NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Mindeközben Amerikában John Oliver 21 perc alatt kvázi kipukkasztotta(bárcsak így lenne) a Drumpf bocsánat Trump lufitwww.youtube.com/watch?v=DnpO_RTSNmQ
Egy zseni ez a fickó.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊NB2Azért nincsenek itt, mer fideszesek a gurulós focit szeretik. Nemtuttad?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
444.hu/2016/02/29/meglepetes-el-fogjak-kaszalni-erdosinet-az-mszp-boltbezaros-kerdeserol-lehet-nepszavazasNa erröl ennyit...
na ez érdekes fordulatot hozhat....
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊Egyszerinek nem mondható, mert 14-óta kb minden időközi választást bebukott a Párt. Bagatellizálni sem nagyon lehet, mert az ilyenkor szokásos magyarázat vagy a minimális különbségre vagy az alacsony részvételre szokott hivatkozni, itt meg ugye magas részvétel mellett nagy különbség. Egyértelmű bukó.
Tarjánhoz mit szóltok amúgy? Vagy az egy egyszeri eredmény lehet?
NB2
Ha én lennék a fidesz, a következő tanulságokat vonnám le:
-a Párt több országos politikusa ment kampányolni a helyszínre, eredménye nulla
-Kövér (nem annyira) burkolt fenyegetésétől nem túl sokan ijedtek meg
és a lényeg, ami korábban előfordult máshol is, de most már simán tendenciának nevezhető: a balosok és a jobbikosok simán átszavaznak egymás jelöltjére, ha úgy látják hogy van esélye nyerni. Ennek biztos nem örülnek a fiatal demokraták, mert kb azt jelenti, hogy egy szocinak egy jobbikos jelölt (és fordítva) vállalhatóbb választás mint egy fideszes...ami azért lássuk be, baromi nagy elégedetlenséget feltételez.
(és biztos őszintén örülnek az Oscarnak, mert így tök hamar lekerült a címlapokról hogy mekkorát buktak 😊 )
Szerkesztette: Jan
több mint 9 éve
Arra gondoltam, hogy a Kúria hivatkozik EU-s szerződésre | teljesen megalapozottan | és emiatt kezdik károgni az ismert mantrát.Arra gondoltam, hogy az OVB vagy a bíróság kaszálja el. De ez nyilván még nagyobb C'Mon man. Az eu egyelőre ott jár, hogy értelmezni próbálja a kérdést. Mire végeznek, mi rég leszavazunk.. 😊C'Mon man! A gaz EU itt is rabláncot köt a magyarokra, hogy ilyen fontos kérdésben tilos kikérni a nép véleményét. -> belpolitikai tőke kovácsolható belőle.Pont arra gondoltam, hogy esetleg ezzel próbálnák biztosítani, hogy a saját népszavazásuk is eredményes legyen. Most nem azért, de tényleg van 4 millió ember ebben az országban aki egy ilyen 1300 emberről szóló népszavazásra elmenne? Szerintem ők is felismerhették, hogy ez lehetetlen, talán ha a vasárnapot bebukják akkor igen, mert ha az egyikre elmegy az ember szavazni, akkor a másikra. is.-Elkaszálják valahol, nem megy át, nem lehet népszavazni. => ez nem tudom miért jó nekik, ebből sok hasznuk nem származik.
Persze lehet az eszmefuttatásom teljesen felesleges és délutánra elintézik, hogy a szocik ne tudjanak aláírásgyűjtésbe kezdeni, mert azért az elég rossz forgatókönyv nekik, hogy a kormánnyal elégedetlen emberek százezrei odaadják az mszp-nek az adataikat.
