NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 621
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Az Öröknaptár sorozat ugye csak ideiglenesen csúszik...? (arról nem is beszélve, hogy ilyenkor már a fantasy report is kint szokott lenni). Nyugtassatok meg! 😀Rataccessaz Öröknaptár csak ideiglenesen.
holnap délelőtt leadom a "rendelésem" 😉
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Az Öröknaptár sorozat ugye csak ideiglenesen csúszik...? (arról nem is beszélve, hogy ilyenkor már a fantasy report is kint szokott lenni). Semmiképp se vegyétek sürgetésnek, csak "aggódok" 😊 Nyugtassatok meg! 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Oh, danke. Így már világos
több mint 14 éve
Továbbra sem tudok rájönni, hogy min múlik, ha pl. belépek az EGYÉB TÉMÁK-ba, hogy alul a Fórum megjelelölése olvasottként vagy a Témák megjelölése olvasottként jelenik meg. Valaki homályosítson már fel légyszíves.GRAFIha csak simán az egyéb témákra kattintasz akkor lesz - fórum megjelőlése olvasottként
ha az új hozzászólásokra akkor a - témák megjelölése olvasottként.
több mint 14 éve
Továbbra sem tudok rájönni, hogy min múlik, ha pl. belépek az EGYÉB TÉMÁK-ba, hogy alul a Fórum megjelelölése olvasottként vagy a Témák megjelölése olvasottként jelenik meg. Valaki homályosítson már fel légyszíves.GRAFIHa az Egyéb témák feliratra nyomsz, akkor alul a Fórum megjelölése olvasottként van (tehát csak az adott Mappáé) ha pedig az Új hozzászólásokra akkor a Minden téma (tehát az egész Fórum új hozzászólásai).
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Továbbra sem tudok rájönni, hogy min múlik, ha pl. belépek az EGYÉB TÉMÁK-ba, hogy alul a Fórum megjelelölése olvasottként vagy a Témák megjelölése olvasottként jelenik meg. Valaki homályosítson már fel légyszíves.
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Igen-igen.Tudom, beállítottam, és azóta csinálja ezt.MikeyMivel csak a te profilodat tudod beállítani, ezért gondolom csak akkor írja ki helyesen, ha be vagy jelentkezve.F.Schleck
több mint 14 éve
Tudom, beállítottam, és azóta csinálja ezt.MikeyMivel csak a te profilodat tudod beállítani, ezért gondolom csak akkor írja ki helyesen, ha be vagy jelentkezve.
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Tudom, beállítottam, és azóta csinálja ezt.
több mint 14 éve
Csak nálam van olyan probléma az óraállítás óta, hogy váltakozik a hsz-ek írásának ideje?a profilodban manuálisan kell beállítanod hogy már nincs nyári időszámítás.
Gondolok itt arra, hogy ugye kivettem a beállításoknál a nyári időszámítást, majd utána egyből jól is írja ki az időt, de kb. 5 perc múlva már még egy órával korábbi időpontot ír.
Pl. most írtam egy hsz-t soccer topikba. Beírta időpontnak 11:02-t. Pedig valójában 10:02-kor írtam. Kivettem a pipát a nyári időszámításból, erre először helyesen 10:02-t írt, de most már 9:02-t.
WTF?!Mikey
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Csak nálam van olyan probléma az óraállítás óta, hogy váltakozik a hsz-ek írásának ideje?Gondolok itt arra, hogy ugye kivettem a beállításoknál a nyári időszámítást, majd utána egyből jól is írja ki az időt, de kb. 5 perc múlva már még egy órával korábbi időpontot ír.
Pl. most írtam egy hsz-t soccer topikba. Beírta időpontnak 11:02-t. Pedig valójában 10:02-kor írtam. Kivettem a pipát a nyári időszámításból, erre először helyesen 10:02-t írt, de most már 9:02-t.
WTF?!
Szerk.: egészen pontosan, bejelentkezve 10:02-t ír, kijelentkezve 9:02-t...
több mint 14 éve
3 dolog györönyűen leszűrhető (mert ugye az is kérdés volt hogy mennyit töltessz az oldalon):Ezt a 3 dolgot kérdőív nélkül is tudhatttátok 😊 Ezek ugyanis teljesen korrelálnak az általános internethasználati szokásokkal. Kifejezetten a bowl.hu-ra vonatkozó többletinfot viszont nem ad. Márpedig gondolom ez volt a cél 😊 Bár mondom csak a kekec miatt írtam 😀
A: a fizikai munkás van a legkevesebbet a bowl.hu-n, mert meló után már csak aludni van kedve
B: a diák tölt a második legtöbbet az oldalon... Azért csak másodk, mert órákon azért mégsem lehet netezni
C: az irodai melós van itt a legtöbbet, mert Ő napi 8 órát minimum gép előtt kell hogy töltsön 😛
Szerk.: Valamelyik adminisztrátort megkérhetném (ha nem fáradtság), hogy írja meg nekem, hogy tudok a grafikai részlegben topicot átnevezni? Nem találtam ilyen opciót... Vagy részleg-moderátorként nem rendelkezek ilyen képességgel? 😊Rataccess
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem egy olyan észrevételem van, hogy ha huzamosabb ideig be vagyok lépve fórumra, akkor már többször csinálta azt, hogy hiába van "elolvasva" egy topic, visszadobja az akkori állapotot, amikor beléptem...deny79csak éjjel csinálja.
fél 1 körül vált a fórum vagy a szerver órája minden nap és akkor visszanyomja őket,
nyomsz egy minden téma olvasottá tételét és annyi
több mint 14 éve
Nekem egy olyan észrevételem van, hogy ha huzamosabb ideig be vagyok lépve fórumra, akkor már többször csinálta azt, hogy hiába van "elolvasva" egy topic, visszadobja az akkori állapotot, amikor beléptem...
