A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Az egy dolog, a másik meg az, hogy róla szedték a legtöbb interceptiönt.Elkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).Denyilyen vénen is az AFC North legjobb elkapója volt tavaly.Amadeus91??tenorx
több mint 14 éve
Elkapások számára gondolt biztosan (azt hozza le NFL stats alapból, ha elkapókat nézzed, ezért került mögé Mike Wallace).??tenorxés szted ki fogja leigazolni térd nélkül ily vénen?braxa88ilyen vénen is az AFC North legjobb elkapója volt tavaly.Amadeus91
több mint 14 éve
??ilyen vénen is az AFC North legjobb elkapója volt tavaly.Amadeus91fog ő még játszani.és szted ki fogja leigazolni térd nélkül ily vénen?braxa88
(nem ismerem az erre vonatkozó passzusokat, hogy sérült játékost nem lehet leigazolni?)Amadeus91
több mint 14 éve
akkor még volt térdeilyen vénen is az AFC North legjobb elkapója volt tavaly.Amadeus91fog ő még játszani.és szted ki fogja leigazolni térd nélkül ily vénen?braxa88
(nem ismerem az erre vonatkozó passzusokat, hogy sérült játékost nem lehet leigazolni?)Amadeus91
több mint 14 éve
ilyen vénen is az AFC North legjobb elkapója volt tavaly.és szted ki fogja leigazolni térd nélkül ily vénen?braxa88ACL szakadásadam8fog ő még játszani.
több mint 14 éve
és szted ki fogja leigazolni térd nélkül ily vénen?ACL szakadásadam8fog ő még játszani.
több mint 14 éve
ACL szakadásadam8fog ő még játszani.
(nem ismerem az erre vonatkozó passzusokat, hogy sérült játékost nem lehet leigazolni?)
több mint 14 éve
A WR FA -s cikkből kimaradt Terrell Owens... :/
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ez szó szerint így van. Látom más is felismerte a topic valódi funkcióját! 😂Csak én látom értelmetlennek a HB topicot?catattackmielőtt nem volt HB, az offtopikba ment a benyalás. az jobb ?Höri
több mint 14 éve
Csak én látom értelmetlennek a HB topicot?catattackmielőtt nem volt HB, az offtopikba ment a benyalás. az jobb ?
több mint 14 éve
Arról nem is beszélve, hogy sokunk találkozott már a másikkal személyesen is nemegyszer.baj h felköszöntjük azokat akikkel adott esetben már több éve fórumozunk?Jociö.... ja 😀FViktor93Ez olyan, mint a Facebook...catattack
több mint 14 éve
Szerintem egy kedves gesztus. Hozzátartozik a közösséghez. 😊
több mint 14 éve
baj h felköszöntjük azokat akikkel adott esetben már több éve fórumozunk?Ez olyan, mint a Facebook...catattackCsak én látom értelmetlennek a HB topicot?catattackö.... ja 😀FViktor93
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ez olyan, mint a Facebook...Csak én látom értelmetlennek a HB topicot?catattackö.... ja 😀FViktor93
több mint 14 éve
catattack
3 520
Csak én látom értelmetlennek a HB topicot?
több mint 14 éve
Sziasztok!Gsn szokott irogatni a fórumba a CBA tárgyalás aktuális helyzetéről, nem lehetne ezeket kirakni főoldalra?
Mint egy tweetet.
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
Azt hiszem van egy kis probléma:mit művelt JSanyo? 😊
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=90&p=116
😕zolika26

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azt hiszem van egy kis probléma:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=90&p=116
😕

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Milyen szisztéma alapján nem jelennek meg az aláírásban a képek? (Ha nem magasabbak 150 gixernél)12jó linket kell jó kód közé beszúrni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Milyen szisztéma alapján nem jelennek meg az aláírásban a képek? (Ha nem magasabbak 150 gixernél)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rendben, köszönöm! 😉Sziasztok!mezeidet nyugodtan hirdetheted itt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=70&p=20JJ
Most regisztráltam a fórumon, ez az első hozzászólásom.
Regisztrációm elsődleges oka, a sportág szeretetén túl, hogy amerikai foci mezekkel foglalkozom, azon belül is eladással.
Próbálkozom itt is...nem tudom mennyire van itt lefedve a piac, illetve lenne-e erre igény.
A mezek Reebok márkájúak, minden név, szám, csapatembléma hímzett illetve varrott.
Jelenleg is vannak készleten mezek, de egyedi kéréseknek is utána tudok nézni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, szóljatok, a most nálam lévőkről tudok képeket mutatni.
Elolvastam a szabályzatot, kereskedelmi tevékenységet tiltó bekezdést nem találtam, ennek ellenére, ha mégis gond lenne, akkor valamelyik moderátor kérem jelezze, és tekintsétek ezt a hozzászólást semmisnek.
Köszönöm a figyelmet: PetiWarner13
több mint 14 éve
Sziasztok!mezeidet nyugodtan hirdetheted itt: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=70&p=20
Most regisztráltam a fórumon, ez az első hozzászólásom.
Regisztrációm elsődleges oka, a sportág szeretetén túl, hogy amerikai foci mezekkel foglalkozom, azon belül is eladással.
Próbálkozom itt is...nem tudom mennyire van itt lefedve a piac, illetve lenne-e erre igény.
A mezek Reebok márkájúak, minden név, szám, csapatembléma hímzett illetve varrott.
Jelenleg is vannak készleten mezek, de egyedi kéréseknek is utána tudok nézni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, szóljatok, a most nálam lévőkről tudok képeket mutatni.
Elolvastam a szabályzatot, kereskedelmi tevékenységet tiltó bekezdést nem találtam, ennek ellenére, ha mégis gond lenne, akkor valamelyik moderátor kérem jelezze, és tekintsétek ezt a hozzászólást semmisnek.
Köszönöm a figyelmet: PetiWarner13

---