A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Én azért szoktam használni ahol van.Nem tudom mit szoktál keresni, de ha valami kell az oldalról pl. akkor én általában a googleben nyomok egy "site:http://bowl.hu/"-t és ha mellé beírod hogy mit keresel ugyanúgy kidobja. Annyi, hogy általában a googlerobot egy-két nappal le van maradva, de az annyira friss dolgokat megtalálod visszalapozással is.
pl. Prohardver
Mert ott is nagyon @ny@znak ha minden oldalon megkérdezik ugyanazt.
Csak szokás/szoktatás kérdése.
Terveztek chat szobát/szobákat?
Mondjuk az eredménykövetőnek jobb lenne, hogy egy sor lenne egy hsz, meg amúgy is pörög nagyon.sirarcheer
több mint 14 éve
firefoxba lehet üríteni a cachet a beállításokban + van egy addon is amivel csak egy gombnyomás: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801/Divatja tudom, de nem szeretem üríteni, csak nagyon indokolt esetben
több mint 14 éve
firefoxba lehet üríteni a cachet a beállításokban + van egy addon is amivel csak egy gombnyomás: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801/bazz, persze hogy a gyorsítótár, de az hol van? a vinyónilyenkor lehet hogy a vinyódról tölti be még a régi képetnem. csak simán a böngésző gyorsítótárában a régi marad meg. ezért kell egy frissítésharomt
nézd meg mondjuk másik böngészővelatapapa
én ha avatart váltok (hiába máshogy nevezem el a képet), akkor egy ideig az F5 se segít hogy lássam az újat, de ha nem használt böngészőben nyitom meg az oldalt - ami nem tudja a vinyóról behozni a kimentett adatokat, hanem kénytelen lekérni a netről - rögtön látni a változást.
Persze lehet hogy ez csak firefox-specifikusatapapa
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most hogy kizártátok a dislikeot, és féltem hogy már kérdezte valaki,maga a költözés kb 0 forintba került. de ez egy új oldal, csak még teszt fázisban van. lehet hogy nem tünt fel, mert nem sok újjítást hoztunk be, de ez egy teljesen újraprogramozott cucc. de azt már megszokhattátok hogy a külcsín minket kevésbé izgat. Sőt. egyáltalán nem. Mi a tartalomra és a közösségépítésre koncentrálunk, amihez viszont munka kell és nem csili-villi flashes oldal.
tul. képpen miért költöztetek nflponthuról-bowlponthura?
mintha olyasmi hangzott el hogy a profibb működés érdekében, de (naivan kérdezem) nem lett volna egyszerűbb az ide csoportosított 'erőforrásokat' a másik honlap korszerűsétésre 'költeni'?sapka
az nfl.hu mint olyan jogilag nem volt továbbvihető
több mint 14 éve
most hogy kizártátok a dislikeot, és féltem hogy már kérdezte valaki,tul. képpen miért költöztetek nflponthuról-bowlponthura?
mintha olyasmi hangzott el hogy a profibb működés érdekében, de (naivan kérdezem) nem lett volna egyszerűbb az ide csoportosított 'erőforrásokat' a másik honlap korszerűsétésre 'költeni'?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Próbáld meg hogy bezárod majd megnyitod a Firefoxot.Akkor szokta frissíteni magát.
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
bazz, persze hogy a gyorsítótár, de az hol van? a vinyónnem. csak simán a böngésző gyorsítótárában a régi marad meg. ezért kell egy frissítésharomtnyomj egy f5-öt és ha akkor sem látod jelentkezz megintbriareosilyenkor lehet hogy a vinyódról tölti be még a régi képet
én ha avatart váltok (hiába máshogy nevezem el a képet), akkor egy ideig az F5 se segít hogy lássam az újat, de ha nem használt böngészőben nyitom meg az oldalt - ami nem tudja a vinyóról behozni a kimentett adatokat, hanem kénytelen lekérni a netről - rögtön látni a változást.
Persze lehet hogy ez csak firefox-specifikus
több mint 14 éve
Én azért szoktam használni ahol van.pl. Prohardver
Mert ott is nagyon @ny@znak ha minden oldalon megkérdezik ugyanazt.
Csak szokás/szoktatás kérdése.
Terveztek chat szobát/szobákat?
Mondjuk az eredménykövetőnek jobb lenne, hogy egy sor lenne egy hsz, meg amúgy is pörög nagyon.
több mint 14 éve
A szavazó rész bugos. Mert hiába szavaztam, bejelentkezés után felajánlja a szavazást, majd mikor szavazok, helyesen kiírja hogy "Te már szavaztál", majd megmutatja a szavazás eredményét.kereső tényleg jó lenne, bár kétlem h sűrűn használnátok...
