Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
hú, bazmeg,
berger90
Akkor még 1x csak neked is😊 Délben több komment is jött, hogy jajj nyer a Jobbik hát ők húznak és akkor itt a világvége. Erre írtam, hogy mitől félnek ennyire? Nem fognak zsidókat ütni verni, nem lesz kötelező a sárga csillag, a cigányokat sem fogják 100-val a gettókba zárni. Azt írtam, hogy kb ilyen szintű dolgok lehetnek amiket abban a hozzászólásban leírtam. De ez is csak találgatás, a jövőbe (ha egyáltalán lesz ilyen) nem látok!
A véleményem megvan több mindenről, de ahogy egy lánynál sem tetszik minden tulajdonsága, úgy a Jobbik programjában sem mindig értek egyet. Van ami bejön és van ami nem.

De van itt borsodi kolléga úgy tudom, őt kéne megkérdezni, hogy vajon ott észak-nyugaton miért oly népszerű egyre jobban a Jobbik!NB2
Csak nekem tűnt fel, hogy Borsod észak-keleten van?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Jobbik szimpatizánsok kontra mindenki más. Tartalmas 2 oldal. Folytassátok kérlek.

Én viszont 5 kilométerről láttam a gyöngyöspatai bohóckodást, és köszönöm nem szeretném ezt országosan átélni(erre utaltam az emigrálással, nem mintha nem szarnám le, hogy itt pár turbómagyar mit gondol rólam emiatt. sry). Viszont, ha nem maradnának ennyire "radikálisok", akkor az akár báziscsökkenéssel is járhatna DE a kezdeti mérséklődés miatti csökkenés után úgy látszik, mégis emelkedő pályára állnak. Épp ez az egyik bajom a Jobbikkal, hogy elképesztően labilis jelen pillanatában, és a közeljövőben is az lesz még. Nem képes kitermelni azt az elitet, ami a feladatra kell, de ezt már leírták előttem. Úgy is mondhatnánk, hogy teljesen sötét ló. LEHET, hogy megváltozna minden, tök jó lenne, de ha tippelnem kéne akkor sokkal rosszabb lenne(még ennél is). Nos részemről ez az amitől "félek", nem attól, hogy megverik a cigányokat, vagy csillagot kéne hordanom.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
hú, bazmeg,
berger90
Akkor még 1x csak neked is😊 Délben több komment is jött, hogy jajj nyer a Jobbik hát ők húznak és akkor itt a világvége. Erre írtam, hogy mitől félnek ennyire? Nem fognak zsidókat ütni verni, nem lesz kötelező a sárga csillag, a cigányokat sem fogják 100-val a gettókba zárni. Azt írtam, hogy kb ilyen szintű dolgok lehetnek amiket abban a hozzászólásban leírtam. De ez is csak találgatás, a jövőbe (ha egyáltalán lesz ilyen) nem látok!
A véleményem megvan több mindenről, de ahogy egy lánynál sem tetszik minden tulajdonsága, úgy a Jobbik programjában sem mindig értek egyet. Van ami bejön és van ami nem.

De van itt borsodi kolléga úgy tudom, őt kéne megkérdezni, hogy vajon ott észak-nyugaton miért oly népszerű egyre jobban a Jobbik!NB2
én nem félek a jobbik győzelmétől. mi a lófasztól kellene félni? Ebben az országban mi olyan van, amit nem basztak még annyira tönkre, hogy annál jobban már nem is lehet? Dühöng a korrupció, a gazdaságunk totális csőd, a rendszerváltás óta nem volt egy értelmes vezetőnk, mert vagy egy sunyi osztogató volt vagy operetthorthysta, vagy egy szimpla eszelős, vagy most a másik törpe a napóleoni komplexusaival, és a pofátlan, hazug barátaival. És akkor már tényleg ne is említsük azt az egészségügyet, amilyen szerintem csak észak-koreában van, mert más országokban fel sem merül, hogy mocskot adnak enni beteg embereknek.

Ha van a jobbikban olyan ember, aki ért valamihez, felőlem kerüljön pozícióba. Csak a kurva életbe, dolgozzon is. Eleve, ha a jobbik megígéri, hogy a lábukat lógató, másnak az adóforintjaiból sunnyogó lusta geciket elzavarja dolgozni (ez nem cigányozás: kicsi utánanézéssel találtok ám olyat is, aki büszkén szavaz a jobbikra, mert nemzeti meg minden, de életében egy pillanatot nem dolgozott, és 40+ évesen az anyjánál lógatja a faszát, és cigányozik/zsidózik). De félek, hogy sem szakember, sem tökös politikus nincs a jobbikban. ha csak valamelyik megpróbálná, amit itt fentebb zárójeleztem, helyből bebuknák a szavazóik szemmel is észrevehető részét. Mert a magyar emberek jelentős része azért elsősorban ilyen: belegyógyult a kádárizmusba, észre sem véve, hogy ebben a szemét kapitalizmusban nem árt dolgozni is azért, amit szeretnénk.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
hú, bazmeg,
berger90

hogy hogy miért, Sobri megmondta anno: sok a hülye arrafelé 😀😀

sajnálom hogy ennyien rettegnek a Jobbiktól, viszont annak örülök hogy ennyien a jövőbe látnak és tudják előre mi lesz ha ők veszik át a hatalmat, pm-be jöhetnének a lottószámok is, lottó ötössel nem kéne nekem se ennyire rettegni, hogy mi lesz ha jön a Jobbik. 😊

