USA és a világ
31 feliratkozó
27 perce
Amikor a Fideszes haverom mindig megkérőjelezi hogy lennénk az oroszok markában. Mi szabad független állam vagyunk 😀 Elküldöm neki az ilyen híreket, de válasz nem érkezik.Ez a keményEsetleg szóljon a gazdájának, hogy az szóljon az övének ebben az ügyben. Nyomorult seggfej.
m.hvg.hu/itthon/20241117_Szijjarto-Peter-reagalt-ra-hogy-raketak-hullottak-magyarlakta-teruletekre
Tehát továbbra is honvédő háború zajlik, ahol nem kérdés ki az agresszor, de legyen béke!
r.baggio
Zsellér van de Vrij
31 perce
Ez a keményEsetleg szóljon a gazdájának, hogy az szóljon az övének ebben az ügyben. Nyomorult seggfej.
m.hvg.hu/itthon/20241117_Szijjarto-Peter-reagalt-ra-hogy-raketak-hullottak-magyarlakta-teruletekre
Tehát továbbra is honvédő háború zajlik, ahol nem kérdés ki az agresszor, de legyen béke!
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
45 perce
Ez a keménym.hvg.hu/itthon/20241117_Szijjarto-Peter-reagalt-ra-hogy-raketak-hullottak-magyarlakta-teruletekre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 órája
Lecsó
3 101
Már túl vagyok rajta… sajnos. Buda szerintem egy nagyon jó analitikus, kevesek egyike aki érzelem mentesen tud érvelni, és koherens a logikája, amibe nem nagyon lehet belekötni. Ezért mindig lehoz kicsit az életről…Nem látom az örömujjongást R Kennedy kinevezése miatt. Mi a baj vele???Érdemes ezt végignézni/hallgatni.
Na jó, vicceltem.
Itt tényleg szabadjára lett engedve az őrület. Kiderül mennyire ütésálló az usa, mert csúcsra lesz járatva az aknamunka a következő években.
Lecsó
Kicsit sötét jövőt fest le, de szükséges ahhoz, hogy lássuk, mi várhat ránk.
WHAT WILL FOLLOW FROM TRUMP? Péter Buda, National Security Analyst / Friderikusz Podcast 107.
youtu.be/MMibHoZp36w?si=q2NlqpBCbZF71HCw
Lúdas Solymi
Csak kontraszt gyanánt: meghallgatok mostanában sok mindent, belefutottam egy Földi / Horváth elemzésbe is a Mandineren. Hát amit azok előadtak… a csúcs az volt, mikor Földi egy hosszú okfejtés után próbált valami következtetést levonni a saját monológjából, és a “szóval” után nagy levegőt vett, kicsit kivárt, majd lezárta azzal, hogy “szóval”. Majd jött a másik elemző… 😂
Szerkesztette: Lecsó
1 napja
Lúdas Solymi
8 005
Nem látom az örömujjongást R Kennedy kinevezése miatt. Mi a baj vele???Érdemes ezt végignézni/hallgatni.
Na jó, vicceltem.
Itt tényleg szabadjára lett engedve az őrület. Kiderül mennyire ütésálló az usa, mert csúcsra lesz járatva az aknamunka a következő években.
Lecsó
Kicsit sötét jövőt fest le, de szükséges ahhoz, hogy lássuk, mi várhat ránk.
WHAT WILL FOLLOW FROM TRUMP? Péter Buda, National Security Analyst / Friderikusz Podcast 107.
youtu.be/MMibHoZp36w?si=q2NlqpBCbZF71HCw
Szerkesztette: Lúdas Solymi
1 napja
Nem látom az örömujjongást R Kennedy kinevezése miatt. Mi a baj vele???Legalább nem lesz Covid, mert amire azt mondjuk, hogy nem létezik, az nincs.
Na jó, vicceltem.
Lecsó
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Lecsó
3 101
Nem látom az örömujjongást R Kennedy kinevezése miatt. Mi a baj vele???Na jó, vicceltem.
2 napja
Lecsó
3 101
Nem azért.Nice...Mert már megint kényszeresen vörösben van?
Mondjuk Jill Biden-nek lebasznék egy nagy pofont, ha nem állna ennyire távol tőlem a nők elleni erőszak...
Lecsó
Kampman
2 napja
(Ez egy Friends-utalás volt)halvány eperszín!
slowmotion
undisputedly
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
Az a Telekom!halvány eperszín!
slowmotion
undisputedly
Őszentsége Sobri Jóska
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
MC12
6 332
Szerintem ez inkább amaranth lila, mint magenta. De élőben látni kéne, a fény miatt tűnhet világosabbnak.halvány eperszín!
slowmotion
undisputedly
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 napja
halvány eperszín!Ez inkább olyan pink.Nice...Mert már megint kényszeresen vörösben van?
Mondjuk Jill Biden-nek lebasznék egy nagy pofont, ha nem állna ennyire távol tőlem a nők elleni erőszak...
Lecsó
Kampman
Úgy néznek ki, mint a két öreg és Miss Röfi a Muppet Showból.
Dzsokijuing
2 napja
Ez inkább olyan pink.Nice...Mert már megint kényszeresen vörösben van?
