Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 693
 telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-sem

🤣🤣🤣
warr_b
- Egy másik példa - mondta. - Néhány évvel ezelőtt egy valóban nagyon komoly tévedés áldozata lettél. Azt hitted, hogy három ember, három egykori párttag, név szerint Jones, Aaronson és Rutherford - akiket árulás és szabotázs miatt kivégeztek, miután a lehető legteljesebb beismerő vallomást tették -, nem követte el azokat a bűnöket, amelyekkel megvádolták őket. Azt hitted, hogy láttál egy félreérthetetlen dokumentumot, amely azt bizonyította, hogy vallomásuk hamis volt. Egy bizonyos fényképről képzelődsz. Azt hiszed, hogy ezt a képet ténylegesen a kezedben tartottad. Olyasféle fénykép volt, mint ez.

Téglalap alakú újságpapírdarabka jelent meg O'Brien ujjai közt. Körülbelül öt másodpercig Winston látószögébe került. Egy fénykép volt, s nem volt kétséges az azonossága. A fénykép volt. Annak Jonest, Aaronsont és Rutherfordot New York-i pártkiküldetésükön ábrázoló fényképnek egy másik példánya, amelyre tizenegy évvel ezelőtt véletlenül rábukkant, s azonnal meg is semmisítette. Csak egy pillanatig volt a szeme előtt, aztán ismét eltűnt. De látta, kétségtelenül látta! Kétségbeesetten, kínos erőlködéssel igyekezett felsőtestét utánafordítani. De lehetetlen volt csak egy centiméternyire is elmozdulnia valamilyen irányba. Még a számlapról is megfeledkezett. Minden vágya az volt, hogy a fényképet ismét kezében tarthassa, vagy legalább láthassa.

- Létezik! - kiáltotta.

- Nem létezik! - felelte O'Brien.

Keresztülment a szobán. A szemközti falban volt egy emlékezetlyuk. O'Brien felemelte a dróthálót. A könnyű papírdarabkát elkapta és elsodorta a meleg légáram; megsemmisült a fellobbanó lángban. O'Brien visszafordult a faltól.

- Hamu - jelentette ki. - Teljesen felismerhetetlen hamu. Por. Nem létezik. Sohasem létezett.

- De létezett! Létezik! Létezik az emlékezetemben! Emlékszem rá! Te is emlékszel rá!

- Én nem emlékszem rá - felelte O'Brien.

3 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 405
 444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodni

Hát ezzel a felütéssel most nem hiszem, hogy jót tett a kampánynak MP, legalábbis a tiszasnak
KB23
nehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
Josszi
Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.
Ez annyira nem magyar attitűd, hogy akkor is teljesen újat hozna a hazai politikába, ha egy az egyben egy új NER-t akarnaa kiépíteni. (Amit éppen ezért nem / sem fog tudni.)
peterk2005 udvari bolond
Jézus. Atya. Úr. Isten.
MC12
Nem azt írtam, hogy nem egy hatalom mániás nárcisztikus akarnok. 😊

De. Mindegy, hogy mi az oka - azért, mert Teréz anya utódja akar lenni, vagy azért, mert frusztrálja, hogy nem neki lett hatvanpusztája -, a NER-t gyűlöli. Az meg nem megy anélkül, hogy az alapvető működési logikáját (felülről irányított állami korrupcióra épülő rendszer) ne gyűlölné. Nem véletlenül nyünnyögött már évekkel ezelőtt is erről. Ismétlem, mindegy, hogy miért. A lényeg, hogy nyünnyögött, utálta. És ezért nincs meg a képessége sem, hogy sajátot építsen.
peterk2005 udvari bolond
De te nem erről írtál. Hanem arról, hogy szívből gyűlöli a korrupciót. Ami tényszerűen nem igaz, hiszen ő maga is csinált korrupciót, élvezte a korrupció előnyeit amikor vele szemben alkalmazták, és amíg ki nem baszkodták a stílusa, hozzáállása meg minden egyéb után, tehát 4. szintű senkiből visszafokozták 6. szintű senkivé, szóval ezek UTÁN ment be a partizánba. Ha annyira zavarta amit írsz, miért nem 2017-Ben lépett ki? Vagy 2021-Ben? Vagy 2023-ban? 2023-ban a ner még “megmenthetö” volt?

Akkor lépett ki a nerből, amikor már nem volt tétje bent, viszont vérig sértették és megaláztàk. Ebből nőtt ki mint politkus, a gyűlölet hajtja azokkal szemben, akik kibasztak vele. Semmiféle antikorrupciós nagy elmélet nincs a motivációi között - csak a bosszú. Viszont kevés ennél jobb motiváció van, ezért nem tudják kicsinálni.

Azt mondani, hogy egy nyamvadt törölközőre is leszavazok OV val szemben, egy legitim mondás. Hogy bármi jobb mint OV csak
Jöjjön, szintén legitim mondás. De a törölközőről elkezdeni laudàciót írni, hogy nemcsak hogy remek törölköző, hanem csodálatos, elképesztő sosemvolt ilyen jó törölköző, ne haragudj, de már súrolja a fanatizmus határát. MP jelenleg a legjobb esély megbuktatni a rendszert. Ennyi. Nem több. Az emberi minőségétől pedig számot adott már néhányszor…. De hál istennek az emberi minőségnek továbbra sincs köze a politikai minőséghez.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 977
 telex.hu/zacc/2025/11/22/nemeth-balazs-pride-ot-nem-rendeztek-iden-budapesten-sem-meg-pecsen-sem

🤣🤣🤣
warr_b
Ez a csávó Menczernél is kártékonyabb.
Dzsokijuing
Fontos hogy ezek minél többet szerepeljenek, ezek már új embert nem hoznak be, a régieket nem mozgósítják eléggé viszont megfelelően ellenszenvesek ahhoz hogy pár nem hithű szavazót elbizonytalanítsanak.
Fontos lenne őket sokat látni, mert tavasszal az csak hozna a fidesz ellen

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician

🤣🤣🤣
warr_b
Németh "nincsenek tények" Balázs
 www.youtube.com/shorts/OV9J1fMyN4E

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights

🤣🤣🤣
warr_b
Ez a csávó Menczernél is kártékonyabb.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
oké lehet röhögni a messiásváráson, megértem az averziót, jómagaban is akad elég, de kifejtenétek ki lenne akkor az alkalmas az ellenzék vezetésére? aki képes lenne integrálni minden fidesz rezsimet váltani akaró szavazót? vagy megindokolni akkor miért ne váltson az ország miért maradjon a jelenlegi rendszer? tényleg érdekel a véleményetek
Josszi
Abban a fázisban ahol a NER ma tart, vagy saját magára dől és nem is kell senki (ez még nem jött el), vagy pedig egy rendkívül vastag bőrű, rendkívül tehetséges és rendkívül monotónia tűrő .... nárcisztikus akarnok. 😊 (A tehetséget szigorúan arra szorítkozva értve, amit ez a szerep megkíván.)

Vagyis jelenleg rajta kívül én nem látok senkit. Neki is nagyon, de nagyon nagy szüksége van / volt arra, hogy jókor legyen jó helyen. A pedofil botrány nélkül egy senki lenne ma is.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 100 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
 444.hu/2025/11/20/magyar-peter-konnyebb-ketharmaddal-kormanyozni-nem-kell-annyit-jogaszkodni

