NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 560
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszönöm.Detroit Lions topik 2103as hozzászólás.megoldottam, remélem jó így 😊Fucu
Gondolom nem akarjátok,hogy ebből komolyabb anyázás alakuljon ki.Bazzani
Már láttam,hogy Hörinek is így szólt a Colts topikban,de azt hittem valami haverja.
több mint 13 éve
Detroit Lions topik 2103as hozzászólás.megoldottam, remélem jó így 😊
Gondolom nem akarjátok,hogy ebből komolyabb anyázás alakuljon ki.Bazzani
több mint 13 éve
Detroit Lions topik 2103as hozzászólás.Gondolom nem akarjátok,hogy ebből komolyabb anyázás alakuljon ki.
több mint 13 éve
85
363
Az F5 billentyű megnyomása megoldja a gondot.MikeyKoszonom
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Az F5 billentyű megnyomása megoldja a gondot.
több mint 13 éve
85
363
Ha jol emlekszem ezzel masnak is volt mar problemaja es feltehetoleg mar meg is lett valaszolva parszor csak nem talalom a valaszt, de mi az oka hogy hiaba akarom lecserelni a profilkepemet, mindig a regi marad bent? Koszi
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
kis hiba csúszott az NCAA-s összefoglaló második részébe (többször lett a cikk bekopizva)Kösz, Ata, mind a formai, mind a tartalmi hibákat javítottam, köszönöm az észrevételeket 😊
Egyébként le a kalappal az összes szerző előtt, azon gondolkodom hogy csak azért fogok regelni a facebookon, hogy lájkolhassam a cikkeiteket 😉atapapa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
kis hiba csúszott az NCAA-s összefoglaló második részébe (többször lett a cikk bekopizva)Erre külön buzdítanánk is mindenkit. 😊
Egyébként le a kalappal az összes szerző előtt, azon gondolkodom hogy csak azért fogok regelni a facebookon, hogy lájkolhassam a cikkeiteket 😉atapapa
több mint 13 éve
kis hiba csúszott az NCAA-s összefoglaló második részébe (többször lett a cikk bekopizva)Egyébként le a kalappal az összes szerző előtt, azon gondolkodom hogy csak azért fogok regelni a facebookon, hogy lájkolhassam a cikkeiteket 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az NFL Tabelláknál gondolom valami hiba miatt a tavalyi és az idei eredmények vegyítve vannak.:S
több mint 13 éve
Basszus kösz 😊 Pedig még ki is léptem meg be is léptem, de akkor sem váltott át, most már jó, köszi mégegyszer
több mint 13 éve
Miután kicserélted frissíts egyet az oldalon.
több mint 13 éve
A kérdésem az lenne, hogy próbáltam megváltoztatni az avatar képet, de hiába próbáltam feltölteni, a régit jeleníti meg, köszi
több mint 13 éve
Ok köszönöm 😊 , s ha nem jön össze nem gond csak nem tudtam hogy működik. Sok erőt a további munkához!dandeA BCS összefoglalóban ezen a héten már volt Big Ten rovat, mivel megkezdődtek a konf küzdelmei, és ez a továbbiakban is így lesz. Ha nem is hagyományos módon, felsorolással, de a legutóbbi forduló eredménye, kis történettel ott is látható.
több mint 13 éve
Ok köszönöm 😊 , s ha nem jön össze nem gond csak nem tudtam hogy működik. Sok erőt a további munkához!Sziasztok!Én felelek az eredményekért. A TOP25 meccsei vannak kint mindig, illetve az olyanok, amik több embert is érdekelhetnek. Az elmúlt hetek elég sűrűre sikeredtek, így próbáltam rövidíteni valahogyan ezen, de a jövőben fent lesz az összes.shawnka
Nem tudom jó helyen reklamálok-e ne haragudjatok ha nem, de mi alapján döntitek el, hogy az NCAA meccsek eredményei közül melyeket teszitek ki a címlapra? Tudom nem minden csapat egyformán fontos, meg esetleg túl sok meccs van, de én mint Penn State drukker kissé nehéz szívvel veszem tudomásul hogy hiába keresem a PSU rövidítést a meccseredménysorba és az öt meccsből mindössze 2 eredménye van benne. Igen, az eredményt számos más forrásból meg lehet tudni, de mivel nem tudom mindig nézni a meccset és legtöbbször erre az oldalra látogatok el napjában többször itt lenne a leggyorsabb, legegyszerűbb megnéznem az eredményt de hiába várom??? Lehet sokat kérek vagy nehéz minden meccs eredményét feltenni akkor bocsi, de ha lehet erre figyelni a jövőben akkor köszönöm. Bocs a hosszúságért 😛dande
több mint 13 éve
Sziasztok!Én felelek az eredményekért. A TOP25 meccsei vannak kint mindig, illetve az olyanok, amik több embert is érdekelhetnek. Az elmúlt hetek elég sűrűre sikeredtek, így próbáltam rövidíteni valahogyan ezen, de a jövőben fent lesz az összes.
