NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
csak legyen fix, vagy beállíthatóulpianusbeállíthatóságot támogatom az ilyen degeneráltak miatt mint szerény személyem 😛
SZERK: vicces volt imént, megírtam a hsz-t, és kidobott MSQL vagy milyen hibával, nem adtam fel, nyomogattam a gombot, és visszatért a fórum. de akkor minden témát olvasatlannak jelzett 😊 legörgettem, és a userlistánál láttam, hogy 1 vendég és 3 regelt user volt fenn 😀 előtte meg szokásos dömping ugye 😊 szal gondolom másoknak is elszállt a cucc 😛
több mint 15 éve
majd ha céta lesz. csak vagy így legyen vagy úgy a sorrend, nekem 8. két day alatt megszokom, csak legyen fix, vagy beállítható. De jó látni, hogy dolgoztok a dolgon, ahogy dolgotok engedi, nem választási ígéret volt. 😊ha lájkolok csak engem dob vissza a leghátsó oldalra? :/nem vagy vele egyedül. ezen még finomítani kell,haromt
szerk sőt hsz íráskor is 😐
szerk2 szerkesztéskor is 😕kristof

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
na most meg felkerült a gyors választ író box lentrőlnagy fless, hogy mindenkinek most állt vissza az alapállapot, és kb egyedül nekem kell most megszokni valamit 😀 egyéniség vagyok 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha lájkolok csak engem dob vissza a leghátsó oldalra? :/nem vagy vele egyedül. ezen még finomítani kell,
szerk sőt hsz íráskor is 😐
szerk2 szerkesztéskor is 😕kristof
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha lájkolok csak engem dob vissza a leghátsó oldalra? :/szerk sőt hsz íráskor is 😐
szerk2 szerkesztéskor is 😕
több mint 15 éve
amúgy eddig nem mertem írni, hogy én a régit szoktam meg 😀 azért kerestem egyből a visszaállítást 😀viszont ha jól látom akkor ez kötelező érvényű lett mindenki számáravalóban.
profilbeállításokban nem találtam erre lehetőségetkonqueror
ezt az új hozzászólásokra vivő cuccot megpróbálom kikapcsolni mert így megtévesztőharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
köszi a linket konqés köszi a Rendszernek a rendes irányú hszeket 😀
szerk nem ide hanem make loveba akartam 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
viszont ha jól látom akkor ez kötelező érvényű lett mindenki számáravalóban.
profilbeállításokban nem találtam erre lehetőségetkonqueror
ezt az új hozzászólásokra vivő cuccot megpróbálom kikapcsolni mert így megtévesztő
több mint 15 éve
viszont ha jól látom akkor ez kötelező érvényű lett mindenki számáraprofilbeállításokban nem találtam erre lehetőséget
több mint 15 éve
Forduláás! 😊Bár most arról kell visszaszoknom, hogy az utolsó oldalra kattintok. 😀
szerk: Az egy kicsit fura, hogyha a legfrissebb hozzászólásra kattintok akkor még mindig az utolsó oldalt hozza be.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na ne bassz. egy gyors volt 😊zsír
több mint 15 éve
Nálam már visszafele vannak 😀
több mint 15 éve
De ha mégis; akkor ne kezdjük el egymás faszát szopni 😀újítottam is egy ennek megfelelő avatart. kb annyi közöm van hozzá mint az illetőnek az ő problémájának a megoldásához 😊haromtha minden jól megy, nemsokára már rendes sorrendben lesznek a hsz-ek 😊haromtlájktengerre számítok 😊konqueror
Jé; újra a legújabb HSZ van felül- örülünk Vincent!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
újítottam is egy ennek megfelelő avatart. kb annyi közöm van hozzá mint az illetőnek az ő problémájának a megoldásához 😊ha minden jól megy, nemsokára már rendes sorrendben lesznek a hsz-ek 😊haromtlájktengerre számítok 😊konqueror
több mint 15 éve
ha minden jól megy, nemsokára már rendes sorrendben lesznek a hsz-ek 😊haromtlájktengerre számítok 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha minden jól megy, nemsokára már rendes sorrendben lesznek a hsz-ek 😊
több mint 15 éve
Ez a karma dolog jónak tűnik, gondolom a felfelé mutató ujjacska a pozitív vote, de hogyan lehet esetleg minuszt adni? (nem mintha most azonnal tervezném, csak azt nem látom)deny79volt ilyen feature, de kivettük. ebben a topikban olvass vissza, ha érdekel a sztori
több mint 15 éve
Ez a karma dolog jónak tűnik, gondolom a felfelé mutató ujjacska a pozitív vote, de hogyan lehet esetleg minuszt adni? (nem mintha most azonnal tervezném, csak azt nem látom)
több mint 15 éve
Csak kérdezném, nem tudom, volt-e róla szó, de most nem lehet még beállítani vagy én nem találom, hogy elől a legújabb hsz-ek legyenek?deny79Egyelőre nincs ilyen funkció, de keressük a megoldást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Csak kérdezném, nem tudom, volt-e róla szó, de most nem lehet még beállítani vagy én nem találom, hogy elől a legújabb hsz-ek legyenek?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hú ennek én is örülni fogok! 😊Ok, no problem, köszi!The terrible towelitt a régi: http://i620.photobucket.com/albums/tt287/TheTerribleTowel/xy/nflhu.jpga mostani skin nincs optimalizálva 1440*900as felbontásra. ennyi. nálam is ilyen.
iit az új: http://i620.photobucket.com/albums/tt287/TheTerribleTowel/xy/bowl.jpg
Tehát a régiben a szöveg végigért, az újban pedig középre van bezsúfolva...
Mondom egyébként nem akkora nagy cucc megszokom, csak gondoltam a hiba az én készülékemben van 😊The terrible towel
ha lesz rá extension akkor megoldjukharomt
több mint 15 éve
Hahahahah 😀ventura tudod h szeretünk, csak ki akarjuk hozni belőled a maximumot 😛briareosBriareos, látom a Dolphins szurkolókat sem kíméled 😀barneyMár 3 éve.... Kutyább mint a dementor. :-/
Barátságos kiszolgálás a speciálja 😀Ventura
Úgy állok hozzá, hogy 'megszoksz vagy megszöksz'. Úgyis én húznám a rövidebbet. 😉
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
ventura tudod h szeretünk, csak ki akarjuk hozni belőled a maximumot 😛Briareos, látom a Dolphins szurkolókat sem kíméled 😀barneyMár 3 éve.... Kutyább mint a dementor. :-/
Barátságos kiszolgálás a speciálja 😀Ventura
több mint 15 éve
Briareos, látom a Dolphins szurkolókat sem kíméled 😀barneyMár 3 éve.... Kutyább mint a dementor. :-/
Barátságos kiszolgálás a speciálja 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
Az embernek mindig a saját korlátait a legnhezebb legyűrnie. 😂Briareos, látom a Dolphins szurkolókat sem kíméled 😀barneycsapatszimpátiára való tekintet nélkül küzdök a butaság ellenbriareos