Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-sem- Egy másik példa - mondta. - Néhány évvel ezelőtt egy valóban nagyon komoly tévedés áldozata lettél. Azt hitted, hogy három ember, három egykori párttag, név szerint Jones, Aaronson és Rutherford - akiket árulás és szabotázs miatt kivégeztek, miután a lehető legteljesebb beismerő vallomást tették -, nem követte el azokat a bűnöket, amelyekkel megvádolták őket. Azt hitted, hogy láttál egy félreérthetetlen dokumentumot, amely azt bizonyította, hogy vallomásuk hamis volt. Egy bizonyos fényképről képzelődsz. Azt hiszed, hogy ezt a képet ténylegesen a kezedben tartottad. Olyasféle fénykép volt, mint ez.
🤣🤣🤣
warr_b
Téglalap alakú újságpapírdarabka jelent meg O'Brien ujjai közt. Körülbelül öt másodpercig Winston látószögébe került. Egy fénykép volt, s nem volt kétséges az azonossága. A fénykép volt. Annak Jonest, Aaronsont és Rutherfordot New York-i pártkiküldetésükön ábrázoló fényképnek egy másik példánya, amelyre tizenegy évvel ezelőtt véletlenül rábukkant, s azonnal meg is semmisítette. Csak egy pillanatig volt a szeme előtt, aztán ismét eltűnt. De látta, kétségtelenül látta! Kétségbeesetten, kínos erőlködéssel igyekezett felsőtestét utánafordítani. De lehetetlen volt csak egy centiméternyire is elmozdulnia valamilyen irányba. Még a számlapról is megfeledkezett. Minden vágya az volt, hogy a fényképet ismét kezében tarthassa, vagy legalább láthassa.
- Létezik! - kiáltotta.
- Nem létezik! - felelte O'Brien.
Keresztülment a szobán. A szemközti falban volt egy emlékezetlyuk. O'Brien felemelte a dróthálót. A könnyű papírdarabkát elkapta és elsodorta a meleg légáram; megsemmisült a fellobbanó lángban. O'Brien visszafordult a faltól.
- Hamu - jelentette ki. - Teljesen felismerhetetlen hamu. Por. Nem létezik. Sohasem létezett.
- De létezett! Létezik! Létezik az emlékezetemben! Emlékszem rá! Te is emlékszel rá!
- Én nem emlékszem rá - felelte O'Brien.
3 hónapja
De te nem erről írtál. Hanem arról, hogy szívből gyűlöli a korrupciót. Ami tényszerűen nem igaz, hiszen ő maga is csinált korrupciót, élvezte a korrupció előnyeit amikor vele szemben alkalmazták, és amíg ki nem baszkodták a stílusa, hozzáállása meg minden egyéb után, tehát 4. szintű senkiből visszafokozták 6. szintű senkivé, szóval ezek UTÁN ment be a partizánba. Ha annyira zavarta amit írsz, miért nem 2017-Ben lépett ki? Vagy 2021-Ben? Vagy 2023-ban? 2023-ban a ner még “megmenthetö” volt?Nem azt írtam, hogy nem egy hatalom mániás nárcisztikus akarnok. 😊Jézus. Atya. Úr. Isten.Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodninehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
Hát ezzel a felütéssel most nem hiszem, hogy jót tett a kampánynak MP, legalábbis a tiszasnak
KB23
Josszi
Ez annyira nem magyar attitűd, hogy akkor is teljesen újat hozna a hazai politikába, ha egy az egyben egy új NER-t akarnaa kiépíteni. (Amit éppen ezért nem / sem fog tudni.)
peterk2005 udvari bolond
MC12
De. Mindegy, hogy mi az oka - azért, mert Teréz anya utódja akar lenni, vagy azért, mert frusztrálja, hogy nem neki lett hatvanpusztája -, a NER-t gyűlöli. Az meg nem megy anélkül, hogy az alapvető működési logikáját (felülről irányított állami korrupcióra épülő rendszer) ne gyűlölné. Nem véletlenül nyünnyögött már évekkel ezelőtt is erről. Ismétlem, mindegy, hogy miért. A lényeg, hogy nyünnyögött, utálta. És ezért nincs meg a képessége sem, hogy sajátot építsen.
peterk2005 udvari bolond
Akkor lépett ki a nerből, amikor már nem volt tétje bent, viszont vérig sértették és megaláztàk. Ebből nőtt ki mint politkus, a gyűlölet hajtja azokkal szemben, akik kibasztak vele. Semmiféle antikorrupciós nagy elmélet nincs a motivációi között - csak a bosszú. Viszont kevés ennél jobb motiváció van, ezért nem tudják kicsinálni.
