A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
uh bameg,ez beütött 😀

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😂

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mennyi az idő?12
12 múlt öt órával

több mint 14 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Mennyi az idő?

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hát ha nem a böngésző, akkor végképp nem értem. Nekem egyszer sem adott hiba üzenetet még, a Chrommal (alapból azt használom) végképp nem. Már csak azt lehetne megnézni, hogy a fórummotor extensions nem frissítette-e magát automatikusan.
több mint 14 éve
Így van, alapból nincs gond, egyszer-kétszer adja csak ki ezt

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Chrommal teljesen hibátlan. Eddig.

Szerk: Végig mentem minden böngészővel, nálam mindegyikkel jó.... Igaz, nekem csak weblap teszternek vannak fent, teljesen kopaszok/plugin mentesek. Lehet hogy a böngészők valamelyik add-onjával akad össze.apeszos
Nem a böngésző a hibás, ez 100%.
Nálam sem mindig adja ki, szóval az, hogy egyszer végigpróbálva neked jó volt, nem bizonyít semmit.

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Nekem a Chrome kidobta párszor, nem hiszem, hogy böngészőfüggő.

Meg volt egyszer olyan, hogy azt írta egy hsz elküldése után, hogy nincs adat, de maga a hsz elmentődött, ott volt a topikban.
több mint 14 éve
Chrommal teljesen hibátlan. Eddig.

Szerk: Végig mentem minden böngészővel, nálam mindegyikkel jó.... Igaz, nekem csak weblap teszternek vannak fent, teljesen kopaszok/plugin mentesek. Lehet hogy a böngészők valamelyik add-onjával akad össze.
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 953 — Pfizer & Moderna fan
Nálam is jelentkezett a hiba.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress
Safarival:

A program nem futtatható!

A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- cgi program esetén hibás az interpreter elérési útvonala
- cgi program esetén rossz a programkód sorvégjele (unix sorvégjel kötelezõ)
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságok

Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Nekem teljesen jó. Nem böngésző hiba? Mert amit Schleck írt, az nem nagyon lehet, hacsak kézzel nem barmoltak bele. Az a mappák attribútuma, írás/olvasás beállítás, az nem állítódik el magától. Esetleg valami plugin automata frissítése lehet még.....apeszos
Nálam is hibás, több böngészővel is.

több mint 14 éve
Nekem teljesen jó. Nem böngésző hiba? Mert amit Schleck írt, az nem nagyon lehet, hacsak kézzel nem barmoltak bele. Az a mappák attribútuma, írás/olvasás beállítás, az nem állítódik el magától. Esetleg valami plugin automata frissítése lehet még.....
több mint 14 éve
Tudjátok már esetleg a hiba okát? Most nekem is elkezdett hülyülni

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
detto
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 742
"A program nem futtatható!

A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságok

Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755"

Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.Schleck
Dettó, nekem is elkezdett haldokolni a fórum.tenorx
most már nekem is. (úgy 1-2 órája)
több mint 14 éve
tenorx 14 182 — fő libsi

A hiba lehetséges okai
- a program hibás

Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755"

Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.Schleck
Dettó, nekem is elkezdett haldokolni a fórum.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

A hiba lehetséges okai
- a program hibás

Webmester infó

Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.

több mint 14 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Valamelyk jófej mod tudna nyitni egy Shawnka nfl.com liga topicot a fantasy football ligákhoz? Vagy ha oda nem fér be, akkor nyithatok neki egyet egyéb játékokba?
több mint 14 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 735 — Believelander
Joey Tribbiani Hillises sigjével valami gáz lehet, mert nálam jelez,letiltja az Eset Smart Security 4.xrace77
deleted.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 722
Joey Tribbiani Hillises sigjével valami gáz lehet, mert nálam jelez,letiltja az Eset Smart Security 4.
több mint 14 éve
gsn 3 548
Bár szabad a téma nyitás Egyéb játékok topikban, még is kérnék az adminoktól engedélyt, hogy a PL fantasy játéknak nyithassak egyet. Előre is köszönöm.tüsi91
Nyugodtan nyisd meg.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bár szabad a téma nyitás Egyéb játékok topikban, még is kérnék az adminoktól engedélyt, hogy a PL fantasy játéknak nyithassak egyet. Előre is köszönöm.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 742
Nyugi, veled értek egyet, Wallace ezerszer jobb volt TO-nál tavaly. Csak gondolom azért írta Amadeus, hogy Terrell barátunk volt a csoport legjobbja, mert csak rányomott NFL.com oldalon stats-ra és elkapásokra. Aztán az meg gagyi rendszerű... ő meg hitt nekiDeny
másrészt hatalmas kedvencem, 3.d részt ti is ezt írtátok a szezonértékelőben. (ha jól emlékszem)Amadeus91
Nyilván beraktam volna, ha nem lenne 600 éves és nem szakította volna el a térdszalagját. Azon is csodálkozni fogok ha csapatot talál magának.Döme
Mondjuk Randy Moss sem mai gyerek. (igaz, neki van térde)
több mint 14 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Elkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).Deny
Az egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.tenorx
Mert nem futja meg rendesen a route-okat. Plusz harmadik legtöbb drop. A no térd mellé bónusznak.DoM
Tisztában vagyok vele, hogy nem az előírt routeokat futja, azért is találtam furcsának, hogy az AFC North legjobb WRe.