Politika
70 feliratkozó
25 napja
Noha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonA 18-29 éves korosztály 93%-os részvétele továbbra is khm.....túlzásnak tűnik, de oké, ha a mandátumbecslései akár csak közelítőleg bejönnek (pluszmínusz 10), akkor elismerem szakmai nagyságát.
Hahn Endre
zacknorb
25 napja
Azért én megvárnám topin számait, csak ellenőrizze le 😛4 éve 7,3% volt az utolsó 2 óra, 2018-ban 7%, ezek alapján 81% +/- 0,5% lesz a vége kb.hát így 77-78% lehet a plafonszerintem a 80 meglesz
gamerkr
zacknorb
somoskovig
25 napja
Noha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonahogy 4 éve is így volt, szerencsétlent akkor az ellenzékiek akarták meglincselni amikor belebegtette a fidesz 2/3-ot
Hahn Endre
zacknorb
25 napja
Délután öt óráig többen szavaztak, mint a rendszerváltás óta valaha
25 napja
Noha még nincsenek eredmények egy nyertes már alakul a választásonHahn Endre
Poloska vagyok.
25 napja
Nem feltétlen. 15 és 17-es adatok között lassult a mostani a korabbiakhoz képest (10% > 8% növekedés)4 éve 7,3% volt az utolsó 2 óra, 2018-ban 7%, ezek alapján 81% +/- 0,5% lesz a vége kb.hát így 77-78% lehet a plafonszerintem a 80 meglesz
gamerkr
zacknorb
somoskovig
25 napja
Én azt gondolom, hogy meglesz a 80%. Azért az még 2 óra.
25 napja
Nem szabadott volna ilyen sokaig halasztani. 😛plusz van ahol nagy a sor és azért maradtak a végéreCsak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábbanhát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
deyell
slowmotion
eaglesmcnabb
25 napja
PL egyebkent jol csinalta. Mire vege a Chelsea - Citynek arra jöhetnek az elso latolgatasok. Jo kis estenk lesz. 😁
25 napja
Budaőrs átvette a vezetést Dunakeszi előtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
plusz van ahol nagy a sor és azért maradtak a végéreCsak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábbanhát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
deyell
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Csak ugye azt nem tudjuk, hogy az, aki egyébként későn szokott szavazni, az most nem tette-e korábbanhát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
deyell
25 napja
Pest 2 81,75% az derék
25 napja
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna kiAztán jön a Fidesz-DK kormány
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
25 napja
hát így 77-78% lehet a plafon4 éve az utolsó etapban jött +8%. most is lehet annyi. én csak most megyek szavazni és gondolom sokan vagyunk ezzel
gamerkr
built for this shit
25 napja
Kunhalmi Ágnes csak elvitte a másfél millió szavazóját, más magyarázat nem lehet erre a nagy részvételre.
25 napja
4 éve 7,3% volt az utolsó 2 óra, 2018-ban 7%, ezek alapján 81% +/- 0,5% lesz a vége kb.hát így 77-78% lehet a plafonszerintem a 80 meglesz
gamerkr
zacknorb
25 napja
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna kiaki ezt megtippszmixűte, az nagyot szakít
25 napja
Na, most még jöhet majd egy mozgósítási fellendülés és meglesz a 80+%
25 napja
Azon röhögnék ha bejutna a DK és MH pottyanna ki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
No, 4-5 óra még és kiderül, hogy csomagol-e a NER, vagy kezdjük keresni Neo-t és kérjük tőle a piros pirulát. 😊javítva
peterk2005 udvari bolond

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
1% az hiba határon belül van?de azért a 0,23 óriási találat thunders-től! : - )tipp még csak. ezután jönnek még a hivatalos adatok.Honnan az infó?75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ventura
Ventura
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018