Lecsó
Kampman
Úgy néznek ki, mint a két öreg és Miss Röfi a Muppet Showból.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Kampman
28 261
Nice...Mert már megint kényszeresen vörösben van?
Lecsó
2 napja
Lecsó
3 101
Nice...Mondjuk Jill Biden-nek lebasznék egy nagy pofont, ha nem állna ennyire távol tőlem a nők elleni erőszak...
3 napja
Kampman
28 261
Gyurcsány ugyanezt mondta:Egész pontosan azt, hogy igyatok kurva sok bort.
Igyatok, egyetek, beszélgessetek jókat, szeressétek a körülöttetek lévőket, ez a legtöbb, amit egy átlagember (az emberek 99,9%a) elérhet, és ez nem kevés. Peace, love, unity!
Vagy menjetek külföldre!
ozibozi
3 napja
Kampman
28 261
Ha a Yellowstone sorozatnak csak egy értelme volt akkor is megérte, miszerint a nyírbátori krumplikapó pont egy szinten van agyilag a montanai suttyóval, annyi max a különbség, hogy az egyik busszal vagy Suzukival jár a másik közlekedési eszköze egy ‘bankkölcsönös’ vagy nagyon ózsdi Pickup.Fun fact, bár szorosan nem ide tartozik:
Egy brancs ezek.
Ugyanazt a nyelvet beszélik, hozzájuk is ugyanúgy kell szólni.
Csak azt értik. Ezek ugyanazok.
ozibozi
Nyírbátorban majdnem 75%-al nyert az MSZP polgármestere júniusban a Ner-jelölt ellen 😊
Az egyik utolsó vidéki kisváros, ahol a baloldali vezetés tud a helyi emberek nyelvén beszélni, diplomától, járműtől és anyagi helyzettől függetlenül. Nyilván mondjuk Budapestről olyannak tűnik, mint Montana a partvidékről, de hát ez is a baloldal legfőbb baja újabban. Magyarországon éppúgy, mint Amerikában.
3 napja
nagyot megy Trampuram ezekkel. Tulsi is kvázi egy orosz kém baszki plusz egy Assad apologist a többi ezer szar ügye mellett.geci, Gaetz-i XD szép karrier a sex traffickingből egyenesen a DOJ-baNa, ez kemény
tabzs
petey
Gyurma Pappa
hát, jó kis shitshow-nak néz ki ez jövő januártól. pláne ezzel a fasiszta Homannal.
3 napja
geci, Gaetz-i XD szép karrier a sex traffickingből egyenesen a DOJ-baNa, ez kemény
tabzs
petey
3 napja
Tudjuk tudjuk már rég az 5G tornyok irányitanak minket a covid vakcinán át!Mondjuk érdemben már régóta értelmetlenKíváncsi vagyok, hogy mi történt volna, ha Biden marad.Ezt az élet minden területén súlyos problémának látom, mikor pár elszigetelt esetből akarunk levonni komoly következtetéseket. Attól mert sajnálatos módon megöltek egy lányt a pesti éjszakában, nem lett rosszabb a közbiztonság, ahogy meg közel 150 millió szavazónál pár hülye esete az égvilágon semmiről nem árulkodik. Ha Biden marad, kb értelmetlen lett volna megrendezni az egész választást
Tuti akkor is Trump nyer, csak a számokra lennék nagyon kíváncsi (hiszen voltak, akik a szavazásnál keresték Biden nevét is).
Proxyi
r.baggio
🤘 gaben 🤘
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 napja
geci, Gaetz-i XD szép karrier a sex traffickingből egyenesen a DOJ-batabzs
3 napja
Tudjuk tudjuk már rég az 5G tornyok irányitanak minket a covid vakcinán át!Mondjuk érdemben már régóta értelmetlenKíváncsi vagyok, hogy mi történt volna, ha Biden marad.Ezt az élet minden területén súlyos problémának látom, mikor pár elszigetelt esetből akarunk levonni komoly következtetéseket. Attól mert sajnálatos módon megöltek egy lányt a pesti éjszakában, nem lett rosszabb a közbiztonság, ahogy meg közel 150 millió szavazónál pár hülye esete az égvilágon semmiről nem árulkodik. Ha Biden marad, kb értelmetlen lett volna megrendezni az egész választást
Tuti akkor is Trump nyer, csak a számokra lennék nagyon kíváncsi (hiszen voltak, akik a szavazásnál keresték Biden nevét is).
Proxyi
r.baggio
🤘 gaben 🤘
3 napja
Mondjuk érdemben már régóta értelmetlenKíváncsi vagyok, hogy mi történt volna, ha Biden marad.Ezt az élet minden területén súlyos problémának látom, mikor pár elszigetelt esetből akarunk levonni komoly következtetéseket. Attól mert sajnálatos módon megöltek egy lányt a pesti éjszakában, nem lett rosszabb a közbiztonság, ahogy meg közel 150 millió szavazónál pár hülye esete az égvilágon semmiről nem árulkodik. Ha Biden marad, kb értelmetlen lett volna megrendezni az egész választást
Proxyi
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "