A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Már megszoktam ezt a rendszert szoval egyáltalán nem baszogatásképp kérdezem de mintha lett volna egy nap vagy inkább csak pár óra mikor a friss hsz-ek voltak elöl. Még valaki írta is ide hogy menniyre örül neki. Azt hogy oldottátok meg a fentiek tudatában?Írok pár számot, mert hetente, sőt kétnaponta jön valaki ezzel a problémával, pedig megmondtuk, amit megmondtunk. A jelenlegi PunBB a legfrissebb 1.3.4-es, 2009-ben kiadott verzió. Az utolsó verziója annak a modnak (Sorts Posts Mod), amely a hsz-eket legfrissebb elől elv szerint rendezi, az 1.2.10-hez készült, még 2005 decemberében. Nem fejlesztették tovább az elmúlt 17 kiadott verzióra, illetve az elmúlt 5 évben. Ehhez mérjétek az elvárásaitokat.gsnmivel a mostani rendszer teljesen jól működik és tőlünk független hogy lesz-e megoldás szóval inkább kezd el megszokniOrkEz így szerintem teljesen debil. Ami nem azt jelenti, hogy használhatatlan, hanem azt, hogy zavaró, idegesítő, unpraktikus és összességében méltatlan a bowl.hu-hoz. Ettől még persze megszokható, de szar. Ezért érdeklődöm 1-2 hetente, hogy mi a helyzet, nem azért mert nincs jobb dolgom unalmamban.
Remélem megoldjátok, sokunk nagy örömére.Sobri Jóska
több mint 15 éve
Sziasztok!Nagyon köszönöm a szerkesztőknek, hogy visszatettétek a topic-ot.
Üdv,
Sanya
Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
Sziasztok!Ne sajnald, sajnos mar regota ugyanarrol szolt a topic szeritnem. Akik nem nezik, azok mindig ugyanazokkal fikaztak titeket, semmi nem volt jo, es csak leirtak szaszor hogy szerintuk milyen gyenge a kozvetites (kivetel Te) es mindenki nezze a neten, vagy kulfoldi kommentarral. akik meg nagyon orulnek az eddigieknek is (pl. en) mi meg mindig leirtuk ezt, es probaltuk a kritikak mellett a pozitivumokat is szeretni, eszrevenni.
Sajnálattal tapasztaltam, hogy lekerült a Sport Tv-s közvetítéssel kapcsolatos topic. Egyik oldalról megértem a dolgot, de a másik oldalról, hogy "hogyan legyünk jobbak" visszajelzések nélkül nem várható el, hogy fejlődjünk. A Ti döntésetek, a Ti honlapotok, de azt hiszem mindenki érdekét szolgálta és az egyik leglátogatottabb topic volt. Csak el szerettem volna mindezt mondani. Köszönöm, hogy leírhattam. Ettől függetlenül szeretnék megkérni minden szerkesztőt, hogy vagy PM-ben vagy direktben sandor.kovacs2@vodafone.com e-mail címen írja le a véleményét és ne kíméljetek.
Nagyon köszönöm és nagyon sajnálom.
SanyaCaptain Mcbright
Kb. ennyi volt ott elorelepes nem volt vathato talan ezert vettek le, nem tudom?
több mint 15 éve
Sziasztok!Sajnálattal tapasztaltam, hogy lekerült a Sport Tv-s közvetítéssel kapcsolatos topic. Egyik oldalról megértem a dolgot, de a másik oldalról, hogy "hogyan legyünk jobbak" visszajelzések nélkül nem várható el, hogy fejlődjünk. A Ti döntésetek, a Ti honlapotok, de azt hiszem mindenki érdekét szolgálta és az egyik leglátogatottabb topic volt. Csak el szerettem volna mindezt mondani. Köszönöm, hogy leírhattam. Ettől függetlenül szeretnék megkérni minden szerkesztőt, hogy vagy PM-ben vagy direktben sandor.kovacs2@vodafone.com e-mail címen írja le a véleményét és ne kíméljetek.
