
Nagyon jó lett az 1. podcast teccik! és kifejezetten örülök, h az AFC Eastel indult meg, mivel........ GO PATS!!! 😀
több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ronda és pár kör után teljesen felesleges, nem?

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát én már fórumozok egy ideje, de valahogy sohasem zavart meg, hogy 0.21 másodperccel tovább kell nyomnom a görgőt az idézet miatt.

persze én kiemelkedően intelligensen idézek mindig, dehát ez nem várható el mindenkitől.

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én sem arra gondoltam, hogy ti törölgessétek, de fel lehetne 1-1 alkalommal hívni a figyelmet rá. és akkor előbb-utóbb megszoknák a delikvensek.
több mint 15 éve
ez nem ovi, hogy mindent felülről kell szabályozni, próbáljátok meg ti okosan használni a gombotOrk
Én ki szoktam törölni ha már 2-3 volt, de mondjuk lehetne ezzel kapcsolatban egy figyelmeztetés a válasz oldalon valahol a szövegdoboz körül, hogy légyszi ne, mert ronda. Ha meg automatikusan meg lehet csinálni, akkor tényleg eltűnnek az ilyen hsz-ek.

több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ez nem ovi, hogy mindent felülről kell szabályozni, próbáljátok meg ti okosan használni a gombot
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én is támogatom az ötletet.
Több fórumon bevett szokás, hogy ha reagálsz egy HSZ-ra és még más nem írt közben semmit, akkor nem idézed a szöveget, hanem írsz egy sima HST-t. Ezt itt is be lehetne vezetni. Tényleg nagyon zavaró, mikor 1-1 mondat miatt már huszadszor idézik az előző x hszt.GRAFI
Csatlakozom.... Bár a "delete" gomb csodákat tesz...
több mint 15 éve
Valahogy nem lehet letiltani a többszörös idézést vagy annak megjelenítését? Vagy valahogy jelezni, hogy nem kéne? Csak mert elég zavaró néha az 1-2 oldalas hsz... kösziJSanyo
Én is támogatom az ötletet.
Több fórumon bevett szokás, hogy ha reagálsz egy HSZ-ra és még más nem írt közben semmit, akkor nem idézed a szöveget, hanem írsz egy sima HST-t. Ezt itt is be lehetne vezetni. Tényleg nagyon zavaró, mikor 1-1 mondat miatt már huszadszor idézik az előző x hszt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerkesztőknek üzenem, hogy a játékos poziciók leírása klassz. Még azt is elolvastam, amit tudtam és végre megtudtam amit mindíg hallottam, de fogalmam sem volt róla, hogy pontosan mi a dolga. Az is jó, hogy egyszerű, nem hosszú, lényegre törtő és érthető
ue. a szabályok és játékleírás is
Kösz, jó volt! 😉
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 714 — Salus populi suprema lex esto
Köszönöm annak aki megváltoztatta a nevem! 😊
több mint 15 éve
Valahogy nem lehet letiltani a többszörös idézést vagy annak megjelenítését? Vagy valahogy jelezni, hogy nem kéne? Csak mert elég zavaró néha az 1-2 oldalas hsz... köszi

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A PM láda most korlátlan vagy csak nem látom, hogy hol jelzi ki a telítettségét? (Az első válasz azt hiszem nem szomorítana el. 😊 )F.Schleck
Asszem 100 üzenetet tud tárolni, de nem biztos... Viszont a megfelelő időben ki fogja írni hogy közel vagy a telítettséghez, és törölj ha továbbra is PM-ezni akarsz 😊Rataccess
Értem. Mondjuk sejtettem, hogy nem lesz korlátlan, de már az óriási előrelépés, hogy nem kell egyenként törölni őket. 😊

Apróság, de gondoltam jelzem, hogy az AFC körkép cikk mellett nálam Mallett képe jelenik meg a főoldalon.

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
A PM láda most korlátlan vagy csak nem látom, hogy hol jelzi ki a telítettségét? (Az első válasz azt hiszem nem szomorítana el. 😊 )F.Schleck
Asszem 100 üzenetet tud tárolni, de nem biztos... Viszont a megfelelő időben ki fogja írni hogy közel vagy a telítettséghez, és törölj ha továbbra is PM-ezni akarsz 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A PM láda most korlátlan vagy csak nem látom, hogy hol jelzi ki a telítettségét? (Az első válasz azt hiszem nem szomorítana el. 😊 )

több mint 15 éve
catattack 3 520
Mit csináljak, átváltozott a nevem kisbetűsre és így nem tudom moderálni a tippjáték topicot. Dömének már írtam, azt mondta hogy jó, de nem változott vissza a nevem nagy kezdőbetűsre!

Bruce nevet akarok magamnak lécciii! 😊bruce
Biztos a MAFSZ határozat ítélt nemecsek ernő büntetésre. 😊vadibandi
..és ha jól tudom, bizonyos hozzászólásnak is meg kell lenni, hogy nevet válts! 😛
több mint 15 éve
Mit csináljak, átváltozott a nevem kisbetűsre és így nem tudom moderálni a tippjáték topicot. Dömének már írtam, azt mondta hogy jó, de nem változott vissza a nevem nagy kezdőbetűsre!

Biztos a MAFSZ határozat ítélt nemecsek ernő büntetésre. 😊vadibandi

😂 😂 😂

Hát de már letöltöttem az ítéletelt 😀
Ígérem jó leszek! 😉
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

Biztos a MAFSZ határozat ítélt nemecsek ernő büntetésre. 😊

több mint 15 éve

Bruce nevet akarok magamnak lécciii! 😊
több mint 15 éve
Na de az a kérdés, hogy ez miért így van?? 😀
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
úgy van ha mondjuk az összes egyéb témát vagy csaptopikot akkarod olvasottá tenni akkor belépsz az adott kategóriába és jobb lent "Fórum megjelölése olvasottként"-van ami úgy működik ahogy kell
de ha úgy mész, hogy pl Tippjátékok ( Új hozzászólások ), akkor az Új hozzászólásokra nyomva már "Minden téma megjelölése olvasottként" van alul szóval az a többi kategóriát is olvasottá teszi
több mint 15 éve
Az miért van, hogy ha belépek az Egyéb fórum-ba akkor Fórum megjeleölése olvasottként gomb van, amire rányomok, akkor az egész fórumról eltünteti a friss HSZ jelzést. Ha pl belépek a csapatfórumokba, és ott rányomok a minden téma megjelölése olvasottként gombra, akkor meg csak az adott rovatból?
Lehet hogy pont fordítva van, de a lényeg érthető.
több mint 15 éve
gsn 3 548
Ez így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsn
Már megszoktam ezt a rendszert szoval egyáltalán nem baszogatásképp kérdezem de mintha lett volna egy nap vagy inkább csak pár óra mikor a friss hsz-ek voltak elöl. Még valaki írta is ide hogy menniyre örül neki. Azt hogy oldottátok meg a fentiek tudatában?JayB
Az egy másik készítő által kreált addition, de sajnos nem teljesen működőképes, több a rossz mint a jó belőle, azért is vetettük el az alkalmazását. Az eredeti, előző fórumon megszokott és 100%-ig jó/kompatibilis "hsz fordító" fejlesztése megakadt 2005-ben, az utolsó kiadott verzió volt fent a régi oldal fórumán is.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness