NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 13 éve
gsn 3 548
Kitöröltem az elmúlt egy oldalt, mert elképesztő, hogy ennyire túl tudnak tárgyalni egyesek egy ilyen jelentéktelen kérdést. Egy amerikaifoci fórumon nyilván az egyéb témáknak kell több napos témának lennie. Gondolkozzon már el mindenki, miért is született ez az oldal? Az, hogy lehetőség van az oldalon másról való beszélgetésre, nagyszerű dolog, de emiatt nem kell egymásnak esni, gúnyolódni, és még sorolhatnám. Átírtam a topik címét, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem feltétlenül érdemel meg ezen az oldalon külön topikot egyik, elmúlt hónapban nyitott téma sem. A realitykről és a politikáról beszélek (előbbi az emberek nagy része szerint ténylegesen az, amire a címben méltatva volt, utóbbi pedig indulatok állandó forrása). A fórumszerkezet hamarosan felül lesz vizsgálva, ne lepődjenek meg azok, akik nagy fanjai egyik-másik témának (nem csak a felsoroltakról beszélek), ha a témák el fognak tűnni, és helyette majd az offtopikban lehet róla csevegni. Remélem a továbbiakban fontosabb témák kerülnek inkább ebbe a topikba, lehetőleg tényleges profilunkba tartozóak...

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Gondoltam felfrissítem kicsit a "szakmai tudásomat" és átnézem a foci stratégiákról írt cikkeket.El is kezdtem az I-formationnel foglalkozó írással de látom hogy az illusztrációra szolgáló képek már nincsenek meg,illetve a szöveg is érdekes nyelvezetű(pl az ö betűk helyett kérdőjelek vannak).Csak gondoltam szólok hogy ha lehet szerintem vissza kéne rakni a képeket illetve átnyálazni a szöveget.Cowboykarcsi
Még más írta, már rég nem tagja az oldalnak, így sajnos túl sok lehetőség nincs a képek pótlására. Emellett nem akarom degradálni más munkáját, de nem is biztos hogy érdemes volna...

A betűket kijavítom.Döme
Na ezzel a hsz-szel elérted, hogy megnézzem, hogy ki írta. 😊

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Gondoltam felfrissítem kicsit a "szakmai tudásomat" és átnézem a foci stratégiákról írt cikkeket.El is kezdtem az I-formationnel foglalkozó írással de látom hogy az illusztrációra szolgáló képek már nincsenek meg,illetve a szöveg is érdekes nyelvezetű(pl az ö betűk helyett kérdőjelek vannak).Csak gondoltam szólok hogy ha lehet szerintem vissza kéne rakni a képeket illetve átnyálazni a szöveget.Cowboykarcsi
Még más írta, már rég nem tagja az oldalnak, így sajnos túl sok lehetőség nincs a képek pótlására. Emellett nem akarom degradálni más munkáját, de nem is biztos hogy érdemes volna...

A betűket kijavítom.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Gondoltam felfrissítem kicsit a "szakmai tudásomat" és átnézem a foci stratégiákról írt cikkeket.El is kezdtem az I-formationnel foglalkozó írással de látom hogy az illusztrációra szolgáló képek már nincsenek meg,illetve a szöveg is érdekes nyelvezetű(pl az ö betűk helyett kérdőjelek vannak).Csak gondoltam szólok hogy ha lehet szerintem vissza kéne rakni a képeket illetve átnyálazni a szöveget.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mondod ezt úgy, mintha nem lenne jogosultságod megcsinálni 😛haromt
Nem akartam hozzászólás nélkül megnyitni 😀 meg aztán ki vagyok én hogy ilyen nagyszabású dolgokat csináljak? 😀
szerk.: Soldi: ez hatalmas megtiszteltetés számomra 😊eaglesmcnabb
neked nincs is hozzá jogosultságod, ellentétben soldadossal 😛haromt
Jaja most már vágom. Kevertem az egyéb játékok topikkal....

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kivételesen maximálisan egyetértek veled. 😀Soldados
Nem akartam hozzászólás nélkül megnyitni 😀 meg aztán ki vagyok én hogy ilyen nagyszabású dolgokat csináljak? 😀
szerk.: Soldi: ez hatalmas megtiszteltetés számomra 😊eaglesmcnabb
neked nincs is hozzá jogosultságod, ellentétben soldadossal 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Volt régen olyan topik hogy idézetek. JÓ VOLT.eaglesmcnabb
szerk.: Soldi: ez hatalmas megtiszteltetés számomra 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Olyan opció nincsen, hogy ha valakinek lájkolják a hozzászólását, azt meg lehessen nézni, hogy kik voltak? Vagy ez csak bennfenteseknek él?GRAFI
Egészen pontosan senkinek sem él. Úgy van megcsinálva ez az extension, hogy nem lehet láthatóvá tenni.gsn
És azt, hogy melyik hsz lett lájkolva, anélkül, hogy végignyálaznánk az összeset?vadibandi
arra sincs. néha én is furcsállom, hogy nő, pedig van hogy fél napokig nem is írok semmit 😀
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Olyan opció nincsen, hogy ha valakinek lájkolják a hozzászólását, azt meg lehessen nézni, hogy kik voltak? Vagy ez csak bennfenteseknek él?GRAFI
Egészen pontosan senkinek sem él. Úgy van megcsinálva ez az extension, hogy nem lehet láthatóvá tenni.gsn
És azt, hogy melyik hsz lett lájkolva, anélkül, hogy végignyálaznánk az összeset?

