Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
gyógykezelésre megy majd mInt Rákosi et.?Vezérünk meg nem erősített hírek szerint 28-án repül Moszkvába Putyinhoz, szerintetek mit visz ajándékba?A pocakját viszi ès kinevezik helyette
És mit kap cserébe?
JossziKádárLèzer Janót, ő meg egy szèp villát kap a Fekete tenger partján mondjuk Szocsiban😏
dande2
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Vezérünk meg nem erősített hírek szerint 28-án repül Moszkvába Putyinhoz, szerintetek mit visz ajándékba?A pocakját viszi ès kinevezik helyette
És mit kap cserébe?
Josszi
3 hónapja
Vezérünk meg nem erősített hírek szerint 28-án repül Moszkvába Putyinhoz, szerintetek mit visz ajándékba?És mit kap cserébe?
3 hónapja
Erre is mondanám, hogy "vicces" mert hogy az a helyzet hogy akik ilyen helyen laknak azok többsége pont azèrt lakik ilyen helyen mert jobbra nem futja. A hitelt pont ezek nem tudják majd fizetni:Hát őőő elég érdekes lesz pl. Szabolcs alsón.
index.hu/gazdasag/2025/11/25/otthon-start-program-panyi-miklos-ingatlan-ingatlanpiac-lakaspiac-lakas-es-penzugyek-hitel/
Ez arra lesz jó hogy ezek árát is felverik ès ez is megfizethetetlenek lesznek illetve meg becsábítanak csapdába embereket...
Így ez inkább szomorú, hogy gondolkodni megint senkisefog...
tudomsemmisejó...
dande2
3 hónapja
Erre is mondanám, hogy "vicces" mert hogy az a helyzet hogy akik ilyen helyen laknak azok többsége pont azèrt lakik ilyen helyen mert jobbra nem futja. A hitelt pont ezek nem tudják majd fizetni:ha röghöz vagy/leszel kötve méginkább a biztosra szavazol majd
index.hu/gazdasag/2025/11/25/otthon-start-program-panyi-miklos-ingatlan-ingatlanpiac-lakaspiac-lakas-es-penzugyek-hitel/
Ez arra lesz jó hogy ezek árát is felverik ès ez is megfizethetetlenek lesznek illetve meg becsábítanak csapdába embereket...
tudomsemmisejó...
dande2
3 hónapja
Erre is mondanám, hogy "vicces" mert hogy az a helyzet hogy akik ilyen helyen laknak azok többsége pont azèrt lakik ilyen helyen mert jobbra nem futja. A hitelt pont ezek nem tudják majd fizetni:index.hu/gazdasag/2025/11/25/otthon-start-program-panyi-miklos-ingatlan-ingatlanpiac-lakaspiac-lakas-es-penzugyek-hitel/
tudomsemmisejó...
3 hónapja
Sikerült 😊bízom benne hogy így lesz, próbáltam regísztrálni de sajnos nem megy a server, vagy túlterhelt (reggel óta)Nem lehet, hogy ez inkább csak egy közvéleménykutatás? Egy egálközelinél majd a vezetés megmondja, ha meg valaki nagyot nyer, akkor a tömeg szava dönt?telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
zinedine5
Josszi
3 hónapja
- és amin meglepődtem: bónusz kérdés a gyerekkori kötelező oltások megtartása vagy választhatóvá tétele (na, itt konkrétan vissza kellett fogni magam, de szegény néni csak a munkáját végzi)Kellenek az MH szavazói.
Gyurma Pappa
3 hónapja
Társadalomkutató mérés: - szokásos párt pref
- Lázárt és Takácsot kérdezték a Fideszes politikusok között, illetve a Toroczkait és Klárát mérték
- Ukrajna a fő kérdés, illetve az EU
- Tisza jelöltállítását mérik, az adóemelés szóba sem került
- a MÁV-t és az inflációt tesztelik, illetve a családi adókedvezményt
- és amin meglepődtem: bónusz kérdés a gyerekkori kötelező oltások megtartása vagy választhatóvá tétele (na, itt konkrétan vissza kellett fogni magam, de szegény néni csak a munkáját végzi)
Biztos azért ezeket, mert 80 körzetben vezetnek.

