NFL Draft 2026
15 feliratkozó
1 napja
ilyenkor jön egy justin jeffersonNem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...Egy értelmezhető QB van, aki koránt sem generációs tehetség, limitàlt, széttervezett és rommá gyakorolt rendszerből jön.
Toto21
Utána óriási szakadék, Simpson lehet hosszútávon jó, ha normàlis közegbe kerül.
Meg vannak akik csúnyán fejre álltak akkor, amikor teljesíteni kellett volna, de lehetnek majd egyszer Darnoldok. Cssk ugye ki vàrja ki illetve ki akarja azt.
Szerintem generációs tehetség nincs is, hunyorítva talàn Love, Reese, Styles, Bailey, Freeling, Vega, Fano meg Mauigoa, de lehet, h végül nem is ők lesznek a classjuk legjobbjai. Skill playereknèl alig van kiemelkedő, de van sok jó.
A legtöbb poszton nagy szakadékok vannak, szóval gyorsan kiürül. A kèt falban van mèlység, oda lehet halászni, de én pl elkapókban nagyon régen húztam ennyire a szàmat.
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Nem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...Egy értelmezhető QB van, aki koránt sem generációs tehetség, limitàlt, széttervezett és rommá gyakorolt rendszerből jön.
Toto21
Utána óriási szakadék, Simpson lehet hosszútávon jó, ha normàlis közegbe kerül.
Meg vannak akik csúnyán fejre álltak akkor, amikor teljesíteni kellett volna, de lehetnek majd egyszer Darnoldok. Cssk ugye ki vàrja ki illetve ki akarja azt.
Szerintem generációs tehetség nincs is, hunyorítva talàn Love, Reese, Styles, Bailey, Freeling, Vega, Fano meg Mauigoa, de lehet, h végül nem is ők lesznek a classjuk legjobbjai. Skill playereknèl alig van kiemelkedő, de van sok jó.
A legtöbb poszton nagy szakadékok vannak, szóval gyorsan kiürül. A kèt falban van mèlység, oda lehet halászni, de én pl elkapókban nagyon régen húztam ennyire a szàmat.
2 napja
Nem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...
8 napja
sztem vki felcserél az első végébe hogy elhozza mert az 5. éves opció sokat számít ha bejönTutira mentek 😊Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
Janek
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 napja
és akik még draft kontentre vágynak -> filebin.net/xxo6sgzkodzlf5fa a linken elérhető a (fizetős) The Touchdown 2026 Draft és az ingyenes 2026 The Aqua-Coral Report Dolphins Draft Guide (200+ prospect) és a szintén ingyenes The Franchise Stability Index 2026 Rookie Edition (főleg Fantasy szemmel nézve), valamint a csak WR-eket tartalmazó Analytical Prospect Guide 2026 (főleg analitikai szemmel nézve)
a link mától 6 napig él
Szerkesztette: rva
8 napja
thebeast2026! a kód, egy sima removepaywall megmutatjawww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Az idei szentírás Bruglertől.
Bazzaniwww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
Janek
9 napja
Tutira mentek 😊Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
Janek
9 napja

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 napja
Ehhez a verzióhoz nem kell.www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Bazzaniwww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
Janek
10 napja
Itt nem ez a baj, bár ez is igaz.Pedig igaza van.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldi
szaba
fake.id
A Raiders nem a bohócok csoportjában van, a Raiders a bohóc.
Őszentsége Sobri Jóska
Az én állításom, hogy az AFCS 2021-25 között egy minőségileg rossz csoport volt, míg szerintem az AFCW 2026-30 között erős lesz. Ha valaki veszi a fáradtságot, és megnézi, mi a Titans, Texans, Colts hármas története az említett 5 évben, az jobban érti, mire utaltam. És erre nem az a válasz, hogy egyes meccseken az én kedvenc csapatom milyen gyalázatos teljesítményt nyújtott az AFCS csapatai ellen tavaly.
10 napja
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Bazzani
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
10 napja
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Bazzani
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
10 napja
Pedig igaza van.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldi
szaba
fake.id
A Raiders nem a bohócok csoportjában van, a Raiders a bohóc.
10 napja
kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldiNem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
The last time a No. 1 overall pick QB did not attend the NFL Draft was in 2021, when the Jaguars selected Trevor Lawrence. https://t.co/OaKcGpxFn0 pic.twitter.com/yz4DPhZ5C5
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 7, 2026
iktriad
szaba
és még a titans is egy labdás meccs volt 😭
10 napja
Igen. Mi csak egy jó csapat vagyunk a 3-ból és idén már a 4. Titans is sokkal jobb lesz. 😀Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀És ettől jobb lesz a divíziótok?
iktriad
szaba
10 napja
Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀És ettől jobb lesz a divíziótok?
iktriad
10 napja
Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀Ez itt az AFC West nem a Conference USA.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
The last time a No. 1 overall pick QB did not attend the NFL Draft was in 2021, when the Jaguars selected Trevor Lawrence. https://t.co/OaKcGpxFn0 pic.twitter.com/yz4DPhZ5C5
iktriad
szaba
Sixo
Szerkesztette: iktriad
10 napja
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Az idei szentírás Bruglertől.
Szerkesztette: Bazzani
10 napja
Ez itt az AFC West nem a Conference USA.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
iktriad
szaba