NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
szerintem amit te fehér v fekete csíkként látsz az egyszerűen a fórum kerete
de a biztonság kedvéért linkelhetnél egy screenshototbriareos
itt a régi: http://i620.photobucket.com/albums/tt287/TheTerribleTowel/xy/nflhu.jpg
iit az új: http://i620.photobucket.com/albums/tt287/TheTerribleTowel/xy/bowl.jpg

Tehát a régiben a szöveg végigért, az újban pedig középre van bezsúfolva...
Mondom egyébként nem akkora nagy cucc megszokom, csak gondoltam a hiba az én készülékemben van 😊The terrible towel
a mostani skin nincs optimalizálva 1440*900as felbontásra. ennyi. nálam is ilyen.
ha lesz rá extension akkor megoldjukharomt
Ok, no problem, köszi!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Oxygent, de végigpörgettem, és mindnél úgy van.
Jó igaz a carbonnál fekete a csík, de ugyanúgy ahogy írod, nem fut végig a szöveg, keskenyebb.
Bár a carbonhoz nekem hegesztőszemüveg kell, kifolyik tőle a szemem 😀The terrible towel
itt a régi: http://i620.photobucket.com/albums/tt287/TheTerribleTowel/xy/nflhu.jpg
iit az új: http://i620.photobucket.com/albums/tt287/TheTerribleTowel/xy/bowl.jpg

Mondom egyébként nem akkora nagy cucc megszokom, csak gondoltam a hiba az én készülékemben van 😊The terrible towel
a mostani skin nincs optimalizálva 1440*900as felbontásra. ennyi. nálam is ilyen.
ha lesz rá extension akkor megoldjuk
több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Oxygent, de végigpörgettem, és mindnél úgy van.
Jó igaz a carbonnál fekete a csík, de ugyanúgy ahogy írod, nem fut végig a szöveg, keskenyebb.
Bár a carbonhoz nekem hegesztőszemüveg kell, kifolyik tőle a szemem 😀The terrible towel

Mondom egyébként nem akkora nagy cucc megszokom, csak gondoltam a hiba az én készülékemben van 😊
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Briareos, látom a Dolphins szurkolókat sem kíméled 😀barney
csapatszimpátiára való tekintet nélkül küzdök a butaság ellen

több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Briareos, látom a Dolphins szurkolókat sem kíméled 😀

több mint 15 éve
Miért kell kétszer belépni, hogy tudjam használni a fórumot? :-S
Először be kell lépnem a főoldlaon, hogy egyáltlaán rá tudjak kattintani a 'Fórum'-ra.Ventura
van ám a fórumnak direkt linkje: http://bowl.hu/modules/forum/index.phpDivat
az odáig csodálatos, de az előző fórumon nem kelett ezekkel bajlódni. Mindegy amúgy, nem fogok belehalni.Ventura
http://www.profootballmagazin.hu/forum/index.php

több mint 15 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Először be kell lépnem a főoldlaon, hogy egyáltlaán rá tudjak kattintani a 'Fórum'-ra.Ventura
van ám a fórumnak direkt linkje: http://bowl.hu/modules/forum/index.phpDivat
az odáig csodálatos, de az előző fórumon nem kelett ezekkel bajlódni. Mindegy amúgy, nem fogok belehalni.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 15 éve
Glen Runciter 172
a fórumban mindig be tudtál lépni a régi nickkel és jelszóval, de pár naig probléma volt a főoldalon a belépéssel ezért mindenkinek azt írta ki hogy rossz név/jelszó. ennyi
most már be tudsz lépni a régivel mert megoldódottharomt
jahogyja. azért gondoltam, hogy van ennek jelentősége, mert FB-n azt a választ kaptam, hogy már be kéne tudnom lépni, de akkor az csak a fórumra vonatkozott, értem.
mondjuk a scriptelt menü miatt a fórumig annyira nem egyszerű ám eljutni anélkül, hogy előbb az oldalra be tudnál lépni. :p szal erre ezért nem is gondoltam.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ennek valszleg se jelentősége, se haszna nem lesz, de leírom, hátha valaki jár még így, és ez segít a megoldásban, vagy mittudomén:

én írtam kedden facebookon, hogy az nfl.hu-s nickkel nem tudok belépni, pedig a felhasználónévben 100%-ig biztos voltam, és jelszó is csak három jelölt volt, mindenhol azokat használom, de egyiket se fogadta el.
azóta regeltem újra, és azt használtam, de az előbb a próba kedvéért megnéztem megint a régi accountot, és most be tudtam vele lépni.
ezt a jelszót tuti próbáltam az elmúlt pár napban is, tehát nem az volt a gáz.
csak firefoxszal próbálkoztam, az tegnap óta nem frissült, vagy ilyesmi, szal nem egy újabb verzió oldotta meg.
ékezet van a jelszóban, mittomén, az lehet a probléma, nemtom.

igazából fogalmam nincs, kinek az oldalán volt a probléma, meg hogy egyáltalán mi volt, csak gondoltam, lejegyzem má.Glen Runciter
a fórumban mindig be tudtál lépni a régi nickkel és jelszóval, de pár naig probléma volt a főoldalon a belépéssel ezért mindenkinek azt írta ki hogy rossz név/jelszó. ennyi
most már be tudsz lépni a régivel mert megoldódott
több mint 15 éve
Glen Runciter 172
ennek valszleg se jelentősége, se haszna nem lesz, de leírom, hátha valaki jár még így, és ez segít a megoldásban, vagy mittudomén:

