A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
minden war roomban van emberünk 😛A főoldalon az NFL csapatoknál a Cards átvándorolt az NFC North-ba 😊RataccessA szerkesztők már tudnak valamit amit mi még nem 😀FViktor93
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
A főoldalon az NFL csapatoknál a Cards átvándorolt az NFC North-ba 😊RataccessA szerkesztők már tudnak valamit amit mi még nem 😀
több mint 14 éve
A főoldalon az NFL csapatoknál a Cards átvándorolt az NFC North-ba 😊Rataccessvisszaköltöztettem, köszi, h szóltál
több mint 14 éve
A főoldalon az NFL csapatoknál a Cards átvándorolt az NFC North-ba 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Köszi, akkor csak vak voltam. Bár nem volt éppen feltűnő helyen 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy régen létezett begy gomb, ami olvasottá tette az összes topicot. Ilyen most nem lesz?deny79van új hozzászólásokba van egy keret amibe vannak a topikok ahoca jöttek hszek annak a jobb alsó sarkában található
több mint 14 éve
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy régen létezett begy gomb, ami olvasottá tette az összes topicot. Ilyen most nem lesz?deny79most is van az új hozzászólások gombon belül jobb lent
több mint 14 éve
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy régen létezett begy gomb, ami olvasottá tette az összes topicot. Ilyen most nem lesz?
több mint 14 éve
Köszi, akkor visszaveszem a carbont ideiglenesen....Ez most még rosszabb.... nem kerülhetne vissza akkor a gyorsválasz is alulra?apeszoscsak oxyigen skinnél mozdult el, carbonnal végig lent maradt.
dolgoznak rajta az illetékesekbriareos
Upsz, az a fekete, az nem jó....
A Coper vagy mi, az is jó..
több mint 14 éve
Gyűlölködjuk párja a Make Love topik 😉
több mint 14 éve
1. Terveztek "Ötletek" topicot, ahol az oldallal kapcsolatban lehet újító ötleteket leírni?Ha valaki beír valamit akkor rá szavazók számából látjátok mekkora rá az igény.
2. A főoldalra visszakerül majd a legfrissebb fórumok listája, vagy szándékosan maradt ki?
3.Egyéb témákon belül lehetne valami Gyülölködjünk ellenpárja topik(pl "Örülünk Vincent."), ahol leírhatnánk ki miért boldog.
Ne csak a negatív dolgok legyenek kiemelve.
+1 Én boldog vagyok hogy nem kell többet a nagy vezért avatarját néznem haromt nevénél. 😀
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
Ez most még rosszabb.... nem kerülhetne vissza akkor a gyorsválasz is alulra?apeszoscsak oxyigen skinnél mozdult el, carbonnal végig lent maradt.
dolgoznak rajta az illetékesek
több mint 14 éve
Ez most még rosszabb.... nem kerülhetne vissza akkor a gyorsválasz is alulra?
több mint 14 éve
"Láttál valami amerikaifocisat?" topic nem lesz? Két gyöngyszemet is találtam napiszaron 😊Rataccesspedig végre vettem én is sapkát... 😛
több mint 14 éve
pontosan, oda mehet nyugodtan"Láttál valami amerikaifocisat?" topic nem lesz? Két gyöngyszemet is találtam napiszaron 😊RataccessNem vagyok illetékes de azt hiszem itt az off topicban van a helye.Greengo
több mint 14 éve
"Láttál valami amerikaifocisat?" topic nem lesz? Két gyöngyszemet is találtam napiszaron 😊RataccessNem vagyok illetékes de azt hiszem itt az off topicban van a helye.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
"Láttál valami amerikaifocisat?" topic nem lesz? Két gyöngyszemet is találtam napiszaron 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Hamár ma kritizáltam akkor írnék pozitív kritikát is.Remek ötlet,hogy felelősöket kaptak az NCAA konferenciái.
Ma láttam,de nagyon örülök neki.