Hát ezzel a felütéssel most nem hiszem, hogy jót tett a kampánynak MP, legalábbis a tiszasnak
KB23
nehéz sokáig egy nárcisztikus karakternek higgadtnak maradni, csak ne igyon előre a medve bőrére, mondjuk ha láncfűrészt lengetne a szinpadon akkor is a tiszára fogok x-elni. Személyiség jegyei alapján bontógolyónak kíváló anyag az ember csak legyenek a környezetében akik majd visszafogják ha rájön a rage, eddigi posztjai beszólásai alapján Trump vibe lesz itt 2026 után. De ezt is leszarom, ezek bukjanak, én röhöghessek amikor menekül majd a sok patkány, meg a hirtelen érdekes pálfordulások figyelése is sok örömet fog okozni. A popcornt idejekorán megvásároltam mindenesetre,
Josszi
Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt.
Ez annyira nem magyar attitűd, hogy akkor is teljesen újat hozna a hazai politikába, ha egy az egyben egy új NER-t akarnaa kiépíteni. (Amit éppen ezért nem / sem fog tudni.)
peterk2005 udvari bolond
Jézus. Atya. Úr. Isten.
MC12
Nem azt írtam, hogy nem egy hatalom mániás nárcisztikus akarnok. 😊

De. Mindegy, hogy mi az oka - azért, mert Teréz anya utódja akar lenni, vagy azért, mert frusztrálja, hogy nem neki lett hatvanpusztája -, a NER-t gyűlöli. Az meg nem megy anélkül, hogy az alapvető működési logikáját (felülről irányított állami korrupcióra épülő rendszer) ne gyűlölné. Nem véletlenül nyünnyögött már évekkel ezelőtt is erről. Ismétlem, mindegy, hogy miért. A lényeg, hogy nyünnyögött, utálta. És ezért nincs meg a képessége sem, hogy sajátot építsen.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 977
oké lehet röhögni a messiásváráson, megértem az averziót, jómagaban is akad elég, de kifejtenétek ki lenne akkor az alkalmas az ellenzék vezetésére? aki képes lenne integrálni minden fidesz rezsimet váltani akaró szavazót? vagy megindokolni akkor miért ne váltson az ország miért maradjon a jelenlegi rendszer? tényleg érdekel a véleményetek
Josszi
Botka lett volna ilyen, de őt gyurcsók még előtte kicsináltatta
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 467

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 776 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Igy kell ugyesen helyezkedni es poziciokat halmozni:

www.facebook.com/share/1A9Tibjn5r/?mibextid=wwXIfr
Lúdas Solymi
Most esik le, hogy ez az a pali akit néha az ATV-be is hívtak és kirívóan fura hangja miatt fájdalmas volt követni az eszmefuttatásait.

3 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 405

KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
Jézus. Atya. Úr. Isten.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 395 — #neverpunt
én nem tudom mi történt, de olyan szinten ellepték a FB idővonalamat a fideszes "digitális tartalomgyártók" akik össztüzet zúdítanak a Tiszára, hogy az kegyetlen. kb minden 3. ilyen noname fos. honnan a faszomból szedték ezeket össze, meg mikor?
petey
velem szembe is millió ilyen jön
rákatt, bejegyzés jelentése, hamis infó terjesztése miatt, viszlát

Szerkesztette: atapapa

3 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 689 — Víí veeer dö cseempjönsz.

KB23
Josszi
peterk2005 udvari bolond
"Nem tud Trump rage lenni, mert ez a faszi szívből korrupció ellenes. Annyira gyűlöli, hogy valójában emiatt ugrott ki és ment neki a volt bandájának, a feleségével megesett sztori csak a trigger volt."
LOL, LMFAO, stb, stb 😉
3 hónapja
Most néztem meg a partizános videót a külügyes gyerekkel. Gondoltam, hogy nem folyik komoly munka ott sem, de ez tényleg nagyon komolytalan, hogy közpénzen DPK rendezvényeket szerveznek, meg azt nézik, hogy facebookon mennyi lájkot kapnak az államtitkárok, telenfoszámokatt meg e-mail címeket keres ki xddd...ehhez minek tanulni,meg diploma, ezt 8 általánossal is(még az is sok) meg tudja csinálni bárki, döbbenet. Ugyanez még jobban igaz, a politikusokra. Az a csoda, hogy ez az ország még működik egyáltalán 😀
Pep71
Egy ilyen utolsó kis táskahordó mindenütt aktát pakol. Még egy kisvállalkozásban is, nagyobb cégekről nem is beszélve, ott is tele van ilyenekkel az irodaház.

