Politika
70 feliratkozó
25 napja
Most izlelgessuk a medián előrejelzését, hogy rekord részvétel... Az úgy néz ki pipa... Lehet mégsem volt faszsag amit Endre bá bedobott? Nemsoká kiderül...Igazából nincs pipa, mert ő is csak annyit mondott mindig is, hogy rekord érdeklődést mérnek, ezért rekord részvételre számítanak. Ahogy kb. mindenki is. Hahn csak azért képbe, mert felhördültek a mért nagy különbségen és elkezdték megkritizálni, és nem mindenki Deák Dani vagy mijaneve, hogy ellopjon adatokat 😊
Raider89
Az igazi pipa az lenne, ha bejönnének a mért százalékok és a mért különbség, illetve a mandátum becslés.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Elkezdtem m1-t nézni, kezdjük egy híradóval!
25 napja
Hát ha MH bejut, akkor velük semmire nem mennek, így kb Tisza magukra számíthat csak (meg lehet am is, ha 2 párti parlament lesz).133 szavazat kell a szavazásoknál, aztán hogy ez honnan lesz meg, az egy külön történet.De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Beki
steelwolf
Kampman
25 napja
Kiderül mindjárt, hogy a kiábrándult fideszesek mihasznák iránya volt e a nagyobb, vagy az utolsó hétekben megindult elszívó kampány volt az erősebb, ahol a budházi +nemzeti rockos pojácák könyörögtek a fideszre való voksolásért. Az utóbbi lenne jó, mert akkor kiesnek a nylon nácik és a fidesznek meg már tökmind1
25 napja
amúgy jól dolgozhatnak a fürkészők, 47% a részvétel Tiszaburántiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.Linket meg a nyuszi hozza ?
Kenny
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
bejutni máér nem fognak mer az ajtóról majd ott is lepattannakHadházyék max. a parlamenti előcsarnokban tudnak beállni melléjük.De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
Beki
steelwolf
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?A Hadházy az 1 roma?
steelwolf
25 napja
www.facebook.com/share/v/1784T36cV3/tiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.Linket meg a nyuszi hozza ?
Kenny
csebi
De Akcióközösség oldalán vannak felvételek.
25 napja
Hadházyék max. a parlamenti előcsarnokban tudnak beállni melléjük.De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
Beki
steelwolf
25 napja
133 szavazat kell a szavazásoknál, aztán hogy ez honnan lesz meg, az egy külön történet.De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
Beki
steelwolf
25 napja
"Vigyázzatok nem mindegyiken van rajta a zelenszkij, én kenytelen voltam rárajzolni, hogy szavazhassak rá"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
De ilyenkor elég, ha kevesebb és a Hadházyék beállnak melléjük?133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
Beki
25 napja
tiszaburán megúsztak a "figyelők" egy lincselést, elég meredek ez a videó.Linket meg a nyuszi hozza ?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Mert idióta.Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszImádtam, amikor 2018-ban kora délután megüzente Ádernek, hogy a legtöbb szavazatot szerzőt bízza meg kormányalakítással.
Christmas Geri is megmondta
remontada
Hogy miért gondolta, hogy ez ő lesz, a kőkemény MSZP meg a focicsapatnyi Párbeszéd által megtámogatva, azt máig nem értem.
Kampman
25 napja
Mondhatjuk, hogy a "részvételüket biztosra ígérők" valójában nem "szavazók", értem a szemantikai különbséget, de azért ez játék a szavakkal.Nem finomítja, tényleg sosem állította.A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863
értem, hogy rögtön finomítja, de mégis
Kampman
peterk2005 udvari bolond
25 napja
133Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
25 napja
Mennyi kellene egy Tisza 2/3-hoz?Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Nem finomítja, tényleg sosem állította.A januári mérés volt az, amelyben a teljes népesség 90 százaléka válaszolta, hogy biztosan részt venne egy vasárnapi választáson, a 18-29 évesek közt pedig 93 százalék volt a részvételüket biztosra ígérők aránya. Hann azt mondta, a részvételüket biztosra mondók aránya a két választás között, nyugodt időkben általában 70-80 százalék szokott lenni. A Medián-vezető hozzátette: „Akkor sem mondjuk azt, hogy ennyi lesz a részvétel. Hiába vagyunk most ilyen közel a választáshoz, csak annyit tudunk mondani, hogy sokkal nagyobb a politikai érdeklődés, mint általában, és nagy valószínűséggel magas lesz a részvétel a választáson.”az amúgy hol érhető el? mert nem találomNoha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
Kampman
Negritis, a vajda
hang.hu/belfold/hann-endre-sosem-allitottuk-hogy-90-szazalekos-reszvetel-varhato-185863
értem, hogy rögtön finomítja, de mégis
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Húsvét utánra előre hoztákNem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszIden hamarabb jon a christmas?
remontada
Stez
25 napja
Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszImádtam, amikor 2018-ban kora délután megüzente Ádernek, hogy a legtöbb szavazatot szerzőt bízza meg kormányalakítással.
remontada
Hogy miért gondolta, hogy ez ő lesz, a kőkemény MSZP meg a focicsapatnyi Párbeszéd által megtámogatva, azt máig nem értem.
25 napja
Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszIden hamarabb jon a christmas?
remontada
25 napja
Állítólag Medián: 131-139 Tisza, 57-67 Fidesz, 1 romaelég nagy a szórás, de ha igaz, rohadtul idegesítő lenne, ha éppen nem lenne meg a 2/3
vpi
25 napja
Sztem így is be fognak jutni, ami azért komoly eredmény.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
25 napja
Nem kell beszarini kiütéses Tisza győzelem leszChristmas Geri is megmondta