Klaci79
Lecsó
empty taxi
Lecsó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Arra gondoltam, hogy az OVB vagy a bíróság kaszálja el. De ez nyilván még nagyobb C'Mon man. Az eu egyelőre ott jár, hogy értelmezni próbálja a kérdést. Mire végeznek, mi rég leszavazunk.. 😊C'Mon man! A gaz EU itt is rabláncot köt a magyarokra, hogy ilyen fontos kérdésben tilos kikérni a nép véleményét. -> belpolitikai tőke kovácsolható belőle.Pont arra gondoltam, hogy esetleg ezzel próbálnák biztosítani, hogy a saját népszavazásuk is eredményes legyen. Most nem azért, de tényleg van 4 millió ember ebben az országban aki egy ilyen 1300 emberről szóló népszavazásra elmenne? Szerintem ők is felismerhették, hogy ez lehetetlen, talán ha a vasárnapot bebukják akkor igen, mert ha az egyikre elmegy az ember szavazni, akkor a másikra. is.-Elkaszálják valahol, nem megy át, nem lehet népszavazni. => ez nem tudom miért jó nekik, ebből sok hasznuk nem származik.
Persze lehet az eszmefuttatásom teljesen felesleges és délutánra elintézik, hogy a szocik ne tudjanak aláírásgyűjtésbe kezdeni, mert azért az elég rossz forgatókönyv nekik, hogy a kormánnyal elégedetlen emberek százezrei odaadják az mszp-nek az adataikat.
Klaci79
Lecsó
empty taxi
Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
C'Mon man! A gaz EU itt is rabláncot köt a magyarokra, hogy ilyen fontos kérdésben tilos kikérni a nép véleményét. -> belpolitikai tőke kovácsolható belőle.Pont arra gondoltam, hogy esetleg ezzel próbálnák biztosítani, hogy a saját népszavazásuk is eredményes legyen. Most nem azért, de tényleg van 4 millió ember ebben az országban aki egy ilyen 1300 emberről szóló népszavazásra elmenne? Szerintem ők is felismerhették, hogy ez lehetetlen, talán ha a vasárnapot bebukják akkor igen, mert ha az egyikre elmegy az ember szavazni, akkor a másikra. is.-Elkaszálják valahol, nem megy át, nem lehet népszavazni. => ez nem tudom miért jó nekik, ebből sok hasznuk nem származik.
Klaci79
Lecsó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Pont arra gondoltam, hogy esetleg ezzel próbálnák biztosítani, hogy a saját népszavazásuk is eredményes legyen. Most nem azért, de tényleg van 4 millió ember ebben az országban aki egy ilyen 1300 emberről szóló népszavazásra elmenne? Szerintem ők is felismerhették, hogy ez lehetetlen, talán ha a vasárnapot bebukják akkor igen, mert ha az egyikre elmegy az ember szavazni, akkor a másikra. is.Ha hallgattad OV-t a hétvégén (én elég mazochista voltam, és meghallgattam), ő nem erre az 1300 emberre hegyezi ki a saját kérdését, hanem a márciusban vagy áprilisban kezdődő migrációs eu-s egyezkedésekre szeretne olyan felhatalmazást, amivel elküldheti majd Merkeléket az anyjukba. Ha mi abból szarul is jövünk ki, azt mondhatja, hogy "ti adtatok felhatalmazást, hogy összevesszek az eu-val".
Klaci79
Gondolatkísérletekkel is kb erre lehet jutni.
Beadtak egy kérdést, aminek az alanya az EU, és nem is egyértelmű, hogy mit kérdez a választóktól, és az sem, hogy milyen kötelezettséget ró az ogy-re, ha sikeres és eredményes lesz. Tehát kb egy nagy "hajráviktor" lehet a legtöbb, ami kijöhet belőle.
-Elkaszálják valahol, nem megy át, nem lehet népszavazni. => ez nem tudom miért jó nekik, ebből sok hasznuk nem származik.
- Átmegy, lehet népszavazni, az ellenzék bojkottálja, kevés ember megy el => hát ez se egy nagy eredmény, de aki elmenne, az biztos 95%-ban támogatná OV-t. Ez fél siker, kis "hajráviktor".
