A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Csak egy kérdés, és előre bocsi ha hülyeség lesz, de miért tűntek el az oldalról az avatarok meg a sigek ?gravedigger
Amint lecseng az embertömeg, hopp visszakerülnek. És akkor nem fagy le a site addig sem.

Parancsolj.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak egy kérdés, és előre bocsi ha hülyeség lesz, de miért tűntek el az oldalról az avatarok meg a sigek ?
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 061 — Cowboys fan
üdv a szerkesztőségnek,
nem csinálnátok egy eredménykövető fórumot a hajnali (2:30) Tampa Bay - Dallas meccsnek?

előre is köszi
slowmotionslowmotion
Láss csodát, láss ezer csodát 😊Deny
látod, ha az Iggles is így működne, már rég a rájátszásban lennének 😉
amúgy köszi
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
üdv a szerkesztőségnek,
nem csinálnátok egy eredménykövető fórumot a hajnali (2:30) Tampa Bay - Dallas meccsnek?

előre is köszi
slowmotionslowmotion
Láss csodát, láss ezer csodát 😊
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 061 — Cowboys fan
üdv a szerkesztőségnek,

előre is köszi
slowmotion
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez óriási 😂 😂fetomy
Mostmár nekem is 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát ez óriási 😂 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀szaba
proki...?gravedigger
Nem rólad van szó nyugi 😊 Mellesleg, nem kell magyarázkodnod 😊 Lesznek mindig olyanok, akik divatoznak, de le kell tojni 😛Wyatt
Jah elnézést akkor 😊 azt hittem a proki egy álltalam még nem ismert szleng kifejezés 😊
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Már délután szóltunk neki, jelenleg még van kis ideje magától cserélni 😊
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
proki...?gravedigger
Nem rólad van szó nyugi 😊 Mellesleg, nem kell magyarázkodnod 😊 Lesznek mindig olyanok, akik divatoznak, de le kell tojni 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
proki...?
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
azt nem tudom, de csak te vagy olyan köcsög, hogy beköpöd 😀 (mondjuk ahelyett hogy neki szólnál 😛)
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 123
Csak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem szégyen Raiders drukkernek lenni. 😀 Igaz nem is túl örömteli manapság. 😛GRAFI
Miért lenne szégyen ? sőt, raiders drukkernek lenni inkább büszkeség, mivel hatalmas hagyományai vannak a franchise-nak, az NFL egyik legpatinánsabb csapatáról beszélünk, sokkal nagyobb múltal rendelkeznek mint pl a Patriots ugye ha már erre akar kimenni ez a dolog... de én nem vagyok Raiders szurkoló, a testvérem igen! De ebbe mostmár nem szeretnék mégegyszer belemenni, meg magyarázkodni mert azt hiszem nincs szükségem rá, meg nem is tartokzok senkinek magyarázattal...

Én a 2000-2001 es szezonban kezdtem el nézni az NFL-t, még nállunk itt szerbiában, az volt az első év amit közvetitettek, a második héten Patriots-Jets, és Bledsoe sérülése a 4. negyedben, jött az ismeretlen Brady...kikaptak 10-3 ra és még nem szurkolásból , csupán érdeklődésből elkezdtem folyamatosan követni a meccseiket, mert kiváncsi voltam arra hogy mire lesznek képesek, egy addig ismeretlen hatodik körös irányitóval...szimpatikussá vállt a csapat, tőlük kaptam az első igazi élményemet ebből a sportból, és ezért lettem én Patriots drukker...11 évvel ezelőt!!!

Nem is szeretem azt amikor valaki meggyanúsit ilyesmivel, mert ugyan nem ismerem még az embereket a fórumon, ezért nem is akarok mondani semmit, de ha szurkolásról, klub iránti elkötelezettségről beszélünk, akkor eléggé otthon vagyok a témában, nem is biztos hogy ezt most ide be kellene hogy irjam, de ha már elkezdtem akkor folytatom...gondolom elég sokatoknak mond valamit a Partizán Belgrád és a Grobari neve...15 éves korom óta járok Partizan meccsekre, 17 éves korom óta tagja vagyok a Grobarinak, tehát tudom mit jelent csak egy csapatért szoritani 😊 egyébként : szerb: Grobari = magyar : sirásók, =angol: gravedigger

bocs az offért
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem szégyen Raiders drukkernek lenni. 😀 Igaz nem is túl örömteli manapság. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy jó darabig csak olvasni jártam ide, már az NFL.hu-s időkben is, most nem rég döntöttem úgy hogy aktiv fórumozó lesz belőlem is 😊 Mindenek előtt gratulálni szeretnék a minőségi munkához amit végeztek az oldalon, valamit a moderátoroknak és a többi fórumozónak, akik nem kicsit szakmailag is érdekessé teszik a fórumot!

Üdv mindenkinekgravedigger
akkor nem Raidernation vagy újraregisztrálva?

IP-d és a monogrammod is ugyanaz.Höri
Nem, de jó helyen tapogatsz, ő a tesóm, csak felhagyott a fórumozással 😊 annyiban igazad van hogy régebben, de azt hiszem még a régi fórumon , jelen voltam én is redbull néven, de csak minimális ideig 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egy jó darabig csak olvasni jártam ide, már az NFL.hu-s időkben is, most nem rég döntöttem úgy hogy aktiv fórumozó lesz belőlem is 😊 Mindenek előtt gratulálni szeretnék a minőségi munkához amit végeztek az oldalon, valamit a moderátoroknak és a többi fórumozónak, akik nem kicsit szakmailag is érdekessé teszik a fórumot!

Üdv mindenkinekgravedigger
akkor nem Raidernation vagy újraregisztrálva?

IP-d és a monogrammod is ugyanaz.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Üdv mindenkinek
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 062 — Axel Foley
Csak nálam csúsznak néha egymásba a hozzászólások vagy ez másnál is gond?Bazzani
Néha nálam is előfordul, F5 megoldja.xrace77
Jaja. Én is megoldottam,csak nem tudtam,hogy nálam van e a hiba.

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 644
Csak nálam csúsznak néha egymásba a hozzászólások vagy ez másnál is gond?Bazzani
Néha nálam is előfordul, F5 megoldja.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 062 — Axel Foley
Csak nálam csúsznak néha egymásba a hozzászólások vagy ez másnál is gond?

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én nem látom? 😀somoskovig
gondolom kivették, nem oda illő volt finoman szólvadavemayer
A 😀 arra utalt, hogy én vettem ki, de mindegy. 😊somoskovig
éjjel én is kivettem kettő témát, volt egy erekaba, és eíkbckjas nevű 😊
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 667 — Chiefs GM
tramadol? ajánlom az egyéb játékok topicot.davemayer
Én nem látom? 😀somoskovig
gondolom kivették, nem oda illő volt finoman szólvadavemayer
A 😀 arra utalt, hogy én vettem ki, de mindegy. 😊