A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Néhol látok érdekes hsz-t ami reklámra hajaz új felhasználóktól.spamrobot
Az mi?
Most pl fantasy topicok végén itt ottJanek
ezek ellen szoktak vízjelet használni egyes oldalak a regisztrációkor, nekünk is ideje lesz majd valamit kezdeni ezzel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Néhol látok érdekes hsz-t ami reklámra hajaz új felhasználóktól.Az mi?
Most pl fantasy topicok végén itt ott
több mint 14 éve
Húúúúú ezt jól megkaptam...így jár az aki lusta visszaolvasni 😛 😛 😛OMFG. Nemrég még téged kellett itt okítani, de ahogy látom jó munkát végeztek a mestereid. 😀 😀Sziasztok, a user karma mit jelent? és mi célt szolgál?Rulebabám, nem telt el 8 hozzászólás mikor megkérdeztem ugyaneztVentura
Ventura oktat/büntetGRAFI
kb. életemben először nem olvastam vissza - mivel azt sem vágtam, jó topicban vagyok-e. meg is kaptam érte a magamét :cool: :cool:
több mint 14 éve
hát az valami ultimate #vót 😀ha a like vissza lett hozva,a dislike miért nem? arra is lehetne mondani hogy "aki szereti használja, aki nem az ne, pont"JociHogy a hurak botrány megismétlődjön? 😀JoeyPorter
több mint 14 éve
alaposan megtanitottak kesztyűbe dudálni!OMFG. Nemrég még téged kellett itt okítani, de ahogy látom jó munkát végeztek a mestereid. 😀 😀Sziasztok, a user karma mit jelent? és mi célt szolgál?Rulebabám, nem telt el 8 hozzászólás mikor megkérdeztem ugyaneztVentura
Ventura oktat/büntetGRAFI
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
ha a like vissza lett hozva,a dislike miért nem? arra is lehetne mondani hogy "aki szereti használja, aki nem az ne, pont"JociHogy a hurak botrány megismétlődjön? 😀
több mint 14 éve
OMFG. Nemrég még téged kellett itt okítani, de ahogy látom jó munkát végeztek a mestereid. 😀 😀Sziasztok, a user karma mit jelent? és mi célt szolgál?Rulebabám, nem telt el 8 hozzászólás mikor megkérdeztem ugyaneztVentura
Ventura oktat/büntet
több mint 14 éve
user: Angol szó, jelentése: felhasználókarma (szanszkrit:कर्म, páli: kamma, cselekedet, tett) ok-okozat, pontosabban az ok és okozat viszonya, kölcsönhatása, törvénye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Sziasztok, a user karma mit jelent? és mi célt szolgál?Rulevalaki már ellőtte ezt a poént, de ez a virtuális péniszed. minél nagyobb, annál menőbb vagy
több mint 14 éve
Sziasztok, a user karma mit jelent? és mi célt szolgál?Rulebabám, nem telt el 8 hozzászólás mikor megkérdeztem ugyanezt
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 14 éve
Sziasztok, a user karma mit jelent? és mi célt szolgál?
több mint 14 éve
Te beteg vagy. 😀Mert abból sírás van.NewmanHmm... Nincs dislike, mert abból sírás van. Tehát No dislike no cry. És No woman no cry. Tehát dislike=woman. Magyarán aki szerint ne legyen dislike, mert abból sírás van, az homokos? 😂fetomy
több mint 14 éve
Nem lenne rossz analógia, de sajnos a jamaicai történet kisiklatja 😊Mert abból sírás van.NewmanHmm... Nincs dislike, mert abból sírás van. Tehát No dislike no cry. És No woman no cry. Tehát dislike=woman. Magyarán aki szerint ne legyen dislike, mert abból sírás van, az homokos? 😂fetomy

több mint 14 éve
Jewman lebuktatta magát 😀Mert abból sírás van.NewmanHmm... Nincs dislike, mert abból sírás van. Tehát No dislike no cry. És No woman no cry. Tehát dislike=woman. Magyarán aki szerint ne legyen dislike, mert abból sírás van, az homokos? 😂fetomy
több mint 14 éve
Mert abból sírás van.NewmanHmm... Nincs dislike, mert abból sírás van. Tehát No dislike no cry. És No woman no cry. Tehát dislike=woman. Magyarán aki szerint ne legyen dislike, mert abból sírás van, az homokos? 😂
több mint 14 éve
ha a like vissza lett hozva,a dislike miért nem? arra is lehetne mondani hogy "aki szereti használja, aki nem az ne, pont"
több mint 14 éve
ez az user karma mint takar? (mintha m ár lett volna egyszer ilyen)Ja
hányan likoltak vagy mi?Ventura
több mint 14 éve
ez az user karma mint takar? (mintha m ár lett volna egyszer ilyen)hányan likoltak vagy mi?
több mint 14 éve
bár a téma az oldal működésével kapcsolatos észrevételekért lett létrehozva, az újra visszahozott "lájkolás" nem tartozik ide... aki szereti használja, aki nem az ne, pontJJÉs a kimoderálásának mi értelme? 😛 Na mindegy.
több mint 14 éve
bár a téma az oldal működésével kapcsolatos észrevételekért lett létrehozva, az újra visszahozott "lájkolás" nem tartozik ide... aki szereti használja, aki nem az ne, pont

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Thx. 😀Nem, ez a becenevem IRL és semmi köze ahhoz a szennyműsorhoz. 😛hellanátírtam volna, de mivel csúnyát mondtál a 2. legjobb magyar tv műsorra, így nem.Höri
több mint 14 éve
Nem, ez a becenevem IRL, ezért szeretném ezt és nincs köze a szennyműsorhoz. 😛hellanhogymihez? 😮
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerkesztettem és vegyünk nem megtörténtnek a dolgot. 😊Nem, ez a becenevem IRL és semmi köze ahhoz a szennyműsorhoz. 😛hellanátírtam volna, de mivel csúnyát mondtál a 2. legjobb magyar tv műsorra, így nem.Höri
több mint 14 éve
Nem, ez a becenevem IRL és semmi köze ahhoz a szennyműsorhoz. 😛hellanátírtam volna, de mivel csúnyát mondtál a 2. legjobb magyar tv műsorra, így nem.