-- Átmegy, lehet népszavazni, elmegy 4M ember. Ez csak akkor lenne lehetséges, ha az ellenzék nem bojkottálja, hanem mondjuk egy "Ez az unióról szól" kampánnyal mozgósít valamennyi embert, akik nemmel szavaznak. Így már lehet, hogy nem lenne 95%, de sanszosabb lenne, hogy egy sikeres és eredményes népszavazás lesz belőle. Nyilván törvényt nem lehet utána alkotni, hogy ide ne jöjjön senki, de azért lehetne belőle kommunikálni, meg mutogatni rá. Ez a legjobb szkenárió, és ezért lehet, hogy megéri odavinni a boltbezárós embereket az urnákhoz, akik közül sokan biztos hogy leszavaznak az értelmetlen kérdésre is egy igennel.
- Annak nem látom esélyét, hogy elmegy 4M vagy több ember, és leszavazzák OV-t. Szóval a legnagyobb bukta esélye nulla.
több mint 9 éve
Pont arra gondoltam, hogy esetleg ezzel próbálnák biztosítani, hogy a saját népszavazásuk is eredményes legyen. Most nem azért, de tényleg van 4 millió ember ebben az országban aki egy ilyen 1300 emberről szóló népszavazásra elmenne? Szerintem ők is felismerhették, hogy ez lehetetlen, talán ha a vasárnapot bebukják akkor igen, mert ha az egyikre elmegy az ember szavazni, akkor a másikra. is.Szerintem meg pont az a Fidesz baja, hogy ez tényleg az emberek húsába vágó kérdés, szóval ezért nem is akarták nagyon engedni. Ők is tudják, hogy ezt a szavazást nem lehet megnyerni, még a Századvég sem tudta 60-65% alá mérni az elutasítókat.444.hu/2016/02/29/meglepetes-el-fogjak-kaszalni-erdosinet-az-mszp-boltbezaros-kerdeserol-lehet-nepszavazasNem hoz semmit, egybe vonva a kvótákkal lezavarják. Feláldoznak egy jelentéktelen dolgot egy jelentősebb oltárán. Ha Orbán eléri így, hogy egy arab se kerüljön ide, akkor senkit sem fog érdekelni a KDNP-s faszság a vasárnapi shoppingról.
Klaci79
Amadeus91
A Fidesz egyik fő problémája az egész népszavazósdival, hogy érvényes lesz-e, és ha összekötik a kettőt, és véletlenül eljön elég ember szavazni, akkor meg bajba lehetnek, hiába nyer a menekültes kérdés, ha a másik veszít, nekik az nagyon rossz.
Most tutira jön a Kúria (valaki úgy is felnyomja), aztán még gyűjteni kell az aláírásokat, és majd csak utána beszélhetünk egyáltalán népszavazásról. Addigra meg bőven ideje Viktornak megoldani a kérdést, lesz rá statisztika, ami alátámasztja hogy igaza van, és újranyitja a boltokat.
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Szerintem meg pont az a Fidesz baja, hogy ez tényleg az emberek húsába vágó kérdés, szóval ezért nem is akarták nagyon engedni. Ők is tudják, hogy ezt a szavazást nem lehet megnyerni, még a Századvég sem tudta 60-65% alá mérni az elutasítókat.444.hu/2016/02/29/meglepetes-el-fogjak-kaszalni-erdosinet-az-mszp-boltbezaros-kerdeserol-lehet-nepszavazasNem hoz semmit, egybe vonva a kvótákkal lezavarják. Feláldoznak egy jelentéktelen dolgot egy jelentősebb oltárán. Ha Orbán eléri így, hogy egy arab se kerüljön ide, akkor senkit sem fog érdekelni a KDNP-s faszság a vasárnapi shoppingról.
Klaci79
Amadeus91
A Fidesz egyik fő problémája az egész népszavazósdival, hogy érvényes lesz-e, és ha összekötik a kettőt, és véletlenül eljön elég ember szavazni, akkor meg bajba lehetnek, hiába nyer a menekültes kérdés, ha a másik veszít, nekik az nagyon rossz.
Most tutira jön a Kúria (valaki úgy is felnyomja), aztán még gyűjteni kell az aláírásokat, és majd csak utána beszélhetünk egyáltalán népszavazásról. Addigra meg bőven ideje Viktornak megoldani a kérdést, lesz rá statisztika, ami alátámasztja hogy igaza van, és újranyitja a boltokat.

