A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát ha nem a böngésző, akkor végképp nem értem. Nekem egyszer sem adott hiba üzenetet még, a Chrommal (alapból azt használom) végképp nem. Már csak azt lehetne megnézni, hogy a fórummotor extensions nem frissítette-e magát automatikusan.
több mint 14 éve
Chrommal teljesen hibátlan. Eddig.Nem a böngésző a hibás, ez 100%.
Szerk: Végig mentem minden böngészővel, nálam mindegyikkel jó.... Igaz, nekem csak weblap teszternek vannak fent, teljesen kopaszok/plugin mentesek. Lehet hogy a böngészők valamelyik add-onjával akad össze.apeszos
Nálam sem mindig adja ki, szóval az, hogy egyszer végigpróbálva neked jó volt, nem bizonyít semmit.
több mint 14 éve
Nekem a Chrome kidobta párszor, nem hiszem, hogy böngészőfüggő. Meg volt egyszer olyan, hogy azt írta egy hsz elküldése után, hogy nincs adat, de maga a hsz elmentődött, ott volt a topikban.
több mint 14 éve
Chrommal teljesen hibátlan. Eddig.Szerk: Végig mentem minden böngészővel, nálam mindegyikkel jó.... Igaz, nekem csak weblap teszternek vannak fent, teljesen kopaszok/plugin mentesek. Lehet hogy a böngészők valamelyik add-onjával akad össze.
több mint 14 éve
Safarival:A program nem futtatható!
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- cgi program esetén hibás az interpreter elérési útvonala
- cgi program esetén rossz a programkód sorvégjele (unix sorvégjel kötelezõ)
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságok
Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755
több mint 14 éve
Nekem teljesen jó. Nem böngésző hiba? Mert amit Schleck írt, az nem nagyon lehet, hacsak kézzel nem barmoltak bele. Az a mappák attribútuma, írás/olvasás beállítás, az nem állítódik el magától. Esetleg valami plugin automata frissítése lehet még.....apeszosNálam is hibás, több böngészővel is.
több mint 14 éve
Nekem teljesen jó. Nem böngésző hiba? Mert amit Schleck írt, az nem nagyon lehet, hacsak kézzel nem barmoltak bele. Az a mappák attribútuma, írás/olvasás beállítás, az nem állítódik el magától. Esetleg valami plugin automata frissítése lehet még.....
több mint 14 éve
detto
több mint 14 éve
most már nekem is. (úgy 1-2 órája)"A program nem futtatható!Dettó, nekem is elkezdett haldokolni a fórum.tenorx
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságok
Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755"
Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.Schleck
több mint 14 éve
"A program nem futtatható!Dettó, nekem is elkezdett haldokolni a fórum.
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755"
Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.Schleck
több mint 14 éve
"A program nem futtatható! A hiba lehetséges okai
- a program hibás
Webmester infó
Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.
több mint 14 éve
Valamelyk jófej mod tudna nyitni egy Shawnka nfl.com liga topicot a fantasy football ligákhoz? Vagy ha oda nem fér be, akkor nyithatok neki egyet egyéb játékokba?
több mint 14 éve
Joey Tribbiani Hillises sigjével valami gáz lehet, mert nálam jelez,letiltja az Eset Smart Security 4.xrace77deleted.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
Joey Tribbiani Hillises sigjével valami gáz lehet, mert nálam jelez,letiltja az Eset Smart Security 4.
több mint 14 éve
gsn
3 548
Bár szabad a téma nyitás Egyéb játékok topikban, még is kérnék az adminoktól engedélyt, hogy a PL fantasy játéknak nyithassak egyet. Előre is köszönöm.tüsi91Nyugodtan nyisd meg.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Bár szabad a téma nyitás Egyéb játékok topikban, még is kérnék az adminoktól engedélyt, hogy a PL fantasy játéknak nyithassak egyet. Előre is köszönöm.
több mint 14 éve
Mondjuk Randy Moss sem mai gyerek. (igaz, neki van térde)Nyilván beraktam volna, ha nem lenne 600 éves és nem szakította volna el a térdszalagját. Azon is csodálkozni fogok ha csapatot talál magának.DömeNyugi, veled értek egyet, Wallace ezerszer jobb volt TO-nál tavaly. Csak gondolom azért írta Amadeus, hogy Terrell barátunk volt a csoport legjobbja, mert csak rányomott NFL.com oldalon stats-ra és elkapásokra. Aztán az meg gagyi rendszerű... ő meg hitt nekiDenymásrészt hatalmas kedvencem, 3.d részt ti is ezt írtátok a szezonértékelőben. (ha jól emlékszem)Amadeus91
több mint 14 éve
Tisztában vagyok vele, hogy nem az előírt routeokat futja, azért is találtam furcsának, hogy az AFC North legjobb WRe.Mert nem futja meg rendesen a route-okat. Plusz harmadik legtöbb drop. A no térd mellé bónusznak.DoMElkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).DenyAz egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.tenorx
több mint 14 éve
Mert nem futja meg rendesen a route-okat. Plusz harmadik legtöbb drop. A no térd mellé bónusznak.Az egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.tenorx??tenorxElkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).Deny
több mint 14 éve
Nyilván beraktam volna, ha nem lenne 600 éves és nem szakította volna el a térdszalagját. Azon is csodálkozni fogok ha csapatot talál magának.másrészt hatalmas kedvencem, 3.d részt ti is ezt írtátok a szezonértékelőben. (ha jól emlékszem)Amadeus91Az egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.tenorxNyugi, veled értek egyet, Wallace ezerszer jobb volt TO-nál tavaly. Csak gondolom azért írta Amadeus, hogy Terrell barátunk volt a csoport legjobbja, mert csak rányomott NFL.com oldalon stats-ra és elkapásokra. Aztán az meg gagyi rendszerű... ő meg hitt nekiDeny
több mint 14 éve
másrészt hatalmas kedvencem, 3.d részt ti is ezt írtátok a szezonértékelőben. (ha jól emlékszem)Nyugi, veled értek egyet, Wallace ezerszer jobb volt TO-nál tavaly. Csak gondolom azért írta Amadeus, hogy Terrell barátunk volt a csoport legjobbja, mert csak rányomott NFL.com oldalon stats-ra és elkapásokra. Aztán az meg gagyi rendszerű... ő meg hitt nekiDenyElkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).DenyAz egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.tenorx
több mint 14 éve
Nyugi, veled értek egyet, Wallace ezerszer jobb volt TO-nál tavaly. Csak gondolom azért írta Amadeus, hogy Terrell barátunk volt a csoport legjobbja, mert csak rányomott NFL.com oldalon stats-ra és elkapásokra. Aztán az meg gagyi rendszerű... ő meg hitt nekiAz egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.tenorx??tenorxElkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).Deny