A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Ha nincs FTP hozzáférésük, nem nagyon tudnak fájlokat cserélni... De a PunBB admin panelen sem lehet feltölteni?Hát gondolom annyi, hogy valahogy megtaláljátok az összes olyan fájlt, ami a 😮 képét tartalmazza, és kicserélitek azokat.SchleckTudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀Schleckte vagy az informata, mondjad hogyan kell új emotikonokat telepíteniHöri
több mint 14 éve
Hát gondolom annyi, hogy valahogy megtaláljátok az összes olyan fájlt, ami a 😮 képét tartalmazza, és kicserélitek azokat.Tudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀Schleckte vagy az informata, mondjad hogyan kell új emotikonokat telepíteniHöri
több mint 14 éve
Tudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀Schleckte vagy az informata, mondjad hogyan kell új emotikonokat telepíteni
több mint 14 éve
Tudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀
több mint 14 éve
A blog most kint van az index címlapján.vadibandipont az utolsó cikkünktől nem vártam volna, hogy kikerül (külföldiek az NCAA-ben, Mr. Irrevelant, a 1st downt jelző sárga vonal pl. mind sokkal érdekesebb egy külső szemlélő számára), de sebaj, érdekes módon egyből jönnek a kommentelők... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Vmiért a viccek topicot mostanában nem tudom megnyitni. Az 1875 sz hsz-nál lefagy az egész. Több gépről és különböző internetről is megpróbáltam. Más is járt így vagy vmi velem nem stimmel? Esetleg abban a topicban vvagy hsz-ban van vmi terrabájtos belinkelt rész?diverdocsemmi különleges sincs benne csak egy kép link
több mint 14 éve
Vmiért a viccek topicot mostanában nem tudom megnyitni. Az 1875 sz hsz-nál lefagy az egész. Több gépről és különböző internetről is megpróbáltam. Más is járt így vagy vmi velem nem stimmel? Esetleg abban a topicban vvagy hsz-ban van vmi terrabájtos belinkelt rész?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Akkor se értem. 😊 De mindegy is...Sobri Jóskavan egy nagy fórum, ahova modulokat szeretne berakni, és várja a segítőket. Ezen mit nem értesz? 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Reklám. Tagtoborzó. Ilyesmi.
több mint 14 éve
Ez az első beírás a fórumon, amit se egészében, se részeiben nem értek.Elárulja valaki mit jelent, és hogy kapcsolódik bármihez is?
több mint 14 éve
Szólni kell Soldinak meg Tibinek, hogy kicsit módosítsanak a scripten 😀Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.SchleckSajnos ez a kiegészítő ilyen nem lehet rajta változtatni.Fucu
több mint 14 éve
csinálok egy "lájk" topicot, amiben személyesen lehet majd köszönetet mondani az egyes cikkekért, írásokért 😊Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.SchleckSajnos ez a kiegészítő ilyen nem lehet rajta változtatni.Fucu

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.SchleckSajnos ez a kiegészítő ilyen nem lehet rajta változtatni.
több mint 14 éve
Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.
több mint 14 éve
igen..és gondolom a billentyűzeten nyomkodják a gombokat.catattackMi alapján válik egy topic kiemelté?catattackA modik ítélete alapján 😀FViktor93
ha úgy gondoljuk a topik aktuális és szeretnénk hogy szem előtt legyen, hogy nagyobb aktivitást váltsunk ki a fórumozókból (mint a mostani szurkolói mock draft) akkor kiemelté tesszük.
több mint 14 éve
catattack
3 520
..és gondolom a billentyűzeten nyomkodják a gombokat.Mi alapján válik egy topic kiemelté?catattackA modik ítélete alapján 😀FViktor93
több mint 14 éve
Mi alapján válik egy topic kiemelté?catattackA modik ítélete alapján 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Mi alapján válik egy topic kiemelté?
több mint 14 éve
Köszi a választ! Már megijedtem, hogy a magyar topic miatt van 😊Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat?JC6 baráti körében az a mérvadó, hogy a bowl.hun hány pluszot kap egy hsz ("középpontba kerül"), és ebből lett olyan b.szakodás, hogy végülis a pluszok eltörlődtek. Offtopicban visszanézheted, 1-2 oldalt kell max, mert kb. 1-2 napja voltfetomy
A magyar topic miatt?Bruce
Mindjárt elolvasom ezt az ominózus dolgot.
több mint 14 éve
Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat?JC6 baráti körében az a mérvadó, hogy a bowl.hun hány pluszot kap egy hsz ("középpontba kerül"), és ebből lett olyan b.szakodás, hogy végülis a pluszok eltörlődtek. Offtopicban visszanézheted, 1-2 oldalt kell max, mert kb. 1-2 napja volt
A magyar topic miatt?Bruce
több mint 14 éve
Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat? A magyar topic miatt?
több mint 14 éve
Megelőzve a problémát:PROFIL -> BEÁLLÍTÁSOK -> NYÁRI IDŐSZÁMÍTÁS
több mint 14 éve
Valami bíbí lehet üzenetekkel, ma két PM-et is szépen leírtam, el is küldtem, rá is mentem egyik után, hogy mit is írtam, láttam, hogy írtam, majd jött a címzettől a válasz, hogy üres a levelem. És ha akkor néztem elküldöttekben, akkor tényleg üresen küldte el.