NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
Eddig ezeket használtam:http://www.vipbox.tv/en/sports/american-football.html
http://www.fromsportcom.com/
http://atdhenet.tv/
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=americanfootball
több mint 13 éve
Höri bácsi!önkéntes stream FAQ írók jelentkezhetnek
A meccsnézés interneten topikot tudja frissíteni? Vannak oldalak, amik le vannak tartóztatva.catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Höri bácsi!A meccsnézés interneten topikot tudja frissíteni? Vannak oldalak, amik le vannak tartóztatva.
több mint 13 éve
Ez az, ha öttel múlt, akkor nem "Tegnap 16:10:26"12Legfelül kattints a "Profil-ra", azon belül "beállítások", majd pipa a "Nyári időszámítás (idő későbbre állítása 1 órával)" szöveg előtti kis rublikába.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez az, ha öttel múlt, akkor nem "Tegnap 16:10:26"Mennyi az idő?1212 múlt öt órávalHöri
több mint 13 éve
Hát ha nem a böngésző, akkor végképp nem értem. Nekem egyszer sem adott hiba üzenetet még, a Chrommal (alapból azt használom) végképp nem. Már csak azt lehetne megnézni, hogy a fórummotor extensions nem frissítette-e magát automatikusan.
több mint 13 éve
Chrommal teljesen hibátlan. Eddig.Nem a böngésző a hibás, ez 100%.
Szerk: Végig mentem minden böngészővel, nálam mindegyikkel jó.... Igaz, nekem csak weblap teszternek vannak fent, teljesen kopaszok/plugin mentesek. Lehet hogy a böngészők valamelyik add-onjával akad össze.apeszos
Nálam sem mindig adja ki, szóval az, hogy egyszer végigpróbálva neked jó volt, nem bizonyít semmit.
több mint 13 éve
marci
1 023
Nekem a Chrome kidobta párszor, nem hiszem, hogy böngészőfüggő. Meg volt egyszer olyan, hogy azt írta egy hsz elküldése után, hogy nincs adat, de maga a hsz elmentődött, ott volt a topikban.
több mint 13 éve
Chrommal teljesen hibátlan. Eddig.Szerk: Végig mentem minden böngészővel, nálam mindegyikkel jó.... Igaz, nekem csak weblap teszternek vannak fent, teljesen kopaszok/plugin mentesek. Lehet hogy a böngészők valamelyik add-onjával akad össze.
több mint 13 éve
Safarival:A program nem futtatható!
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- cgi program esetén hibás az interpreter elérési útvonala
- cgi program esetén rossz a programkód sorvégjele (unix sorvégjel kötelezõ)
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságok
Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755
több mint 13 éve
Nekem teljesen jó. Nem böngésző hiba? Mert amit Schleck írt, az nem nagyon lehet, hacsak kézzel nem barmoltak bele. Az a mappák attribútuma, írás/olvasás beállítás, az nem állítódik el magától. Esetleg valami plugin automata frissítése lehet még.....apeszosNálam is hibás, több böngészővel is.
több mint 13 éve
Nekem teljesen jó. Nem böngésző hiba? Mert amit Schleck írt, az nem nagyon lehet, hacsak kézzel nem barmoltak bele. Az a mappák attribútuma, írás/olvasás beállítás, az nem állítódik el magától. Esetleg valami plugin automata frissítése lehet még.....
több mint 13 éve
detto
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
most már nekem is. (úgy 1-2 órája)"A program nem futtatható!Dettó, nekem is elkezdett haldokolni a fórum.tenorx
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a fájl futtatási jogosultságok
- php / cgi program esetén rosszul vannak beállítva a könyvtár futtatási jogosultságok
Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755"
Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.Schleck
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
"A program nem futtatható!Dettó, nekem is elkezdett haldokolni a fórum.
A hiba lehetséges okai
- a program hibás
Webmester infó
A futtatási jogosultságok megfelelõ beállítása minden esetben chmod 711, vagy chmod 755"
Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.Schleck
több mint 13 éve
"A program nem futtatható! A hiba lehetséges okai
- a program hibás
Webmester infó
Ilyet ír ki nekem most kb. minden második kattintásnál a fórumon. Egy frissítés megoldja, de azért nem tűnik jó előjelnek.
több mint 13 éve
Valamelyk jófej mod tudna nyitni egy Shawnka nfl.com liga topicot a fantasy football ligákhoz? Vagy ha oda nem fér be, akkor nyithatok neki egyet egyéb játékokba?