3 hónapja
Be vannak szarva, hogy másodfokon is ez lenne.ennél már csak az a felháborítóbb, hogy az ügyészség nem fellebbezett az ítélet ellenFelháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
index.hu/belfold/2025/11/25/kepzomuveszeti-egyetem-hallgatok-birosag-itelet-felmentes-szexualis-eroszak-veres-lepedo/
kinek a kije ez a srác....besimerős vallomást is tesz....tényleg beteg egy jogrendszer....
dande2
az igen..
Josszi
Ennyit szerettem volna mondani.
Gyurma Pappa
resistance is futile
slowmotion
(gondolom)
Szerkesztette: resistance is futile
3 hónapja
welcome to Hungary 2025.tessék?ennél már csak az a felháborítóbb, hogy az ügyészség nem fellebbezett az ítélet ellenFelháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
index.hu/belfold/2025/11/25/kepzomuveszeti-egyetem-hallgatok-birosag-itelet-felmentes-szexualis-eroszak-veres-lepedo/
kinek a kije ez a srác....besimerős vallomást is tesz....tényleg beteg egy jogrendszer....
dande2
az igen..
Josszi
Gyurma Pappa
resistance is futile
slowmotion
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Vicc kategória? ..van olyan hogy az ügyészségnek tetszik valami?tudom, hogy nem tetszik, de ez vantessék?ennél már csak az a felháborítóbb, hogy az ügyészség nem fellebbezett az ítélet ellenFelháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
Gyurma Pappa
resistance is futile
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion
3 hónapja
tudom, hogy nem tetszik, de ez vantessék?ennél már csak az a felháborítóbb, hogy az ügyészség nem fellebbezett az ítélet ellenFelháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
Gyurma Pappa
resistance is futile
slowmotion
Gyurma Pappa
3 hónapja
tessék?ennél már csak az a felháborítóbb, hogy az ügyészség nem fellebbezett az ítélet ellenFelháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
Gyurma Pappa
resistance is futile
slowmotion

3 hónapja
ennél már csak az a felháborítóbb, hogy az ügyészség nem fellebbezett az ítélet ellenFelháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
Gyurma Pappa
resistance is futile
3 hónapja
Felháborítónak tartom az indokolást.A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
Gyurma Pappa
3 hónapja
Meglepőnek tartanám, hogy most amikor már nem csak a Tisza-sziget tagok szavaznak, akkor a no-name emberek nyernének az ismertebbek ellen.bízom benne hogy így lesz, próbáltam regísztrálni de sajnos nem megy a server, vagy túlterhelt (reggel óta)Nem lehet, hogy ez inkább csak egy közvéleménykutatás? Egy egálközelinél majd a vezetés megmondja, ha meg valaki nagyot nyer, akkor a tömeg szava dönt?telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
zinedine5
Josszi
Lesz ez még így se!
3 hónapja
A kurva anyját annak a bírónak, aki ezt leírta.What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi

3 hónapja
"emellett nem volt túl hangos az ellenállása."What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
Hát gyönyörű bazmeg.
Amúgy ilyenkor kell azt csinálni, hogy pár emberke (szigorúan maszkban, felismerhetetlenül) fogja, és mozgásképtelenre veri a gyereket. Meg a tisztelt bíróság tagjait is.
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
www.facebook.com/jaszberenyisandor/posts/pfbid02EC99iGxpAyZP7e3uQv3UNyd7jV3JCuRe56w7xXijWN5t29YVkS8i92koYpfhBStgl?rdid=1LbJiZPehl7RH4aA#What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
Josszi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
What the fck???????????"A testület azzal indokolta a döntést, hogy a nem beleegyezés nem minősül erőszaknak, emellett a nő maga engedte be az elkövetőt"
dande2
az igen..
3 hónapja
What the fck???????????index.hu/belfold/2025/11/25/kepzomuveszeti-egyetem-hallgatok-birosag-itelet-felmentes-szexualis-eroszak-veres-lepedo/
3 hónapja
bízom benne hogy így lesz, próbáltam regísztrálni de sajnos nem megy a server, vagy túlterhelt (reggel óta)Nem lehet, hogy ez inkább csak egy közvéleménykutatás? Egy egálközelinél majd a vezetés megmondja, ha meg valaki nagyot nyer, akkor a tömeg szava dönt?telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
zinedine5
Szerkesztette: Josszi
3 hónapja
Nem lehet, hogy ez inkább csak egy közvéleménykutatás? Egy egálközelinél majd a vezetés megmondja, ha meg valaki nagyot nyer, akkor a tömeg szava dönt?telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi