NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hű a megújulás...
Lehet kis pontszem vagyok, meg inkább csak olvasgatok...
Az olvasgatás is bejelentkezéshez kötött ami az oldal tulajainak dolga, döntése. Egy percig sem sopánkodom emiatt.
Az viszont, hogy jelszóemlékeztető sincs az már nonszensz...
Jó hosszú idő ráment, hogy megleljem a régit, az hogy a fórumban lehet kérni cseppet sem izgat, mivel oda be sem lehet lépni addig. Ámen...
Más is leírta, válaszra sem méltattátok - azon pár tucatnyi hozzászólásban amit még azon az oldalon átnéztem majd a kereső 30 mp-s szarozása után rögvest fel is adtam.

Remélem újra olvasgathatom a régi kedvenceim párbeszédét.
Üdv
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Nézegettem a beállításokat, de nem találom, hogy lehetne az utolsó hozzászólásokat a topicokban előre tenni.tomer
mert nincs is. amint lesz ilyen kiegészítés (vagy nem tudom mi a pontos neve) a forumhoz, majd beépítik.

több mint 14 éve
tomer 26 — L'instinct de mort
Nézegettem a beállításokat, de nem találom, hogy lehetne az utolsó hozzászólásokat a topicokban előre tenni.

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Előző fórumon volt "Ki miért lett egy csapatnak a szurkolója?" téma, úgy látom ez eltűnt, pedig elég szórakoztató topic volt 😊

több mint 14 éve
gsn 3 548
Igen tudom, hogy az NCAA előnyt élvez minden tekintetben és azt is, ha NCAA van akkor senkit nem érdekel az NFL.catattack
Ezt nem kell komolyan venni, illetve így felfogni. 😊 Jó, nyilván ez jön le sokaknak, mert ezt sugallta a preseason végén néhány szerkesztő (ez leginkább a tétmeccs vs. 3. cseresorok játszanak egymás ellen dolog miatt volt). De még mindig az NFL részleg a népszerűbb, és lesz is sokáig. Akik ilyesmit írtak valaha is, csak azért tették, mert szeretnék, ha az NCAA megkapná a megérdemelt figyelmet. Nincs itt semmiféle NCAA felé hajlás, az NFL coverage továbbra is az oldal jelentős, és népszerűbb projektje. Annyi történt, hogy az NCAA-vel egy picit többet foglalkozunk, mint korábban, de ez egyáltalán nem megy az NFL rovására.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Most vettem csak észre, hogy IE8 alatt válasz írásánál, a üzenet írása és a szükséges szöveg egymásban van.
Kép róla.
Kompatibilitást bekapcsolva viszont helyre jön.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
catattack 3 520
nem lesz belőle rendszer, mert akkor nem volt NCAA, senki nem fog azok közben ilyenekkel foglalkozni. jövő héten is hasonló időpontban (vagy előbb, vagy később) lesznek kipakolva.Fucu
Nem kell leharapni a fejem, csak kérdeztem. 😕
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
nem lesz belőle rendszer, mert akkor nem volt NCAA, senki nem fog azok közben ilyenekkel foglalkozni. jövő héten is hasonló időpontban (vagy előbb, vagy később) lesznek kipakolva.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
catattack 3 520
mindegyik beharangozónál ott van mikor kezdődik az adott meccs magyar idő szerint, az nem elég?Fucu
Höri a preseason meccsek alatt hozzászoktatott a jóhoz. Azt hittem ebből rendszer lesz. 😊
Gratulálok Fucu! Az eredménykövető kitűnő lett. 😀
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
mindegyik beharangozónál ott van mikor kezdődik az adott meccs magyar idő szerint, az nem elég?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ennek mi lenne az értelme?DoM
Az, hogy este már meccsek és az eredménykövető nincs fent. Bár nem ez a legfontosabb, hanem hogy a meccsek kezdése sincs kint. Pedig fent szokott.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Meg lehetne oldani, hogy az NFL eredménykövetőt a meccsek kezdésével együtt feldobjátok szombat este (vagy éccaka)?
Igen tudom, hogy az NCAA előnyt élvez minden tekintetben és azt is, ha NCAA van akkor senkit nem érdekel az NFL.catattack
Ennek mi lenne az értelme?
több mint 14 éve
catattack 3 520
Meg lehetne oldani, hogy az NFL eredménykövetőt a meccsek kezdésével együtt feldobjátok szombat este (vagy éccaka)?
Igen tudom, hogy az NCAA előnyt élvez minden tekintetben és azt is, ha NCAA van akkor senkit nem érdekel az NFL.
több mint 14 éve
olaj001 1
Nagyon jó lett az 1. podcast teccik! és kifejezetten örülök, h az AFC Eastel indult meg, mivel........ GO PATS!!! 😀
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ronda és pár kör után teljesen felesleges, nem?