több mint 14 éve
A megközelítés más, de az eredmény ugyanaz 😛 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
3 dolog györönyűen leszűrhető (mert ugye az is kérdés volt hogy mennyit töltessz az oldalon):3 dolog gyönyörűen leszűrhető:
A: a fizikai munkás van a legkevesebbet a bowl.hu-n, mert meló után már csak aludni van kedve
B: a diák tölt a második legtöbbet az oldalon... Azért csak másodk, mert órákon azért mégsem lehet netezni
C: az irodai melós van itt a legtöbbet, mert Ő napi 8 órát minimum gép előtt kell hogy töltsön 😛
Rataccess
1: Az irodai melósok lelkiismeretesen kitöltenek mindent, és végig olvasnak mindent. Büszkék s rá, hogy munkaidőben ennyit nem melóznak. Túloznak is.
2: A diákok lelkesek, de nem mindig értik a kérdést. Viszont nekik jobb szokott lenni, ha keveset mondanak a tanárnak megy anyunak, meg mindenkinek.
3: A fizikai munkások már megszokták, hogy a feleségeiknek is kevesebb net időt vallanak be, és a szokás nagy úr.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Kösz!Szerk.: Valamelyik adminisztrátort megkérhetném (ha nem fáradtság), hogy írja meg nekem, hogy tudok a grafikai részlegben topicot átnevezni? Nem találtam ilyen opciót... Vagy részleg-moderátorként nem rendelkezek ilyen képességgel? 😊Rataccesselső hsz szerkesztése.Höri
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szerk.: Valamelyik adminisztrátort megkérhetném (ha nem fáradtság), hogy írja meg nekem, hogy tudok a grafikai részlegben topicot átnevezni? Nem találtam ilyen opciót... Vagy részleg-moderátorként nem rendelkezek ilyen képességgel? 😊Rataccesselső hsz szerkesztése.
több mint 14 éve
3 dolog györönyűen leszűrhető (mert ugye az is kérdés volt hogy mennyit töltessz az oldalon):Lécci töltsétek ki a fejlécben található kérdőívet. Nektek 1 perc de nekünk fontos lenne. KösziharomtKitöltve, tényleg csak pár mp.
Kérdés: Marketing szempontból releváns ez a foglalkozás beosztás? Aki nem fizikai dolgozóként dolgozik az leginkább csak az "egyéb" kategoriát tudja bejelölni a 7 opcióból. Ebből mit fogtok megtudni: Azt hogy nem tanul, nem fizikai melós és nem irodában dolgozik. Bár nem vagyok marketinges, meg csak a kisördög miatt kekeckedek. 😊 Bocs.diverdoc
Szerk.: Valamelyik adminisztrátort megkérhetném (ha nem fáradtság), hogy írja meg nekem, hogy tudok a grafikai részlegben topicot átnevezni? Nem találtam ilyen opciót... Vagy részleg-moderátorként nem rendelkezek ilyen képességgel? 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Lécci töltsétek ki a fejlécben található kérdőívet. Nektek 1 perc de nekünk fontos lenne. KösziharomtKitöltve, tényleg csak pár mp.
Kérdés: Marketing szempontból releváns ez a foglalkozás beosztás? Aki nem fizikai dolgozóként dolgozik az leginkább csak az "egyéb" kategoriát tudja bejelölni a 7 opcióból. Ebből mit fogtok megtudni: Azt hogy nem tanul, nem fizikai melós és nem irodában dolgozik. Bár nem vagyok marketinges, meg csak a kisördög miatt kekeckedek. 😊 Bocs.
több mint 14 éve
Lécci töltsétek ki a fejlécben található kérdőívet. Nektek 1 perc de nekünk fontos lenne. KösziharomtRészemről kitöltve. Még 1 perc se kell hozzá; úgyhogy mindenkit arra buzdítok (nem mintha erre szorulnának); töltse ki .
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lécci töltsétek ki a fejlécben található kérdőívet. Nektek 1 perc de nekünk fontos lenne. Köszi
több mint 14 éve
Értem az új hsz-ek gombot, nyugi, csak az a problémám vele, hogy ha felugrok csak fórumra, benézek egy topciba, majd megyek, és utána pár óra múlva újra belépek, akkor már azok is olvasottak ugye, amiket nem olvastam. Órát nézni meg körülményesebb 😀De azért jó ez a rendszer
több mint 14 éve
ha a szélső - "utolsó hozzászólás" oszlopban az adot topiknál a ma X:Y:Z-kor feliratra klikkelsz az írta XY fölött, akkor a legutolsó hszhez ugrikRemélem lesz, sokkal jobb, mint mindig utsó oldalra nyomni, és legörgözni vagy az új hsz gombot használni...deny79Mikor lehet majd beállítani már, hogy a legújabb HSZ legyen az első a topicban?? Vagy csak én nem találom, hol kell beállítani? Főoldal designját kicsit átszerkeszthetnétek, nem túl mutatós szerintem a régihez képest!Bad31Nem volt ilyen plugin ehhez a fórummotorhoz, nincs és soha nem is lesz. (Az oka szerintem az, hogy értelmetlen feature.)marci
több mint 14 éve
Nemrég az nfl közvetítéssel foglalkozó topicban, egy fikázós hozzászólást még minuszozni lehetett.A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.diverdocminuszozás már rég nincs.
Ha nem tudsz válaszolni akkor le van zárva a topik.Höri
Nem lezárt topic volt.:a Steelers topicban szerettem volna vmire reflektálni (helmet vs helmet sagat akartam gyarapítani), szerintem az most is élő topic. De mindegy tényleg.