Politika
68 feliratkozó
2 hónapja
tisztazzunk vmit. nem mi mondtuk.És nem mi szűltük és nem mi hagytuk ott őket….milyen ismerős 😂
hatalmas.
csebi
2 hónapja
nem baj, elérte ez a "szerkesztő", hogy egy egész ország fogja megismerni és közutálat tárgya lesz
2 hónapja
Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?kioktatta a csavo a szolgalatrol baszki. mert o talalkozott Antall-lal. ez hol van.
Arccal nagyon mas iranyban van.
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?Szektás, ennyi.
Arccal nagyon mas iranyban van.
Lúdas Solymi
2 hónapja
uramatyám mekkora patkány ez a faszi
2 hónapja
Kossuth radion a riporter tudja h mi a helyzet?Arccal nagyon mas iranyban van.
2 hónapja
Én lehet beadtam volna a felmondásom ha nekem kellett volna ezt levezetni.
2 hónapja
óriásssiiiii, m1 nagyon váróóóós
2 hónapja
most csatlakoztam 60 másodperce. ki ez a köcsög, hogy állandóan belepofázik a nyilatkozatba?egy hamarosan munkanélküli fidesz csicska, aki még mindig a propagandét tolja
Ventura
2 hónapja
Ahogy olvasom MP szétsorozta azt a majmot 😊finoman fogalmaztál
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
tisztazzunk vmit. nem mi mondtuk. hatalmas.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
most csatlakoztam 60 másodperce. ki ez a köcsög, hogy állandóan belepofázik a nyilatkozatba?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
teljesen pártatlan xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
2 hónapja
Ez nagyon gyenge 😀 😀 😀
2 hónapja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂akinek ilyen baratja van, annak ellenseg sem kell.
Klaci79
2 hónapja
Ez a beszélgetés nem a megbékélésről szól 😀 Hiába nyaltak neki.
2 hónapja
ez a "szerkesztő" direkt szivatja még jobban magát? 😀 😀eddig hányszor számoltak már rá?
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂Jobb mint a napraforgó 😊
Klaci79
Draft

2 hónapja
ez a "szerkesztő" direkt szivatja még jobban magát? 😀 😀
2 hónapja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂
2 hónapja
Ahogy olvasom MP szétsorozta azt a majmot 😊
Draft

2 hónapja
most már későőő!!! rohadjanak meg
2 hónapja
Elképesztő ez a f@sz!!!! 16 éve nem lehet normálisan közmédiát hallgatni és most úgy csinál, mintha mi se történt volna?!
2 hónapja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.M1-esek tuti izzadhatnak elore 🤣
szaba
2 hónapja
Csodálom, hogy nem zavar le neki egyet Petya.Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.helyes, igazi fideszes mintapéldány..lebukott, hogy hazudott, de még ő van felháborodva..
szaba
Pep71