NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Admin urak, az egyik skins-es kollégám kis bajba került, ha segíteni tudnátok rajta, nagyon megköszönném.... Idézem:ha stefan56ról van szó akkor ő nem is fog tudni 😊
Valakivel vedd már fel a kapcsolatot légy szíves a bowl.hu-nál, mert én az e-mail címüket se tudom.Az email címét nem írom ki, ha valaki segíteni tudna és vissza jelezne nekem, annak elküldeném pm-ben. Köszönöm.apeszos
Az történt, hogy a beállítások menüpontban bejelöltem, hogy férfi vagyok és magyar, és azóta nem enged belépni, pedig NEM NYÚLTAM A JELSZAVAMHOZ!
Megtiszteltetésnek venném, ha azt, ami most jelszóként szerepel nálam, volnának olyan drágák, és elküldenék az Email címre.
Merthogy olyat, hogy jelszóemlékeztetőt küldő link, olyat nem leltem
több mint 15 éve
Admin urak, az egyik skins-es kollégám kis bajba került, ha segíteni tudnátok rajta, nagyon megköszönném.... Idézem:Valakivel vedd már fel a kapcsolatot légy szíves a bowl.hu-nál, mert én az e-mail címüket se tudom.Az email címét nem írom ki, ha valaki segíteni tudna és vissza jelezne nekem, annak elküldeném pm-ben. Köszönöm.
Az történt, hogy a beállítások menüpontban bejelöltem, hogy férfi vagyok és magyar, és azóta nem enged belépni, pedig NEM NYÚLTAM A JELSZAVAMHOZ!
Megtiszteltetésnek venném, ha azt, ami most jelszóként szerepel nálam, volnának olyan drágák, és elküldenék az Email címre.
Merthogy olyat, hogy jelszóemlékeztetőt küldő link, olyat nem leltem
több mint 15 éve
amugy a régi nfl.hus domainen szerintem rossz a mostani megoldás. aki az nfl.hu fórum archívot akarja olvasgatni, az vszeg be volt oda regisztrálva, és tudja, hogy már elköltöztetek a bowl.hura, nekik elég hogy itt van neki a fórum index alján egy topik. viszont az internetben kevésbé jártas embereknek eszükbe se jut a képre kattintani(ami átdob a bowl.hura), hanem meglátja alul a kék feliratot '-jé, ez egy link' felkiáltással rákattint, majd beregisztrál a régi fórumra, ahol lezárt topikok hadával találja szembe magát. kicsit olvasgattam én is az archívot és kb az elmult 2 órában volt két új regisztráció, gondolom ők sokkal inkább ide akartak eljutni.A két regből egyik stefan56 volt, és Ő idetalált.
véleményem szerint mindenképp ki kéne rakni egy feliratos linket is ami a bowl.hura vezet, és esetleg a fórum archívum linket törölni.miilann
I wanna' that ring again!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
amugy a régi nfl.hus domainen szerintem rossz a mostani megoldás. aki az nfl.hu fórum archívot akarja olvasgatni, az vszeg be volt oda regisztrálva, és tudja, hogy már elköltöztetek a bowl.hura, nekik elég hogy itt van neki a fórum index alján egy topik. viszont az internetben kevésbé jártas embereknek eszükbe se jut a képre kattintani(ami átdob a bowl.hura), hanem meglátja alul a kék feliratot '-jé, ez egy link' felkiáltással rákattint, majd beregisztrál a régi fórumra, ahol lezárt topikok hadával találja szembe magát. kicsit olvasgattam én is az archívot és kb az elmult 2 órában volt két új regisztráció, gondolom ők sokkal inkább ide akartak eljutni.át lesz irányítva az nfl.hu ide, automatice.
véleményem szerint mindenképp ki kéne rakni egy feliratos linket is ami a bowl.hura vezet, és esetleg a fórum archívum linket törölni.miilann
több mint 15 éve
amugy a régi nfl.hus domainen szerintem rossz a mostani megoldás. aki az nfl.hu fórum archívot akarja olvasgatni, az vszeg be volt oda regisztrálva, és tudja, hogy már elköltöztetek a bowl.hura, nekik elég hogy itt van neki a fórum index alján egy topik. viszont az internetben kevésbé jártas embereknek eszükbe se jut a képre kattintani(ami átdob a bowl.hura), hanem meglátja alul a kék feliratot '-jé, ez egy link' felkiáltással rákattint, majd beregisztrál a régi fórumra, ahol lezárt topikok hadával találja szembe magát. kicsit olvasgattam én is az archívot és kb az elmult 2 órában volt két új regisztráció, gondolom ők sokkal inkább ide akartak eljutni.véleményem szerint mindenképp ki kéne rakni egy feliratos linket is ami a bowl.hura vezet, és esetleg a fórum archívum linket törölni.
