Politika
66 feliratkozó
3 hónapja
youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafOké, de az állam az még OV jelenleg.
WTF
Interjút adott a Kontrollnak Balásy Gyula, a NER kedvenc médiavállalkozója, aki bejelentette, hogy a mai napon egy közjegyző előtt aláírt okiratban lemondott valamennyi rendezvényszervező, kommunikációs és médiacégében birtokolt tulajdonrészéről, és azokat átadja az állam részére.
Gyurma Pappa
Persze, ha a hivatalban vagy a vagyonkezelőben akarnak majd bíróságra járni, akkor biztos segítenek OV-nak, de azért kétlem.
Lölö mikor akar bejelenteni?
3 hónapja
youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafés egyébként ebben mi a jó az államnak? megrendelést már úgysem kapna, az osztalékot nemcsak hogy már régen kivette a cégekből, de azóta párszor teljesen átmosták, szóval: ebben mi a ráció? vádalkura próbál hajtani?
WTF
Interjút adott a Kontrollnak Balásy Gyula, a NER kedvenc médiavállalkozója, aki bejelentette, hogy a mai napon egy közjegyző előtt aláírt okiratban lemondott valamennyi rendezvényszervező, kommunikációs és médiacégében birtokolt tulajdonrészéről, és azokat átadja az állam részére.
Gyurma Pappa
3 hónapja
youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafsőt segit menedzselni is imárron belülről, ez egy fontos munka kéremszépen! én vagyok az utca hírmondója
WTF
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
szegény 500 alkamazottam, bruhuhuhu
3 hónapja
Holnap Lölö kiáll és felajánlja Andit az államnak.Én átvenném megőrzésre, amíg az állam eldönti mi legyen vele.
cartman023
3 hónapja
Sír a csávó? Lol, óriási összeomlás.Fuh baszki…youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafaztakurva
WTF
Gyurma Pappa
atapapa
Cowboykarcsi90
3 hónapja
Holnap Lölö kiáll és felajánlja Andit az államnak.
3 hónapja
Fuh baszki…youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafaztakurva
WTF
Gyurma Pappa
atapapa
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
3 hónapja
1942-ben ismertem meg Rogán Antalt. Egy ismerősöm, aki az autógyárban dolgozott, név szerint Galván Tivadar mutatta be nekem...youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafaztakurva
WTF
Gyurma Pappa
atapapa
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
3 hónapja
youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafaztakurva
WTF
Gyurma Pappa
3 hónapja
444.hu/2026/05/04/valoban-zsarolhattak-az-erstet-az-mnb-bol-a-belso-vizsgalat-utan-varga-mihaly-feljelentest-tett-hivatali-visszaeles-miattKivették a féket, maradnak az ellensúlyok.
nahát, nahát. itt is belső vizsgálat, ott is egy belső vizsgálat... hirtelen milyen hatékony lett mindenki
Gyurma Pappa
3 hónapja
youtu.be/cslzmXaC51M?is=hiQZRXrWr3JwQDafWTF
Szerkesztette: Gyurma Pappa

3 hónapja
de kis szabadszájú lett itt valaki hirtelen! 😮 😀kezdem úgy érezni egy alternatív valóságban éltem az elmúlt 16 évben, ez is, az mnb vizsgálati hír is..
telex.hu/belfold/2026/05/04/sulyok-tamas-orban-viktor-levele-gyermekvedelmi-torveny-europai-birosag
bogjosi
jah meg ez is: https://hvg.hu/itthon/20260504_szazadveg-kutatointezet-fuggetlenseg
Szerkesztette: Josszi
3 hónapja
444.hu/2026/05/04/valoban-zsarolhattak-az-erstet-az-mnb-bol-a-belso-vizsgalat-utan-varga-mihaly-feljelentest-tett-hivatali-visszaeles-miattnahát, nahát. itt is belső vizsgálat, ott is egy belső vizsgálat... hirtelen milyen hatékony lett mindenki