Jó lenne egy fórum kereső, elkerülendő a többszörös kérdéseket.sirarcheer
több mint 14 éve
A szavazó rész bugos. Mert hiába szavaztam, bejelentkezés után felajánlja a szavazást, majd mikor szavazok, helyesen kiírja hogy "Te már szavaztál", majd megmutatja a szavazás eredményét. Jó lenne egy fórum kereső, elkerülendő a többszörös kérdéseket.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem. csak simán a böngésző gyorsítótárában a régi marad meg. ezért kell egy frissítésilyenkor lehet hogy a vinyódról tölti be még a régi képetsrácok nekem annyi észrevételem lenne, hogy most próbáltam lecserélni a profilképemet, de nem fogadja el az újat, pedig ugyanaz a méret, formátum, minden, igazából csak módosítottam valamit a régin. sőt, ha előbb kitörlöm a régi képet és feltöltöm az újat, akkor a profil frissítése után megint a régit jeleníti meg... én vagyok a béna vagy itt valami bug van?csonginyomj egy f5-öt és ha akkor sem látod jelentkezz megintbriareos
több mint 14 éve
ilyenkor lehet hogy a vinyódról tölti be még a régi képetsrácok nekem annyi észrevételem lenne, hogy most próbáltam lecserélni a profilképemet, de nem fogadja el az újat, pedig ugyanaz a méret, formátum, minden, igazából csak módosítottam valamit a régin. sőt, ha előbb kitörlöm a régi képet és feltöltöm az újat, akkor a profil frissítése után megint a régit jeleníti meg... én vagyok a béna vagy itt valami bug van?csonginyomj egy f5-öt és ha akkor sem látod jelentkezz megintbriareos
nézd meg mondjuk másik böngészővel
több mint 14 éve
srácok nekem annyi észrevételem lenne, hogy most próbáltam lecserélni a profilképemet, de nem fogadja el az újat, pedig ugyanaz a méret, formátum, minden, igazából csak módosítottam valamit a régin. sőt, ha előbb kitörlöm a régi képet és feltöltöm az újat, akkor a profil frissítése után megint a régit jeleníti meg... én vagyok a béna vagy itt valami bug van?csonginyomj egy f5-öt és ha akkor sem látod jelentkezz megint
több mint 14 éve
Danke schön, catattack! 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az volt már h fórumba lépséhez be kell lépni, belépek, majd a fórumra kattintva ugrik a fórumokhoz, de kilépett állapotban. Ez így tré.kishasziA 302-es hozzászólásban bontogatták a témát.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Kacc Kacc 😉Kedvenc NFL és NCAA csapatod pont nem lesz az avatar alatt? Sok usernél nem derül ki egyértelműen, szeretek képben lenni a hovatartozást illetően, még a végén vikings fannak likeolok 😛JayBez tényleg fontos lenne, mert mi is szeretünk képben lenni a Te aktuális kedvenc csapataidat illetőleg :cool:viito
több mint 14 éve
Az volt már h fórumba lépséhez be kell lépni, belépek, majd a fórumra kattintva ugrik a fórumokhoz, de kilépett állapotban. Ez így tré.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kedvenc NFL és NCAA csapatod pont nem lesz az avatar alatt? Sok usernél nem derül ki egyértelműen, szeretek képben lenni a hovatartozást illetően, még a végén vikings fannak likeolok 😛JayBez tényleg fontos lenne, mert mi is szeretünk képben lenni a Te aktuális kedvenc csapataidat illetőleg :cool:
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ugye nem volt rossz jel az az előbbi mysql hiba? Mintha valami olyasmit írt volna, hogy túl sok a user.F.SchleckNekem is kidobta! 😕
Ha tényleg a túl sok user okozta, akkor vissza kell hozni dislike gombot és meg is van az első kiesőnk. Igaz Hurka? 😀
több mint 14 éve
Ugye nem volt rossz jel az az előbbi mysql hiba? Mintha valami olyasmit írt volna, hogy túl sok a user.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Kedvenc NFL és NCAA csapatod pont nem lesz az avatar alatt? Sok usernél nem derül ki egyértelműen, szeretek képben lenni a hovatartozást illetően, még a végén vikings fannak likeolok 😛
több mint 14 éve
srácok,rendszer órája nincs jól beállítva, mert mi nem GMT hanem CET vagyunk, szerintem ezért az 1 óra eltérés.viitoNyári időszámítás bepipálása nálam segített.
szerk.: két üzi között nem lehetne csökkenteni azt a 60 sec-t?
több mint 14 éve
Az idézeteket nem lehetne valahogy jobban elkülöníteni? Nagyon zavaró, hogy szinte teljesen egybeolvad az idézett szöveg az újabb hozzászólással. Egyesek meg előszeretettel idézik az idézett szöveget és arra válaszolnak. Nagyon rontja az élvezeti értéket, hogy így kell kibogarászni.GRAFIMelyik skint használod?
Mert nálam a Carbon skin van és az idézetek zöld keretben vannak, jól elkülönítve.
több mint 14 éve
Erre az új fórumra eddig szvsz 1 igazán tartalmas, időigényes HSZ-t írtam, és mínusz valamennyiben végzett... Ahogy postoltam, még elolvasni se lehetett ideje, de már vki dislike-olta. 😀 Emberre megy a voks, pedig a HSZ minőségére kellene.Én is úgy vagyok vele, hogy facebook-n még csak-csak elmegy, de itt egy fórumba nem mindig érdemes használni...
Bezzeg a kétszavas Sampos örömködésem +2-ben végzett.
És ez a butaság benne, hogy nem arra használja a többség amire kellene, ergó nem tölti be a funkcióját, így értelmetlen az egész.
De mondom engem nem zavar, csak ha már szó van róla, én kifejtem a magam álláspontját, hogy szvsz miért hülyeség.Soldados
Előnye:
1. Háttérek, sigek. Nem lesz sok felesleges "szép lett. grat!" hsz. Ráadásul én eddig sem írtam nagyon ilyeneket, mert minek... de ha tetszik egy like-t adok rá...
2. Valaki elmondja a véleményét valamiről, akkor a következő hozzászólás nem ez lesz: "+1"
3. Viccek topik sem hígul fel 😛 Farky vicce már -15-ös 😛
Hátránya:
azt talán már előttem elmondták páran 😊
több mint 14 éve
Az idézeteket nem lehetne valahogy jobban elkülöníteni? Nagyon zavaró, hogy szinte teljesen egybeolvad az idézett szöveg az újabb hozzászólással. Egyesek meg előszeretettel idézik az idézett szöveget és arra válaszolnak. Nagyon rontja az élvezeti értéket, hogy így kell kibogarászni.