child please!
több mint 15 éve
Van egy-két eladó cucc:nem épp a legmegfelelőbb topik 😀
vsr4 m-s +két rács:15.000.
revo l-es: 30.000.-
silenser vállvédő 2xl:20.000.-
stefan 06205022044stefan56
több mint 15 éve
Van egy-két eladó cucc:új rekord, 2 hsz után még nem rúgtam ki senkit
vsr4 m-s +két rács:15.000.
revo l-es: 30.000.-
silenser vállvédő 2xl:20.000.-
stefan 06205022044stefan56
több mint 15 éve
van benne fórum kereső.yepp, fórum fejléc bazi nagy keresés gomb
mellesleg ha a fórummal van gond sokmindent mi nem tehetünk, ezt nem mi csináltattuk, ez egy bárki számára elérhető fórummotor, tehát senki nem csinált rajta semmi tőlünk, illetve azok közül akik az oldal technikai hátterét biztosítják.
szóval ha valamit szeretnétek, itt informálódjatok vagy kérjetek 😊
http://punbb.informer.com/forums/haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
van benne fórum kereső.mellesleg ha a fórummal van gond sokmindent mi nem tehetünk, ezt nem mi csináltattuk, ez egy bárki számára elérhető fórummotor, tehát senki nem csinált rajta semmi tőlünk, illetve azok közül akik az oldal technikai hátterét biztosítják.
szóval ha valamit szeretnétek, itt informálódjatok vagy kérjetek 😊
http://punbb.informer.com/forums/
több mint 15 éve
Lenne két kérdésem:ha az új hozzászólásokra kattintasz, akkor az utolsó belépésed óta keletkezett hozzászólásokat adja be minden topikban, legalábbis nálam igy van
1. Nem lehetne valami könyvjelző szerű dolgot csinálni?
Sokszor van olyan,hogy kéthárom napig nem vagyok netközelben és egy csomót kell visszalapozni mire megtalálom hol tartottam. (indexen van ilyen)
2. Hol tudom beállítani,hogy kevesebb hozzászólás legyen egy oldalon?Bazzani
több mint 15 éve
Hát szerintem akkor is praktikusabb egy fórum kereső.Én azért szoktam használni ahol van.Nem tudom mit szoktál keresni, de ha valami kell az oldalról pl. akkor én általában a googleben nyomok egy "site:http://bowl.hu/"-t és ha mellé beírod hogy mit keresel ugyanúgy kidobja. Annyi, hogy általában a googlerobot egy-két nappal le van maradva, de az annyira friss dolgokat megtalálod visszalapozással is.F.Schleck
pl. Prohardver
Mert ott is nagyon @ny@znak ha minden oldalon megkérdezik ugyanazt.
Csak szokás/szoktatás kérdése.
Terveztek chat szobát/szobákat?
Mondjuk az eredménykövetőnek jobb lenne, hogy egy sor lenne egy hsz, meg amúgy is pörög nagyon.sirarcheer
Ha lesz idejük remélem megcsinálják.
több mint 15 éve
Lenne két kérdésem:"Belépve, mint Höri. Utolsó látogatás: Tegnap 22:09:08"
Sokszor van olyan,hogy kéthárom napig nem vagyok netközelben és egy csomót kell visszalapozni mire megtalálom hol tartottam. (indexen van ilyen)Bazzani
aktív témáknál visszakeresed a dátumot és helyben vagy.
több mint 15 éve
Lenne két kérdésem:2. profil, beállítások.
Sokszor van olyan,hogy kéthárom napig nem vagyok netközelben és egy csomót kell visszalapozni mire megtalálom hol tartottam. (indexen van ilyen)
2. Hol tudom beállítani,hogy kevesebb hozzászólás legyen egy oldalon?Bazzani
több mint 15 éve
Lenne két kérdésem:1. Nem lehetne valami könyvjelző szerű dolgot csinálni?
