Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Gondolom a "végtelen pénzből". És majd lesz olyan államháztartási hiány, mint soha, de rá lehet fogni a vírusra és a gazdaságvédelemre, és ha az EU vartyog miatta, akkor majd az aktuális miniszterelnök elnézést kér, és megígéri, amit meg kell.Én is erre tippelek, de közben meg nem nagyon látom, hogy miből? Az EU pénzek továbbra is elsősorban fejlesztési összegek, a gazdasági rehabilitációt is így támogatják. A klientúrát vastagon meg lehet belőle majd fizetni, de rezsit csökkenteni nem nagyon lehet. Normál időkben nem lenne zavaró, mert visszafogják a fejlesztéseket és szétosztják azt. Fejlesztünk csak EU pénzekből. Csak ugye a covid miatt már 2020-ban is brutális mértékű volt a hiány. És annak a felét sikerült kb. a társadalomra összpontosítani, a másik fele ment a szélrózsa minden irányába. Olyan kiterjedt a NER, hogy ennyi a "rezsije". Szóval ha igaz amit hallasz - feltételezem, hogy igaz, ez most az egyetlen igazán erős eszköz - akkor komoly államháztartási problémákat kap a nyakába a nyertes, akárki is nyer majd...Ha van esze Orbánéknak - és miért ne lenne - akkor eszement osztogatásba kezdenek, és ennek azért vannak jelei, az uniós pénzek osztásának miniszterelnökséghez csatolása, a vidéknek induló pénzszórás stb.Ez ténylegesen így lesz, gondolom te is hallasz kormányzati berkekből ezt azt, ez már eldőlt, hogy most először (és bizonyára utoljára) Orbán is beveti az osztogatást, mivel rákényszerül. És ugye neki nem kell nagyon gyötrődnie, hogy a siker vagy az elvek a fontosabbak e.
MC12
Sobri Jóska
peterk2005
Akárki is lesz, szerintem menni fog neki.
több mint 4 éve
Igazad van abban, hogy elférnek ezek egymással - de csak bázison belül. Nem véletlenül képtelen az ellenzék bevonzani új szavazokat egy pandémia kellős közepén amikor úgy kezeli a kormány a válságot ahogy látjuk (ez egyébként korszakos szégyene az ellenzéki think-thankeknek). Mert széttart a kommunikáció. Mert a bizonytalan szavazó nem érti, hogy most neki a perizer jobbikra kell szavazni vagy a felcsúti per momentumra? MC12Szerinted a krumplin rögöhésből mennyi jut el a bázison kívülre? Semmi. Nem oszt, nem szoroz. Ha Puzsér azt mondta volna, hogy itt lenne az ideje annak, hogy az ellenzéki pártok koordinálják a kommunikációt és ugyanazt mondják, azt értettem volna, és nem is vitatkoztam volna vele. Bár nem gondolom, hogy a jobbik és dk ne mondhatna mást is - mondhatnak, amíg olyant nem mondanak ami a másik bázisát kiakasztja -, de kell valami egységes fonal is azon kívül, hogy O1G, ez nem vitás.