3 hónapja
Wass Albert meg Herczeg Ferenc, gratulálok, baszki...Lenne még pár tippem:
1. Történelem esszé: A Horthy korszak pozitív demográfiai folyamatai
2. Német szövegértés: Mein Kampf
3. Művészettörténet: A zsidó vizuális kultúra fejlődése a korai 1940-es években
4. Földrajz: ásványkincsek az 1. és 2. bécsi döntéssel visszacsatolt területeken
Idióta barmok. De még legalább ha bármilyen irodalmi értéket képviselne ez a fos, de még azt se.
3 hónapja
de kis szabadszájú lett itt valaki hirtelen! 😮 😀telex.hu/belfold/2026/05/04/sulyok-tamas-orban-viktor-levele-gyermekvedelmi-torveny-europai-birosag
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Messzebb vagyunk most időben a főpolgármesterválasztástól, mint MP volt az országgyűlésitől amikor előszőr felbukkant 24-ben.Majd jövőre jön egy random MP cimbi, egykori felneres-félmultis arc, amilyet most is elő tudott húzni MP bárhányat, és ő lesz a főpolgi 29-ben.
3 hónapja
Mert pl. Tarlós alkalmas volt? M3 metró pl. nem erről árulkodik és az csak 1 példa...„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
Szerintem legalább 1000 budapesti alkalmasabb ember lenne. És mi az, hogy széles körben elfogadják? Szépen mosolyog? Vagy jól adja a mártírt? Demszkyt elfogadták, szerinted ettől jó volt?
szaba
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 hónapja
és abból az 1000ből hány akar főpolgi lenni?„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
Szerintem legalább 1000 budapesti alkalmasabb ember lenne. És mi az, hogy széles körben elfogadják? Szépen mosolyog? Vagy jól adja a mártírt? Demszkyt elfogadták, szerinted ettől jó volt?
szaba
meg így is van több mint 1 millió aki nem lenne akkor alkalmasabb
szal 99.98%nál jobb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Demszkyt ki fogadta el? 😄 vagy utálták, vagy röhögtek rajta...„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
szaba
Úgy értem, ahogy a felálló Tisza-kormány új minisztereinél értettük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
„Miért, a Gyurcsány jobb volt!?”Azért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
3 hónapja
Ahogy KariGeri sem akart az lenni.Örsi lehet alkalmas lenne, csak ő speciel már elmondta párszor, hogy nem akar főpolgármester lenni, ő a kerületért akar csak dolgozni...Őrsi Gergely, Soproni TamásAzért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
deyell
StormST
Persze, az öreg Tóthot is hívták erre-arra, ő is maradt, szóval akár még hihető is. Igazából

3 hónapja
Örsi lehet alkalmas lenne, csak ő speciel már elmondta párszor, hogy nem akar főpolgármester lenni, ő a kerületért akar csak dolgozni...Őrsi Gergely, Soproni TamásAzért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
deyell
3 hónapja
Mert a városvezető az mi, ha nem politikus? 😀életben tartotta a fővárost, ami egy kisebb csoda.az városvezetői dolog én nem politikai erényként hozom fel
resistance is futile
Negritis, a vajda
3 hónapja
Őrsi Gergely, Soproni TamásAzért ezek az „érvek” Kari mellett teljesen komolytalanná teszik az egész beszélgetést. Szerintem egy ilyen karrierpolitikus, akinek kézzelfogható eredménye gyakorlatilag alig van, éppen hogy nem szükséges. Ő az utolsó maradványa a Gyurcsány-ellenzéknek, és szerintem minél előbb eltűnik a színről, annál jobb.Rendben, én se kedvelem, szerintem egy balfasz (anyám dolgozott vele régebben). De kit javasolnál budapesti főpolgármesternek, aki alkalmas is, és viszonylag széles körben el is fogadják? Nehogy a bambaképű Vitézyt mondd 😄
szaba
warr_b
built for this shit