Nem tudom jó helyen reklamálok-e ne haragudjatok ha nem, de mi alapján döntitek el, hogy az NCAA meccsek eredményei közül melyeket teszitek ki a címlapra? Tudom nem minden csapat egyformán fontos, meg esetleg túl sok meccs van, de én mint Penn State drukker kissé nehéz szívvel veszem tudomásul hogy hiába keresem a PSU rövidítést a meccseredménysorba és az öt meccsből mindössze 2 eredménye van benne. Igen, az eredményt számos más forrásból meg lehet tudni, de mivel nem tudom mindig nézni a meccset és legtöbbször erre az oldalra látogatok el napjában többször itt lenne a leggyorsabb, legegyszerűbb megnéznem az eredményt de hiába várom??? Lehet sokat kérek vagy nehéz minden meccs eredményét feltenni akkor bocsi, de ha lehet erre figyelni a jövőben akkor köszönöm. Bocs a hosszúságért 😛dande
több mint 13 éve
Sziasztok!Nem tudom jó helyen reklamálok-e ne haragudjatok ha nem, de mi alapján döntitek el, hogy az NCAA meccsek eredményei közül melyeket teszitek ki a címlapra? Tudom nem minden csapat egyformán fontos, meg esetleg túl sok meccs van, de én mint Penn State drukker kissé nehéz szívvel veszem tudomásul hogy hiába keresem a PSU rövidítést a meccseredménysorba és az öt meccsből mindössze 2 eredménye van benne. Igen, az eredményt számos más forrásból meg lehet tudni, de mivel nem tudom mindig nézni a meccset és legtöbbször erre az oldalra látogatok el napjában többször itt lenne a leggyorsabb, legegyszerűbb megnéznem az eredményt de hiába várom??? Lehet sokat kérek vagy nehéz minden meccs eredményét feltenni akkor bocsi, de ha lehet erre figyelni a jövőben akkor köszönöm. Bocs a hosszúságért 😛
több mint 13 éve
Én meg simán rámentem azoknál a témáknál, amelyek érdekeltek a feliratkozás menüpontra, és max két percen belül jött gmailben értesítő, hogy üzenet érkezettWyattIgen, az nekem is megy, csak pont ez szeretnél lecserélni, mert a telefonom már így is állandóan csipog, hogy új email 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Én meg simán rámentem azoknál a témáknál, amelyek érdekeltek a feliratkozás menüpontra, és max két percen belül jött gmailben értesítő, hogy üzenet érkezett
több mint 13 éve
Nekem jön, csak késve.A fórum topic rss-re vagyok feliratkozva, és bizony sok késéssel és ömlesztve jön át a frissítés. Ez normális? És ha igen, akkor hány óránként frissít, mert arra még nem jöttem rá. Nagy gond lenne ezen állítani? (google reader-t használok, lehet hogy csak nekem van vele gond, azért írtam ide)Gyurma PappaGoogle Readert használok én is, de fórumról semmi RSS nincs. De azt észrevettem, hogy reader tud buta lenni nagyon, pl. kirakok egy cikket Eagles blogra, azonnal megjön, másnap kirakok egyet, és csak 4-5 óra múlva jön meg...Deny
több mint 13 éve
A fórum topic rss-re vagyok feliratkozva, és bizony sok késéssel és ömlesztve jön át a frissítés. Ez normális? És ha igen, akkor hány óránként frissít, mert arra még nem jöttem rá. Nagy gond lenne ezen állítani? (google reader-t használok, lehet hogy csak nekem van vele gond, azért írtam ide)Gyurma PappaGoogle Readert használok én is, de fórumról semmi RSS nincs. De azt észrevettem, hogy reader tud buta lenni nagyon, pl. kirakok egy cikket Eagles blogra, azonnal megjön, másnap kirakok egyet, és csak 4-5 óra múlva jön meg...
több mint 13 éve
A fórum topic rss-re vagyok feliratkozva, és bizony sok késéssel és ömlesztve jön át a frissítés. Ez normális? És ha igen, akkor hány óránként frissít, mert arra még nem jöttem rá. Nagy gond lenne ezen állítani? (google reader-t használok, lehet hogy csak nekem van vele gond, azért írtam ide)
több mint 13 éve
Nem véletlenül kerültek ki a blogra a beharangozók az oldal helyett, akár ebből is le lehetett volna vonni, hogy egyáltalán nem fértünk hozzá az oldalhoz, és ott is említésre kerültek a gondok. Természetesen a facebook nélküli és/vagy blogot nem figyelő felhasználók tájékoztatása is fontos, de egyszerűen nem volt lehetőség erre, ahogy somos is leírta.Köszönöm szépen!
Talán a legfontosabb, hogy szerencsére maradandó károkat nem okozott az "üzemzavar", ezt például az ESPN.com nem mondhatja el magáról, amelynél tegnap este 20:00 és 23:30 között nem voltak elérhetőek a fantasy játékok. Tízezrek panaszkodnak, páran perrel is fenyegetnek ( 😀 ), amiért az ESPN megfosztotta őket a csapatállítás lehetőségétől.gsn
Így máris sokkal jobb! Csak így tovább, szép munkát végeztek!
több mint 13 éve
volt a családjában kommunista? őket is el kell hurcolni.Mivel ragasztották meg? Az ormányos bogár le lett tartóztatva?catattackNem tökölünk bírósági eljárással, statáriálisan kivégeztük, és a vérével ragasztottuk meg a kábelt.somoskovig
több mint 13 éve
Jeleztem, hogy sajnos a TV műsorajánló topicot nem tudom tovább frissíteni. Egyszer már félig meddig kiszálltam a szerkesztők közül, de a TV műsortopic miatt részben visszatértem. A topic kezelése miatt akkor moderátori jogot kaptam.
Remélem lesz, aki folytatni tudja a topicokat, ezért nem töröltem.
Moderátori jogom csak azért volt, hogy lezárt topicba tudjak írni, de erre már nincs szükségem. A moderátori jogokkal egyebekben nem éltem.
Mivel már nincs ezen jogokra szükségem kérem, hogy a jogaimat egy "normál" felhasználó
szintjére állítsátok át.