A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak egy kérdés, és előre bocsi ha hülyeség lesz, de miért tűntek el az oldalról az avatarok meg a sigek ?gravediggerAmint lecseng az embertömeg, hopp visszakerülnek. És akkor nem fagy le a site addig sem.
Parancsolj.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak egy kérdés, és előre bocsi ha hülyeség lesz, de miért tűntek el az oldalról az avatarok meg a sigek ?
több mint 14 éve
látod, ha az Iggles is így működne, már rég a rájátszásban lennének 😉üdv a szerkesztőségnek,Láss csodát, láss ezer csodát 😊Deny
nem csinálnátok egy eredménykövető fórumot a hajnali (2:30) Tampa Bay - Dallas meccsnek?
előre is köszi
slowmotionslowmotion
amúgy köszi
több mint 14 éve
üdv a szerkesztőségnek,Láss csodát, láss ezer csodát 😊
nem csinálnátok egy eredménykövető fórumot a hajnali (2:30) Tampa Bay - Dallas meccsnek?
előre is köszi
slowmotionslowmotion
több mint 14 éve
üdv a szerkesztőségnek,nem csinálnátok egy eredménykövető fórumot a hajnali (2:30) Tampa Bay - Dallas meccsnek?
előre is köszi
slowmotion
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez óriási 😂 😂fetomyMostmár nekem is 😊
több mint 14 éve
Hát ez óriási 😂 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jah elnézést akkor 😊 azt hittem a proki egy álltalam még nem ismert szleng kifejezés 😊Nem rólad van szó nyugi 😊 Mellesleg, nem kell magyarázkodnod 😊 Lesznek mindig olyanok, akik divatoznak, de le kell tojni 😛WyattCsak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀szabaproki...?gravedigger
több mint 14 éve
Már délután szóltunk neki, jelenleg még van kis ideje magától cserélni 😊
több mint 14 éve
Nem rólad van szó nyugi 😊 Mellesleg, nem kell magyarázkodnod 😊 Lesznek mindig olyanok, akik divatoznak, de le kell tojni 😛Csak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀szabaproki...?gravedigger

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀szabaproki...?
több mint 14 éve
Csak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀szabaazt nem tudom, de csak te vagy olyan köcsög, hogy beköpöd 😀 (mondjuk ahelyett hogy neki szólnál 😛)
több mint 14 éve
Csak nekem tűnik első ránézésre kicsit magasnak proki aláírásképe? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem szégyen Raiders drukkernek lenni. 😀 Igaz nem is túl örömteli manapság. 😛GRAFIMiért lenne szégyen ? sőt, raiders drukkernek lenni inkább büszkeség, mivel hatalmas hagyományai vannak a franchise-nak, az NFL egyik legpatinánsabb csapatáról beszélünk, sokkal nagyobb múltal rendelkeznek mint pl a Patriots ugye ha már erre akar kimenni ez a dolog... de én nem vagyok Raiders szurkoló, a testvérem igen! De ebbe mostmár nem szeretnék mégegyszer belemenni, meg magyarázkodni mert azt hiszem nincs szükségem rá, meg nem is tartokzok senkinek magyarázattal...
Én a 2000-2001 es szezonban kezdtem el nézni az NFL-t, még nállunk itt szerbiában, az volt az első év amit közvetitettek, a második héten Patriots-Jets, és Bledsoe sérülése a 4. negyedben, jött az ismeretlen Brady...kikaptak 10-3 ra és még nem szurkolásból , csupán érdeklődésből elkezdtem folyamatosan követni a meccseiket, mert kiváncsi voltam arra hogy mire lesznek képesek, egy addig ismeretlen hatodik körös irányitóval...szimpatikussá vállt a csapat, tőlük kaptam az első igazi élményemet ebből a sportból, és ezért lettem én Patriots drukker...11 évvel ezelőt!!!
Nem is szeretem azt amikor valaki meggyanúsit ilyesmivel, mert ugyan nem ismerem még az embereket a fórumon, ezért nem is akarok mondani semmit, de ha szurkolásról, klub iránti elkötelezettségről beszélünk, akkor eléggé otthon vagyok a témában, nem is biztos hogy ezt most ide be kellene hogy irjam, de ha már elkezdtem akkor folytatom...gondolom elég sokatoknak mond valamit a Partizán Belgrád és a Grobari neve...15 éves korom óta járok Partizan meccsekre, 17 éves korom óta tagja vagyok a Grobarinak, tehát tudom mit jelent csak egy csapatért szoritani 😊 egyébként : szerb: Grobari = magyar : sirásók, =angol: gravedigger
bocs az offért
több mint 14 éve
Nem szégyen Raiders drukkernek lenni. 😀 Igaz nem is túl örömteli manapság. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem, de jó helyen tapogatsz, ő a tesóm, csak felhagyott a fórumozással 😊 annyiban igazad van hogy régebben, de azt hiszem még a régi fórumon , jelen voltam én is redbull néven, de csak minimális ideig 😊Egy jó darabig csak olvasni jártam ide, már az NFL.hu-s időkben is, most nem rég döntöttem úgy hogy aktiv fórumozó lesz belőlem is 😊 Mindenek előtt gratulálni szeretnék a minőségi munkához amit végeztek az oldalon, valamit a moderátoroknak és a többi fórumozónak, akik nem kicsit szakmailag is érdekessé teszik a fórumot!akkor nem Raidernation vagy újraregisztrálva?
Üdv mindenkinekgravedigger
IP-d és a monogrammod is ugyanaz.Höri
több mint 14 éve
Egy jó darabig csak olvasni jártam ide, már az NFL.hu-s időkben is, most nem rég döntöttem úgy hogy aktiv fórumozó lesz belőlem is 😊 Mindenek előtt gratulálni szeretnék a minőségi munkához amit végeztek az oldalon, valamit a moderátoroknak és a többi fórumozónak, akik nem kicsit szakmailag is érdekessé teszik a fórumot!akkor nem Raidernation vagy újraregisztrálva?
Üdv mindenkinekgravedigger
IP-d és a monogrammod is ugyanaz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy jó darabig csak olvasni jártam ide, már az NFL.hu-s időkben is, most nem rég döntöttem úgy hogy aktiv fórumozó lesz belőlem is 😊 Mindenek előtt gratulálni szeretnék a minőségi munkához amit végeztek az oldalon, valamit a moderátoroknak és a többi fórumozónak, akik nem kicsit szakmailag is érdekessé teszik a fórumot!Üdv mindenkinek
több mint 14 éve
Jaja. Én is megoldottam,csak nem tudtam,hogy nálam van e a hiba.Csak nálam csúsznak néha egymásba a hozzászólások vagy ez másnál is gond?BazzaniNéha nálam is előfordul, F5 megoldja.xrace77
több mint 14 éve
Csak nálam csúsznak néha egymásba a hozzászólások vagy ez másnál is gond?BazzaniNéha nálam is előfordul, F5 megoldja.
több mint 14 éve
Csak nálam csúsznak néha egymásba a hozzászólások vagy ez másnál is gond?
több mint 14 éve
éjjel én is kivettem kettő témát, volt egy erekaba, és eíkbckjas nevű 😊A 😀 arra utalt, hogy én vettem ki, de mindegy. 😊somoskovigÉn nem látom? 😀somoskoviggondolom kivették, nem oda illő volt finoman szólvadavemayer
több mint 14 éve
A 😀 arra utalt, hogy én vettem ki, de mindegy. 😊gondolom kivették, nem oda illő volt finoman szólvadavemayertramadol? ajánlom az egyéb játékok topicot.davemayerÉn nem látom? 😀somoskovig
több mint 14 éve
gondolom kivették, nem oda illő volt finoman szólvatramadol? ajánlom az egyéb játékok topicot.davemayerÉn nem látom? 😀somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tramadol? ajánlom az egyéb játékok topicot.davemayerÉn nem látom? 😀