De az nem baj hogy az MSZP-FIDESZ duó a pofánkba szart évekig...
szerintem nem a történelemről kéne elmélkedni hanem a közelmúltról.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
A Jobbik káderei pedig még csak most szereznek diplomát,mert azt nem kellene elfelejteni, hogy az egyetemeken nagyon népszerű a Jobbik. Szóval az emberanyag lassan meglesz a kormányzáshoz. cartman023
Na, azoktól a káderektől mentsen meg minket valaki, de nagyon. A jogalkalmazásban épp most szívunk mélytorokra az ilyen frissen végzett szakemberek jogalkotó tevékenysége jóvoltából...
De legalább a piacon lesz majd elég meló, ha úgy alakul... 😊
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Ehhez nem kell Borsodba menni, elég ha történelemórán jobban figyeltél volna a "fasizálódó Európa" témához érve 😉 de ha az se érdekel, vesd csak vigyázó szemedet a görögökre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
hú, bazmeg,
berger90

De van itt borsodi kolléga úgy tudom, őt kéne megkérdezni, hogy vajon ott észak-nyugaton miért oly népszerű egyre jobban a Jobbik!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
Mielőtt még egyeseknek egészségügyi problémája lenne a nagy rettegéstől, megnézhetnétek mi lett a görög Szirizával. Ők is "keményen" kezdtek, most meg csaholnak az EUnak, IMF-nek, stb.

A Jobbik káderei pedig még csak most szereznek diplomát,mert azt nem kellene elfelejteni, hogy az egyetemeken nagyon népszerű a Jobbik. Szóval az emberanyag lassan meglesz a kormányzáshoz. A következő lépés a saját "HírTv" létrehozása lesz. A Fidesz már megmutatta, hogy kell szinte 0 tőkéből ellenzéki médiát csinálni. A többi már jön magától.

.cartman023
Egyrészt a bölcsészkarokon erős a jobbik... sőt, sok helyen elég erős a jelenlegi csapásirány erőltetése (pl. NKE). A vastagon szedett meg nettó baromság, Lajos öntötte bele a lóvét, ingyen semmit sem lehet felépíteni.Amadeus91
A nulla tőke úgy helyes, hogy nulla saját tőke.
Persze, hogy kellett bele azok pénze, akiknek már addigra megvolt, de ez a Jobbik esetében se lesz akadály, lesz elég befektető, aki a késöbb remélt haszna fejében meghitelezi nekik a saját médiumot - emiatt ne aggódj.Sobri Jóska
Persze, ahol lószar van, ott van légy is.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Mielőtt még egyeseknek egészségügyi problémája lenne a nagy rettegéstől, megnézhetnétek mi lett a görög Szirizával. Ők is "keményen" kezdtek, most meg csaholnak az EUnak, IMF-nek, stb.

A Jobbik káderei pedig még csak most szereznek diplomát,mert azt nem kellene elfelejteni, hogy az egyetemeken nagyon népszerű a Jobbik. Szóval az emberanyag lassan meglesz a kormányzáshoz. A következő lépés a saját "HírTv" létrehozása lesz. A Fidesz már megmutatta, hogy kell szinte 0 tőkéből ellenzéki médiát csinálni. A többi már jön magától.

.cartman023
Egyrészt a bölcsészkarokon erős a jobbik... sőt, sok helyen elég erős a jelenlegi csapásirány erőltetése (pl. NKE). A vastagon szedett meg nettó baromság, Lajos öntötte bele a lóvét, ingyen semmit sem lehet felépíteni.Amadeus91
Persze, hogy kellett bele azok pénze, akiknek már addigra megvolt, de ez a Jobbik esetében se lesz akadály, lesz elég befektető, aki a késöbb remélt haszna fejében meghitelezi nekik a saját médiumot - emiatt ne aggódj.Sobri Jóska
Hátha te ezt tisztán és világosan látod, hogy ki szívja kiét, akkor ahhoz gratulálni tudok.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve

.cartman023
Nem ingyen fogják. Valaki úgy is meg fogja látni a lehetőséget a Jobbikban.cartman023
Usztics Mátyás 4prez!
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

.cartman023
Persze, hogy kellett bele azok pénze, akiknek már addigra megvolt, de ez a Jobbik esetében se lesz akadály, lesz elég befektető, aki a késöbb remélt haszna fejében meghitelezi nekik a saját médiumot - emiatt ne aggódj.

