A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Most regisztráltam a fórumon, ez az első hozzászólásom.
Regisztrációm elsődleges oka, a sportág szeretetén túl, hogy amerikai foci mezekkel foglalkozom, azon belül is eladással.
Próbálkozom itt is...nem tudom mennyire van itt lefedve a piac, illetve lenne-e erre igény.
A mezek Reebok márkájúak, minden név, szám, csapatembléma hímzett illetve varrott.
Jelenleg is vannak készleten mezek, de egyedi kéréseknek is utána tudok nézni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, szóljatok, a most nálam lévőkről tudok képeket mutatni.

Elolvastam a szabályzatot, kereskedelmi tevékenységet tiltó bekezdést nem találtam, ennek ellenére, ha mégis gond lenne, akkor valamelyik moderátor kérem jelezze, és tekintsétek ezt a hozzászólást semmisnek.

Köszönöm a figyelmet: Peti
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
mondom, hogy frissítsd az oldalt 😀fetomy
azt hittem az, hogy újra betöltöm elég lesz neki, de nem, tényleg rá kell nyomni a frissítésre... 😀 köszi
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mondom, hogy frissítsd az oldalt 😀
több mint 14 éve
miután lecserélted a képet, frissíts egyet az oldalon, és zsír lesz 😊

nálam egy kék hátterű mogorva faszi a képed 😀fetomy
valamelyik új album borítóján láttam, de most nem jut eszembe, hogy melyiken 😊JJ
tyler, the creator - goblin

de aranyos, hogy mindenki látja a cserét csak én nem 😀 mind1, a lényeg sikerült
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 684 — no es importante

nálam egy kék hátterű mogorva faszi a képed 😀fetomy
valamelyik új album borítóján láttam, de most nem jut eszembe, hogy melyiken 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

nálam egy kék hátterű mogorva faszi a képed 😀
több mint 14 éve
profilkép miért nem cserélődik? erre vmi ötlet?

sobrit meg le kell szarni és magával ő sem tud vitatkozni, ezen ne rágódjatok már.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom az előző fórumról se véletlenül tiltották ki. Visszaolvasva a régi cuccokat összehasonlítva a mostaniakkal semmilyen változást nem látok Sobri viselkedésében, sajnos. A legtöbb témát élvezhetetlenné teszi az általa generált állandó flame így én mindenképpen támogatnám ha kezdenétek valamit ezzel.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én képtelen vagyok tovább együtt fórumozni Sobrival. Folyamatos provokációival, trollkodásával szerintem tönkreteszi a topikok nagy százalékát. Ha velem van a baj, akkor természetesen nem nagyon fogok írni többet ide, de én ebben nem vagyok biztos, szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha esetleg egyetértenétek velem, akkor én bízom benne, hogy az adminok is megfontolnák, hogy milyen lépések tehetők ez ügyben.

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Titansnél direkt van még mindig Fisher a Főedző helyén vagy csak majd szezon kezdetnél frissítitek??

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Legalább tanultam egy új szót, JJ már nyomtatom is 😀

Szerintettek mivel ragad legjobban fel monitorra? 😀Deny
ha a sok bélyegezéstől még nem száradt ki a szád, akkor a nyál is megteszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Legalább tanultam egy új szót, JJ már nyomtatom is 😀

Szerintettek mivel ragad legjobban fel monitorra? 😀
több mint 14 éve

nyomtassátok vagy vágjátok ki a monitorból, és ragasszátok arra a helyre, ahol a favicon elméletileg megjelenik
nekem így működik

---
több mint 14 éve
gsn 3 548
Valószínűleg, akinek látszik, az még korábban mentette el az oldalt a könyvjelzőkbe, vagy akárhova. Nem tudom ki tüntette el, de úgy tűnik, most már nincs, ha teljesen kitakarítja az ember a böngészőjét.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nekem öt böngésző van fent, egyiken sem látszik. Én nyertem.....
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
operában is van fekete labda, szürke alapon.

a hiba az ön készülékében van!

több mint 14 éve
tenorx 14 024 — fő libsi
A könyvjelzősávban nekem is látszik Firefoxszal, de a böngészősávban fehér lap van.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
chromeon nekem is látszik a könyvjelzősávban
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 714 — Salus populi suprema lex esto
Nekem viszont sem a chrome-on, sem a firefox-on nem látszik a favicon!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
favicon a neve (ha jól tudom) de nekem operában mind a főoldalon mind a fórumon látszik
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lenne egy apró kérdésem. Nem tudnátok ilyen kis ikont rendelni az oldalhoz, aminek nem tudom a nevét, de a képen látható (ott van a könyvjelzősoron a gmail-facebook-reader-twitter-stb. mellett, és csak a bowl.hu ilyen fehér sima lap)? Vagy ezt én is át tudom állítani valahol a Chrome-ban?

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
JJ
nálam ez jóval közelebb áll a valós jelentéséhez, de tényleg nem annyira lényeges, hogyha nem akarjátok piszkálni az ftp-t. 😊

több mint 14 éve

---
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Schleck: marad az a megoldás hogy csinálsz saját szmájlit, aztán berakod azt kódok közé a hsz.-ekbe 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
van ftp hozzáférésünk de nem akarjuk basztatni a fórumot ilyen dolgok miatt. nem is nagyon tudunk ebbe belenyúlni