NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.
több mint 13 éve
igen..és gondolom a billentyűzeten nyomkodják a gombokat.catattackMi alapján válik egy topic kiemelté?catattackA modik ítélete alapján 😀FViktor93
ha úgy gondoljuk a topik aktuális és szeretnénk hogy szem előtt legyen, hogy nagyobb aktivitást váltsunk ki a fórumozókból (mint a mostani szurkolói mock draft) akkor kiemelté tesszük.
több mint 13 éve
catattack
3 520
..és gondolom a billentyűzeten nyomkodják a gombokat.Mi alapján válik egy topic kiemelté?catattackA modik ítélete alapján 😀FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Mi alapján válik egy topic kiemelté?catattackA modik ítélete alapján 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mi alapján válik egy topic kiemelté?
több mint 13 éve
Köszi a választ! Már megijedtem, hogy a magyar topic miatt van 😊Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat?JC6 baráti körében az a mérvadó, hogy a bowl.hun hány pluszot kap egy hsz ("középpontba kerül"), és ebből lett olyan b.szakodás, hogy végülis a pluszok eltörlődtek. Offtopicban visszanézheted, 1-2 oldalt kell max, mert kb. 1-2 napja voltfetomy
A magyar topic miatt?Bruce
Mindjárt elolvasom ezt az ominózus dolgot.
több mint 13 éve
Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat?JC6 baráti körében az a mérvadó, hogy a bowl.hun hány pluszot kap egy hsz ("középpontba kerül"), és ebből lett olyan b.szakodás, hogy végülis a pluszok eltörlődtek. Offtopicban visszanézheted, 1-2 oldalt kell max, mert kb. 1-2 napja volt
A magyar topic miatt?Bruce
több mint 13 éve
Miért nem lehet pluszolgatni a hozzászólásokat? A magyar topic miatt?
több mint 13 éve
Megelőzve a problémát:PROFIL -> BEÁLLÍTÁSOK -> NYÁRI IDŐSZÁMÍTÁS
több mint 13 éve
Valami bíbí lehet üzenetekkel, ma két PM-et is szépen leírtam, el is küldtem, rá is mentem egyik után, hogy mit is írtam, láttam, hogy írtam, majd jött a címzettől a válasz, hogy üres a levelem. És ha akkor néztem elküldöttekben, akkor tényleg üresen küldte el.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az jutott az eszembe hogy a régi fórumon volt olyan hogy a profilnál voltak olyan lehetőségek hogy kedvenc NFL illetve NCAA csapatom.Szerintem ezt lehetne itt is használni.Cowboykarcsiha meg tudod csinálni programozással akkor természetesen lehet 😊 nem azért nincs mert nem szerettük volna
több mint 13 éve
az jutott az eszembe hogy a régi fórumon volt olyan hogy a profilnál voltak olyan lehetőségek hogy kedvenc NFL illetve NCAA csapatom.Szerintem ezt lehetne itt is használni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem tudom. Minden más jó. Mindegy.
több mint 13 éve
Chrome-mal nekem is ment otthon, és váltogatta is. Itt viszont az üres helyet látom csak, és nem tudom hol a hibaGRAFIFlash player esetleg?
több mint 13 éve
Chrome-mal nekem is ment otthon, és váltogatta is. Itt viszont az üres helyet látom csak, és nem tudom hol a hiba
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e, vagy valami újítás miatt van, de nekem a főoldalas blogdobozban nincs most semmi. Reggel néztem, és még "működött". Otthon chrome-ot használok, melóhelyen FF van. Van összefüggés, vagy más okból üres most?GRAFIchrome-ot használok és nálam jó
sőt már bizonyos időközönként automatikusan vált is az egyes blogok között
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e, vagy valami újítás miatt van, de nekem a főoldalas blogdobozban nincs most semmi. Reggel néztem, és még "működött". Otthon chrome-ot használok, melóhelyen FF van. Van összefüggés, vagy más okból üres most?GRAFINekem jó mindegyik böngészőn...
több mint 13 éve
Nem tudom, hogy a véletlen műve-e, vagy valami újítás miatt van, de nekem a főoldalas blogdobozban nincs most semmi. Reggel néztem, és még "működött". Otthon chrome-ot használok, melóhelyen FF van. Van összefüggés, vagy más okból üres most?
több mint 13 éve
Dub
1 019
Hát én megmondom őszintén, észre se vettem 😀 De valóban jó, hogy az van, de a cikkek minőségéhez képest így is eléggé "el van rejtve".Olvasgatom a bowl.hu-s és gsn blogját is, nagyon jó mindkettő, viszont egy olyan észrevételem lenne, hogy nem lenne jobb, ha mindezek az alapoldalon belül lennének, egy helyen? Gyanítom, hogy az alapoldal felépítése is belejátszik a dologba, mert ugye sok, hosszabb terjedelmű cikkről van szó, de szerintem nagyon jó lenne, ha valahogy ezt a jövőben meg tudnátok oldani.Duba főoldalra nemrég kikerült blogdoboz gondolom ezt a célt szolgálja hisz egy helyen 3, a bowl.hu-hoz szorosan kapcsolódó blog gyors elérést biztosítja bárki számárakristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olvasgatom a bowl.hu-s és gsn blogját is, nagyon jó mindkettő, viszont egy olyan észrevételem lenne, hogy nem lenne jobb, ha mindezek az alapoldalon belül lennének, egy helyen? Gyanítom, hogy az alapoldal felépítése is belejátszik a dologba, mert ugye sok, hosszabb terjedelmű cikkről van szó, de szerintem nagyon jó lenne, ha valahogy ezt a jövőben meg tudnátok oldani.Duba főoldalra nemrég kikerült blogdoboz gondolom ezt a célt szolgálja hisz egy helyen 3, a bowl.hu-hoz szorosan kapcsolódó blog gyors elérést biztosítja bárki számára
több mint 13 éve
Dub
1 019
Olvasgatom a bowl.hu-s és gsn blogját is, nagyon jó mindkettő, viszont egy olyan észrevételem lenne, hogy nem lenne jobb, ha mindezek az alapoldalon belül lennének, egy helyen? Gyanítom, hogy az alapoldal felépítése is belejátszik a dologba, mert ugye sok, hosszabb terjedelmű cikkről van szó, de szerintem nagyon jó lenne, ha valahogy ezt a jövőben meg tudnátok oldani.
több mint 13 éve
Jajj félreolvastam. Az a doboz se rossz. 😀a blogdoboz és a cover-it-live nem ugyanaz 😛 amit JJ mond, azt oldalt kell keresniHöriNa, mit szóltok a főoldali blogdobozhoz? 😊JJNagyon jó. De a draftra remélem chat lesz, mert az mozgalmasabb.Bazzani
több mint 13 éve
a blogdoboz és a cover-it-live nem ugyanaz 😛 amit JJ mond, azt oldalt kell keresniNa, mit szóltok a főoldali blogdobozhoz? 😊JJNagyon jó. De a draftra remélem chat lesz, mert az mozgalmasabb.Bazzani
több mint 13 éve
Na, mit szóltok a főoldali blogdobozhoz? 😊JJNagyon jó. De a draftra remélem chat lesz, mert az mozgalmasabb.
több mint 13 éve
Na, mit szóltok a főoldali blogdobozhoz? 😊JJNagyon adja. 😊