Nagyon köszönöm és nagyon sajnálom.
Sanya
Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
BeállításokLol... 😛
Időszámítás Nyári időszámítás (idő későbbre állítása 1 órával).Ork

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 15 éve
BeállításokIdőszámítás Nyári időszámítás (idő későbbre állítása 1 órával).
több mint 15 éve
Csak nálam hozza rosszul az időt? 9-kor beírt üzenetemet 8-ra írja...StormSTnekem is ezt csinálja. amúgy az oldal miért nem jegyzi meg a felhasználónevem és jelszavam amikor a firefoxban beállitottam?
igy be kell jelentkeznem a főoldalon és a fórumban is, tök körülményes.
@KJuraszik
több mint 15 éve
Csak nálam hozza rosszul az időt? 9-kor beírt üzenetemet 8-ra írja...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 15 éve
Bocsi ha már megkérdezték 20szor, de ez az User Karma ez mi is pontosan? 😀ha valaki a hozzászólásodra nyom az alírásod alatt egy plusz egyest, azzal nő az user karmád, sajnos csökkenteni már nem lehet 😊
Csak mert ilyen nem volt a régi fórumon.RSG
sziasztok.klassz az oldal.de van egy kis gondom.bocs a tudatlansagomert,de nem talalom meg a reszletes meccsbeszamolokat.ha leirnatok az eleres utjat,megkoszonnem.tovabbi sikeres munkat.jo szurkolast minden rajongonak.de nem nyerheti m eg mindenki a bowlt,csak a steelers 😂borisz1973szerintem/szerintünk ma, amikor bárki részletes összefoglalókat könnyedén meg tud nézni nfl.com-on, teljesen felesleges szöveges beszámolókkal vesződni... az érdekességekről írni fogunk, de olyat pl. hogy "a Seattle jól védekezett, a Frisco betlizett, ezért nyert a Seahawks" nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
sziasztok.klassz az oldal.de van egy kis gondom.bocs a tudatlansagomert,de nem talalom meg a reszletes meccsbeszamolokat.ha leirnatok az eleres utjat,megkoszonnem.tovabbi sikeres munkat.jo szurkolast minden rajongonak.de nem nyerheti m eg mindenki a bowlt,csak a steelers 😂borisz1973mivel még nincs vége a fordulónak, így nincsenek összefoglalók sem.
ilyen jellegű cikkek nem is lesznek idén sem, viszont heti körkép minden divízióról jelentkezik majd akárcsak tavaly, plusz külön beharangozó cikkek is.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
sziasztok.klassz az oldal.de van egy kis gondom.bocs a tudatlansagomert,de nem talalom meg a reszletes meccsbeszamolokat.ha leirnatok az eleres utjat,megkoszonnem.tovabbi sikeres munkat.jo szurkolast minden rajongonak.de nem nyerheti m eg mindenki a bowlt,csak a steelers 😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Bocsi ha már megkérdezték 20szor, de ez az User Karma ez mi is pontosan? 😀Csak mert ilyen nem volt a régi fórumon.
több mint 15 éve
holnap v holnapután elkészül az east első adásaPodcast adások lesznek a jövőben?Sebiitervben vankonqueror
csak még megvárom h leégjen a jest
több mint 15 éve
Podcast adások lesznek a jövőben?
több mint 15 éve
Vissza vannak állítva, Neked viszont ki van szedve a profilodban a megjelenítésük 😊 Fent Profil/beállítások/Profilképek és aláírások megjelenítése elé pipa.hála az égnek az új rendszerben már nem kell minden meccs hozzászólásai között válogatnod, a külön meccs topiccal már sokkal kényelmesebb, van idő bőven elolvasni az észrevételeket. csak legyen gyors a fórum, mondom még 1x, hogy engem nem zavar ha vasárnap nem látom az avatarokat de mikor állitjátok vissza ? 😛Madmég jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊MadMondjuk meccs közben, ha valaki eredménykövet, annak szerintem kifejezetten jó, hogy nem látszanak majd a sigek/ub-k. Rövidíti a görgetési időt. 😊Mikey
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
hála az égnek az új rendszerben már nem kell minden meccs hozzászólásai között válogatnod, a külön meccs topiccal már sokkal kényelmesebb, van idő bőven elolvasni az észrevételeket. csak legyen gyors a fórum, mondom még 1x, hogy engem nem zavar ha vasárnap nem látom az avatarokat de mikor állitjátok vissza ? 😛még jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊MadMondjuk meccs közben, ha valaki eredménykövet, annak szerintem kifejezetten jó, hogy nem látszanak majd a sigek/ub-k. Rövidíti a görgetési időt. 😊Mikey
@KJuraszik
több mint 15 éve
még jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊MadMondjuk meccs közben, ha valaki eredménykövet, annak szerintem kifejezetten jó, hogy nem látszanak majd a sigek/ub-k. Rövidíti a görgetési időt. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Ha meg nem teszed olvasottá manuálisan, akkor arra az időpontra ugrik, amikor utoljára léptem be. Nem zavarja, hogy azóta már elolvastam az egész topicot, de újnak mutatja a 20:00s üzeneteket is, mertazutáni első hszt mutatja, hogy legutoljára olvasottá vált/tetted a topikotOrkmegérteném ezt ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van és a régi fórumhoz hasonlóan egy nyomással a legutolsó hsznél tudsz teremniLégy szíves magyarázd meg, hogy - életemben először - megnyitottam a "Jacksonville Jaguars" topikot, méghozzá az "Új hozzászólások" funkcióval és a 117-es beírást dobta, annyira meglepődtem, hogy újra róbálkoztam az általam előbbinél sokkal ritkábban olvasott KansasCC topikkal és ott is a tegnap 21:45 körüli bejegyzést mutatta.
de továbbra is hiába érdeklődsz ezzel a hibával kapcsolatban csak akkor fog megoldódni amikor elkészül a kiegészítés hozzá, ami tőlünk teljesen független és semmilyen hatásunk nincs ráOrk
Vagyis vagy rossz gombot nyomogatok, vagy a pontos definíció:
ha nem lenne az új fórumon olyan funkció amivel keresgélés nélkül oda tudsz ugrani ahol az első olvasatlan hsz van, mióta nem voltál
...
Minősíteni, pedig nincs értelme valamit, amíg nincs más.12
Belépve, mint tenorx. Utolsó látogatás: Tegnap 18:50:33
több mint 15 éve
még jó, hogy csak egy nap, engem kifejezetten zavar, legalábbis furcsa nagyon...olyan egyhangú. 😊
@KJuraszik
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem.Amúgy azt nem lehet beállítani, hogy azt is csak belinkeljük, mint a sigeket? Biztos segítene valami a terhelésen.F.Schleckavatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊konquerorigen azt is. főleg azt kellett volna elsőre is mert azokat a szerverről tölni be.haromt
ez így van a fórumban. nem lehet vele mit kezdeni.
Annyi lesz hogy vasárnaponként ki lesznek kapcsolva ezek
több mint 15 éve
Amúgy azt nem lehet beállítani, hogy azt is csak belinkeljük, mint a sigeket? Biztos segítene valami a terhelésen.igen azt is. főleg azt kellett volna elsőre is mert azokat a szerverről tölni be.haromtlelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.avatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊konqueror
Majd a meccsek után visszarakomharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
igen azt is. főleg azt kellett volna elsőre is mert azokat a szerverről tölni be.lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.avatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊konqueror
több mint 15 éve
lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.avatart is sikerült kilőni ahogy látom 😊
több mint 15 éve
lelőttem a sigmegjelenítéseket meg pár dolgot, hátha sikerül rendbejönnie.Megnyugodtam, már azt hittem, hogy én kúrtam el valamit. 😊