Viszont. Csak nekem volt kellemetlen az erős szervilizmus. ami egyértelműen áradt a srácból? Értem az okát és nem is hibáztatom érte, de azért kvázi-ellenálló sem lesz belőle azért, mert a szervilizmusa ellenére is fennakadt a rostán és kirúgták.

3 hónapja

KB23
Josszi

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 723 — Lucas Scott
Most néztem meg a partizános videót a külügyes gyerekkel. Gondoltam, hogy nem folyik komoly munka ott sem, de ez tényleg nagyon komolytalan, hogy közpénzen DPK rendezvényeket szerveznek, meg azt nézik, hogy facebookon mennyi lájkot kapnak az államtitkárok, telenfoszámokatt meg e-mail címeket keres ki xddd...ehhez minek tanulni,meg diploma, ezt 8 általánossal is(még az is sok) meg tudja csinálni bárki, döbbenet. Ugyanez még jobban igaz, a politikusokra. Az a csoda, hogy ez az ország még működik egyáltalán 😀
Pep71
Hidd el h mondjuk nemcsak ilyen melok léteznek ott is …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Lúdas Solymi
Fejre közügyektől eltiltás.
Dzsokijuing
Egy életre....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 262 — Saturday Night Lights

Lúdas Solymi
Fejre közügyektől eltiltás.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 981

https://external.xx.fbcdn.net/emg1/v/t13/14721388374957033989?url=https%3A%2F%2Fs.24.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2025%2F11%2Fupscalemedia-transformed-8-e1763741377232-1440x810_wm.png&fb_obo=1&utld=24.hu&stp=c0.5000x0.5000f_dst-jpg_flffffff_p600x600_q75_tt6&_nc_gid=bTxq9-W9cboI2SX_4LxXpQ&_nc_oc=Adnr0soZNVPhexNWz7qbzehch_m_db8HZeKxmUz7BTubqSUu0ejsjLdRmtuiOGdvJpk&ccb=13-1&oh=06_Q3-8AVHV9i7eXDLN75VmFPCBaagKNBgj293wFxIffSzV2_cZ&oe=69AD3F16&_nc_sid=867500
24.hu
Nagy Károly jelenleg Digitális Demokráciafejlesztési Ügynökség ügyvezetője, ez a cég kezeli a dpk-kba jelentkezők adatait.
3 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 551
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 100 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Virág Barnabás lemondása smafu?
csak engem lepne meg, ha valahova a Tisza közelében landolna?
Klaci79
És az össztűz a Telexre a szuterénvélelmi hivatal nyomán a propagandasajtóban (origo, hirado, hirtv, megyei lapok, mandiner, stb)?
warr_b
Milyen össztűz? Én nem tapasztalok semmi ilyet.
Mondjuk ezeket a szennylapokat se olvasom és a csatornákat se nézem.
Lúdas Solymi
Nekem is csak hírfolyamban dobta fel valamiért, bele olvastam, kár volt 😆
De igen, nem véletlen, hogy máshol nem írnak róla
warr_b
miről van szó?
rva
 index.hu/belfold/2025/11/21/telex-szuverenitasvedelmi-hivatal-penzugyi-fuggetlenseg-politikai-nyomasgyakorlas/?token=34b365903bc9e3a1d97de3efab592065

De beírod a kugliba hogy "telex szuverenitásvédelmi hivatal" és kidobja a többit is

3 hónapja
rva 4 592 — Me for President!
Klaci79
És az össztűz a Telexre a szuterénvélelmi hivatal nyomán a propagandasajtóban (origo, hirado, hirtv, megyei lapok, mandiner, stb)?
warr_b
Lúdas Solymi
warr_b
miről van szó?
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 379 — Így remélem megfelelek nektek.....
De bakker ès az jobb hogy újságírókènt ott volt ès kb mostanáig kussolt????? 😰

index.hu/kulfold/2025/11/21/haboru-bosznia-szarajevo-alekszandar-vucsis-embervadaszat-kegyetlenseg/
3 hónapja
Klaci79
warr_b
Lúdas Solymi