NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az egész plakátmizéria 1 gifben összefoglalva.
több mint 10 éve
Zoli Minnesota Vikings 198 — VIKING
 hvg.hu/gazdasag/20150608_Onallo_ugyeszseget_hozna_letre_a_korrupci

SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
...nem értem hogy akarja tolni ezt a Fidesz.Gyurma Pappa
Kicsit olyan mintha az érvek elfogytak volna, a rezsicsökkentés nem mehet a világ végéig és maradtak a zsigeri dolgok. Halálbüntetés, bevándorlók.zinedine5
vagy készül (éppen folyik) valami nagyobb disznóság, amiről el akarják terelni a figyelmet.
ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, már öt éve ez folyik... és ha nem akarnék cinikus lenni, akkor is.slowmotion
Kezd uncsi lenni a mozi. Most már szeretném látni a végét- akármi ismlegyen - nem egy végtelen királydrámára váltottam jegyet.Amadeus91
Azt akarod, hogy lelőjék a poént?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 223
Kicsit olyan mintha az érvek elfogytak volna, a rezsicsökkentés nem mehet a világ végéig és maradtak a zsigeri dolgok. Halálbüntetés, bevándorlók.zinedine5
vagy készül (éppen folyik) valami nagyobb disznóság, amiről el akarják terelni a figyelmet.
ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, már öt éve ez folyik... és ha nem akarnék cinikus lenni, akkor is.slowmotion
Kezd uncsi lenni a mozi. Most már szeretném látni a végét- akármi ismlegyen - nem egy végtelen királydrámára váltottam jegyet.
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
 www.facebook.com/torokgaborelemez/posts/10152830647127312

Nem ér, én mondtam előbb 😕

😀😀

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 408 — The only discipline that lasts, is self discipline
http://nol.hu/data/cikk/1/53/87/79/cikk_1538779/plakatoskep2.jpgZoli
Mondjuk az nem lenne rossz, ha a kép készítője tudna angolul.Schleck
Nem érted te ezt. Nem miatta kér bocsánatot a szerző, hanem _érte_. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mondjuk az nem lenne rossz, ha a kép készítője tudna angolul.Schleck
😊

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk az nem lenne rossz, ha a kép készítője tudna angolul.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 408 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez csak a felszín. A gyakorlatban sem a halálbüntetést nem gondolja senki komolyan, sem a bevándorlókat kitoloncolni. Talán esetleg a Jobbik. 😊 De szerintem náluk is inkább csak marketing. Aztán a felszín alatt meg áruljuk az állampolgárságot jó pénzért - válogatás nélkül mindenkinek, kultúrától függetlenül.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, már öt éve ez folyik... és ha nem akarnék cinikus lenni, akkor is.
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
valami ellen mindig kell harcolni egy kicsit 😊 pont, mint 1984ben 😊

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Kicsit olyan mintha az érvek elfogytak volna, a rezsicsökkentés nem mehet a világ végéig és maradtak a zsigeri dolgok. Halálbüntetés, bevándorlók.
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Csak én érzem úgy, hogy mindkét oldal túltolja ezt a bevándorló-plakát-jajmilesz kérdést?Gyurma Pappa
Sztem nem elegge 😊
En kifejezetten elvezem.. a Matolcsy-konyv ota nem rohogtem ennyit politikai benazason.

De komolyra forditva a szot - ha hosszabb tavra nezel elore akar az eloregedesi vagy kivandorlasi trendeket, akar a globalizacios trendeket nezve dupla labonloves.. es mar irtan lejjebb, hogy ebben a gumicsontban miert erzem kicsit jobban erdekeltnek magam.Igor
Én az átiratokat vártam már nagyon 😊  444.hu/2015/06/08/ha-magyarorszagra-jossz-mindenkepp-nezd-meg-hogy-festik-at-a-kormany-bevandorlo-ellenes-plakatjait/

több mint 10 éve
Csak én érzem úgy, hogy mindkét oldal túltolja ezt a bevándorló-plakát-jajmilesz kérdést?Gyurma Pappa
Sztem nem elegge 😊
En kifejezetten elvezem.. a Matolcsy-konyv ota nem rohogtem ennyit politikai benazason.

De komolyra forditva a szot - ha hosszabb tavra nezel elore akar az eloregedesi vagy kivandorlasi trendeket, akar a globalizacios trendeket nezve dupla labonloves.. es mar irtan lejjebb, hogy ebben a gumicsontban miert erzem kicsit jobban erdekeltnek magam.Igor
Ja, persze, nézd meg ted videót, amit linkeltem kicsit korábban, pont erről beszél benne Rainer Strack.

Én most kimondottan úgy érzem, hogy ostoba húzásokra egyre ostobább válaszok érkeznek, és egyik oldal sem akar már értelmes társalogni. Nyilván már a felvetésre is nehéz értelmesen reagálni, de akkor is, nem értem hogy akarja tolni ezt a Fidesz.

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 607 — No 1 Lijiao Gong fan
Sztem nem elegge 😊

De komolyra forditva a szot - ha hosszabb tavra nezel elore akar az eloregedesi vagy kivandorlasi trendeket, akar a globalizacios trendeket nezve dupla labonloves.. es mar irtan lejjebb, hogy ebben a gumicsontban miert erzem kicsit jobban erdekeltnek magam.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Ideológiai kérdés, amire nyugodtan lehet populista frázisokat tolni, azaz újabb gumicsont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Csak én érzem úgy, hogy mindkét oldal túltolja ezt a bevándorló-plakát-jajmilesz kérdést?

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
 www.youtube.com/watch?v=m4pmiZhdkdI

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Bár Sobrinak szoktam mindig ajánlani, de egyéb ideológistáknak is jó, Jared Diamond legalább a háborúkjárványokteknikák. Mer mi az alapvető mozgató rugó, a félelem az idegentől, mi az alapprogram öld meg az idegent? S igen bármely megideologizált őstársadalomba, a halandóság 100%-os rátáját az erőszakos halál adta. Most hogy OV nyomott egy 100km-mel arréb lerágott csontot a primitív ösztönöknek lehet tapsikolni, de mér érzem én úgy hogy ez a kommunikáció nem belső használatra van, hanem akkor már legyünk konteósok, ez annak szól, hogy távolodik a néppárttól s igyekszik a polulista szélsőjobbabe. Miccószmeggyszósz?sutianap
Perszepersze. Orbán mindig is ezt csinálta. Kiszagolta, hogy milyen dumával lehet valahol helyet hasítani, aztán nyomta az oda valót, időnként akár szöges ellentétét is annak, amit egy nappal / héttel / hónappal / évvel előtte mondott. Hogy válhatott volna egyébként pápavicceket gyártó, hosszú hajú liberális kamaszból türkmén basival parolázó, nagyhasú Döbrögivé? Az ember változik a korral, de nem ennyit. Ilyen változás csak akkor van, ha vagy meghasonlik önmagával (megtér, megcsömörlik magától, stb.), vagy pedig sose gondolta komolyan amit mondott. Mivel a meghasonulásnak sok jelét nem mutatja, sem ő, sem a családja, az utóbbira tennék. Szóval Vonának van oka picit aggódni. Viszont nem biztos, hogy Orbán mindig, mindenkinél jobb lesz. Szembe jöhet neki egyszer egy olyan pali is, akiben megvan a Gyurcsány/Horn féle tehetség, de nem pojáca, és nincs randa múltja. Vonáról nem tudom még eldönteni, hogy ilyen-e....

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
What?! Határozd meg kérlek, hogy mit tekintesz új hullámnak, mert persze csak ha az elmúlt pár évre gondolsz, akkor lehet igazad van, de a helyzet azért sokkal rosszabb ennél. Az igazán nagy baj, hogy a nagy nemzetállamosdi, a nyelv és kultúránk ápolása (ami inkább csak a saját életmódunk mindenki más fölé helyezését jelenti) nemcsak ránk, kelet-európaiakra jellemző, hanem a bevándorlókra is a vallással súlyosbítva, akik így képtelenek és nem is akarnak asszimilálódni, felvenni a befogadó ország sajátosságait. Az USA-ban is akadozik az olvasztótégely, mert lassan kitehetik a MEGTELT táblát, de legfőképp ez Európában a probléma igazi forrása. Ott (vagyis nekem itt, mert most kint vagyok) legalább az egyes államok nem "versengenek" egymással, utóbbiban meg minden ország fenn akarja tartani a szuveneritását. Tartom, hogy az EU csak föderációként maradhat életképes, és sajnos az olyan nyelveknek, mint a magyar, a napjai meg vannak számlálva.baggio
Persze. Mi másra gondoltam volna? Erről beszélgetünk. Mármint az arab tavasz óta bekövetkezett események (Líbia, Szíria, Irak, Isis, Jemen) hatására beindult menekülthullámról. Ezért veszik tengerbe manapság évente több ezer menekült, és ezért nem veszett öt éve. Vagy az Öböl háború idején. Vagy az afgán, iraki, stb. beavatkozás idején. Stb. Mert akkor nem indultak meg millók. Most is elsősorban az arab/perzsa világon belül mozognak, de egy kisebbségüket idáig is elüldözi.

A mi (európai) nemzetállamosdink és az ázsiai, afrikai problémák közé egyébként nem tennék egyenlőségjelet. Nálunk általában valóban nemzet-alapon történik a dolog (nem mindig, lásd írek), arrafelé viszont inkább kultúra, vallás vezérel. Távolabb áll egymástól (jobban utálja egymást) egy iraki siíta és szunnita, mint az azonos irányzathoz tartozó mondjuk jemeni és nigériai fanatikus, pedig az egyik arab, a másik meg fekete afrikai, és még a nyelvük is más.

A kultúrális/nyelvi asszimiláció egyébként sosem volt gyors a nagy tömegekben érkező bevándorlók esetén. Főleg, ha eltérő vallású és más hagyományokat ápoló népekről van szó. A rómaiak alatt is megtartották a saját kultúrájukat a provinciák - sőt magán Itálián belül is megmaradtak a különbségek, pedig az a kor bő fél évezredig tartott. A középkor sem volt más, és manapság is így van. Szvsz ez az emberi természetből fakad, tömbösen élve jobban kötődik a saját kultúrájához, mint kiszakadva abból.

(Egyébként meggyőződésem, hogy a kultúrális/vallási különbség önmagában nem lenne elég lenne az erőszakhoz, ellentétekhez. Sok korszak bizonyítja, hogy ha nincsenek egymás ellen uszítva a népek, akkor békésen megférnek egymás mellett. Más korszakok meg azt, hogy ha viszont felhergelik őket, akkor a minimális különbségek miatt is egymás torkának lehet hajtani őket. Lásd szerb-horvát ellentét a közelmúltból, a szomszédból.)peterk2005
Bár Sobrinak szoktam mindig ajánlani, de egyéb ideológistáknak is jó, Jared Diamond legalább a háborúkjárványokteknikák. Mer mi az alapvető mozgató rugó, a félelem az idegentől, mi az alapprogram öld meg az idegent? S igen bármely megideologizált őstársadalomba, a halandóság 100%-os rátáját az erőszakos halál adta. Most hogy OV nyomott egy 100km-mel arréb lerágott csontot a primitív ösztönöknek lehet tapsikolni, de mér érzem én úgy hogy ez a kommunikáció nem belső használatra van, hanem akkor már legyünk konteósok, ez annak szól, hogy távolodik a néppárttól s igyekszik a polulista szélsőjobbabe. Miccószmeggyszósz?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 607 — No 1 Lijiao Gong fan
Bunuel amúgy már a hetvenes években megírta, hogy az apokalipszis egyik lovasa túlnépesedés (a másik három a tudomány, a technológia és az információ). És bármilyen durván hangzik, de az atombomba feltalálásáig a háborúk voltak a "természetes" szelekció fontos elemei, mára viszont azért burjánzott el ennyire a népesség, mert totális háborút nem mer már senki indítani, mikor a legjobb eshetőség az, hogy a támadó fél is kiírtja ellenfelét, mielőtt őket kiírtanák.baggio
Ez elèg Malthus.Amadeus91
Es mar neki se volt igaza.. legalabbis ebben, de o meg a masodik ipari forradalom elott irta meg a nepesedeses konyvet. A kozgazdasagi elemzesei 1820 korul mar jobban ultek szvsz.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
What?! Határozd meg kérlek, hogy mit tekintesz új hullámnak, mert persze csak ha az elmúlt pár évre gondolsz, akkor lehet igazad van, de a helyzet azért sokkal rosszabb ennél.baggio
Persze. Mi másra gondoltam volna, hiszen erről beszélgetünk. 😊 Mármint az arab tavasz óta bekövetkezett események (Líbia, Szíria, Irak, Isis, Jemen) hatására beindult menekülthullámról. Ezért veszik tengerbe manapság évente több ezer menekült, és ezért nem veszett öt éve. Vagy az Öböl háború idején. Vagy az afgán, iraki, stb. beavatkozás idején. Stb. Mert akkor nem indultak meg millók. Most is elsősorban az arab/perzsa világon belül mozognak, de egy kisebbségüket idáig is elüldözi.