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977

.cartman023
Nem ingyen fogják. Valaki úgy is meg fogja látni a lehetőséget a Jobbikban.
több mint 10 éve

.cartman023
Egyrészt a bölcsészkarokon erős a jobbik... sőt, sok helyen elég erős a jelenlegi csapásirány erőltetése (pl. NKE). A vastagon szedett meg nettó baromság, Lajos öntötte bele a lóvét, ingyen semmit sem lehet felépíteni.
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977

Egyébként meg tényleg van olyan épeszű ember, aki hisz abban, hogy az EU közepén, NATO tagként itt üldözni fogják a cigányokat és zsidókat? Azért szerintem ennyire korlátoltnak nem kellene lenni, értem én hogy rettegni kell.

Mindent összefoglalva hamarabb lesz Fidesz-Mszp-Dk-E2014-stb.-stb. összefogás, mint Jobbik kormányzás. Nagyon fájna az elmúlt 25 év szereplőinek az, ha a zsebükben turkálnának.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nah, de komolyra fordítva:
Ti mit gondoltak, ha a Jobbik nyerne (adná az ég😊 ) akkortól szerintetek újra előjönne a sárga csillag? Az utcán cigányokat vernének az emberek, vagy mégis mit hisztek?
Nem lenne hetenként holomegemlékezés, az tuti. Nem kapnának a zsidók több 10 milliárdot mert nekünk még mindig vezekelni kell. Lennének olyan (szerintem tök egyértelmű és jogszerű) intézkedések, amik lehet épp a cigányságot hátrányosan érintené. De ha magyar, kínai, sváb, üzbék, örmény vét a törvények ellen, azt ugyanúgy büntetné!
A rendőrség tekintélyét pl sürgősen visszaállítani. Aki büntettet követ el, azt megbüntetni és sorolhatnám és sorolhatnám. Az átlag ember kb nagy ívben lesz...á a gazdasági, politikai simliket, ha az ő élete folyna egy normális kerékvágásban.NB2
hú, bazmeg, chemtrailgyűlésekre nem jársz véletlenül? pont ugyanannyi közöd van ehhez a világhoz, mint annak az agyatlan aljanépnek.

Ez a rendkérdés egyébként tényleg érdekes. Egy több helyen olvasni, hogy egy jobbikos kormányban novák előd lenne a belügyminiszter. Most tételezzük fel mi is csak a móka kedvéért (nem tudom, hogy van-e egyáltalán releváns tapasztalata, Pintér legalább rendőr volt, előd ott a fizikai rostán kiesne)

Mi is történne ekkor? Elvesszük a cigányoktól a segélyt, de nem hagyjuk közmunkát sem végezni. Ez természetesen azonnal a bűnözés százszorosát hozza, akkor is, ha darutollas csendőrök (aka exgárdisták) vernek hülyére cigányokat borsodban.

Vona ekkor rájönne, hogy akármekkora barátja (ha egyáltalán) Novák, kurva gyorsan el kell távolítani. Itt pedig a sajtó habzó szájjal fog röhögni, a liberális legalábbis bizonyosan.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
De a következő választásig még nagyon sok idő van. Addig lehet még korrigálni (Lázár, Rogán, Szíjjártó féle sutyerákokat háttérbe tenni), lehet népszerűség növelő intézkedéseket tenni, és nem utolsó sorban lehet a nyugathoz fordulni a szélső jobb veszélyre hivatkozva. Ha onnan más szelek kezdenének fújni a Fideszre (persze nem jelentős "gesztusok" nélkül), akkor itthon is könnyebben tudnák a közhangulatot befolyásolni.James007
A közhangulatot szerintem nem az rontja, hogy a nyugattal "balhézunk". Sőt, látva a Jobbik erősödését, ez még kifejezetten tetszik is sokaknak. Ha még ideveszem, hogy szerintem a megmaradt Fidesz szavazóbázis többségét is éppen a "szabadságharc" tartja még egyben, akkor amondó vagyok, hogy jelenleg mindennel lehet itt nyerni - még oroszbarátsággal is (ami valahol vicc, de tény) -, csak éppen nem EU-val való barátkozósdival.

