A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrk
Ez így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsn
+1

nyilván, ha azóta elsöprő felhasználói igény merült volna fel egy újabb moddal szemben, akkor elkészült volna. tudom, hogy a szokás nagy úr, de ezek szerint eddig fórumozók milliói megfelelőnek találták ezt a kissé debil szisztémát is.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
gsn 3 548
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrk
Ez így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Továbbra is csak a feleségem nevén és jelszavával tudok belépni (persze újra és újra), mivel az e-mail címem alatt már van regisztrált felhasználó (de érdekes!). A jelszavamat nem fogadja el, cserélni meg nincs lehetőség. Nem tetszik!!!!
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
megérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremni

de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs rá
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
sok más nagy és népszerű fórum alatt megy ez a motor és rendszer... nekem sem tetszik, de debilnek nevezni erős túlzás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik Ork
Tényleg...teljesen jól...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
csak, hogy ellenpontozzam Ork elhanyagolható véleményét:

én is utálom ezt a rendszert, mint a szart.

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Esélytelen, hogy a hsz-ek sorrendje visszaálljon a normálisra?
Folyik még ügyködés ennek érdekében, vagy már feladtátok a küzdelmet?Sobri Jóska
folyik, de ha nem írjátok be akkor is tudjuk mi a probléma

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
mivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokni
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Esélytelen, hogy a hsz-ek sorrendje visszaálljon a normálisra?
Folyik még ügyködés ennek érdekében, vagy már feladtátok a küzdelmet?

több mint 14 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Yesss.
Power Ranking!!!
Nagyon kösz, Igor.

Ui. Most megyek és el is olvasom. 😀

I wanna' that ring again!

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Tiszta bulvár az oldal. 😊 A hatásvadász, kétértelmű cím is erre utal.

"Cutler cseréje" címmel jelent meg egy rövid hír.

Felkaptam a fejem, elcserélték Cutlert? Persze nem csak a backup QB-ról szól a hír.vadibandi
hiszed vagy sem, fel sem merült bennem, hogy bárkinél is kétértelmű lehet ez

józanul belegondolva 3 nappal a szezonkezdet előtt csak nem cseréli el a csapat a kezdő QB-jét, akiért a csapat jövőjét jelentő pickmennyiséget adtak 😉konqueror
és aki a csapat jövőjét elvevő pickmennyiséget dobja 😛haromt
na ez még nekem is tetszett 😂 aranyköpésekbe vele 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Felkaptam a fejem, elcserélték Cutlert? Persze nem csak a backup QB-ról szól a hír.vadibandi

józanul belegondolva 3 nappal a szezonkezdet előtt csak nem cseréli el a csapat a kezdő QB-jét, akiért a csapat jövőjét jelentő pickmennyiséget adtak 😉konqueror
és aki a csapat jövőjét elvevő pickmennyiséget dobja 😛
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...

józanul belegondolva 3 nappal a szezonkezdet előtt csak nem cseréli el a csapat a kezdő QB-jét, akiért a csapat jövőjét jelentő pickmennyiséget adtak 😉
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life

várj míg elolvasod a 12 részes meskó cikksorozatomat 😉

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

Felkaptam a fejem, elcserélték Cutlert? Persze nem csak a backup QB-ról szól a hír.

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök itt is Mindenkit!
Az éjszakai Virginia Tech-Boise State hősköltemény közben már kísérleteztem a bejövetellel, de nem sikerült sajnos! Lemaradtatok pár ízes rímes soromról! Innentől viszont már velem is számolhattok! Örülök, hogy vagytok! Tojásból lesz a csoda! K.Krojf
üdv újra köztünk!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök itt is Mindenkit!
Az éjszakai Virginia Tech-Boise State hősköltemény közben már kísérleteztem a bejövetellel, de nem sikerült sajnos! Lemaradtatok pár ízes rímes soromról! Innentől viszont már velem is számolhattok! Örülök, hogy vagytok! Tojásból lesz a csoda! K.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Tudom, hogy nem az oldal működtetőit érinti, de nekem kicsit zavaró, hy kép helyett vaklaki sima szöveget használ a sig-jében, mert általában ugyanolyan karakterrel íródik és idegesít, hogy minden hozzászólása után elolvasom ugyanazt a pár sort, mert azt hiszem, hogy a hsz része.vadibandi
én kivettem 😉

(csak miattad 😛 )
több mint 14 éve
Tudom, hogy nem az oldal működtetőit érinti, de nekem kicsit zavaró, hy kép helyett vaklaki sima szöveget használ a sig-jében, mert általában ugyanolyan karakterrel íródik és idegesít, hogy minden hozzászólása után elolvasom ugyanazt a pár sort, mert azt hiszem, hogy a hsz része.vadibandi
be lehet állítani, hogy nem jelenjenek meg az aláírások
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Tudom, hogy nem az oldal működtetőit érinti, de nekem kicsit zavaró, hy kép helyett vaklaki sima szöveget használ a sig-jében, mert általában ugyanolyan karakterrel íródik és idegesít, hogy minden hozzászólása után elolvasom ugyanazt a pár sort, mert azt hiszem, hogy a hsz része.

több mint 14 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Idén is lesz Power Ranking Soldados-tól?sirarcheer
Nem hiszem, hogy lesz rá ideje, mert ő az AFC North felelőse, bár majd ő megmondja. Somos és Igor azok, akiknek nincs divízió követési kötelezettségük jelenleg, szóval esetleg ők jöhetnek szóba, ha annyira nagy igény van rá.gsn
Ha megoldható én is szeretném ha lenne....

köszi szépen

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
ne lépj vissza hanem nyisd meg új fülön ha az kényelmesebb.
aztán csak akkor kell ott újra bejelentkezned ha hozzá akarsz szólni.Höri
Hozzá akartam szólni. 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Van remény arra, hogy a főoldalas bejelentkezés meg fog szűnni?
Már hozzászoktam, hogy 2x kell belépnem, ha a fórumhoz hozzá akarok férni, de ha visszalépek a főoldalra mondjuk egy cikket elolvasni, akkor ismét el kell ezt játszani.GRAFI
ne lépj vissza hanem nyisd meg új fülön ha az kényelmesebb.
aztán csak akkor kell ott újra bejelentkezned ha hozzá akarsz szólni.