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát én már fórumozok egy ideje, de valahogy sohasem zavart meg, hogy 0.21 másodperccel tovább kell nyomnom a görgőt az idézet miatt.

persze én kiemelkedően intelligensen idézek mindig, dehát ez nem várható el mindenkitől.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én sem arra gondoltam, hogy ti törölgessétek, de fel lehetne 1-1 alkalommal hívni a figyelmet rá. és akkor előbb-utóbb megszoknák a delikvensek.
több mint 14 éve
ez nem ovi, hogy mindent felülről kell szabályozni, próbáljátok meg ti okosan használni a gombotOrk
Én ki szoktam törölni ha már 2-3 volt, de mondjuk lehetne ezzel kapcsolatban egy figyelmeztetés a válasz oldalon valahol a szövegdoboz körül, hogy légyszi ne, mert ronda. Ha meg automatikusan meg lehet csinálni, akkor tényleg eltűnnek az ilyen hsz-ek.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ez nem ovi, hogy mindent felülről kell szabályozni, próbáljátok meg ti okosan használni a gombot
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én is támogatom az ötletet.
Több fórumon bevett szokás, hogy ha reagálsz egy HSZ-ra és még más nem írt közben semmit, akkor nem idézed a szöveget, hanem írsz egy sima HST-t. Ezt itt is be lehetne vezetni. Tényleg nagyon zavaró, mikor 1-1 mondat miatt már huszadszor idézik az előző x hszt.GRAFI
Csatlakozom.... Bár a "delete" gomb csodákat tesz...
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Valahogy nem lehet letiltani a többszörös idézést vagy annak megjelenítését? Vagy valahogy jelezni, hogy nem kéne? Csak mert elég zavaró néha az 1-2 oldalas hsz... kösziJSanyo
Én is támogatom az ötletet.
Több fórumon bevett szokás, hogy ha reagálsz egy HSZ-ra és még más nem írt közben semmit, akkor nem idézed a szöveget, hanem írsz egy sima HST-t. Ezt itt is be lehetne vezetni. Tényleg nagyon zavaró, mikor 1-1 mondat miatt már huszadszor idézik az előző x hszt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerkesztőknek üzenem, hogy a játékos poziciók leírása klassz. Még azt is elolvastam, amit tudtam és végre megtudtam amit mindíg hallottam, de fogalmam sem volt róla, hogy pontosan mi a dolga. Az is jó, hogy egyszerű, nem hosszú, lényegre törtő és érthető
ue. a szabályok és játékleírás is
Kösz, jó volt! 😉
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Köszönöm annak aki megváltoztatta a nevem! 😊
több mint 14 éve
Valahogy nem lehet letiltani a többszörös idézést vagy annak megjelenítését? Vagy valahogy jelezni, hogy nem kéne? Csak mert elég zavaró néha az 1-2 oldalas hsz... köszi

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A PM láda most korlátlan vagy csak nem látom, hogy hol jelzi ki a telítettségét? (Az első válasz azt hiszem nem szomorítana el. 😊 )F.Schleck
Asszem 100 üzenetet tud tárolni, de nem biztos... Viszont a megfelelő időben ki fogja írni hogy közel vagy a telítettséghez, és törölj ha továbbra is PM-ezni akarsz 😊Rataccess
Értem. Mondjuk sejtettem, hogy nem lesz korlátlan, de már az óriási előrelépés, hogy nem kell egyenként törölni őket. 😊

Apróság, de gondoltam jelzem, hogy az AFC körkép cikk mellett nálam Mallett képe jelenik meg a főoldalon.