Én egyébként sem hiszem, hogy ha már így félresiklottak a dolgok, akkor azt néhány személycsere meg tudja oldani. A Lázárok, Rogánok csak a felszín, ők látszanak. De mögötte az egész rendszer ilyen. Ha elkergetsz egy Simicskát, akkor helyette csak Mészáros Lőrincek vannak. Mert csak az ilyen típus a "rendszerkonform" ilyen feltételrendszer mellett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A következő három év erről fog szólni a magyar politikában
 www.origo.hu/itthon/20150413-vona-gabor-elhajtja-a-rasszistakat-a-jobbikbol.html

Indul a konszolidáció!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azaz tipikus sikeres politikus 😊 Orbánnak komoly személyiségváltozáson kellett átmennie (hogy a pszichiátriai kezelések pletykája mennyire igaz, nem tudom), hogy a 2002-es "polgári" változatából kádárizálodva az legyen, ami ma, Lázárnak sose voltak/lesznek ilyen problémái

---
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 029 — Axel Foley
Lázár egy arrogáns faszkalap, aki mindenkit tönkretesz ha ellenszegül. Hozzá képest OV egy ajándék.
Örök kedvencem amikor habzó szájjal mocskolta az MSZP által bevezetni kívánt ingatlanadót a TV-ben, miközben itt Vásárhelyen már évekkel azelőtt bevezette...
Pontosan ő lesz a FIDESZ széthullásának legfőbb oka. Nem sokáig tűri már ezt a másod/harmadhegedűs szerepet.

több mint 10 éve
Lázár nem fog a háttérbe vonulni, az biztos, szerintem mára egyértelműen ő lett Orbán utódja a pártban (inkább kiharcolva ezt a pozíciót, mintsem annak szánva)baggio
Inkább önjelölt utódjelölt. Előtérben van, aztán ha leharcolta magát, akkor majd érdemei elismerése mellett összegyűrik és megy a papírkosárba.
Ebből a szempontból OV sokkal okosabban nyomja, mint Fletó, mert utóbbi az első sorba állt mindig, ha pofonosztás volt (le is amortizálta magát végleg), míg OV előzékenyebb a forrófejű fiatalság javára és előre engedi őket.James007
Sosem értettem, hogy Lázárt miért becsülik ennyire le. Egy ritka intelligens ember a többi fideszes politikushoz képest. Nincs is momentán más, aki OV helyére léphetne: Rogán kisstílű, Kövér bunkó, Pokornyi aus, Navrát meg hagyjuk...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csakhogy komolyan hozzászóljak s ha már a tacsikról van szó nálam a BUCO-SZETI-TACSI a nyerő 😀 😛
több mint 10 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Lázár nem fog a háttérbe vonulni, az biztos, szerintem mára egyértelműen ő lett Orbán utódja a pártban (inkább kiharcolva ezt a pozíciót, mintsem annak szánva)baggio
Inkább önjelölt utódjelölt. Előtérben van, aztán ha leharcolta magát, akkor majd érdemei elismerése mellett összegyűrik és megy a papírkosárba.
Ebből a szempontból OV sokkal okosabban nyomja, mint Fletó, mert utóbbi az első sorba állt mindig, ha pofonosztás volt (le is amortizálta magát végleg), míg OV előzékenyebb a forrófejű fiatalság javára és előre engedi őket.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
adam, baggio!

Még a délutánira. Szóval én azt mondtam, hogy kb ilyen intézkedések várhatóak, amik a nácirasszistafaszista Jobbik meg fog tenni. Mert úgy vettem ki egyesek 30-as évek Németországát vizionálták😊

Gyurma!

Nézd, elképzelhető ez a forgatókönyv is, de én azt mondom, hogy a 2. pontnál már forradalom lesz. Az emberek tűrőképessége határos, ha a Jobbik nyerne az lenne az első fokozat!

Mindenkinek: tényleg elég távoli még a Jobbik kományása, nyertek egy kis csatát, de még 2015-ben én sem érzem az erőt a Jobbikban, hogy nyerjen. De érzem a bénaságot a többiekben, hogy összehozzák 😊
több mint 10 éve
Lázár nem fog a háttérbe vonulni, az biztos, szerintem mára egyértelműen ő lett Orbán utódja a pártban (inkább kiharcolva ezt a pozíciót, mintsem annak szánva)

---
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 605 — No 1 Lijiao Gong fan
Ha nem lett volna egyértelmű, azért ideírom: Vona Gábor már rég egy elfeledett fejezet lesz a magyar politika történetben, amikor én még mindig magyar vállalkozó leszek, itthon fogok élni, és nagyon elégedett és boldog lesz. Sok mindentől félek, leginkább tacskóktól (rohadt egy undorító kutyák, ), de se Vona Gábor, se a haverjai nincsenek köztük.

Csak gondoltam meg legyen ez is.Gyurma Pappa
Tök jópofák a tacsik, hé!Amadeus91
Persze, fogjunk mindent a tacsikra...jellemző 😊Klaci79
Nyilvan nem szo szerint kell erteni, ugyanugy vonatkozik barmely rovidlabu vadaszkutyafajtara.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)