Az igazán nagy baj, hogy a nagy nemzetállamosdi, a nyelv és kultúránk ápolása (ami inkább csak a saját életmódunk mindenki más fölé helyezését jelenti) nemcsak ránk, kelet-európaiakra jellemző, hanem a bevándorlókra is a vallással súlyosbítva, akik így képtelenek és nem is akarnak asszimilálódni, felvenni a befogadó ország sajátosságait. Az USA-ban is akadozik az olvasztótégely, mert lassan kitehetik a MEGTELT táblát, de legfőképp ez Európában a probléma igazi forrása. Ott (vagyis nekem itt, mert most kint vagyok) legalább az egyes államok nem "versengenek" egymással, utóbbiban meg minden ország fenn akarja tartani a szuveneritását. Tartom, hogy az EU csak föderációként maradhat életképes, és sajnos az olyan nyelveknek, mint a magyar, a napjai meg vannak számlálva.baggio
Hát én nem tudom mi lesz, erre nem merek jósolgatni. Azt se gondolta volna az emberiség, hogy a görög és római kor után ezer év sötétség jöhet. 😕

A mi (európai) nemzetállamosdink és az ázsiai/arab/afrikai (muszlim, stb.) problémák közé egyébként nem tennék egyenlőségjelet. Nálunk általában valóban nemzet-alapon történik a dolog (nem mindig, lásd írek), arrafelé viszont inkább a vallás vezérel. Egy iraki siíta és szunnita úgy képes gyűlölni egymást, hogy simán kiírtja a másik családját is, pedig a nyelvük, szokásaik, életmódjuk azonos, és ott élnek egymás mellett évszázadok óta. Eközben meg egy jemeni iszlamista fanatikus és egy nigériai Boko Haram tag testvérként tekint egymásra, pedig az egyik arab, a másik meg fekete afrikai. Még a nyelvük is más.

A kultúrális/nyelvi asszimiláció egyébként sosem volt gyors a nagy tömegekben érkező bevándorlók esetén. Főleg, ha eltérő vallású és más hagyományokat ápoló népekről van szó. A rómaiak alatt is megtartották a saját kultúrájukat a provinciák - sőt magán Itálián belül is megmaradtak a különbségek, pedig az a kor bő fél évezredig tartott. A középkor sem volt más, és manapság is így van. Szvsz ez az emberi természetből fakad, tömbösen élve jobban kötődik a saját kultúrájához, mint kiszakadva abból.

(Egyébként meggyőződésem, hogy a kultúrális/vallási különbség önmagában nem lenne elég lenne az erőszakhoz, ellentétekhez. Sok korszak bizonyítja, hogy ha nincsenek egymás ellen uszítva a népek, akkor békésen megférnek egymás mellett. Más korszakok meg azt, hogy ha viszont felhergelik őket, akkor a minimális különbségek miatt is egymás torkának lehet hajtani őket. Lásd szerb-horvát ellentét a közelmúltból, a szomszédból.)

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 223
Bunuel amúgy már a hetvenes években megírta, hogy az apokalipszis egyik lovasa túlnépesedés (a másik három a tudomány, a technológia és az információ). És bármilyen durván hangzik, de az atombomba feltalálásáig a háborúk voltak a "természetes" szelekció fontos elemei, mára viszont azért burjánzott el ennyire a népesség, mert totális háborút nem mer már senki indítani, mikor a legjobb eshetőség az, hogy a támadó fél is kiírtja ellenfelét, mielőtt őket kiírtanák.baggio
Ez elèg Malthus.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Bunuel amúgy már a hetvenes években megírta, hogy az apokalipszis egyik lovasa túlnépesedés (a másik három a tudomány, a technológia és az információ). És bármilyen durván hangzik, de az atombomba feltalálásáig a háborúk voltak a "természetes" szelekció fontos elemei, mára viszont azért burjánzott el ennyire a népesség, mert totális háborút nem mer már senki indítani, mikor a legjobb eshetőség az, hogy a támadó fél is kiírtja ellenfelét, mielőtt őket kiírtanák.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal