Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
miért gondoljátok, hogy nem nyúltak már ebbe is bele?nem kellett, lehetett érezni ki az aki csak azért van betéve hogy meglegyen a 3 jelölt, pl nálunk az Újpesti hölgy, még a bemutatkozását is utólag írták át..
thebeke
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
miért gondoljátok, hogy nem nyúltak már ebbe is bele?
3 hónapja
esélyesVagy felrakja a listára Tarrt meg Ruszin-Szendit és nem kell egyéniben indulniuk.telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
bobi0092
3 hónapja
Vagy felrakja a listára Tarrt meg Ruszin-Szendit és nem kell egyéniben indulniuk.telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
Josszi
3 hónapja
telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyekkiváncsi vagyok ha nem Péter jelöltjére jut majd több szavazat a 2.fordulóban belenyúlnak e az eredménybe
warr_b
3 hónapja
adozona.hu/brandcontent/Visszater_a_reklamado__mit_kell_tudni_a_sza_MG2VTX

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
telex.hu/belfold/2025/11/25/magyar-peter-tisza-part-jeloltallitas-eredmenyek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
ez simán lehet mihasznák propiMaydayhungary! Hát tényleg...MI A FASZ?! 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dXoDXNlugN
— 6th Sense (@irishman787878) November 24, 2025
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
A szőke fidesz picsa melle megérne egy patront de mást nem😁Maydayhungary! Hát tényleg...MI A FASZ?! 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dXoDXNlugN
petey
Mayday meg 5*
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Maydayhungary! Hát tényleg...MI A FASZ?! 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/dXoDXNlugN
3 hónapja
akkor sztem csak bal cigit toljwww.reddit.com/r/hungary/comments/1p5j7lh/mi_t%C3%B6rt%C3%A9nik_rog%C3%A1n_antallal/én egy jobb cigi után
NB2
Löfli
3 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1p5j7lh/mi_t%C3%B6rt%C3%A9nik_rog%C3%A1n_antallal/én egy jobb cigi után
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1p5j7lh/mi_t%C3%B6rt%C3%A9nik_rog%C3%A1n_antallal/jól van, hatnak az átkok
NB2
3 hónapja
hang.hu/belfold/miniszterium-tisza-kiszivargott-adatbazis-182822voltak akiket a külügyből egy MP live likeolása miatt rúgtak ki
Szép, mondjuk a 20 éve lábat lógató Manci néniket lehet regisztrálni kellene.
cartman023
3 hónapja
hang.hu/belfold/miniszterium-tisza-kiszivargott-adatbazis-182822Szép, mondjuk a 20 éve lábat lógató Manci néniket lehet regisztrálni kellene.
3 hónapja
szerintem érzi tudja a valóságot, de a híveknek ilyen erőt mutató kijelentések, akár hazugságok kellenek, nem mutathat sem gyengeséget sem félelmet, sem bármit ami arra utalna hogy veszélyben érzi a hatalmat.Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
3 hónapja
Politiconál is beszaladtak a faszerdőbe a srácok. Engem nem zavar, ha szerintük minden oké, de bizonyára azért váltott hangnemet OV, mert szarrá vezetik magukat. Azért lett ma hirtelen fontos a Szőlő utcai nyomozás. Két hete ügy sem létezett. Bizonyára mert annyira vezetnek, hogy a Főni engedékeny lett. Aha, ühü, ahaMost már annyira vezetnek, hogy ráérnek ilyen lényegtelen csip-csup dolgokkal is foglalkozni 😊
Gyurma Pappa
3 hónapja
Politiconál is beszaladtak a faszerdőbe a srácok. Engem nem zavar, ha szerintük minden oké, de bizonyára azért váltott hangnemet OV, mert szarrá vezetik magukat. Azért lett ma hirtelen fontos a Szőlő utcai nyomozás. Két hete ügy sem létezett. Bizonyára mert annyira vezetnek, hogy a Főni engedékeny lett. Aha, ühü, aha

3 hónapja
Tehát csak más szavakkal írjátok körül azt, amit én, hogy megőrült. Ahab és Macbeth bukástörténete is épp ezért sem egyéni dráma, hanem vitték magukkal a mélybe a hűséges alattvalóikat isIgen, szerintem is, Orbán okos, intelligens, művelt, tájékozott, vagyis nem a kognitív képességivel van a baj, hanem a személyiségszerkezete vagy a (módosult) tudatállapota, énképe miatt viselkedik úgy, mint aki nagyon rajta maradt egy nagyon trutty szeren.Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Igen, szerintem is, Orbán okos, intelligens, művelt, tájékozott, vagyis nem a kognitív képességivel van a baj, hanem a személyiségszerkezete vagy a (módosult) tudatállapota, énképe miatt viselkedik úgy, mint aki nagyon rajta maradt egy nagyon trutty szeren.Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio
peterk2005 udvari bolond
3 hónapja
Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmaradNagyon is észnél van (szerintem),. Csak hiába van észnél, ha olyan rendszert épített, amiben elhalnak a visszacsatolások, és eltorzul a valóság érzékelés. Ami ha eltorzul, akkor az értelmes ember is olyanná tud válni, mint egy összeesküvés-elmélet hívő.
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
3 hónapja
csak aztán le ne vágják Dezsőt megint stikábanFidesz kormányzás 15,5 éve egy mondatban by Orbán Viktor:“Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!”
„Nem biztos, hogy amit romlásnak lát, az romlás. Könnyen lehet, hogy az javulás.”
somoskovig
ozibozi
3 hónapja
Fidesz kormányzás 15,5 éve egy mondatban by Orbán Viktor:Na de hogy milyen kontextusban is mondta:
„Nem biztos, hogy amit romlásnak lát, az romlás. Könnyen lehet, hogy az javulás.”
somoskovig
"Ha a kormány nem vezetett volna be új családtámogatási rendszert, akkor 200 ezerrel kevesebb gyerek született volna 2010 óta, válaszolta Szabó Tímeának Orbán Viktor."
És mindezt azok után van pofája mondani, hogy minden idők legalacsonyabb születésszáma volt a 2024-es Magyarországon...
Ez az ember konkrétan megőrült, és az sem normális, aki ezen a süllyedő hajón fennmarad
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal