Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 650 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
1100 szavazat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 793 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
1050 a difi a főpolgi versenyben

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 951 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A populista fordulat érdeklődés hiányában megint elmarad. Ennek is biztosan örülnek a Karmelitában,
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 749
7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.

Gyerekek.

Nagykörút.

Fos, hányás, húgy. Biciklisáv. 4-6 villamos.

Mit nem lehet ezen érteni?
Amadeus von Dollárbaloldal
gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Kúrfürst briareos
Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀

több mint 1 éve
Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondani
csebi
Valamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
Tarsi
Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.
Gyurma Pappa
Az a Zsófi 😊
Jakehomer
O meg felvételről is gaz nem h eloben
csebi
Ellenben nem beszédhibás.

több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Gyerekek.

Nagykörút.

gondolom marci sem vezet inkább bicajozik

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 909 — Lucas Scott
csebi
Tarsi
Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.
Gyurma Pappa
Az a Zsófi 😊
Jakehomer
O meg felvételről is gaz nem h eloben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566

Gyerekek.

Nagykörút.

több mint 1 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 677 — Panthers fan
csebi
Tarsi
Gyurma Pappa
Az a Zsófi 😊

Tepper takarodj!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 449 — Sworn to the Dark
a 800 venezuelai Vitézyre vagy Karácsonyra szavazott?

built for this shit

több mint 1 éve
15,97%-ot kaptam, 657 szavazat, 3. hely a körzetben! két emberünk megy a közgyűlésbe! 5 év múlva én is! 😀
Löfli
Raiders drukker kollégád a Pécs 17-ben végül 240 szavazattal (az majdnem 420!!!), 6,5 százalékkal negyedik lett.

Nekem volt a megtiszteltetés.

több mint 1 éve
A Tisza mindössze a harmadik párt a rendszerváltás óta, amely önállóan eléri a 30%-ot egy országos listán a rendszerváltás óta (vagy nagyon közel van hozzá). Eddig csak a Fidesz és az MSZP produkált ilyen, vagy ennél jobb eredményt OGY vagy EP választáson.

(reméljük nem kiabálom el)
deyell
Itt a nagy oromkodes közepette félve kérdezem meg h hány olyan hely van ahol Tisza az első? Mert oké h kurva erős második de az orszaggyulesin az újra 2/3t jelent majd.
csebi
Szegeden, Nyíregyházán biztosan, talán az ottani országgyűlési választókerületekben is. a többit még nem tudom.
deyell
Oké Szeged eddig is ellenzéki, Nyíregyháza az viszont már plusz egy.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Beszédes, hogy a partizán szagértő asszonya szerint a több, közel azonos támogatottságú pártok által alkotott kgy = kormányozhatatlanság.

Az, hogy ez lenne a demokrácia alapja, az el sem jut az agyáig.
vagy jól ismeri a hazai viszonyokat

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 644 — zászló zászló szív
csebi
Tarsi

több mint 1 éve
A Tisza mindössze a harmadik párt a rendszerváltás óta, amely önállóan eléri a 30%-ot egy országos listán a rendszerváltás óta (vagy nagyon közel van hozzá). Eddig csak a Fidesz és az MSZP produkált ilyen, vagy ennél jobb eredményt OGY vagy EP választáson.

deyell
Itt a nagy oromkodes közepette félve kérdezem meg h hány olyan hely van ahol Tisza az első? Mert oké h kurva erős második de az orszaggyulesin az újra 2/3t jelent majd.
csebi
Szegeden, Nyíregyházán biztosan, talán az ottani országgyűlési választókerületekben is. a többit még nem tudom.

built for this shit

több mint 1 éve
15,97%-ot kaptam, 657 szavazat, 3. hely a körzetben! két emberünk megy a közgyűlésbe! 5 év múlva én is! 😀
Löfli
Legközelebb szólj előre es atjelentkezünk a kerületben, csak van ott is egy máltai intézmény …

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska
Szegeden Tisza 38, fidesz 30.

Mondjuk ott folyik át, várható volt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 727
Nem is értem ezt a partizános fejtegetést, hogy a kutyák bármiben is összefognának a fidesszel a közgyűlésben. Alá is írnák a politikai halálos itéletüket.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Beszédes, hogy a partizán szagértő asszonya szerint a több, közel azonos támogatottságú pártok által alkotott kgy = kormányozhatatlanság.

Az, hogy ez lenne a demokrácia alapja, az el sem jut az agyáig.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 289 — nabege2@yahoo.com
jujj gyerekek Pásztory Dórára jött ez a komment???
ejjj szegény paralimpikon, gugliban rákeresve láthatjátok miért paraolimpikon
több mint 1 éve

deyell

több mint 1 éve
de viccet félretéve nem értem miért szopatják a dórit evvel a melóval. értem h paralimpikon, abszolút támogatom a segitséggel élők egyenjoguságát a munkaerőpiacon, több segitséggel élő kollégám volt/van, abszolut jól csinálják a feladatukat.

de ez nyilvánvalóan nem müködik, és ha jól emlékszem legutóbb is ez volt. miért kell ezt erőltetni? abszolut vesztes szitu

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 981
Löfli
szurkolunk!!!
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 650 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve

built for this shit