Hogy nincs ilyen? Én ezt nem rovom fel a think tankeknek. Thinktank legyen a talpán, amelyik ennyi féle különálló érdekre tud írni egy olyan scriptet amit be is tartanának. Ráadásul nem is a policy-k világát éljük, a politika ma identitásról és protestről szól. A Fidesz szavazók legalább fele is konstansan protest szavaz. Nem Orbánt szavazza be, hanem Gyurcsányt ki. Ilyen körülmények között mondjuk az oktatási rendszer reformjáról beszélni fölösleges időpazarlás. Sajnos. Számomra nagyon sajnos, de ez van. Az van, hogy az O1G-t kell úgy megszobrászkodni, és egységesen kommunikálni, hogy a bizonytalanoknál rezonáljon. Orbán is hasonlóan szobrászkodik. Nem csinál ő sem többet vagy mást, pontosan ezt teszi, csak neki egyetlen hierarchián kell ezt átvernie, könnyebb a dolga. Plusz van pénze és a nem online média tér erőforrásainak zöme is rendelkezésére áll. Aki jobban szobrászkodik - a szerintem (és felteszem szerinted is) semmin -, az fog nyerni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én is erre tippelek, de közben meg nem nagyon látom, hogy miből? Az EU pénzek továbbra is elsősorban fejlesztési összegek, a gazdasági rehabilitációt is így támogatják. A klientúrát vastagon meg lehet belőle majd fizetni, de rezsit csökkenteni nem nagyon lehet. Normál időkben nem lenne zavaró, mert visszafogják a fejlesztéseket és szétosztják azt. Fejlesztünk csak EU pénzekből. Csak ugye a covid miatt már 2020-ban is brutális mértékű volt a hiány. És annak a felét sikerült kb. a társadalomra összpontosítani, a másik fele ment a szélrózsa minden irányába. Olyan kiterjedt a NER, hogy ennyi a "rezsije". Szóval ha igaz amit hallasz - feltételezem, hogy igaz, ez most az egyetlen igazán erős eszköz - akkor komoly államháztartási problémákat kap a nyakába a nyertes, akárki is nyer majd...Ha van esze Orbánéknak - és miért ne lenne - akkor eszement osztogatásba kezdenek, és ennek azért vannak jelei, az uniós pénzek osztásának miniszterelnökséghez csatolása, a vidéknek induló pénzszórás stb.Ez ténylegesen így lesz, gondolom te is hallasz kormányzati berkekből ezt azt, ez már eldőlt, hogy most először (és bizonyára utoljára) Orbán is beveti az osztogatást, mivel rákényszerül. És ugye neki nem kell nagyon gyötrődnie, hogy a siker vagy az elvek a fontosabbak e.
MC12
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ha van esze Orbánéknak - és miért ne lenne - akkor eszement osztogatásba kezdenek, és ennek azért vannak jelei, az uniós pénzek osztásának miniszterelnökséghez csatolása, a vidéknek induló pénzszórás stb.Ez ténylegesen így lesz, gondolom te is hallasz kormányzati berkekből ezt azt, ez már eldőlt, hogy most először (és bizonyára utoljára) Orbán is beveti az osztogatást, mivel rákényszerül. És ugye neki nem kell nagyon gyötrődnie, hogy a siker vagy az elvek a fontosabbak e.
MC12
Az az igazság, így a pandémia - szerintem- mondjuk így, negyedik negyedének elején, hogy ezt politikai értelemben megúszták Orbánék, elkerülték 2008-at. Minden közvélemény-kutatás szerint legrosszabb esetben stagnálnak, néhánynál még javítottak is, az ellenzék pedig képtelen volt tömegeket maga mellé állítani és elvenni a fidesztől.Azért még nagyon nincs vége.
MC12
Még kurva sok múlik azon, hogy hatásosak e az oltások, megkapja e elég ember, vissza tud e az egészségügy zökkenni egy normál üzemmódra, vagy még egy év múlva is a kapacitásainak a nagyrészét a covid köti le, hogy a lehalt ágazatokat, szektorokat (turizmus, rendezvényszervezés, vendéglátás, és rengeteg szolgáltatás) vissza lehet e valahogy éleszteni, hogy ténylegesen hány ember kerül kezelhetetlen mínuszba, koppan ki teljesen anyagilag. Ezek mind konkrét dolgok, mondhatni már lezajlottak, megtörténtek, csak még nem realizálódtak, de változtatni ezeken már nem lehet, nem a politikán múlnak, a politika csak narrálhatja majd.
Az meg a Fidesz-tábor eltökéltségét jelenti csak, hogy a közvéleménykutatások szerint fej-fej mellett vannak az összellenzékkel, de számban nem gyarapodtak, csak nem is morzsolódtak le. De az már nem Orbánon múlik, hogy akár egy rekordmennyiségű szavazat is mire lesz elég. Lehet vele újra kétharmaddal nyerni, de ha az ellenzék jól tud mozgósítani, jó kampányt talál ki, jó arcokat tud elővezetni, akkor beesik a rengeteg protest szavazat, akkor meg simán kevés lesz, és kétharmaddal ki is kaphatnak.
Szerintem nem fog kifutni a covid-szar 22 áprilisra, így nem tud nyerni Orbán, pedig darabra több szavazatot fog kapni, mint eddig valaha.
több mint 4 éve
Nem magyarázta azt, hogy a két megközelítés tényszerűen nem kompátibilis.Miért, peterk mit tulajdonított neki? A vagy röhögjünk vagy rettegjünk miben jelent mást, mint az "ellenzéki narratívának ellentmondásos"?Igen, lehet, és az is lehetséges, hogy Puzsér ebben tévedet, csak tényszerűen nem azt mondta, amit peterk2005 neki tulajdonított. Ő lehet azt értette, amit írt, de Puzsér nem azt mondta.Működik mindkettő. Lehet rettegni egy bohóctol is. Meg a filmek is alátámasztják ezt 😉Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
15:00-nál tényleg egy böffencs a mi Robinktól?
Amadeus
Negritis
Kompatibilis a kettő nagyon is egymással.
peterk2005
Azt mondta, hogy ellenzéki narratívának ellentmondásos az, hogy Orbán Viktor egy diktátor, akitől rettegni kéne, illetve Orbán Viktor egy bohóc, aki szánalomra méltó, és kinevetjük. Vagy az egyik vagy a másik.
Ez a két politikai kommunikáció egyszerre, paralel nem fog működni, a szavazók vagy az egyiket vagy a másikat fogadják be.
Egyáltalán nem azt mondta amit írsz, nem hiszem, hogy elfelejtette volna a Kádár-rendszert.
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
peterk2005
Hanem azt a véleményét fejtette ki, hogy szerinte ez a két Orbán-értelmezés egyszerre nem működőképes, ellentmondásos.
Azt se magyarázta, hogy vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Semmit nem mondott arról, hogy mi, szavazók mit tegyünk. Arról beszélt, hogy az ellenzék mit tesz, és neki arról mi a véleménye.
több mint 4 éve
Igazad van abban, hogy elférnek ezek egymással - de csak bázison belül. Nem véletlenül képtelen az ellenzék bevonzani új szavazokat egy pandémia kellős közepén amikor úgy kezeli a kormány a válságot ahogy látjuk (ez egyébként korszakos szégyene az ellenzéki think-thankeknek). Mert széttart a kommunikáció. Mert a bizonytalan szavazó nem érti, hogy most neki a perizer jobbikra kell szavazni vagy a felcsúti per momentumra? Egyébként az is igaz persze, hogy nem ma kell koherens és egyértelmű üzenetet küldeni, hanem mondjuk ősztől, csak hát így a kormány is levegőhöz és térhez jut a kommunikációban azzal, hogy fél évig még az ellenzék azzal lesz elfoglalva, hogy a Somogy 1-ben ki induljon.Miért, peterk mit tulajdonított neki? A vagy röhögjünk vagy rettegjünk miben jelent mást, mint az "ellenzéki narratívának ellentmondásos"?Igen, lehet, és az is lehetséges, hogy Puzsér ebben tévedet, csak tényszerűen nem azt mondta, amit peterk2005 neki tulajdonított. Ő lehet azt értette, amit írt, de Puzsér nem azt mondta.Működik mindkettő. Lehet rettegni egy bohóctol is. Meg a filmek is alátámasztják ezt 😉Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
Azt mondta, hogy ellenzéki narratívának ellentmondásos az, hogy Orbán Viktor egy diktátor, akitől rettegni kéne, illetve Orbán Viktor egy bohóc, aki szánalomra méltó, és kinevetjük. Vagy az egyik vagy a másik.
Ez a két politikai kommunikáció egyszerre, paralel nem fog működni, a szavazók vagy az egyiket vagy a másikat fogadják be.
Egyáltalán nem azt mondta amit írsz, nem hiszem, hogy elfelejtette volna a Kádár-rendszert.
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Szóval el kell dönteni, hogy parizer-kampány lesz vagy jogállam-kampány. Mert a kettő együtt nem fog működni a bázison túl. És ez egy nagyon nehéz döntés, amit nem is biztos, hogy meghoznak de akkor meg nagyot kockáztatnak. Mert a momentumnak nem all jól a parizer, a Jobbiknak meg a jogállam. És ezt az éket kíméletlenül ki fogja használni a kormány média.MC12A parizer kampány és jogállam kampány megy együtt, nincs azzal semmi gond. Ahogy szépen megfért egymás mellett a soros/migráns, a rezsicsökkentés és a teljes foglalkoztatás is. Sőt láttuk, hogy megfért egymás melllett a bankár kormány és komcsi is, pedig jelentéstartalomban ennél távolabbi, egymást ütő fogalmakat keresni is nehéz. 😊
Nincs ezekkel semmi gond egy kampányban. Amik nem férnek meg - de azok egymagukban sem - az a káosz / belső viták kiteregetése, az az üzenet, hogy egymással se tudunk egyetérteni. És az olyan nyilvánvalóan a tapasztalattal ellentétes állítások, mint az elhíresült "rosszabbul élünk mint 4 éve". Ez utóbbi lesz nagyon fejvakarós az ellenzéknek, amiről dönteni kell, mert covid után és a gazdaság számait látva adja magát, hogy ez legyen a fő téma, ugyanakkor 10 év nemzetközi konjunktúra után vagyunk, és ha sikerülne nyakára lépni a covidnak őszre, akkor az hozhat egy olyan felszabadultság érzést a társadalomban, hogy abszolút nem ülne egy rosszabbul élünk üzenet. Viszont ha nem ez jön, hanem kimerültség / kiábránulás szerűség, akkor meg győztes üzenet is lehet belőle. Komoly dilemma lesz, már ha áll úgy az ellenzék, hogy ilyent képes egyáltalán koordinálni.
Ezek a nevessünk is, féljünk is, utáljuk is, unjuk is simán megférnek egymás mellett. Meg a jogállam is a parizerrel. Ezek az üzenetek nem egymást kioltók, mert nem működnek úgy, hogy aki az egyikre rezonál, azt taszítja a másik. Ezek tipikusan olyanok, hogy amit meghallanak belőlük azt meghallják, a többi elmegy a fülük mellett.
peterk2005
Ha van esze Orbánéknak - és miért ne lenne - akkor eszement osztogatásba kezdenek, és ennek azért vannak jelei, az uniós pénzek osztásának miniszterelnökséghez csatolása, a vidéknek induló pénzszórás stb.
Az az igazság, így a pandémia - szerintem- mondjuk így, negyedik negyedének elején, hogy ezt politikai értelemben megúszták Orbánék, elkerülték 2008-at. Minden közvélemény-kutatás szerint legrosszabb esetben stagnálnak, néhánynál még javítottak is, az ellenzék pedig képtelen volt tömegeket maga mellé állítani és elvenni a fidesztől.
Egy világjárvány, több 10 ezer magyar halott, havonta egyszer összeomló államparátus és olykor kritikán aluli kommunikációs teljesesítmény (Gulyás Gergő bármelyik sajttája az elmúlt 3 hónapban) mellet az ellenzék annyira volt képes, hogy szorossá tegye a választást. És azt is csak azért, mert hivatalosan is egybe lehet számolni őket.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
de ez azóta megvan amióta a plasztikai sebészet széleskörben elérhető, csak előtte meg a modellek-színésznők paramétereit akartákNem feltétlenül, mert amikor a statot mutatják hogy 2010 óta mennyivel nőtt évente az önsértéses esetek és öngyilkosságok száma akkor a szülői felelősséget hozzák előtérbe. Meg hogy kérdezi a szulo hogy mi történt a gyerekével akkor is arra utalnak hogy nem voltak ott felügyelni a gyereket.Nem tudom fel lett e már hozva a fórumon, végülis nem mai tartalom. Érdekes gondolatokról beszélnek, én azért nem vagyok ennyire borúlátó, de jól sikerült dokumentum film.valamint ugye ott van az is hogy a felelősséget megint szépen hárítja a technológiára a szülői nevelésről
www.netflix.com/title/81254224
samu09
Negritis
Amúgy az nagyon meglepett hogy nagyon sok tini lány megy plasztikara hogy úgy nézzenek ki mint a snapchaten filterekkel 🤦🏻♂️
samu09
de én amúgy itt konkrétan a social dilemmára céloztam, hogy ott hárítja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem feltétlenül, mert amikor a statot mutatják hogy 2010 óta mennyivel nőtt évente az önsértéses esetek és öngyilkosságok száma akkor a szülői felelősséget hozzák előtérbe. Meg hogy kérdezi a szulo hogy mi történt a gyerekével akkor is arra utalnak hogy nem voltak ott felügyelni a gyereket.Nem tudom fel lett e már hozva a fórumon, végülis nem mai tartalom. Érdekes gondolatokról beszélnek, én azért nem vagyok ennyire borúlátó, de jól sikerült dokumentum film.valamint ugye ott van az is hogy a felelősséget megint szépen hárítja a technológiára a szülői nevelésről
samu09
Negritis
Amúgy az nagyon meglepett hogy nagyon sok tini lány megy plasztikara hogy úgy nézzenek ki mint a snapchaten filterekkel 🤦🏻♂️
több mint 4 éve
Ess neki, nagyon királyNem tudom fel lett e már hozva a fórumon, végülis nem mai tartalom. Érdekes gondolatokról beszélnek, én azért nem vagyok ennyire borúlátó, de jól sikerült dokumentum film.Vannak ennél azért sokkal szofisztikáltabb kritikus művek is, elsősorban Adam Curtis munkáit ajánlom
samu09
És miközben ezt írtam realizáltam, hogy a legújabbat még én se láttam
en.m.wikipedia.org/wiki/Can%27t_Get_You_Out_of_My_Head_(TV_series)
r.baggio

több mint 4 éve
Nem tudom fel lett e már hozva a fórumon, végülis nem mai tartalom. Érdekes gondolatokról beszélnek, én azért nem vagyok ennyire borúlátó, de jól sikerült dokumentum film.Vannak ennél azért sokkal szofisztikáltabb kritikus művek is, elsősorban Adam Curtis munkáit ajánlom
samu09
És miközben ezt írtam realizáltam, hogy a legújabbat még én se láttam
en.m.wikipedia.org/wiki/Can%27t_Get_You_Out_of_My_Head_(TV_series)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nem tudom fel lett e már hozva a fórumon, végülis nem mai tartalom. Érdekes gondolatokról beszélnek, én azért nem vagyok ennyire borúlátó, de jól sikerült dokumentum film.sztem túl demagóg és túlságosan a social media szkeptikuson faszán csüng
samu09
emelett nem életszerűm egy csomó jelenet amit próbál bemutatni
valamint ugye ott van az is hogy a felelősséget megint szépen hárítja a technológiára a szülői nevelésről
több mint 4 éve
Miért, peterk mit tulajdonított neki? A vagy röhögjünk vagy rettegjünk miben jelent mást, mint az "ellenzéki narratívának ellentmondásos"?Igen, lehet, és az is lehetséges, hogy Puzsér ebben tévedet, csak tényszerűen nem azt mondta, amit peterk2005 neki tulajdonított. Ő lehet azt értette, amit írt, de Puzsér nem azt mondta.Működik mindkettő. Lehet rettegni egy bohóctol is. Meg a filmek is alátámasztják ezt 😉Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Szóval el kell dönteni, hogy parizer-kampány lesz vagy jogállam-kampány. Mert a kettő együtt nem fog működni a bázison túl. És ez egy nagyon nehéz döntés, amit nem is biztos, hogy meghoznak de akkor meg nagyot kockáztatnak. Mert a momentumnak nem all jól a parizer, a Jobbiknak meg a jogállam. És ezt az éket kíméletlenül ki fogja használni a kormány média.MC12A parizer kampány és jogállam kampány megy együtt, nincs azzal semmi gond. Ahogy szépen megfért egymás mellett a soros/migráns, a rezsicsökkentés és a teljes foglalkoztatás is. Sőt láttuk, hogy megfért egymás melllett a bankár kormány és komcsi is, pedig jelentéstartalomban ennél távolabbi, egymást ütő fogalmakat keresni is nehéz. 😊
Nincs ezekkel semmi gond egy kampányban. Amik nem férnek meg - de azok egymagukban sem - az a káosz / belső viták kiteregetése, az az üzenet, hogy egymással se tudunk egyetérteni. És az olyan nyilvánvalóan a tapasztalattal ellentétes állítások, mint az elhíresült "rosszabbul élünk mint 4 éve". Ez utóbbi lesz nagyon fejvakarós az ellenzéknek, amiről dönteni kell, mert covid után és a gazdaság számait látva adja magát, hogy ez legyen a fő téma, ugyanakkor 10 év nemzetközi konjunktúra után vagyunk, és ha sikerülne nyakára lépni a covidnak őszre, akkor az hozhat egy olyan felszabadultság érzést a társadalomban, hogy abszolút nem ülne egy rosszabbul élünk üzenet. Viszont ha nem ez jön, hanem kimerültség / kiábránulás szerűség, akkor meg győztes üzenet is lehet belőle. Komoly dilemma lesz, már ha áll úgy az ellenzék, hogy ilyent képes egyáltalán koordinálni.
Ezek a nevessünk is, féljünk is, utáljuk is, unjuk is simán megférnek egymás mellett. Meg a jogállam is a parizerrel. Ezek az üzenetek nem egymást kioltók, mert nem működnek úgy, hogy aki az egyikre rezonál, azt taszítja a másik. Ezek tipikusan olyanok, hogy amit meghallanak belőlük azt meghallják, a többi elmegy a fülük mellett.

több mint 4 éve
Nem tudom fel lett e már hozva a fórumon, végülis nem mai tartalom. Érdekes gondolatokról beszélnek, én azért nem vagyok ennyire borúlátó, de jól sikerült dokumentum film.www.netflix.com/title/81254224
több mint 4 éve
Igen, lehet, és az is lehetséges, hogy Puzsér ebben tévedet, csak tényszerűen nem azt mondta, amit peterk2005 neki tulajdonított. Ő lehet azt értette, amit írt, de Puzsér nem azt mondta.Működik mindkettő. Lehet rettegni egy bohóctol is. Meg a filmek is alátámasztják ezt 😉Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
csebi
több mint 4 éve
Részben nem működik. Az ellenzéki szavazónál működik, az alapvető Orbán-gyűlölete miatt el tudja fogadni hogy egyszerre kell rettegnie és röhögnie rajta (mint fordítva Gyurcsány - egyszerre kell kiröhögni hogy alkesz és rettegni hogy visszatér). A probléma a bizonytalanokkal van (mint mindig) ott ugyanis tényleg vagy egyik megy vagy másik. Orbán tudja ezt, ezért amikor gazdasággal kampányol (visszajön a baloldal akkor nem lesz ez meg az az adókedvezmény stb) az elsősorban nem a törzsnek szól hanem a bizonytalnoknak. 2013- 2014 - rezsi csökkentés, tökéletes példája ennek. Az eléggé lent levő népszerűség ezzel lőtt ki.Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
Szóval el kell dönteni, hogy parizer-kampány lesz vagy jogállam-kampány. Mert a kettő együtt nem fog működni a bázison túl. És ez egy nagyon nehéz döntés, amit nem is biztos, hogy meghoznak de akkor meg nagyot kockáztatnak. Mert a momentumnak nem all jól a parizer, a Jobbiknak meg a jogállam. És ezt az éket kíméletlenül ki fogja használni a kormány média.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ha a politikai narratíváról van szó, akkor valóban fontos a következetesség, egy irány, de nem ebben. A démonizálás és röhögés tökéletesen kompatibilisek egymással. Sőt, még erősíthetik is egymás hatását. Ha valamiben egységes az ellenzéki szavazótábor, akkor az pont ez. Hogy jobbikostól dékásig jó ízűen tud egyszerre röhögni is, és "rettegve félni" is a NER-től. A szavazók mindkettő megközelítést nem csak befogadták, de amondó vagyok, szinte el is várják. Egyébként ez a kettős szöveg a NER kommunikációnak is része. Az is démonizálja és röhög is az ellenzéken egyszerre.Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
Ez a két politikai kommunikáció egyszerre, paralel nem fog működni, a szavazók vagy az egyiket vagy a másikat fogadják be. Egyáltalán nem azt mondta amit írsz, nem hiszem, hogy elfelejtette volna a Kádár-rendszert.
Sobri Jóska
Lást amerikai választások nemrég. Trump legalább volt annyira a röhögés célpontja, mint az utálaté (fertőtlenítőszer vakcinázás, elemi iskolás teszt lobogtatása, "erdőlakó európaiak" és hasonlók). Ezek nemhogy gyengítették, inkább erősítették egymást. Egyébként Biden kapcsán is. A komcsi démon és mulatás a demens vénemberen, röhögés hogy elesik a lépcsőn simán kompatibilisek.
Ha a politikai kommunikáció valamit nem tűr, az a renitenskedés. Az, amit Puzsér művelt amikor (látszólag?) politikusi pályára próbált váltani. A tök komolyan előadott te is hülye vagy, ők is hülyék, mindenki hülye, csak én nem, és senkivel se szövetkezek. Ez trollkodásnak jó, a Kutyapárthoz passzol. Puzsérhoz is, ha trollkodás volt a célja. De ezzel tényleg nem lehet nyerni. Ha az ellenzék megbukik, akkor emiatt fog, nem a röhögés miatt.

több mint 4 éve
Működik mindkettő. Lehet rettegni egy bohóctol is. Meg a filmek is alátámasztják ezt 😉Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Tök jó, hogy láttam, mert nem ezt mondta.Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis
peterk2005
több mint 4 éve
Kár volt tovább néznem. Puzsér nekiállt megmagyarázni, hogy a krumplin röhögés és a diktatúrázás inkompatibilisek egymással. Vagy röhögjünk, vagy rettegjünk. Úgy látszik elfelejtette már, hogy milyen rendszerben született. Kádár rendszerén pont így röhögtünk. Időnként kínunkban, időnként tényleg jóízűen. Miközben a rendőr leverte a derekunkat márc. 15-én.www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
Negritis

több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=x-_pjoLKfX4sztem az lett volna csak bele is röhögött és így jött ki vmi elfojtott furcsaság
Amadeus
több mint 4 éve
Ebbű more baj lesz...idén is "nyaralni" mennek Donyeckbe a srácok?
444.hu/2021/04/02/nagyon-sok-fegyvert-es-katonat-vont-ossze-oroszorszag-az-ukran-hataron
empty taxi
több mint 4 éve
Ebbű more baj lesz...444.hu/2021/04/02/nagyon-sok-fegyvert-es-katonat-vont-ossze-oroszorszag-az-ukran-hataron

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Na akkor lehet nézelődni...bár gondolom, így hogy megjelent a film, már nem lesz annyira érdekes a kormánypárti sajtó számára:www.youtube.com/watch?v=nVAxLnZIzgY