én írtam kedden facebookon, hogy az nfl.hu-s nickkel nem tudok belépni, pedig a felhasználónévben 100%-ig biztos voltam, és jelszó is csak három jelölt volt, mindenhol azokat használom, de egyiket se fogadta el.
azóta regeltem újra, és azt használtam, de az előbb a próba kedvéért megnéztem megint a régi accountot, és most be tudtam vele lépni.
ezt a jelszót tuti próbáltam az elmúlt pár napban is, tehát nem az volt a gáz.
csak firefoxszal próbálkoztam, az tegnap óta nem frissült, vagy ilyesmi, szal nem egy újabb verzió oldotta meg.
ékezet van a jelszóban, mittomén, az lehet a probléma, nemtom.

igazából fogalmam nincs, kinek az oldalán volt a probléma, meg hogy egyáltalán mi volt, csak gondoltam, lejegyzem má.

több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
van ám a fórumnak direkt linkje: http://bowl.hu/modules/forum/index.php

|
több mint 15 éve
catattack 3 520
másnak is már két órát késik a fórumon az idő?JJ Tiller
Nem. Profil, beállítások?
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Találtam pár NFL plugint firefoxhoz, de nem találtam topicot ahová betehetném a linket.. Itt jó lesz? Hátha érdekel valakit...apeszos
nembriareos
designba mehet

másnak is már két órát késik a fórumon az idő?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Találtam pár NFL plugint firefoxhoz, de nem találtam topicot ahová betehetném a linket.. Itt jó lesz? Hátha érdekel valakit...apeszos
nem

több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Találtam pár NFL plugint firefoxhoz, de nem találtam topicot ahová betehetném a linket.. Itt jó lesz? Hátha érdekel valakit...
több mint 15 éve
catattack 3 520
ott arra gondoltam, hogy mely játékosok akik jók lehetnek és mely játékosok akikből bust lehet. Habár ezeket pre season meccsekből le lehet egyáltalán szűrni?ThundersNFL
nem, csak értelmetlen okoskodást szülne, melyet utólag visszahallgatva égnénk, mint a rongy 😊JJ Tiller
Úgy lesz a jó! Legalább nem lesztek olyan nagyképűek! 😀
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
mi lenne benne? eddigi pre season meccsek? játékosmozgás? ki(k) az(ok) eddig csalódást keltett(ek) és ki(k) az aki(k)ben van kurázsi?ThundersNFL
preason meccsekre nem hiszem h kitérek, nem oszt nem szoroz
játékos mozgások valamilyen szinten biztos
utolsó kérdést nem is értem... 😊
edit: nyilván tudom mit jelent a kurázsi 😛briareos
ott arra gondoltam, hogy mely játékosok akik jók lehetnek és mely játékosok akikből bust lehet. Habár ezeket pre season meccsekből le lehet egyáltalán szűrni?ThundersNFL
nem, csak értelmetlen okoskodást szülne, melyet utólag visszahallgatva égnénk, mint a rongy 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Először be kell lépnem a főoldlaon, hogy egyáltlaán rá tudjak kattintani a 'Fórum'-ra.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 15 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 231 — Steelers fan
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy mondjuk csak 25 hozzászólás legyen egy oldalon. Előre is köszi a választ!Szokol
Profil -> Beállítások -> Hozzászólások száma laponként.sirarcheer
Köszi szépen, így máris barátságosabb a fórum! 😊
több mint 15 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy mondjuk csak 25 hozzászólás legyen egy oldalon. Előre is köszi a választ!Szokol
Profil -> Beállítások -> Hozzászólások száma laponként.

I wanna' that ring again!

több mint 15 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 231 — Steelers fan
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy mondjuk csak 25 hozzászólás legyen egy oldalon. Előre is köszi a választ!
több mint 15 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 304 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
szar, túlértékelt, kiégett.
köv hétvégén próbaképp össze akarom dobni az első afc east podcastomat, majd kiderül lesz-e igény többrebriareos
mi lenne benne? eddigi pre season meccsek? játékosmozgás? ki(k) az(ok) eddig csalódást keltett(ek) és ki(k) az aki(k)ben van kurázsi?ThundersNFL
edit: nyilván tudom mit jelent a kurázsi 😛briareos
ott arra gondoltam, hogy mely játékosok akik jók lehetnek és mely játékosok akikből bust lehet. Habár ezeket pre season meccsekből le lehet egyáltalán szűrni?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Chrome-al nekem nem mutatja azt a beállítások dolgot, de most is haverom laptopjáról nyomom (IE-vel) és ott volt, belementem és az igazából a regisztrációs felület (felül ki van írva 😊) az.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 15 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Nem tudom ki segített a jelszóval kapcsolatos mizéria ügyében, de köszönöm azépen mindenkinek a pozitív hozzáállást.

Még elmondanám (hátha segítem ezzel az oldal fejlesztését) hogy nem voltam hülye, nem én változtattam meg a jelszavam ész nélkül. Bementem a beállítások menüpontba egyől a belépésnél. Bejelöltem hogy magyar vagyok és hogy férfi, de a jelszó mezőkhöz nem nyúltam. Ellenben ott volt mindkét szövegmezőben egy sor csillag. Én ezekhez nem nyűltam, gondoltam jól van az. Aztán legközelebb már nem tudtam bejönni.

Opera browser

T

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 15 éve
a véleményetek egyik-másik veterán játékosról 😉EaRl
szar, túlértékelt, kiégett.
köv hétvégén próbaképp össze akarom dobni az első afc east podcastomat, majd kiderül lesz-e igény többrebriareos
edit: nyilván tudom mit jelent a kurázsi 😛