A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Tudom, már kérdeztem párszor, de engem is érdekelne. 😊A főnökséget kérdezném, hogy ebből lesz-e valami belátható időn belül...? (rendelhetnékem támadt, de ha várható bármiféle újítás nem sietem el 😊 ) Köszi előre is 😊RataccessÉn is pont ezt akartam kérdezni 😊Matthew99
több mint 15 éve
Engem mondjuk meccs (főleg PO, SB) közben pont nem zavar annyira a fórum elérhetetlensége, van mit nézni helyette 😊 Persze jó olvasni az eredménykövetőt/véleményeket, de ha nincs abba sem halok bele 😊 Jobban aggaszt hogy mostanában sima hétköznapokon is voltak fennakadások. Fura, mert rövid nfl.hu-s pályafutásomból nem emlékszem ilyenre, az elvileg modernebb/komolyabb bowl.hu korszakkal ellentétben... Lehet hogy az oldal bétasága is közrejátszik? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Így sem nagyon bírja a megterhelést.Mi lesz itt a PO-ban vagy esetleg az SB-n. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 15 éve
kapjátok ki gyorsan a sigeket+avatarokat, amíg elérhető a fórum 😀
több mint 15 éve
A főnökséget kérdezném, hogy ebből lesz-e valami belátható időn belül...? (rendelhetnékem támadt, de ha várható bármiféle újítás nem sietem el 😊 ) Köszi előre is 😊RataccessÉn is pont ezt akartam kérdezni 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hogy miért nem elég a főoldalon belépnem...? K.
több mint 15 éve
Úgy rémlik igen.Lesz karácsonyi jókívánság topik? Ha lesz akkor kb mikortól?Venturamiért előző években volt?Fucu
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
Köszönöm a gyors választ.Nálatok is 2 sorban jelenik meg az aláírósom?Nálam egy sor, de szerintem kijelzőfüggő, egy 15-ös monitoron már valószínű nem férne el 1-ben... De már az is elég ha nem teljes képernyős a böngészőablakod, hanem kicsit keskenyebbre veszed - automatikusan átpakolja a köv. sorba ha egy nem elég neki.Rataccess
Egyszer így, egyszer úgy, ez valami felbontáshoz kapcsolódó anomália ? 😊undisputedly
több mint 15 éve
Nálatok is 2 sorban jelenik meg az aláírósom?Nálam egy sor, de szerintem kijelzőfüggő, egy 15-ös monitoron már valószínű nem férne el 1-ben... De már az is elég ha nem teljes képernyős a böngészőablakod, hanem kicsit keskenyebbre veszed - automatikusan átpakolja a köv. sorba ha egy nem elég neki.
Egyszer így, egyszer úgy, ez valami felbontáshoz kapcsolódó anomália ? 😊undisputedly
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Nálatok is 2 sorban jelenik meg az aláírósom?Egyszer így, egyszer úgy, ez valami felbontáshoz kapcsolódó anomália ? 😊
több mint 15 éve
Lesz karácsonyi jókívánság topik? Ha lesz akkor kb mikortól?Venturamiért előző években volt?
több mint 15 éve
Lesz karácsonyi jókívánság topik? Ha lesz akkor kb mikortól?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
Na megjavult. Úgy látszik csak egy kis idő kellett neki.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nálam walter jones van.frissíts sokszor
több mint 15 éve
Valamiért nem tudom lecserélni a proilképemet. Betöltöm az újat, méret, minden stimmel, frissítem és nem változik. Nálam van a hiba?
több mint 15 éve
Csak nálam szarakszik az oldal...? A délután folyamán többször előfordult hogy huzamosabb ideig nem akart betölteni (pl. most is pár perce)RataccessNálam is.
több mint 15 éve
Csak nálam szarakszik az oldal...? A délután folyamán többször előfordult hogy huzamosabb ideig nem akart betölteni (pl. most is pár perce)Rataccessdettó
több mint 15 éve
Csak nálam szarakszik az oldal...? A délután folyamán többször előfordult hogy huzamosabb ideig nem akart betölteni (pl. most is pár perce)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Próbáltam hozzászólni egy cikkhez,de valamiért nem engedte befejezni az üzenetet.rendszerben, vagyis már voltak ebből problémák ha jól emlékszem
(mai NFC North cikk).
Nálam van a hiba vagy a rendszerben?Bazzani
több mint 15 éve
Próbáltam hozzászólni egy cikkhez,de valamiért nem engedte befejezni az üzenetet.(mai NFC North cikk).
Nálam van a hiba vagy a rendszerben?
több mint 15 éve
örülök,hogy segíthettem 😊a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)NewmanJavítva, kösz, hogy szóltál. 😊gsn
több mint 15 éve
a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)NewmanKöszi, én basztam el, de szerencsére valamelyik kolléga már javította is.
több mint 15 éve
gsn
3 548
a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)NewmanJavítva, kösz, hogy szóltál. 😊
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)