2. Hol tudom beállítani,hogy kevesebb hozzászólás legyen egy oldalon?
több mint 15 éve
Én azért szoktam használni ahol van.Nem tudom mit szoktál keresni, de ha valami kell az oldalról pl. akkor én általában a googleben nyomok egy "site:http://bowl.hu/"-t és ha mellé beírod hogy mit keresel ugyanúgy kidobja. Annyi, hogy általában a googlerobot egy-két nappal le van maradva, de az annyira friss dolgokat megtalálod visszalapozással is.
pl. Prohardver
Mondjuk az eredménykövetőnek jobb lenne, hogy egy sor lenne egy hsz, meg amúgy is pörög nagyon.sirarcheer
több mint 15 éve
firefoxba lehet üríteni a cachet a beállításokban + van egy addon is amivel csak egy gombnyomás: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801/Divatja tudom, de nem szeretem üríteni, csak nagyon indokolt esetben
több mint 15 éve
firefoxba lehet üríteni a cachet a beállításokban + van egy addon is amivel csak egy gombnyomás: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801/bazz, persze hogy a gyorsítótár, de az hol van? a vinyónilyenkor lehet hogy a vinyódról tölti be még a régi képetnem. csak simán a böngésző gyorsítótárában a régi marad meg. ezért kell egy frissítésharomt
nézd meg mondjuk másik böngészővelatapapa
én ha avatart váltok (hiába máshogy nevezem el a képet), akkor egy ideig az F5 se segít hogy lássam az újat, de ha nem használt böngészőben nyitom meg az oldalt - ami nem tudja a vinyóról behozni a kimentett adatokat, hanem kénytelen lekérni a netről - rögtön látni a változást.
Persze lehet hogy ez csak firefox-specifikusatapapa
|
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
most hogy kizártátok a dislikeot, és féltem hogy már kérdezte valaki,maga a költözés kb 0 forintba került. de ez egy új oldal, csak még teszt fázisban van. lehet hogy nem tünt fel, mert nem sok újjítást hoztunk be, de ez egy teljesen újraprogramozott cucc. de azt már megszokhattátok hogy a külcsín minket kevésbé izgat. Sőt. egyáltalán nem. Mi a tartalomra és a közösségépítésre koncentrálunk, amihez viszont munka kell és nem csili-villi flashes oldal.
tul. képpen miért költöztetek nflponthuról-bowlponthura?
mintha olyasmi hangzott el hogy a profibb működés érdekében, de (naivan kérdezem) nem lett volna egyszerűbb az ide csoportosított 'erőforrásokat' a másik honlap korszerűsétésre 'költeni'?sapka
az nfl.hu mint olyan jogilag nem volt továbbvihető
több mint 15 éve
most hogy kizártátok a dislikeot, és féltem hogy már kérdezte valaki,tul. képpen miért költöztetek nflponthuról-bowlponthura?
mintha olyasmi hangzott el hogy a profibb működés érdekében, de (naivan kérdezem) nem lett volna egyszerűbb az ide csoportosított 'erőforrásokat' a másik honlap korszerűsétésre 'költeni'?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
Próbáld meg hogy bezárod majd megnyitod a Firefoxot.Akkor szokta frissíteni magát.
több mint 15 éve
bazz, persze hogy a gyorsítótár, de az hol van? a vinyónnem. csak simán a böngésző gyorsítótárában a régi marad meg. ezért kell egy frissítésharomtnyomj egy f5-öt és ha akkor sem látod jelentkezz megintbriareosilyenkor lehet hogy a vinyódról tölti be még a régi képet
nézd meg mondjuk másik böngészővelatapapa
én ha avatart váltok (hiába máshogy nevezem el a képet), akkor egy ideig az F5 se segít hogy lássam az újat, de ha nem használt böngészőben nyitom meg az oldalt - ami nem tudja a vinyóról behozni a kimentett adatokat, hanem kénytelen lekérni a netről - rögtön látni a változást.
Persze lehet hogy ez csak firefox-specifikus
több mint 15 éve
Én azért szoktam használni ahol van.pl. Prohardver
Mondjuk az eredménykövetőnek jobb lenne, hogy egy sor lenne egy hsz, meg amúgy is pörög nagyon.
több mint 15 éve
A szavazó rész bugos. Mert hiába szavaztam, bejelentkezés után felajánlja a szavazást, majd mikor szavazok, helyesen kiírja hogy "Te már szavaztál", majd megmutatja a szavazás eredményét.kereső tényleg jó lenne, bár kétlem h sűrűn használnátok...
Jó lenne egy fórum kereső, elkerülendő a többszörös kérdéseket.sirarcheer
több mint 15 éve
A szavazó rész bugos. Mert hiába szavaztam, bejelentkezés után felajánlja a szavazást, majd mikor szavazok, helyesen kiírja hogy "Te már szavaztál", majd megmutatja a szavazás eredményét. Jó lenne egy fórum kereső, elkerülendő a többszörös kérdéseket.