NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezeket a photobucketes szarokat nem lehetne valahogy likvidálni?GRAFIHa firefox böngészőt használsz van megoldás a problémára - szedd le az adblock plus nevű kiegészítőt. Ezután jobb klikk a photobucketes képre, kép blokkolása, és a listából a legfelsőt válaszd, ahol a teljes elérési út megtalálható fájlnévvel együtt. Mivel ez egy sablon gif fájl, ezért a böngésző egyik user aláírásában sem fogja Neked megjeleníteni, viszont amikor lejár a PB korlátozás visszakerülnek majd a "normál sigek" a helyükre.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezeket a photobucketes szarokat nem lehetne valahogy likvidálni?GRAFIa photobuckettel vagy az onnan linkelő userekkel beszéld meg.
több mint 14 éve
Ezeket a photobucketes szarokat nem lehetne valahogy likvidálni?
több mint 14 éve
gsn
3 548
Lehet volt már kérdés, csak nem láttam / olvastam, szóval még ne most kövezzetek meg érte 😊Egészen biztos, hogy Tibi piszkálja. :rolleyes: 😂 Úristen, hogy ez felmerül valakiben. 😀
Lehet az, hogy bár ki van pipálva, hogy ,,feliratkozás a fórumra'' illetve az új hsz megírása után is ott van a pipa ,,feliratkozva maradás'' mégse kapok email-es értesítőt, ha az adott fórumba új hsz érkezik.
Vagy ennek a böngészőm hibája az oka, vagy más? 😊
A beállításaimnál is be van (tudtommal) pipálva, bár ha Tibi ezeket is kiszedegeti, nem értem, minek piszkálja...kando777
Amikor az aláírásokat letiltjuk, az sem a profilokban történik, hanem az admin felületen. Három dolog miatt nyúlhat hozzá az admin valakinek a profiljához, ha egyéni rangot kér, ha esetleg az idő átállításkor volt valakinek gondja/kérése vagy pedig ha az aláírása nem felel meg a feltételeknek.
Szerintem az van, ha neked nem működik, hogy ez a funkció egyszerűen bugos. Nem hiszem, hogy sokan használják, szóval nem lenne meglepő, ha csak most derülne ki.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Lehet volt már kérdés, csak nem láttam / olvastam, szóval még ne most kövezzetek meg érte 😊Lehet az, hogy bár ki van pipálva, hogy ,,feliratkozás a fórumra'' illetve az új hsz megírása után is ott van a pipa ,,feliratkozva maradás'' mégse kapok email-es értesítőt, ha az adott fórumba új hsz érkezik.
Vagy ennek a böngészőm hibája az oka, vagy más? 😊
A beállításaimnál is be van (tudtommal) pipálva, bár ha Tibi ezeket is kiszedegeti, nem értem, minek piszkálja...
több mint 14 éve
JéBé
7 035
dankeLehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.JayBa fórumba be tudom tenni de a főoldali prospect menüpont nem működik mégHöri
több mint 14 éve
OMG sorry 😂Srácok ha kérdezték akkor bocs lehet nem lapoztam vissza eléggé : miért nem frissült az óra a fórumon? köszi és bocs ha lerágott csont 😀davemayerszedd ki a pipát a nyári időszámításrólshawnka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Srácok ha kérdezték akkor bocs lehet nem lapoztam vissza eléggé : miért nem frissült az óra a fórumon? köszi és bocs ha lerágott csont 😀davemayerszedd ki a pipát a nyári időszámításról
több mint 14 éve
Srácok ha kérdezték akkor bocs lehet nem lapoztam vissza eléggé : miért nem frissült az óra a fórumon? köszi és bocs ha lerágott csont 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Lehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.JayBa fórumba be tudom tenni de a főoldali prospect menüpont nem működik még
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Lehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Azon csodálkozom, hogy McNeill nem lett még McNabb 😀Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szabaNálatok tavaly is beszoptam, akkor Harfwicket kevertem össze Hartwiggel, valamiért nem mennek ezek a Bolts falemberek. 😀Döme
több mint 14 éve
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szabaNálatok tavaly is beszoptam, akkor Harfwicket kevertem össze Hartwiggel, valamiért nem mennek ezek a Bolts falemberek. 😀
több mint 14 éve
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szabaa csoportmeccseket afc nyugatról mindig Döme írja
mióta ilyen powerhouse a Raiders úgy tűnik felületes a kiscsapatokkal 😂
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/
több mint 14 éve
nyomj rá máskor a frissítésre és jó lesz azonnal.Bejött a tipped, köszi szépen, így már jó. 😊VrijbloedEz a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:VrijbloedPedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?F.Schleck
több mint 14 éve
catattack
3 520
igen 😛 én hibám, de már fent vanFucuSejtettem, hogy ki a bűnös! :rolleyes:
több mint 14 éve
Bejött a tipped, köszi szépen, így már jó. 😊Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?F.SchleckMilyen hibát ír ki?F.SchleckEz a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:Vrijbloed
több mint 14 éve
A 11. heti beharangozóból direkt maradt ki 2 meccs?catattackigen 😛 én hibám, de már fent van
több mint 14 éve
Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:VrijbloedPNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:VrijbloedMilyen hibát ír ki?F.Schleck
több mint 14 éve
catattack
3 520
A 11. heti beharangozóból direkt maradt ki 2 meccs?
több mint 14 éve
Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:VrijbloedMilyen hibát ír ki?F.Schleck
több mint 14 éve
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:VrijbloedMilyen hibát ír ki?
több mint 14 éve
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:
több mint 14 éve
a Pac 10 konferencia beharangozó elmarad vagy lesz?davekidsajnos elmarad, és az is biztos, hogy jövő héten sem fogok tudni írni figyelőt
már csak a szezon végi összefoglalót illetve a pac-10-es bowlok beharangozóit tudom megígérni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal