NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 659
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
operában is van fekete labda, szürke alapon.a hiba az ön készülékében van!
több mint 13 éve
A könyvjelzősávban nekem is látszik Firefoxszal, de a böngészősávban fehér lap van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
chromeon nekem is látszik a könyvjelzősávban
több mint 13 éve
Nekem viszont sem a chrome-on, sem a firefox-on nem látszik a favicon!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
favicon a neve (ha jól tudom) de nekem operában mind a főoldalon mind a fórumon látszik
több mint 13 éve
Lenne egy apró kérdésem. Nem tudnátok ilyen kis ikont rendelni az oldalhoz, aminek nem tudom a nevét, de a képen látható (ott van a könyvjelzősoron a gmail-facebook-reader-twitter-stb. mellett, és csak a bowl.hu ilyen fehér sima lap)? Vagy ezt én is át tudom állítani valahol a Chrome-ban?több mint 13 éve
JJnálam ez jóval közelebb áll a valós jelentéséhez, de tényleg nem annyira lényeges, hogyha nem akarjátok piszkálni az ftp-t. 😊
több mint 13 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck: marad az a megoldás hogy csinálsz saját szmájlit, aztán berakod azt kódok közé a hsz.-ekbe 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van ftp hozzáférésünk de nem akarjuk basztatni a fórumot ilyen dolgok miatt. nem is nagyon tudunk ebbe belenyúlni
több mint 13 éve
Ha nincs FTP hozzáférésük, nem nagyon tudnak fájlokat cserélni... De a PunBB admin panelen sem lehet feltölteni?Hát gondolom annyi, hogy valahogy megtaláljátok az összes olyan fájlt, ami a 😮 képét tartalmazza, és kicserélitek azokat.SchleckTudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀Schleckte vagy az informata, mondjad hogyan kell új emotikonokat telepíteniHöri
több mint 13 éve
Hát gondolom annyi, hogy valahogy megtaláljátok az összes olyan fájlt, ami a 😮 képét tartalmazza, és kicserélitek azokat.Tudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀Schleckte vagy az informata, mondjad hogyan kell új emotikonokat telepíteniHöri
több mint 13 éve
Tudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀Schleckte vagy az informata, mondjad hogyan kell új emotikonokat telepíteni
több mint 13 éve
Tudom, már felhoztam egyszer, de már megint idegesít. Nem merült fel még, hogy a 😮 szmájlit lecserélnétek? Szerintem a mostani egyáltalán nem arra utal, amit ez jelentene. Ha kell utána próbálok keresni is egy kifejezőbbnek, de ez nagyon irritál. 😀
több mint 13 éve
A blog most kint van az index címlapján.vadibandipont az utolsó cikkünktől nem vártam volna, hogy kikerül (külföldiek az NCAA-ben, Mr. Irrevelant, a 1st downt jelző sárga vonal pl. mind sokkal érdekesebb egy külső szemlélő számára), de sebaj, érdekes módon egyből jönnek a kommentelők... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Vmiért a viccek topicot mostanában nem tudom megnyitni. Az 1875 sz hsz-nál lefagy az egész. Több gépről és különböző internetről is megpróbáltam. Más is járt így vagy vmi velem nem stimmel? Esetleg abban a topicban vvagy hsz-ban van vmi terrabájtos belinkelt rész?diverdocsemmi különleges sincs benne csak egy kép link
több mint 13 éve
Vmiért a viccek topicot mostanában nem tudom megnyitni. Az 1875 sz hsz-nál lefagy az egész. Több gépről és különböző internetről is megpróbáltam. Más is járt így vagy vmi velem nem stimmel? Esetleg abban a topicban vvagy hsz-ban van vmi terrabájtos belinkelt rész?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Akkor se értem. 😊 De mindegy is...Sobri Jóskavan egy nagy fórum, ahova modulokat szeretne berakni, és várja a segítőket. Ezen mit nem értesz? 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Reklám. Tagtoborzó. Ilyesmi.
több mint 13 éve
Ez az első beírás a fórumon, amit se egészében, se részeiben nem értek.Elárulja valaki mit jelent, és hogy kapcsolódik bármihez is?
több mint 13 éve
Szólni kell Soldinak meg Tibinek, hogy kicsit módosítsanak a scripten 😀Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.SchleckSajnos ez a kiegészítő ilyen nem lehet rajta változtatni.Fucu
több mint 13 éve
csinálok egy "lájk" topicot, amiben személyesen lehet majd köszönetet mondani az egyes cikkekért, írásokért 😊Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.SchleckSajnos ez a kiegészítő ilyen nem lehet rajta változtatni.Fucu
---
több mint 13 éve
Nem lehetne visszahozni úgy ezt a lájk rendszert, hogy akkor az összesített számláló ne látszon, de egy hsz-t lehessen lájkolni? Sok írás van amire nem nagyon tudok mit írni, de azért nagyon örülök neki, hogy elolvashattam.SchleckSajnos ez a kiegészítő ilyen nem lehet rajta változtatni.