Azt mondani, hogy egy nyamvadt törölközőre is leszavazok OV val szemben, egy legitim mondás. Hogy bármi jobb mint OV csak
Jöjjön, szintén legitim mondás. De a törölközőről elkezdeni laudàciót írni, hogy nemcsak hogy remek törölköző, hanem csodálatos, elképesztő sosemvolt ilyen jó törölköző, ne haragudj, de már súrolja a fanatizmus határát. MP jelenleg a legjobb esély megbuktatni a rendszert. Ennyi. Nem több. Az emberi minőségétől pedig számot adott már néhányszor…. De hál istennek az emberi minőségnek továbbra sincs köze a politikai minőséghez.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Fontos hogy ezek minél többet szerepeljenek, ezek már új embert nem hoznak be, a régieket nem mozgósítják eléggé viszont megfelelően ellenszenvesek ahhoz hogy pár nem hithű szavazót elbizonytalanítsanak.telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-semEz a csávó Menczernél is kártékonyabb.
🤣🤣🤣
warr_b
Dzsokijuing
Fontos lenne őket sokat látni, mert tavasszal az csak hozna a fidesz ellen
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-semNémeth "nincsenek tények" Balázs
🤣🤣🤣
warr_b
www.youtube.com/shorts/OV9J1fMyN4E
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-semEz a csávó Menczernél is kártékonyabb.
🤣🤣🤣
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
oké lehet röhögni a messiásváráson, megértem az averziót, jómagaban is akad elég, de kifejtenétek ki lenne akkor az alkalmas az ellenzék vezetésére? aki képes lenne integrálni minden fidesz rezsimet váltani akaró szavazót? vagy megindokolni akkor miért ne váltson az ország miért maradjon a jelenlegi rendszer? tényleg érdekel a véleményetekAbban a fázisban ahol a NER ma tart, vagy saját magára dől és nem is kell senki (ez még nem jött el), vagy pedig egy rendkívül vastag bőrű, rendkívül tehetséges és rendkívül monotónia tűrő .... nárcisztikus akarnok. 😊 (A tehetséget szigorúan arra szorítkozva értve, amit ez a szerep megkíván.)
Josszi
Vagyis jelenleg rajta kívül én nem látok senkit. Neki is nagyon, de nagyon nagy szüksége van / volt arra, hogy jókor legyen jó helyen. A pedofil botrány nélkül egy senki lenne ma is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-sem🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Nem azt írtam, hogy nem egy hatalom mániás nárcisztikus akarnok. 😊Jézus. Atya. Úr. Isten.Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodninehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
Hát ezzel a felütéssel most nem hiszem, hogy jót tett a kampánynak MP, legalábbis a tiszasnak
KB23
Josszi
Ez annyira nem magyar attitűd, hogy akkor is teljesen újat hozna a hazai politikába, ha egy az egyben egy új NER-t akarnaa kiépíteni. (Amit éppen ezért nem / sem fog tudni.)
peterk2005 udvari bolond
MC12
De. Mindegy, hogy mi az oka - azért, mert Teréz anya utódja akar lenni, vagy azért, mert frusztrálja, hogy nem neki lett hatvanpusztája -, a NER-t gyűlöli. Az meg nem megy anélkül, hogy az alapvető működési logikáját (felülről irányított állami korrupcióra épülő rendszer) ne gyűlölné. Nem véletlenül nyünnyögött már évekkel ezelőtt is erről. Ismétlem, mindegy, hogy miért. A lényeg, hogy nyünnyögött, utálta. És ezért nincs meg a képessége sem, hogy sajátot építsen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
oké lehet röhögni a messiásváráson, megértem az averziót, jómagaban is akad elég, de kifejtenétek ki lenne akkor az alkalmas az ellenzék vezetésére? aki képes lenne integrálni minden fidesz rezsimet váltani akaró szavazót? vagy megindokolni akkor miért ne váltson az ország miért maradjon a jelenlegi rendszer? tényleg érdekel a véleményetekBotka lett volna ilyen, de őt gyurcsók még előtte kicsináltatta
Josszi
3 hónapja
oké lehet röhögni a messiásváráson, megértem az averziót, jómagaban is akad elég, de kifejtenétek ki lenne akkor az alkalmas az ellenzék vezetésére? aki képes lenne integrálni minden fidesz rezsimet váltani akaró szavazót? vagy megindokolni akkor miért ne váltson az ország miért maradjon a jelenlegi rendszer? tényleg érdekel a véleményetek
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Igy kell ugyesen helyezkedni es poziciokat halmozni:Most esik le, hogy ez az a pali akit néha az ATV-be is hívtak és kirívóan fura hangja miatt fájdalmas volt követni az eszmefuttatásait.