több mint 9 éve
444.hu/2016/02/29/meglepetes-el-fogjak-kaszalni-erdosinet-az-mszp-boltbezaros-kerdeserol-lehet-nepszavazasNem hoz semmit, egybe vonva a kvótákkal lezavarják. Feláldoznak egy jelentéktelen dolgot egy jelentősebb oltárán. Ha Orbán eléri így, hogy egy arab se kerüljön ide, akkor senkit sem fog érdekelni a KDNP-s faszság a vasárnapi shoppingról.
Klaci79
több mint 9 éve
444.hu/2016/02/29/meglepetes-el-fogjak-kaszalni-erdosinet-az-mszp-boltbezaros-kerdeserol-lehet-nepszavazasna ez érdekes fordulatot hozhat....
több mint 9 éve
Tarjánhoz mit szóltok amúgy? Vagy az egy egyszeri eredmény lehet?Kb nulla a jelentősége, kivéve szegény tarjániakat...
NB2
több mint 9 éve
Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊Hát van az úgy néha, hogy elfogynak az érvek...
NB2
több mint 9 éve
Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊Tarjánhoz mit szóltok amúgy? Vagy az egy egyszeri eredmény lehet?
több mint 9 éve
félreértettel vagy félreérthetően fogalmaztam. én csak a jogszabályi környezetről beszéltem, hogy ezt hogyan lehetne megoldani, ha pl nyernének a nyitvatartással. az, hogy mi lesz ebből a valóság vszeg, azon hidd el, hogy nagyon is egy állásponton vagyunk, és én is épp ettől tartok, hogy képesek lesznek vhogy úgy megoldani, ahogy fentebb írtad.sztem egyszerűen félreérted, de úgy látom nem fogunk ebben egy hullámhosszra kerülni. bár nem vagyok alkotmányjogász, de azért talán picit értek a jogi értelmezéshez.nézd, én aláírom, hogy bizonyos személyekkel szemben nem vagyok képes jóhiszeműnek lenni, de azért az elmútthatév nálam vastagon bevéste azt, hogy csak akkor higgyek ezeknek a cinikus faszoknak, ha már hat láb mélyen vannak.
egy picit felejtsük el a kérdést, hanem az alap helyzetet nézzük. most miért vannak zárva a boltok vasárnap? mert törvény született arról, ami kötelezte őket, hogy nem nyithatnak ki vasárnap. korábban mi volt a törvényben? az, hogy kötelező vasárnap nyitva tartani? nem, nem az volt. az volt, hogy ha vasárnap nyitva tartanak, akkor a munkavállalót milyen egyéb pótlék, pihenő nap illeti meg, aztán jött az új MT., ami elvileg sok kedvezményt elvett a munkavállalói oldalról (mindig rühelltem a munkajogot - bár ez vszeg az egyetemi oktatók miatt volt - ezért nem tudom a részletszabályokat), de továbbra is megmaradt a lehetőség, hogy nyitva legyenek. mondom nem volt kötelező, sok bolt akkor sem nyitott ki.
térjünk vissza a kérdésre. még el is fogadhatnánk az érvelésed csak egy valamit felejtesz el. hiába kötelezi az Országgyűlést arra, hogy annak megfelelőlen hozzon/módosítson törvényt, azt úgy kell megtennie, hogy az ne ütközzön Alaptörvénybe, nemzetközi szerződésben vállalt kötelezettségre stb. tehát ha győznének a nemek (tehát, hogy nem értenek egyet azzal, hogy zárva tartsanak) akkor az azt jelentené, hogy az Országgyűlésnek olyan jogszabályi környezetet kellene létrehoznia, ami szerint a boltok vasárnap is nyitva tarthatnának, de továbbra sem lenne kötelező.
hozzáteszem, hogy az ember eddig is akkor vette ki, amikor akarta. ha nem vállalta, hogy vasárnap dolgozik, mert inkább misére ment, akkor nem ment el olyan helyre, ahol vasárnap is kellett volna dolgozni.
