A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 062 — Axel Foley
Csak nálam nem látszanak az aláírások és az avatarok?Bazzani
Megnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.Rataccess
Köszi.
Megjavítottam.
Mondjuk az a poén,hogy eddig látszott és nem nyúltam a beállításokhoz,sőt gépközelben sem voltam hétfő óta kb.

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Megnéztem, ki van kapcsolva a profilodban. Profil/beállítások/aláírások és profilképek megjelenítése.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
igen. nálam látszik rendesen

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 062 — Axel Foley
Csak nálam nem látszanak az aláírások és az avatarok?

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nálam már megint nem működik az új hozzászólások funkció.
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
itt jelzem h az esetleges bria fan userbart viselők ha átesnek a rostán, bekerülhetnek a wingman csapatomba

több mint 15 éve
azért vágjátok kit mondott elsőként :cool: 😛 😀konqueror
Lehet azért, mert Neked válaszoltam - de az is lehet hogy én fogok elsőként konq userbart hordani 😛

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Remélem újra olvasgathatom a régi kedvenceim párbeszédét.esztu
vannak ilyenek, hogy kedvenc fórumozók? 😀konqueror
Már hogyne lennének 😊 Sőt, ha végeztem az NCAA userbarokkal, gyártok majd fórumozó ub-ket is... Lehet majd hordani Konqueror fan, Höri fan, Soldados fan, stb. userbarokat 😊Rataccess
azért vágjátok kit mondott elsőként :cool: 😛 😀
több mint 15 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 818 — Steelers fan
Hű a megújulás...
Lehet kis pontszem vagyok, meg inkább csak olvasgatok...
Az olvasgatás is bejelentkezéshez kötött ami az oldal tulajainak dolga, döntése. Egy percig sem sopánkodom emiatt.
Az viszont, hogy jelszóemlékeztető sincs az már nonszensz...
Jó hosszú idő ráment, hogy megleljem a régit, az hogy a fórumban lehet kérni cseppet sem izgat, mivel oda be sem lehet lépni addig. Ámen...
Más is leírta, válaszra sem méltattátok - azon pár tucatnyi hozzászólásban amit még azon az oldalon átnéztem majd a kereső 30 mp-s szarozása után rögvest fel is adtam.

Remélem újra olvasgathatom a régi kedvenceim párbeszédét.
Üdvesztu
Mivel a fórumon van jelszóemléksztető lépj be először oda. Onnan vissza a bowl.hu-ra. Ott már csak a belépés gombra kell klikkelned.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 15 éve
A Soldados fan jó ritka lesz 😂
A Bria fan remélem mellekkel lesz illusztrálva.tenorx
Jahh, hát majd mindenkiről valami rá/nevére jellemzőt csinálok...
szerk.: Pl. Hurka userbar:

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
tenorx 14 025 — fő libsi
Már hogyne lennének 😊 Sőt, ha végeztem az NCAA userbarokkal, gyártok majd fórumozó ub-ket is... Lehet majd hordani Konqueror fan, Höri fan, Soldados fan, stb. userbarokat 😊Rataccess
😂Soldados
A Soldados fan jó ritka lesz 😂
A Bria fan remélem mellekkel lesz illusztrálva.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Már hogyne lennének 😊 Sőt, ha végeztem az NCAA userbarokkal, gyártok majd fórumozó ub-ket is... Lehet majd hordani Konqueror fan, Höri fan, Soldados fan, stb. userbarokat 😊

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
vannak ilyenek, hogy kedvenc fórumozók? 😀
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Előző fórumon volt "Ki miért lett egy csapatnak a szurkolója?" téma, úgy látom ez eltűnt, pedig elég szórakoztató topic volt 😊gamerkr
ki is nyitotta? :cool:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hű a megújulás...
Lehet kis pontszem vagyok, meg inkább csak olvasgatok...
Az olvasgatás is bejelentkezéshez kötött ami az oldal tulajainak dolga, döntése. Egy percig sem sopánkodom emiatt.
Az viszont, hogy jelszóemlékeztető sincs az már nonszensz...
Jó hosszú idő ráment, hogy megleljem a régit, az hogy a fórumban lehet kérni cseppet sem izgat, mivel oda be sem lehet lépni addig. Ámen...
Más is leírta, válaszra sem méltattátok - azon pár tucatnyi hozzászólásban amit még azon az oldalon átnéztem majd a kereső 30 mp-s szarozása után rögvest fel is adtam.

Remélem újra olvasgathatom a régi kedvenceim párbeszédét.
Üdv
több mint 15 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Nézegettem a beállításokat, de nem találom, hogy lehetne az utolsó hozzászólásokat a topicokban előre tenni.tomer
mert nincs is. amint lesz ilyen kiegészítés (vagy nem tudom mi a pontos neve) a forumhoz, majd beépítik.

több mint 15 éve
tomer 26 — L'instinct de mort
Nézegettem a beállításokat, de nem találom, hogy lehetne az utolsó hozzászólásokat a topicokban előre tenni.

több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 717 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Előző fórumon volt "Ki miért lett egy csapatnak a szurkolója?" téma, úgy látom ez eltűnt, pedig elég szórakoztató topic volt 😊

több mint 15 éve
gsn 3 548
Igen tudom, hogy az NCAA előnyt élvez minden tekintetben és azt is, ha NCAA van akkor senkit nem érdekel az NFL.catattack
Ezt nem kell komolyan venni, illetve így felfogni. 😊 Jó, nyilván ez jön le sokaknak, mert ezt sugallta a preseason végén néhány szerkesztő (ez leginkább a tétmeccs vs. 3. cseresorok játszanak egymás ellen dolog miatt volt). De még mindig az NFL részleg a népszerűbb, és lesz is sokáig. Akik ilyesmit írtak valaha is, csak azért tették, mert szeretnék, ha az NCAA megkapná a megérdemelt figyelmet. Nincs itt semmiféle NCAA felé hajlás, az NFL coverage továbbra is az oldal jelentős, és népszerűbb projektje. Annyi történt, hogy az NCAA-vel egy picit többet foglalkozunk, mint korábban, de ez egyáltalán nem megy az NFL rovására.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Most vettem csak észre, hogy IE8 alatt válasz írásánál, a üzenet írása és a szükséges szöveg egymásban van.
Kép róla.
Kompatibilitást bekapcsolva viszont helyre jön.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
catattack 3 520
nem lesz belőle rendszer, mert akkor nem volt NCAA, senki nem fog azok közben ilyenekkel foglalkozni. jövő héten is hasonló időpontban (vagy előbb, vagy később) lesznek kipakolva.Fucu
Nem kell leharapni a fejem, csak kérdeztem. 😕
több mint 15 éve
nem lesz belőle rendszer, mert akkor nem volt NCAA, senki nem fog azok közben ilyenekkel foglalkozni. jövő héten is hasonló időpontban (vagy előbb, vagy később) lesznek kipakolva.

több mint 15 éve
catattack 3 520
mindegyik beharangozónál ott van mikor kezdődik az adott meccs magyar idő szerint, az nem elég?Fucu
Höri a preseason meccsek alatt hozzászoktatott a jóhoz. Azt hittem ebből rendszer lesz. 😊
Gratulálok Fucu! Az eredménykövető kitűnő lett. 😀
több mint 15 éve
mindegyik beharangozónál ott van mikor kezdődik az adott meccs magyar idő szerint, az nem elég?