A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.Majd a meccsek után visszarakom
több mint 15 éve
Jó dolog, hogy ennyien vagyunk azt oldalon, de nálam többször előjött ez a hibaüzenetNálam is, de ha 1 mp múlva frissítettem, akkor már bejött rendesen az oldal. Valszeg a jelenlegi látogatottság a kapacitás határa.
Tisztelt Látogató!
Weboldalunk jelenleg túlterhelt, kérjük látogasson vissza késõbb!
Türelmét és megértését megköszönve,
az üzemeltetõkBruschi85
több mint 15 éve
Jó dolog, hogy ennyien vagyunk azt oldalon, de nálam többször előjött ez a hibaüzenet Tisztelt Látogató!
Weboldalunk jelenleg túlterhelt, kérjük látogasson vissza késõbb!
Türelmét és megértését megköszönve,
az üzemeltetõk

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.Ez eredménykövetőnél kurva szar.
Az ember akar két üzit nyomni egy reklámszünetbe,de nem fér bele emiatt.
több mint 15 éve
azutáni első hszt mutatja, hogy legutoljára olvasottá vált/tetted a topikotmegérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremniLégy szíves magyarázd meg, hogy - életemben először - megnyitottam a "Jacksonville Jaguars" topikot, méghozzá az "Új hozzászólások" funkcióval és a 117-es beírást dobta, annyira meglepődtem, hogy újra róbálkoztam az általam előbbinél sokkal ritkábban olvasott KansasCC topikkal és ott is a tegnap 21:45 körüli bejegyzést mutatta.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs ráOrk
Vagyis vagy rossz gombot nyomogatok, vagy a pontos definíció:
ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van, mióta nem voltál
...
Minősíteni, pedig nincs értelme valamit, amíg nincs más.12
több mint 15 éve
Kicsit sokan vagyunk az oldalon,helyes 😀 Az előbb azt írta mikor frissítettem h az oldal túlterhelt,kérlek nézzen vissza később 😊micsoda áradat, gyönyörű, mégha nfl is 😊 szerencsére már olyan sokan vagyunk, hogy az eredménykövetőt így már szinte kötelező meccsekre bontani 😊
Legújabb regisztrált felhasználó "tibibazdmeg" 😂Joco

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Kicsit sokan vagyunk az oldalon,helyes 😀 Az előbb azt írta mikor frissítettem h az oldal túlterhelt,kérlek nézzen vissza később 😊Legújabb regisztrált felhasználó "tibibazdmeg" 😂
több mint 15 éve
megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremniLégy szíves magyarázd meg, hogy - életemben először - megnyitottam a "Jacksonville Jaguars" topikot, méghozzá az "Új hozzászólások" funkcióval és a 117-es beírást dobta, annyira meglepődtem, hogy újra róbálkoztam az általam előbbinél sokkal ritkábban olvasott KansasCC topikkal és ott is a tegnap 21:45 körüli bejegyzést mutatta.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs ráOrk
Vagyis vagy rossz gombot nyomogatok, vagy a pontos definíció:
ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van, mióta nem voltál
...
Minősíteni, pedig nincs értelme valamit, amíg nincs más.
több mint 15 éve
sztem egyedül az eredménykövetésnél zavaró egy kicsit, főleg az NCAA-re gondolok, ahol természetesen nincs külön meccsenkénti topik
több mint 15 éve
Nagy valószínűségel külön lesznek a topikok, de ez majd holnap kiderül 😊
több mint 15 éve
Ha volt bocs, de 5 oldal visszaolvasgatásban nem találtam, az NFL eredménykövető hogyan lesz megoldva? Minden meccsnek külön-külön vagy esetleg más megoldás lesz a befutó?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
esetleg lehetne mobil változatot csinálni. Mellesleg jó lett a fórum.
több mint 15 éve
én már teljesen megszoktam. meg így legalább tuti visszaolvasok mindent mielőtt postolok
több mint 15 éve
első olvasatlan 😀
több mint 15 éve
Topic neve mellett rákattintasz az "Új hozzászólások"-ra és már oda is dob az utolsó olvasatlanra..megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremnimivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
több mint 15 éve
+1Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsnmivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
nyilván, ha azóta elsöprő felhasználói igény merült volna fel egy újabb moddal szemben, akkor elkészült volna. tudom, hogy a szokás nagy úr, de ezek szerint eddig fórumozók milliói megfelelőnek találták ezt a kissé debil szisztémát is.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
gsn
3 548
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Továbbra is csak a feleségem nevén és jelszavával tudok belépni (persze újra és újra), mivel az e-mail címem alatt már van regisztrált felhasználó (de érdekes!). A jelszavamat nem fogadja el, cserélni meg nincs lehetőség. Nem tetszik!!!!
több mint 15 éve
megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremnimivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs rá
több mint 15 éve
sok más nagy és népszerű fórum alatt megy ez a motor és rendszer... nekem sem tetszik, de debilnek nevezni erős túlzásmivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.
több mint 15 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik OrkTényleg...teljesen jól...
több mint 15 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkcsak, hogy ellenpontozzam Ork elhanyagolható véleményét:
én is utálom ezt a rendszert, mint a szart.
több mint 15 éve
Esélytelen, hogy a hsz-ek sorrendje visszaálljon a normálisra?folyik, de ha nem írjátok be akkor is tudjuk mi a probléma
Folyik még ügyködés ennek érdekében, vagy már feladtátok a küzdelmet?Sobri Jóska
több mint 15 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokni