Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
ha még nem lenne elég öngól a fidesz kapujában, Budai Gyuszkó gondoskodott róla, hogy legyen még egy a ficakban 😀innentől tényleg full ártatlan lesz MP 😀 ezt a balfaszt te.
444.hu/2025/11/26/budai-gyula-feljelentette-magyar-petert?utm_source=Facebook&utm_medium=444_kmm&fbclid=IwY2xjawOTwKVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBMUHVtZHF2RTdEckcxSnowc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHsYNz3X0YDlLbt0ff9_1KZZf4YjfwWim398Zq9JReJat67gjAVesLYvCNpKf_aem_mb_gS8chlS1w6RBZTt69iA
Szerkesztette: petey
3 hónapja
Megmondom őszintén, szakmai értelemben is nagyon várom a választás eredményét.Igazából én már eljutottam oda, hogy csak azért várom. 😀 (Személyes okokból egyre kevésbé érdekel a politika, a terveimbe nem nagyon tud beleszólni, kv. ha betiltják vagy államosítják, amit csinálok, de akkor meg talán annyi aprót adnak, hogy elhúzhassak, teljes nyugalomban. Vagy nem, de igazából erre is van tervem. )
MC12

3 hónapja
Látom az index megint próbálkozik az adóemelés narratívával, az előző is jól működött (olyan jól, hogy már mérni sem mérik, ahogy írtam).Lehet, hogy működött és működik, csak máshogy. Az lehet vele mint bármi mással - elvész a zajban, ezért nem _úgy_ működik, ahogy te vagy én gondoljuk, hogy működnie kéne az elmúlt 20-30 év alapján. Nem uralja a közbeszédet, de igazából semmi nem képes uralni a közbeszédet, nemhogy hetekig, napokig sem, se pro se kontra. Már nem egy napot kell megnyerni a kampányban (pedig ez volt a kampánymondat 2022-ben is, ma már nem), hanem a napon belüli hírciklusokat. Amiből van ugye legalább 3. de inkább 5.
Nagyon elfogytak az ötletek.
Gyurma Pappa
Ez egyelőre eléggé más kampány, mint amit megszoktunk az elmúlt 3 választáskor (kampányszakmai, technikai és lebonyolítási értelemben), emlékeztet arra, ahogy nagyon más volt a 98-as és 2002-es kampány is. Ugye ott a mindkét oldali USA-tanácsadók érkezése okozott radikális változást. Én is látok egy csomó olyan dolgot, amit kampányhibának gondolok, rossz ötletnek, hibás kivitelezésnek stb. de mi van, ha én látom rosszul? Nekem, neked, bárkinek, nagyon korlátozott tény-információi vannak arról, ami alapján megy odafenn a döntés. Mi van, ha ők látják jól? Ezen szoktam gondolkodni.
Kicsoda Zsolti bácsi? Mi van a kiszivárgott Tiszás adatokkal? Budapesti békecsúcs? MNB-ügy? Előrehozott választások lesznek? MP hangfelvételei és azok következménye? Trump - OV találkozó? A kecskeméti katonai reptérre betörés (NATO-kompatibilis reptér bazeg 😀 )?
Ki emlékszik, kit érdekelnek a fentebbi ügyek (és amit kihagytam) ma? A HC politikajunkie-kon, meg a politikusokon kívül.
Nemhogy heteket, legtöbb esetben még napokat sem élnek meg olyan hírek, információk, amikkel pár éve, nopláne 10-20 éve hónapokat foglalkoztak volna a médiában. Órák. A Tocsik-ügy meddig tematizált? 96 szeptemberétől kb. a választásokig. De a politikai napirendet is lekötötte hónapokig. Most egy ilyen ügy talán befér egy hírciklusba, de az se biztos. A 168 óra minden héten lehozta, hogy "“XXXX napja nem tudjuk, hogy kicsoda Kaya Irahim és Joszip Tot. Önnek nem hiányzik a válasz?” 😀 😀 😀
Megmondom őszintén, szakmai értelemben is nagyon várom a választás eredményét.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Az a magyaros, nem? 😀Csípőset meg kolbászosat.Ok de mi lett a pizzákkal?illetve milyen pizzákat rendelt az adómból?
Jakehomer
Remélem, hogy nem hawaii-t.
resistance is futile
Nemes samu09

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Csípőset meg kolbászosat.Ok de mi lett a pizzákkal?illetve milyen pizzákat rendelt az adómból?
Jakehomer
resistance is futile
3 hónapja
😃😃😃😃Ok de mi lett a pizzákkal?pont a lényeget cseszett elmondani...
Jakehomer
NB2
Átadtam a személyzetnek hidegen.
3 hónapja
ah, nem voltam feliratkozva az USA és a világ-ra, my badhttps://444.hu/2025/11/26/egy-hangfelvetel-szerint-witkoff-tanacsokkal-latta-el-a-kremlt-hogyan-adja-elo-trumpnak-az-ukrajnai-beketervetmásik topikban Undi már megmagyarázta, hogy mindenki helikopter csak Trampék nem.
Josszi
(szokás szerint)
resistance is futile
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
https://444.hu/2025/11/26/egy-hangfelvetel-szerint-witkoff-tanacsokkal-latta-el-a-kremlt-hogyan-adja-elo-trumpnak-az-ukrajnai-beketervetmásik topikban Undi már megmagyarázta, hogy mindenki helikopter csak Trampék nem.
Josszi
(szokás szerint)
3 hónapja
https://444.hu/2025/11/26/egy-hangfelvetel-szerint-witkoff-tanacsokkal-latta-el-a-kremlt-hogyan-adja-elo-trumpnak-az-ukrajnai-beketervet
3 hónapja
Látom az index megint próbálkozik az adóemelés narratívával, az előző is jól működött (olyan jól, hogy már mérni sem mérik, ahogy írtam).Nagyon elfogytak az ötletek.

3 hónapja
Ok de mi lett a pizzákkal?illetve milyen pizzákat rendelt az adómból?
Jakehomer
3 hónapja
Ok de mi lett a pizzákkal?pont a lényeget cseszett elmondani...
Jakehomer
3 hónapja
Jó is lenne😃. De velük is van sztorim. Amiért írtam korábban hogy ha ide bejön bárki is a honvédség mire reagál az ellen már Budán lesz.Te vagy az udvari pilóta!Ennél egyszerűbb. Sajnos.bakker te honnan kapod az infót? CIA MOSZAD vagy sima remote desktop a külügy szervereire? 😀Az útvonal lhbp-uuww majd uuww-lhdc-lhbp lesz. Miért kell közbe iktatni Debrecent?Vezérünk meg nem erősített hírek szerint 28-án repül Moszkvába Putyinhoz, szerintetek mit visz ajándékba?A pocakját viszi ès kinevezik helyette
És mit kap cserébe?
JossziKádárLèzer Janót, ő meg egy szèp villát kap a Fekete tenger partján mondjuk Szocsiban😏
dande2
Nemes samu09
Josszi
Nemes samu09
warr_b
Történt pár éve hogy az egyik Irakban állomásozó csapatot cserélték. A logikus menet az lett volna, hogy Kecskemét-Irak aztán vissza Kecskemét. De nem nálunk! A bokorugrók jönnek busszal Debrecenbe, a gép Kecskemétről Debrecenbe, majd Irakból szintén itt rakja ki az érkezőket es Kecskemét.
Na de október végén? Természetesen a bevetés napján tejköd volt a Dunától Kijevig.
A gép még Kecskeméten ül, mikor már 2 órája el kellett volna indulni Debrecenből. Megy a gondolkodás, le kellene buszoztatni az embereket Kecskemétre es majd onnan indulnak (ott is köd van btw). Ez ment sokáig a köd közben nem mozdult. Csörög a telefon, a honvédségi gép kapitánya hív, hogy látják már hogy nem érnek időben vissza, rendeljek már 7 pizzát a személyzetnek, majd felviszem a gépre mikor ideérnek. Ok. Pizza megjön, a gép még nem indult el, közben 3 percen belül döntöttek arról, hogy busszal mennek, majd arról is, hogy mégse. A lényeg a határozottság.
Pizza vészesen hűl kifelé.
Kapitány újra hív, hogy látja a jelentést, hogy nem fog javulni hamar a helyzet, hívjam már fel a metart (én, Debrecen ops) es mondjam meg nekik hogy javítsanak az előrejelzésen (😃 mert ez így működik).
Checkinben egyeztetek katonáékkal, es arra jutnak, mennek busszal (3 óra út a pizzanak). Már tartják az eligazítást a katonáknak, amikor újra hív a kapitany, hogy már gurulnak a futopalyara. Mondom kiraly, de ezek most ülnek fel a buszra. Majd integessenek az autópályáról? Azonnal állítsam meg őket. Megyek a százezredeshez, hogy vonalban a pilóta, mindjárt felszállnak (káromkodás), jó vissza minden, indulás a kapuhoz.
Gyalogság és légierő nulla kommunikáció, egy civil közvetít. Biztató.
3 hónapja
Akinek pedig mindez nem lenne elég, az ATV megfejelte egy gyurcsány interjúvalMeglepett, hogy behívták, de tetszett a tegnapi köztévés MZP interjú. A riporter biztos nagyon élvezte.pont most hallgattam meg... a sok nyugger kapott egy kis valóságot
"Orbán a kiszbe járt, én meg a templomba" 😀
dugo93
hogy ne kelljen keresni:
www.youtube.com/watch?v=fyJrwoWgtjI&t=34s
NB2
hvg.hu/itthon/20251125_Gyurcsany-Ferenc-ATV-interju-regeny-krimi-ebx
végül csak orbánista lett, ő ennek a könyvnek a manifesztálódott megtestesítője

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Meglepett, hogy behívták, de tetszett a tegnapi köztévés MZP interjú. A riporter biztos nagyon élvezte.pont most hallgattam meg... a sok nyugger kapott egy kis valóságot
"Orbán a kiszbe járt, én meg a templomba" 😀
dugo93
hogy ne kelljen keresni:
www.youtube.com/watch?v=fyJrwoWgtjI&t=34s
3 hónapja
www.portfolio.hu/gazdasag/20251125/valami-nem-all-ossze-negy-napja-eletben-az-amerikai-szankcio-de-magyar-mentesseg-tovabbra-sincs-801930
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Meglepett, hogy behívták, de tetszett a tegnapi köztévés MZP interjú. A riporter biztos nagyon élvezte."Orbán a kiszbe járt, én meg a templomba" 😀
3 hónapja
444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekben“ha nem beszélünk róla, akkor nincs is” taktika.
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
Sosem működik.
3 hónapja
"Orbán Viktor végül egy származási érvvel oldotta meg a pálinka-kérdést:A legviccesebb a saját Alaptörvényünk indexre tétele lenne. Vagy a droggal kapcsolatos törvényeket lehozó Magyar Közlönyé. Micsoda sátáni művek...Atyaisten.Értik ők, ez a szavazóközönségnek és a drogellenes, de alkohol és ökölpárti szavazóknak szól.444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekbenEnnyire nem érteni a fiatalságot.
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
zinedine5
Lúdas Solymi
Milyen művekben? A Csepel Művekben?
Trainspottingnak annyi, Utas és holdvilág kuka, félelem és reszketés a Belügyminisztériumban.
Idióták.
Dzsokijuing
És mivel orvosi értelemben az alkohol is drog, határ a csillagos ég.
Őszentsége Sobri Jóska
Ön mégiscsak egy belvárosi képviselő, mi pedig máshonnan jövünk. Ezért a különböző a dolgok megítélése, vegyük ezt egyszerűen szociológiai adottságnak."
Szerkesztette: Josszi
3 hónapja
A legviccesebb a saját Alaptörvényünk indexre tétele lenne. Vagy a droggal kapcsolatos törvényeket lehozó Magyar Közlönyé. Micsoda sátáni művek...Atyaisten.Értik ők, ez a szavazóközönségnek és a drogellenes, de alkohol és ökölpárti szavazóknak szól.444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekbenEnnyire nem érteni a fiatalságot.
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
zinedine5
Lúdas Solymi
Trainspottingnak annyi, Utas és holdvilág kuka, félelem és reszketés a Belügyminisztériumban.
Idióták.
Dzsokijuing
És mivel orvosi értelemben az alkohol is drog, határ a csillagos ég.
3 hónapja
444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekbenMegold mindent
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
nézném ahogy beüt náluk a gonosz éterAtyaisten.Értik ők, ez a szavazóközönségnek és a drogellenes, de alkohol és ökölpárti szavazóknak szól.444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekbenEnnyire nem érteni a fiatalságot.
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
zinedine5
Lúdas Solymi
Idióták.
Dzsokijuing
3 hónapja
Ennyire nem érteni a kultúrát.444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekbenEnnyire nem érteni a fiatalságot.
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
zinedine5
Minden zenitjén túljutott hatalom a kultúrát célozza meg egy ponton, onnan értelmesen nem tudsz visszavágni. Legalábbis az agyhalottak szerint. Csak ez már nem a 30-as évek srácok...

3 hónapja
Atyaisten.Értik ők, ez a szavazóközönségnek és a drogellenes, de alkohol és ökölpárti szavazóknak szól.444.hu/2025/11/25/pinter-sandor-bejelentette-hogy-a-kormany-betiltana-a-drogok-emlegeteset-kulonfele-muvekbenEnnyire nem érteni a fiatalságot.
Zseniális ötlet!
Gyurma Pappa
zinedine5
Lúdas Solymi
Idióták.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)