NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 641
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Csak én látom értelmetlennek a HB topicot?
több mint 13 éve
Sziasztok!Gsn szokott irogatni a fórumba a CBA tárgyalás aktuális helyzetéről, nem lehetne ezeket kirakni főoldalra?
Mint egy tweetet.
I wanna' that ring again!
több mint 13 éve
Azt hiszem van egy kis probléma:mit művelt JSanyo? 😊
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=90&p=116
😕zolika26
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azt hiszem van egy kis probléma:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=90&p=116
😕
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Milyen szisztéma alapján nem jelennek meg az aláírásban a képek? (Ha nem magasabbak 150 gixernél)12jó linket kell jó kód közé beszúrni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Milyen szisztéma alapján nem jelennek meg az aláírásban a képek? (Ha nem magasabbak 150 gixernél)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rendben, köszönöm! 😉Sziasztok!mezeidet nyugodtan hirdetheted itt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=70&p=20JJ
Most regisztráltam a fórumon, ez az első hozzászólásom.
Regisztrációm elsődleges oka, a sportág szeretetén túl, hogy amerikai foci mezekkel foglalkozom, azon belül is eladással.
Próbálkozom itt is...nem tudom mennyire van itt lefedve a piac, illetve lenne-e erre igény.
A mezek Reebok márkájúak, minden név, szám, csapatembléma hímzett illetve varrott.
Jelenleg is vannak készleten mezek, de egyedi kéréseknek is utána tudok nézni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, szóljatok, a most nálam lévőkről tudok képeket mutatni.
Elolvastam a szabályzatot, kereskedelmi tevékenységet tiltó bekezdést nem találtam, ennek ellenére, ha mégis gond lenne, akkor valamelyik moderátor kérem jelezze, és tekintsétek ezt a hozzászólást semmisnek.
Köszönöm a figyelmet: PetiWarner13
több mint 13 éve
Sziasztok!mezeidet nyugodtan hirdetheted itt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=70&p=20
Most regisztráltam a fórumon, ez az első hozzászólásom.
Regisztrációm elsődleges oka, a sportág szeretetén túl, hogy amerikai foci mezekkel foglalkozom, azon belül is eladással.
Próbálkozom itt is...nem tudom mennyire van itt lefedve a piac, illetve lenne-e erre igény.
A mezek Reebok márkájúak, minden név, szám, csapatembléma hímzett illetve varrott.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, szóljatok, a most nálam lévőkről tudok képeket mutatni.
Elolvastam a szabályzatot, kereskedelmi tevékenységet tiltó bekezdést nem találtam, ennek ellenére, ha mégis gond lenne, akkor valamelyik moderátor kérem jelezze, és tekintsétek ezt a hozzászólást semmisnek.
Köszönöm a figyelmet: PetiWarner13
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Most regisztráltam a fórumon, ez az első hozzászólásom.
Köszönöm a figyelmet: Peti
több mint 13 éve
.brk
1 890
mondom, hogy frissítsd az oldalt 😀fetomyazt hittem az, hogy újra betöltöm elég lesz neki, de nem, tényleg rá kell nyomni a frissítésre... 😀 köszi
több mint 13 éve
mondom, hogy frissítsd az oldalt 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
tyler, the creator - goblinmiután lecserélted a képet, frissíts egyet az oldalon, és zsír lesz 😊valamelyik új album borítóján láttam, de most nem jut eszembe, hogy melyiken 😊JJ
nálam egy kék hátterű mogorva faszi a képed 😀fetomy
de aranyos, hogy mindenki látja a cserét csak én nem 😀 mind1, a lényeg sikerült
több mint 13 éve
miután lecserélted a képet, frissíts egyet az oldalon, és zsír lesz 😊valamelyik új album borítóján láttam, de most nem jut eszembe, hogy melyiken 😊
nálam egy kék hátterű mogorva faszi a képed 😀fetomy
---
több mint 13 éve
miután lecserélted a képet, frissíts egyet az oldalon, és zsír lesz 😊nálam egy kék hátterű mogorva faszi a képed 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
profilkép miért nem cserélődik? erre vmi ötlet?sobrit meg le kell szarni és magával ő sem tud vitatkozni, ezen ne rágódjatok már.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom az előző fórumról se véletlenül tiltották ki. Visszaolvasva a régi cuccokat összehasonlítva a mostaniakkal semmilyen változást nem látok Sobri viselkedésében, sajnos. A legtöbb témát élvezhetetlenné teszi az általa generált állandó flame így én mindenképpen támogatnám ha kezdenétek valamit ezzel.
több mint 13 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én képtelen vagyok tovább együtt fórumozni Sobrival. Folyamatos provokációival, trollkodásával szerintem tönkreteszi a topikok nagy százalékát. Ha velem van a baj, akkor természetesen nem nagyon fogok írni többet ide, de én ebben nem vagyok biztos, szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha esetleg egyetértenétek velem, akkor én bízom benne, hogy az adminok is megfontolnák, hogy milyen lépések tehetők ez ügyben.
több mint 13 éve
Titansnél direkt van még mindig Fisher a Főedző helyén vagy csak majd szezon kezdetnél frissítitek??
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Legalább tanultam egy új szót, JJ már nyomtatom is 😀ha a sok bélyegezéstől még nem száradt ki a szád, akkor a nyál is megteszi
Szerintettek mivel ragad legjobban fel monitorra? 😀Deny
---
több mint 13 éve
Legalább tanultam egy új szót, JJ már nyomtatom is 😀Szerintettek mivel ragad legjobban fel monitorra? 😀
több mint 13 éve
nyomtassátok vagy vágjátok ki a monitorból, és ragasszátok arra a helyre, ahol a favicon elméletileg megjelenik
nekem így működik
---
több mint 13 éve
gsn
3 548
Valószínűleg, akinek látszik, az még korábban mentette el az oldalt a könyvjelzőkbe, vagy akárhova. Nem tudom ki tüntette el, de úgy tűnik, most már nincs, ha teljesen kitakarítja az ember a böngészőjét.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Nekem öt böngésző van fent, egyiken sem látszik. Én nyertem.....