www.facebook.com/share/1A9Tibjn5r/?mibextid=wwXIfr
Lúdas Solymi
3 hónapja
Jézus. Atya. Úr. Isten.Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodninehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
én nem tudom mi történt, de olyan szinten ellepték a FB idővonalamat a fideszes "digitális tartalomgyártók" akik össztüzet zúdítanak a Tiszára, hogy az kegyetlen. kb minden 3. ilyen noname fos. honnan a faszomból szedték ezeket össze, meg mikor?velem szembe is millió ilyen jön
petey
rákatt, bejegyzés jelentése, hamis infó terjesztése miatt, viszlát
Szerkesztette: atapapa
3 hónapja
"Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt."Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodninehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
LOL, LMFAO, stb, stb 😉
3 hónapja
Most néztem meg a partizános videót a külügyes gyerekkel. Gondoltam, hogy nem folyik komoly munka ott sem, de ez tényleg nagyon komolytalan, hogy közpénzen DPK rendezvényeket szerveznek, meg azt nézik, hogy facebookon mennyi lájkot kapnak az államtitkárok, telenfoszámokatt meg e-mail címeket keres ki xddd...ehhez minek tanulni,meg diploma, ezt 8 általánossal is(még az is sok) meg tudja csinálni bárki, döbbenet. Ugyanez még jobban igaz, a politikusokra. Az a csoda, hogy ez az ország még működik egyáltalán 😀Egy ilyen utolsó kis táskahordó mindenütt aktát pakol. Még egy kisvállalkozásban is, nagyobb cégekről nem is beszélve, ott is tele van ilyenekkel az irodaház.
Pep71
Viszont. Csak nekem volt kellemetlen az erős szervilizmus. ami egyértelműen áradt a srácból? Értem az okát és nem is hibáztatom érte, de azért kvázi-ellenálló sem lesz belőle azért, mert a szervilizmusa ellenére is fennakadt a rostán és kirúgták.

3 hónapja
Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodninehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
KB23
Josszi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

3 hónapja
Most néztem meg a partizános videót a külügyes gyerekkel. Gondoltam, hogy nem folyik komoly munka ott sem, de ez tényleg nagyon komolytalan, hogy közpénzen DPK rendezvényeket szerveznek, meg azt nézik, hogy facebookon mennyi lájkot kapnak az államtitkárok, telenfoszámokatt meg e-mail címeket keres ki xddd...ehhez minek tanulni,meg diploma, ezt 8 általánossal is(még az is sok) meg tudja csinálni bárki, döbbenet. Ugyanez még jobban igaz, a politikusokra. Az a csoda, hogy ez az ország még működik egyáltalán 😀Hidd el h mondjuk nemcsak ilyen melok léteznek ott is …
Pep71
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Egy életre....Igy kell ugyesen helyezkedni es poziciokat halmozni:Fejre közügyektől eltiltás.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Igy kell ugyesen helyezkedni es poziciokat halmozni:Fejre közügyektől eltiltás.
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Most néztem meg a partizános videót a külügyes gyerekkel. Gondoltam, hogy nem folyik komoly munka ott sem, de ez tényleg nagyon komolytalan, hogy közpénzen DPK rendezvényeket szerveznek, meg azt nézik, hogy facebookon mennyi lájkot kapnak az államtitkárok, telenfoszámokatt meg e-mail címeket keres ki xddd...ehhez minek tanulni,meg diploma, ezt 8 általánossal is(még az is sok) meg tudja csinálni bárki, döbbenet. Ugyanez még jobban igaz, a politikusokra. Az a csoda, hogy ez az ország még működik egyáltalán 😀
3 hónapja
index.hu/belfold/2025/11/21/telex-szuverenitasvedelmi-hivatal-penzugyi-fuggetlenseg-politikai-nyomasgyakorlas/?token=34b365903bc9e3a1d97de3efab592065miről van szó?Nekem is csak hírfolyamban dobta fel valamiért, bele olvastam, kár volt 😆Milyen össztűz? Én nem tapasztalok semmi ilyet.Virág Barnabás lemondása smafu?És az össztűz a Telexre a szuterénvélelmi hivatal nyomán a propagandasajtóban (origo, hirado, hirtv, megyei lapok, mandiner, stb)?
csak engem lepne meg, ha valahova a Tisza közelében landolna?
Klaci79
warr_b
Mondjuk ezeket a szennylapokat se olvasom és a csatornákat se nézem.
Lúdas Solymi
De igen, nem véletlen, hogy máshol nem írnak róla
warr_b
rva
De beírod a kugliba hogy "telex szuverenitásvédelmi hivatal" és kidobja a többit is

3 hónapja
miről van szó?Nekem is csak hírfolyamban dobta fel valamiért, bele olvastam, kár volt 😆Milyen össztűz? Én nem tapasztalok semmi ilyet.Virág Barnabás lemondása smafu?És az össztűz a Telexre a szuterénvélelmi hivatal nyomán a propagandasajtóban (origo, hirado, hirtv, megyei lapok, mandiner, stb)?
Klaci79
warr_b
Lúdas Solymi
warr_b
3 hónapja
De bakker ès az jobb hogy újságírókènt ott volt ès kb mostanáig kussolt????? 😰index.hu/kulfold/2025/11/21/haboru-bosznia-szarajevo-alekszandar-vucsis-embervadaszat-kegyetlenseg/
3 hónapja
Nekem is csak hírfolyamban dobta fel valamiért, bele olvastam, kár volt 😆Milyen össztűz? Én nem tapasztalok semmi ilyet.Virág Barnabás lemondása smafu?És az össztűz a Telexre a szuterénvélelmi hivatal nyomán a propagandasajtóban (origo, hirado, hirtv, megyei lapok, mandiner, stb)?
Klaci79
warr_b
Lúdas Solymi