Meg jók az eddigi NCAA cikkek is.
több mint 14 éve
Az "új hozzászólások" funkcióval még használhatóbbnak is érzem mint a régit. Csak azt kell megszokni, hogy a hozzászólások sorrendje fordított. Ha nem lenne ez az új hozzászólások opció, akkor valóban nehezen kezelhető és kissé átláthatatlan lenne.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Bocsánat a tegnapi (ma hajnali) á(l)mokfutásomért 😛
több mint 14 éve
örülök hogy látod a BÉTA feliratot a fórum tetején, ami azt jelenti hogy teszt időszak.Örülök, hogy az első mondatomat is elolvastad rendesen. Tudom, hogy béta verzió, meg tudom, hogy tesztidőszak. Azért is írtam, hogy előbb-utóbb minden helyre fog jönni.
sajnos senki nem dobál hozzánk milliókat, hogy 20 fős programozóbrigádot állítsunk harcba, azt kell szeretni ami van...
bocs Grafi de legalább tőled azt vártam hogy megérted.haromt
Tudom, hogy küzdötök vele Ti is rendesen, és próbáljátok a rendes/megszokott/elvárható kerékvágásba terelni a dolgokat.
több mint 14 éve
Srácok azt értsétek meg, hogy az új fórum rohadtul nem volt tervben, de kezdett összeomlani a régi és ezért rohadt gyorsan kellett egy újat kreálni, nehogy minden odavesszen, így nem volt idő minden apróságot beszerezni hozzá. Türelmet és megértést kérünk még egy darabig, folyamatosan dolgoznak a hibák javításán, kiküszöbölésén.
több mint 14 éve
én azt is kiemelném, hogy amennyiben jól tudom, pár user még a hivatalos indulás előtt megjelent a fórumon, és irkálni kezdettakkor ne csodálkozzunk kérem, hogy még nem patent minden
aki engem ismer az tudja, hogy minden változás ellen vagyok az életben, de ezt a fórumot azért nem volt nehéz megszokni. tény, hogy még nem vagytok olyan komfortban, de ezen nincs mit csodálkozni, a régebbi arcok 4 évig majdnem minden nap itt lógtak, nem csoda, hogy egy hét után még fura 1-2 dolog
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mert túl sokat vártatok. Azt ti is láttátok eddig hogy az oldal nem termelt eddig profitot, éppen hogy kiadással járt. Nem állt hírtelen mögénk egy multicég sem egy gazdag mecénás, hogy minden fejlesztést megvegyünk. Márpedig manapság egy oldal megcsinálása után a számla 7 számjegyből áll.Én is megértem,sőt nagyon hálás vagyok a fáradozásaitokért.Előbb-utóbb ezek a dolgok megoldásra kerülnek remélhetőleg. Addig meg valahogy megpróbáljuk kibírni.örülök hogy látod a BÉTA feliratot a fórum tetején, ami azt jelenti hogy teszt időszak.
Bár megmondom őszintén, hogy kissé csalódott vagyok. Ennyi várakozás után nem számítottam ennyi hibára. Jelenlegi formájában nem annyira élvezetes a fórum használata, mint korábban.GRAFI
sajnos senki nem dobál hozzánk milliókat, hogy 20 fős programozóbrigádot állítsunk harcba, azt kell szeretni ami van...
Csak kicsit lelombozott.Bazzani
több mint 14 éve
Én is megértem,sőt nagyon hálás vagyok a fáradozásaitokért.örülök hogy látod a BÉTA feliratot a fórum tetején, ami azt jelenti hogy teszt időszak.Biztos le leszek ugatva de kicsit olyan érzésem van,mint amikor veszel egy új autót,használod egy ideig és rájössz,hogy az előző majdnem mindenben jobb volt.Előbb-utóbb ezek a dolgok megoldásra kerülnek remélhetőleg. Addig meg valahogy megpróbáljuk kibírni.
Nem tudok megbarátkozni az új fórummal.
Számomra átláthatatlanabb valamiért.
Ígérem nem fogok sírni többet,de azért legyen itt negatív kritika is a sok dícséret mellett.Bazzani
Bár megmondom őszintén, hogy kissé csalódott vagyok. Ennyi várakozás után nem számítottam ennyi hibára. Jelenlegi formájában nem annyira élvezetes a fórum használata, mint korábban.GRAFI
Csak kicsit lelombozott.