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
hát akkor olvassátok vissza a régit.Höri
Akkor én megcsinálom inkább ide. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát akkor olvassátok vissza a régit.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondod ezt úgy, mintha nem lenne jogosultságod megcsinálni 😛
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kivételesen maximálisan egyetértek veled. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Volt régen olyan topik hogy idézetek. JÓ VOLT.

több mint 13 éve
gsn 3 548
Egészen pontosan senkinek sem él. Úgy van megcsinálva ez az extension, hogy nem lehet láthatóvá tenni.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Olyan opció nincsen, hogy ha valakinek lájkolják a hozzászólását, azt meg lehessen nézni, hogy kik voltak? Vagy ez csak bennfenteseknek él?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma olvastam Höri blogját. a 2008as draft visszarekintő után, meg néztem a többiekét is a régi oldalon. Azt hittem itt(bowl.hu) vagyok rá is nyomtam a forumra, annyival jobb volt az elosztása hogy úgy megörültem, rögtön jöttem volna ide(forumszervíz) hálálkodni. Csak akkor vettem észre hogy a régi oldalon vagyok.
Tudom hogy már kismillárdan elondták, de akkor is jobb volt annak az elosztása.

Mindegy a belbecs a lényeg

üdv
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Egy olyan kérdésem lenne az illetékesek felé, hogyan lehetne egy szurkolói blognak oda a Pats alá a főoldalon kikerülnie? 😊deny79
Kint vaaaan!
Respect!Köszönjük szépen!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyon jó ez a Tudtad-e rész a főoldalon, csak kicsit váltakozhatna lassabban. 😊

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 417 — no es importante
Nem tudom ennek itt van-e a helye, vagy hol kell ilyesmi ügyekben érdeklődni, de az a kérdésem hogy van-e olyan topik vagy szerintetek van-e igény olyan topikra ahol régi meccseket lehetne kérni meg ilyenek? tenyardról a régiek sokszor nagyon lassan vagy egyáltalán nem jönnek de az itteni rajongók között sokaknak jó eséllyel meglehet 1-1 régebbi meccs. Szerintetek lehet igény ilyesmi topikra vagy ez az én hülyeségem?85
nem torrentezünkHöri
Nem is feltételeztem, úgy értettem hogy akinek megvan egy meccs az oda tudná adni személyesen például DVD-n. Például keresek régi bengals meccseket, letölteni nem akarom őket (nem is tudnám) viszont itt a fórumon feltehetőleg sokaknak van régi bengals meccse amiket elkérhetnék85
volt a másik fórumon egy Adatbank topic, ami aztán az érdeklődés hiányában elsikkadt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Nem tudom ennek itt van-e a helye, vagy hol kell ilyesmi ügyekben érdeklődni, de az a kérdésem hogy van-e olyan topik vagy szerintetek van-e igény olyan topikra ahol régi meccseket lehetne kérni meg ilyenek? tenyardról a régiek sokszor nagyon lassan vagy egyáltalán nem jönnek de az itteni rajongók között sokaknak jó eséllyel meglehet 1-1 régebbi meccs. Szerintetek lehet igény ilyesmi topikra vagy ez az én hülyeségem?85
nem torrentezünkHöri
Nem is feltételeztem, úgy értettem hogy akinek megvan egy meccs az oda tudná adni személyesen például DVD-n. Például keresek régi bengals meccseket, letölteni nem akarom őket (nem is tudnám) viszont itt a fórumon feltehetőleg sokaknak van régi bengals meccse amiket elkérhetnék

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem torrentezünk

több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Nem tudom ennek itt van-e a helye, vagy hol kell ilyesmi ügyekben érdeklődni, de az a kérdésem hogy van-e olyan topik vagy szerintetek van-e igény olyan topikra ahol régi meccseket lehetne kérni meg ilyenek? tenyardról a régiek sokszor nagyon lassan vagy egyáltalán nem jönnek de az itteni rajongók között sokaknak jó eséllyel meglehet 1-1 régebbi meccs. Szerintetek lehet igény ilyesmi topikra vagy ez az én hülyeségem?

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
(szakállas) Viccek 😂

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
van budapesti időzóna? azt hittem az egész országban ugyanannyi az idő 😛JJ Tiller
Azt hittem, a fórum egy órával előbb jár, mint a közép-európai idő...
...ha nem így van, akkor valamit nagyon súlyosan benéztem...Gogo
Kivettem neked a nyári időszámítást. Így már elvileg nálad is a jó időt kell mutatnia. 😊