A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
csak nálam nem látszódik amúgy a hírnél a cím?JJ Tillernálam sem, azért néztem, mi lehet az.
több mint 15 éve
csak nálam nem látszódik amúgy a hírnél a cím?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Nem vállaltam, én ajánlottam nekik Jauront, hogy pár évig még ne kelljen tartani a Browns-tól. 😀miért nem ízt írtad, hogy téged hívtak fel? 😛FucuFőoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?AFC North beatwriter. :cool: 😂Soldados
Na keresgéltem azóta, látom nfl.com is tényként kezeli már, csak a hivatalos bejelentés várat magára.deny79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
miért nem ízt írtad, hogy téged hívtak fel? 😛Főoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?AFC North beatwriter. :cool: 😂Soldados
Na keresgéltem azóta, látom nfl.com is tényként kezeli már, csak a hivatalos bejelentés várat magára.deny79
több mint 15 éve
Főoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?AFC North beatwriter. :cool: 😂

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Főoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?Na keresgéltem azóta, látom nfl.com is tényként kezeli már, csak a hivatalos bejelentés várat magára.
több mint 15 éve
nem lopás.meg lett keresve gsn, ő pedig megengedte, hogy közöljenek a cikkből részleteket
több mint 15 éve
Már az nso.hu is tőletek lopja az információt 😊beltazorgondolom gsn beleegyezésével tették ki
olvastam a kommenteket is,sajnos az értelmi színvonal nem sokat javul
több mint 15 éve
Már az nso.hu is tőletek lopja az információt 😊

több mint 15 éve
Kitöröltem az elmúlt egy oldalt, mert elképesztő, hogy ennyire túl tudnak tárgyalni egyesek egy ilyen jelentéktelen kérdést. Egy amerikaifoci fórumon nyilván az egyéb témáknak kell több napos témának lennie. Gondolkozzon már el mindenki, miért is született ez az oldal? Az, hogy lehetőség van az oldalon másról való beszélgetésre, nagyszerű dolog, de emiatt nem kell egymásnak esni, gúnyolódni, és még sorolhatnám. Átírtam a topik címét, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem feltétlenül érdemel meg ezen az oldalon külön topikot egyik, elmúlt hónapban nyitott téma sem. A realitykről és a politikáról beszélek (előbbi az emberek nagy része szerint ténylegesen az, amire a címben méltatva volt, utóbbi pedig indulatok állandó forrása). A fórumszerkezet hamarosan felül lesz vizsgálva, ne lepődjenek meg azok, akik nagy fanjai egyik-másik témának (nem csak a felsoroltakról beszélek), ha a témák el fognak tűnni, és helyette majd az offtopikban lehet róla csevegni. Remélem a továbbiakban fontosabb témák kerülnek inkább ebbe a topikba, lehetőleg tényleges profilunkba tartozóak...gsnEgyrészt köszi.
Másrészt mi jól elvoltunk az Off Topicban is tévénéző emberek, diskuráltunk Megasztárról, X-faktorról, csak van, aki annyira sznob, vagy én nem tudom mi lehet más az oka, hogy nem bírta ott az effajta disputát. Pedig csak tovább kell görgetni a beírást, ami nem érdekel.
Viszont szerintem nem gond egy ilyen topic, ha a létjogosultságát a látogatottsága igazolja. (Ilyen pl. a politika vagy a soccer topic is.) Én például szívesebben beszélgetek itt erről, alapvetően normális, fociszerető emberekkel vv-ről, politikáról, mint mondjuk egy direkt reality-s vagy direkt politikai fórumon, ahol sokkal több az elmebeteg.
Vagyis szerintem az ilyen érdeklődésre számot tartó, de a focihoz semmi köze topicok egy külön gyüjtőblokkban simán maradhatnak.
több mint 15 éve
én szeretnémadam8nyomjatok lájkot, nem kell beírni külön mindenkinek 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Beírom ide is, talán feltűnőbb.
lehet h hülye kérdés,de a footballfanatics.com-ról az oldalon keresztül lehet rendelni, vagy nekem kell megoldanom? (Mármint a bowl.hu-n keresztül) Vagy ez h működik?RSG
január 23-án megmondom mi a pontos helyzet a FF rendeléssel. szóval addig türelem.haromtamúgy boltok, üzletek topic
vállald a fejed topikot nem nyitunk újra? eszmélet hogy mennyit lehetett röhögni képeken is és a tömérdek aranyköpáseken 😀😀rush999ha más is szeretné, akkor lehet róla szó

