NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mi alapján válik egy topic kiemelté?catattack
A modik ítélete alapján 😀FViktor93
..és gondolom a billentyűzeten nyomkodják a gombokat.catattack
igen

ha úgy gondoljuk a topik aktuális és szeretnénk hogy szem előtt legyen, hogy nagyobb aktivitást váltsunk ki a fórumozókból (mint a mostani szurkolói mock draft) akkor kiemelté tesszük.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
catattack 3 520
A modik ítélete alapján 😀FViktor93
..és gondolom a billentyűzeten nyomkodják a gombokat.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A modik ítélete alapján 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Mi alapján válik egy topic kiemelté?
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat?

A magyar topic miatt?Bruce
JC6 baráti körében az a mérvadó, hogy a bowl.hun hány pluszot kap egy hsz ("középpontba kerül"), és ebből lett olyan b.szakodás, hogy végülis a pluszok eltörlődtek. Offtopicban visszanézheted, 1-2 oldalt kell max, mert kb. 1-2 napja voltfetomy
Köszi a választ! Már megijedtem, hogy a magyar topic miatt van 😊

Mindjárt elolvasom ezt az ominózus dolgot.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

A magyar topic miatt?Bruce
JC6 baráti körében az a mérvadó, hogy a bowl.hun hány pluszot kap egy hsz ("középpontba kerül"), és ebből lett olyan b.szakodás, hogy végülis a pluszok eltörlődtek. Offtopicban visszanézheted, 1-2 oldalt kell max, mert kb. 1-2 napja volt
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!

A magyar topic miatt?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Megelőzve a problémát:

PROFIL -> BEÁLLÍTÁSOK -> NYÁRI IDŐSZÁMÍTÁS

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Valami bíbí lehet üzenetekkel, ma két PM-et is szépen leírtam, el is küldtem, rá is mentem egyik után, hogy mit is írtam, láttam, hogy írtam, majd jött a címzettől a válasz, hogy üres a levelem. És ha akkor néztem elküldöttekben, akkor tényleg üresen küldte el.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az jutott az eszembe hogy a régi fórumon volt olyan hogy a profilnál voltak olyan lehetőségek hogy kedvenc NFL illetve NCAA csapatom.Szerintem ezt lehetne itt is használni.Cowboykarcsi
ha meg tudod csinálni programozással akkor természetesen lehet 😊 nem azért nincs mert nem szerettük volna
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
az jutott az eszembe hogy a régi fórumon volt olyan hogy a profilnál voltak olyan lehetőségek hogy kedvenc NFL illetve NCAA csapatom.Szerintem ezt lehetne itt is használni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem tudom. Minden más jó. Mindegy.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Chrome-mal nekem is ment otthon, és váltogatta is. Itt viszont az üres helyet látom csak, és nem tudom hol a hibaGRAFI
Flash player esetleg?
több mint 13 éve
Chrome-mal nekem is ment otthon, és váltogatta is. Itt viszont az üres helyet látom csak, és nem tudom hol a hiba
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 404 — no es importante
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e, vagy valami újítás miatt van, de nekem a főoldalas blogdobozban nincs most semmi. Reggel néztem, és még "működött". Otthon chrome-ot használok, melóhelyen FF van. Van összefüggés, vagy más okból üres most?GRAFI
chrome-ot használok és nálam jó
sőt már bizonyos időközönként automatikusan vált is az egyes blogok között

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e, vagy valami újítás miatt van, de nekem a főoldalas blogdobozban nincs most semmi. Reggel néztem, és még "működött". Otthon chrome-ot használok, melóhelyen FF van. Van összefüggés, vagy más okból üres most?GRAFI
Nekem jó mindegyik böngészőn...
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e, vagy valami újítás miatt van, de nekem a főoldalas blogdobozban nincs most semmi. Reggel néztem, és még "működött". Otthon chrome-ot használok, melóhelyen FF van. Van összefüggés, vagy más okból üres most?
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Olvasgatom a bowl.hu-s és gsn blogját is, nagyon jó mindkettő, viszont egy olyan észrevételem lenne, hogy nem lenne jobb, ha mindezek az alapoldalon belül lennének, egy helyen? Gyanítom, hogy az alapoldal felépítése is belejátszik a dologba, mert ugye sok, hosszabb terjedelmű cikkről van szó, de szerintem nagyon jó lenne, ha valahogy ezt a jövőben meg tudnátok oldani.Dub
a főoldalra nemrég kikerült blogdoboz gondolom ezt a célt szolgálja hisz egy helyen 3, a bowl.hu-hoz szorosan kapcsolódó blog gyors elérést biztosítja bárki számárakristof
Hát én megmondom őszintén, észre se vettem 😀 De valóban jó, hogy az van, de a cikkek minőségéhez képest így is eléggé "el van rejtve".
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olvasgatom a bowl.hu-s és gsn blogját is, nagyon jó mindkettő, viszont egy olyan észrevételem lenne, hogy nem lenne jobb, ha mindezek az alapoldalon belül lennének, egy helyen? Gyanítom, hogy az alapoldal felépítése is belejátszik a dologba, mert ugye sok, hosszabb terjedelmű cikkről van szó, de szerintem nagyon jó lenne, ha valahogy ezt a jövőben meg tudnátok oldani.Dub
a főoldalra nemrég kikerült blogdoboz gondolom ezt a célt szolgálja hisz egy helyen 3, a bowl.hu-hoz szorosan kapcsolódó blog gyors elérést biztosítja bárki számára
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Olvasgatom a bowl.hu-s és gsn blogját is, nagyon jó mindkettő, viszont egy olyan észrevételem lenne, hogy nem lenne jobb, ha mindezek az alapoldalon belül lennének, egy helyen? Gyanítom, hogy az alapoldal felépítése is belejátszik a dologba, mert ugye sok, hosszabb terjedelmű cikkről van szó, de szerintem nagyon jó lenne, ha valahogy ezt a jövőben meg tudnátok oldani.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Na, mit szóltok a főoldali blogdobozhoz? 😊JJ
Nagyon jó. De a draftra remélem chat lesz, mert az mozgalmasabb.Bazzani
a blogdoboz és a cover-it-live nem ugyanaz 😛 amit JJ mond, azt oldalt kell keresniHöri
Jajj félreolvastam. Az a doboz se rossz. 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nagyon jó. De a draftra remélem chat lesz, mert az mozgalmasabb.Bazzani
a blogdoboz és a cover-it-live nem ugyanaz 😛 amit JJ mond, azt oldalt kell keresni

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Nagyon jó. De a draftra remélem chat lesz, mert az mozgalmasabb.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nagyon adja. 😊