Politika

70 feliratkozó

25 napja
Beki New York Jets 2 719
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna ki
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
aki ezt megtippszmixűte, az nagyot szakít
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 259
Na, most még jöhet majd egy mozgósítási fellendülés és meglesz a 80+%
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna ki

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 950 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
No, 4-5 óra még és kiderül, hogy csomagol-e a NER, vagy kezdjük keresni Neo-t és kérjük tőle a piros pirulát. 😊
peterk2005 udvari bolond
javítva

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.
Ventura
de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )
Ventura
1% az hiba határon belül van?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Köszönjük meg a DK-nak ezt a rekordrészvételt. Klára előtt megemelem a kalapom, tényleg mindenkit elvittek szavazni.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
legyen má 80, essen ki a mihazánk
Tactful Cactus
nem fognak.
Kenny
80+nál szinte biztos, h kiesnek
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Szerencsére nem csak Bödőcs ébredt fel, így a végére megjött a legjobb poén is:
 www.facebook.com/share/p/1FdrnwYMVx/
Matthew99
Ez inkabb a Viccek topikba kene
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
No, két óra még és kiderül, hogy csomagol-e a NER, vagy kezdjük keresni Neo-t és kérjük tőle a piros pirulát. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".
somoskovig
En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?

Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.
Stez
Nincs már mi mást mondani. Elmentek a falig, ezt lehet még rátolni. Ilyenkor már nem lehet elkezdeni pozitív narratívát építeni.

25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549

Negritis, a vajda
az emlékiratokat abban a fiókban találta amit az asztalos képzés vizsgáján összeeszkábált

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Tactful Cactus
nem fognak.

25 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
Szerencsére nem csak Bödőcs ébredt fel, így a végére megjött a legjobb poén is:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/670619282_1592631632231954_8577131234397472014_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1668x2048&ctp=p600x600&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=JksQoiuiRCwQ7kNvwEqYSPL&_nc_oc=AdqqroTDIrKnNytwDAjMy9tyZiWls5pj8p5V2hWkeSrxG1POmG4nVp3G9F3_RMwdsYc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Dvm6LVoDd7fCuRhkd1qqtg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4wTvFRtgf5f99kJBH-ydth49eck2TcrFzycqoAOlXxww&oe=69FA6BDB
Kubatov Gábor
Ma döntünk! Holnap már késő! Nem bízhatjuk egy ilyen emberre az ország sorsát! Ma még szavazhatsz! 2X a Fideszre!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326

Negritis, a vajda
AI egyre vadabb... nem kene buta emberek kezebe adni...
25 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
KB23
74% szerintem.
Ventura
75,23
Honnan az infó?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.
Ventura
de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

25 napja
Stez SMU Mustangs 48 358 — Whoops, looks like something went wrong.
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak

hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara

hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".
somoskovig
En ertem, de aki baszik szavazni, akkor az majd hirtelen a maradek egy-ket oraban olvasva ezeket a roppant ertelmes allitasokat, majd felkapja a kabatjat es ugy gondolkodik, hogy egye fene, akkor megis fussunk ikszelni?

Elnezest, javitanam, megsem ertem. Marmint hogy ennek a nyilatkozatnak mi ertelme van eppen most. Mert korabban, napokkal, hetekkel ezelott talan ket embert megerintett, mostmar boven nem fog.

25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 153 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
már ez is rekord
25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 958 — Kinek mit intézett a kormánya
hát így 77-78% lehet a plafon
gamerkr
szerintem a 80 meglesz

Poloska vagyok.
25 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 478 — #neverpunt
lesz 80...

25 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 754
74.23%
25 napja
74,23 😊
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 762 — C-lver'N'Blacc

zacknorb
Jó "Magyarorazág" 😆😆😆

Just Win Baby!
25 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hát így 77-78% lehet a plafon