nagyon jó példa itt Egyiptom, ahol élek most. ha valami az ügyfélnek kell, akkor semmi sem szent. ugyanúgy bejön pénteken hozzánk, ha sürgősen kell neki, vagy kiemelten fontos, pedig itt pénteken az utcán leterítik a szőnyeget és imádkoznak több százan Kairó legnyugatibb részén. vagy Eid-kor (kvázi Karácsony, mikor Ábrahám felvitte Izsákot/Jozsuét a hegyre, de végül a birkát áldozta fel) ugyanúgy bejöttek volna, és csengettek, hogyan áll az ügyük. ebből csak azt akarom kihozni, hogy én sosem voltam a híve a paternalista államnak, aki megmondja, hogy ezt ekkor teheted csak. felnőtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy vasárnap mit akarok csinálni. pihenni vagy több pénzért dolgozni, ami jól jön a család költségvetésbe. tudom ez így le van sarkítva, de tömören összefoglalva ez a véleményem.
szerk.: kérem az egészségügyi részt kivenni ebből, az más tészta teljesen. valahogy más helyeken meg tudják szervezni, hogy nem kell 36 órázni még az orvosnak sem, szóval a mi helyzetünk távolról sem ideális. hozzáteszem, hogy nekem is volt olyan hetem, hogy 7 nap dolgoztam 100 órát, pedig törvényileg szabályozva van, hogy maximum 48 órát dolgozhatnék túl órával együtt is egy héten, de az már megvolt szerdára ...
csebi
és ha ennyire nem tudok jóhiszeműen viselkedni velük szemben, akkor onnan már csak egy lépés az, hogy kinézem belőlük, hogy megalkotják a törvényt, de abban nem lesz köszönet - de jobb sem lesz.
mert megtehetik, és mert eddig is már sokszor megtették. de hát kíváncsian várom a végkifejletet, és remélem, nem kell majd x idő múlva ugyanitt egy vaskos ugyemegmondtamot tolnom.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Úgy tudom nem lesz. Ennyi.Még pár hónap, és nem lesz GYEMSZI. 😉Mi ez a sok kacsintós smiley? Kezdem azt hinni, hogy tudsz valamit... 😉
Sobri Jóska
Lecsó
több mint 9 éve
Még pár hónap, és nem lesz GYEMSZI. 😉Mi ez a sok kacsintós smiley? Kezdem azt hinni, hogy tudsz valamit... 😉
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Pedig néha jól tud esni!sztem egyszerűen félreérted, de úgy látom nem fogunk ebben egy hullámhosszra kerülni. bár nem vagyok alkotmányjogász, de azért talán picit értek a jogi értelmezéshez.de hát kíváncsian várom a végkifejletet, és remélem, nem kell majd x idő múlva ugyanitt egy vaskos ugyemegmondtamot tolnom.
egy picit felejtsük el a kérdést, hanem az alap helyzetet nézzük. most miért vannak zárva a boltok vasárnap? mert törvény született arról, ami kötelezte őket, hogy nem nyithatnak ki vasárnap. korábban mi volt a törvényben? az, hogy kötelező vasárnap nyitva tartani? nem, nem az volt. az volt, hogy ha vasárnap nyitva tartanak, akkor a munkavállalót milyen egyéb pótlék, pihenő nap illeti meg, aztán jött az új MT., ami elvileg sok kedvezményt elvett a munkavállalói oldalról (mindig rühelltem a munkajogot - bár ez vszeg az egyetemi oktatók miatt volt - ezért nem tudom a részletszabályokat), de továbbra is megmaradt a lehetőség, hogy nyitva legyenek. mondom nem volt kötelező, sok bolt akkor sem nyitott ki.
térjünk vissza a kérdésre. még el is fogadhatnánk az érvelésed csak egy valamit felejtesz el. hiába kötelezi az Országgyűlést arra, hogy annak megfelelőlen hozzon/módosítson törvényt, azt úgy kell megtennie, hogy az ne ütközzön Alaptörvénybe, nemzetközi szerződésben vállalt kötelezettségre stb. tehát ha győznének a nemek (tehát, hogy nem értenek egyet azzal, hogy zárva tartsanak) akkor az azt jelentené, hogy az Országgyűlésnek olyan jogszabályi környezetet kellene létrehoznia, ami szerint a boltok vasárnap is nyitva tarthatnának, de továbbra sem lenne kötelező.
hozzáteszem, hogy az ember eddig is akkor vette ki, amikor akarta. ha nem vállalta, hogy vasárnap dolgozik, mert inkább misére ment, akkor nem ment el olyan helyre, ahol vasárnap is kellett volna dolgozni.
nagyon jó példa itt Egyiptom, ahol élek most. ha valami az ügyfélnek kell, akkor semmi sem szent. ugyanúgy bejön pénteken hozzánk, ha sürgősen kell neki, vagy kiemelten fontos, pedig itt pénteken az utcán leterítik a szőnyeget és imádkoznak több százan Kairó legnyugatibb részén. vagy Eid-kor (kvázi Karácsony, mikor Ábrahám felvitte Izsákot/Jozsuét a hegyre, de végül a birkát áldozta fel) ugyanúgy bejöttek volna, és csengettek, hogyan áll az ügyük. ebből csak azt akarom kihozni, hogy én sosem voltam a híve a paternalista államnak, aki megmondja, hogy ezt ekkor teheted csak. felnőtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy vasárnap mit akarok csinálni. pihenni vagy több pénzért dolgozni, ami jól jön a család költségvetésbe. tudom ez így le van sarkítva, de tömören összefoglalva ez a véleményem.
szerk.: kérem az egészségügyi részt kivenni ebből, az más tészta teljesen. valahogy más helyeken meg tudják szervezni, hogy nem kell 36 órázni még az orvosnak sem, szóval a mi helyzetünk távolról sem ideális. hozzáteszem, hogy nekem is volt olyan hetem, hogy 7 nap dolgoztam 100 órát, pedig törvényileg szabályozva van, hogy maximum 48 órát dolgozhatnék túl órával együtt is egy héten, de az már megvolt szerdára ...
csebi
slowmotion
több mint 9 éve
sztem egyszerűen félreérted, de úgy látom nem fogunk ebben egy hullámhosszra kerülni. bár nem vagyok alkotmányjogász, de azért talán picit értek a jogi értelmezéshez.nézd, én aláírom, hogy bizonyos személyekkel szemben nem vagyok képes jóhiszeműnek lenni, de azért az elmútthatév nálam vastagon bevéste azt, hogy csak akkor higgyek ezeknek a cinikus faszoknak, ha már hat láb mélyen vannak.
csebi
és ha ennyire nem tudok jóhiszeműen viselkedni velük szemben, akkor onnan már csak egy lépés az, hogy kinézem belőlük, hogy megalkotják a törvényt, de abban nem lesz köszönet - de jobb sem lesz.
mert megtehetik, és mert eddig is már sokszor megtették. de hát kíváncsian várom a végkifejletet, és remélem, nem kell majd x idő múlva ugyanitt egy vaskos ugyemegmondtamot tolnom.
több mint 9 éve
Leírtad hogy GYEMSZI. Innentől gyűlölködjünk topik.Még pár hónap, és nem lesz GYEMSZI. 😉
diverdoc
több mint 9 éve
444.hu/2016/02/28/orban-az-evertekelon-megmentettuk-az-iskolakat-es-a-korhazakataz a baj, hogy nekem mosoly helyett inkább a könnyeim hullnak azokra gondolva, akik most majd magyarázzák a környezetükben, hogy igen Viktorkáék megmentették az oktatást és a kórházakat (majd hozzáteszem, hogy pont úgy, mint a mnyp-t)
😀😀😀DDDDDDDDDDDD szemrebenés nélkül 😃
Amadeus91
több mint 9 éve
Szigetvári elég konkrét az ATV-n
több mint 9 éve
444.hu/2016/02/28/orban-az-evertekelon-megmentettuk-az-iskolakat-es-a-korhazakat😀😀😀DDDDDDDDDDDD szemrebenés nélkül 😃