---
több mint 15 éve
vállald a fejed topikot nem nyitunk újra? eszmélet hogy mennyit lehetett röhögni képeken is és a tömérdek aranyköpáseken 😀😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Beírom ide is, talán feltűnőbb.lehet h hülye kérdés,de a footballfanatics.com-ról az oldalon keresztül lehet rendelni, vagy nekem kell megoldanom? (Mármint a bowl.hu-n keresztül) Vagy ez h működik?
több mint 15 éve
gsn
3 548
Kitöröltem az elmúlt egy oldalt, mert elképesztő, hogy ennyire túl tudnak tárgyalni egyesek egy ilyen jelentéktelen kérdést. Egy amerikaifoci fórumon nyilván az egyéb témáknak kell több napos témának lennie. Gondolkozzon már el mindenki, miért is született ez az oldal? Az, hogy lehetőség van az oldalon másról való beszélgetésre, nagyszerű dolog, de emiatt nem kell egymásnak esni, gúnyolódni, és még sorolhatnám. Átírtam a topik címét, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem feltétlenül érdemel meg ezen az oldalon külön topikot egyik, elmúlt hónapban nyitott téma sem. A realitykről és a politikáról beszélek (előbbi az emberek nagy része szerint ténylegesen az, amire a címben méltatva volt, utóbbi pedig indulatok állandó forrása). A fórumszerkezet hamarosan felül lesz vizsgálva, ne lepődjenek meg azok, akik nagy fanjai egyik-másik témának (nem csak a felsoroltakról beszélek), ha a témák el fognak tűnni, és helyette majd az offtopikban lehet róla csevegni. Remélem a továbbiakban fontosabb témák kerülnek inkább ebbe a topikba, lehetőleg tényleges profilunkba tartozóak...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
Na ezzel a hsz-szel elérted, hogy megnézzem, hogy ki írta. 😊Gondoltam felfrissítem kicsit a "szakmai tudásomat" és átnézem a foci stratégiákról írt cikkeket.El is kezdtem az I-formationnel foglalkozó írással de látom hogy az illusztrációra szolgáló képek már nincsenek meg,illetve a szöveg is érdekes nyelvezetű(pl az ö betűk helyett kérdőjelek vannak).Csak gondoltam szólok hogy ha lehet szerintem vissza kéne rakni a képeket illetve átnyálazni a szöveget.CowboykarcsiMég más írta, már rég nem tagja az oldalnak, így sajnos túl sok lehetőség nincs a képek pótlására. Emellett nem akarom degradálni más munkáját, de nem is biztos hogy érdemes volna...
A betűket kijavítom.Döme

több mint 15 éve
Gondoltam felfrissítem kicsit a "szakmai tudásomat" és átnézem a foci stratégiákról írt cikkeket.El is kezdtem az I-formationnel foglalkozó írással de látom hogy az illusztrációra szolgáló képek már nincsenek meg,illetve a szöveg is érdekes nyelvezetű(pl az ö betűk helyett kérdőjelek vannak).Csak gondoltam szólok hogy ha lehet szerintem vissza kéne rakni a képeket illetve átnyálazni a szöveget.CowboykarcsiMég más írta, már rég nem tagja az oldalnak, így sajnos túl sok lehetőség nincs a képek pótlására. Emellett nem akarom degradálni más munkáját, de nem is biztos hogy érdemes volna...
A betűket kijavítom.
több mint 15 éve
Gondoltam felfrissítem kicsit a "szakmai tudásomat" és átnézem a foci stratégiákról írt cikkeket.El is kezdtem az I-formationnel foglalkozó írással de látom hogy az illusztrációra szolgáló képek már nincsenek meg,illetve a szöveg is érdekes nyelvezetű(pl az ö betűk helyett kérdőjelek vannak).Csak gondoltam szólok hogy ha lehet szerintem vissza kéne rakni a képeket illetve átnyálazni a szöveget.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Jaja most már vágom. Kevertem az egyéb játékok topikkal....neked nincs is hozzá jogosultságod, ellentétben soldadossal 😛haromtMondod ezt úgy, mintha nem lenne jogosultságod megcsinálni 😛haromtNem akartam hozzászólás nélkül megnyitni 😀 meg aztán ki vagyok én hogy ilyen nagyszabású dolgokat csináljak? 😀
szerk.: Soldi: ez hatalmas megtiszteltetés számomra 😊eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
neked nincs is hozzá jogosultságod, ellentétben soldadossal 😛Nem akartam hozzászólás nélkül megnyitni 😀 meg aztán ki vagyok én hogy ilyen nagyszabású dolgokat csináljak? 😀Kivételesen maximálisan egyetértek veled. 😀SoldadosMondod ezt úgy, mintha nem lenne jogosultságod megcsinálni 😛haromt
szerk.: Soldi: ez hatalmas megtiszteltetés számomra 😊eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Nem akartam hozzászólás nélkül megnyitni 😀 meg aztán ki vagyok én hogy ilyen nagyszabású dolgokat csináljak? 😀Mondod ezt úgy, mintha nem lenne jogosultságod megcsinálni 😛haromtVolt régen olyan topik hogy idézetek. JÓ VOLT.eaglesmcnabbKivételesen maximálisan egyetértek veled. 😀Soldados
szerk.: Soldi: ez hatalmas megtiszteltetés számomra 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
arra sincs. néha én is furcsállom, hogy nő, pedig van hogy fél napokig nem is írok semmit 😀És azt, hogy melyik hsz lett lájkolva, anélkül, hogy végignyálaznánk az összeset?vadibandiOlyan opció nincsen, hogy ha valakinek lájkolják a hozzászólását, azt meg lehessen nézni, hogy kik voltak? Vagy ez csak bennfenteseknek él?GRAFIEgészen pontosan senkinek sem él. Úgy van megcsinálva ez az extension, hogy nem lehet láthatóvá tenni.gsn
több mint 15 éve
És azt, hogy melyik hsz lett lájkolva, anélkül, hogy végignyálaznánk az összeset?Olyan opció nincsen, hogy ha valakinek lájkolják a hozzászólását, azt meg lehessen nézni, hogy kik voltak? Vagy ez csak bennfenteseknek él?GRAFIEgészen pontosan senkinek sem él. Úgy van megcsinálva ez az extension, hogy nem lehet láthatóvá tenni.gsn

több mint 15 éve
hát akkor olvassátok vissza a régit.HöriAkkor én megcsinálom inkább ide. 😛