NFL Draft 2026

15 feliratkozó

1 napja
peach Atlanta Falcons 15 860 — a new hope (again)
Nem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...
Toto21
Egy értelmezhető QB van, aki koránt sem generációs tehetség, limitàlt, széttervezett és rommá gyakorolt rendszerből jön.
Utána óriási szakadék, Simpson lehet hosszútávon jó, ha normàlis közegbe kerül.
Meg vannak akik csúnyán fejre álltak akkor, amikor teljesíteni kellett volna, de lehetnek majd egyszer Darnoldok. Cssk ugye ki vàrja ki illetve ki akarja azt.

Szerintem generációs tehetség nincs is, hunyorítva talàn Love, Reese, Styles, Bailey, Freeling, Vega, Fano meg Mauigoa, de lehet, h végül nem is ők lesznek a classjuk legjobbjai. Skill playereknèl alig van kiemelkedő, de van sok jó.

A legtöbb poszton nagy szakadékok vannak, szóval gyorsan kiürül. A kèt falban van mèlység, oda lehet halászni, de én pl elkapókban nagyon régen húztam ennyire a szàmat.
Willie Parker
ilyenkor jön egy justin jefferson

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 235
Nem tudom ki, hogy van vele. En iden nagyon gyengenek erzem a draft felhozatalt. A Mock-oknal sincs akkora örület, mint szokott...
Toto21
Egy értelmezhető QB van, aki koránt sem generációs tehetség, limitàlt, széttervezett és rommá gyakorolt rendszerből jön.
Utána óriási szakadék, Simpson lehet hosszútávon jó, ha normàlis közegbe kerül.
Meg vannak akik csúnyán fejre álltak akkor, amikor teljesíteni kellett volna, de lehetnek majd egyszer Darnoldok. Cssk ugye ki vàrja ki illetve ki akarja azt.

Szerintem generációs tehetség nincs is, hunyorítva talàn Love, Reese, Styles, Bailey, Freeling, Vega, Fano meg Mauigoa, de lehet, h végül nem is ők lesznek a classjuk legjobbjai. Skill playereknèl alig van kiemelkedő, de van sok jó.

A legtöbb poszton nagy szakadékok vannak, szóval gyorsan kiürül. A kèt falban van mèlység, oda lehet halászni, de én pl elkapókban nagyon régen húztam ennyire a szàmat.
2 napja
Toto21 Chicago Bears 8 161
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 181 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Terítéken az EDGE rushetek Hörinél.
 www.youtube.com/watch?v=Eo6diL1hYW4
7 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 181 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma a futók vannak a terítéken Hörinél.
 youtu.be/7ooxjoqZJAg?si=dY4kf9j7ELhD9UAt
8 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 643 — The Mathematician
Tutira mentek 😊
Janek
Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
dande2
sztem vki felcserél az első végébe hogy elhozza mert az 5. éves opció sokat számít ha bejön

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 napja
rva 4 640 — Me for President!
és akik még draft kontentre vágynak ->  filebin.net/xxo6sgzkodzlf5fa
a linken elérhető a (fizetős) The Touchdown 2026 Draft és az ingyenes 2026 The Aqua-Coral Report Dolphins Draft Guide (200+ prospect) és a szintén ingyenes The Franchise Stability Index 2026 Rookie Edition (főleg Fantasy szemmel nézve), valamint a csak WR-eket tartalmazó Analytical Prospect Guide 2026 (főleg analitikai szemmel nézve)
a link mától 6 napig él

Szerkesztette: rva
8 napja
 www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/

Az idei szentírás Bruglertől.
Bazzani

Bazzani
Kód is van hozza?
Janek
thebeast2026! a kód, egy sima removepaywall megmutatja
8 napja
 filebin.net/95gjeiwaopsjmfs6

6 napig elérhető, The Beast, jelszó nélküli verzió
9 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 717 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tutira mentek 😊
Janek
Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
9 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 999 — Apu ökölbeszorított keze
Tutira mentek 😊

9 napja
warr_b Washington Commanders 29 659 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 391 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 192 — Axel Foley
 static01.nyt.com/athletic/uploads/wp/2026/04/07163921/the-beast-2026.pdf?fbclid=IwY2xjawRDcOVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAEwAAEeNImv1zPz4_6pae-KSSozvej5T3SwzL92OdtGI4KGfArbfbt_uFKgg2It6Wo_aem_lBnw1mV1cgQWZUGFYJXTYw

thebeast2026!

Szerkesztette: Bazzani

9 napja

Bazzani

Bazzani
Kód is van hozza?
Janek
Ehhez a verzióhoz nem kell.

10 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 589
Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.
szaba
kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldi
fake.id
Pedig igaza van.
A Raiders nem a bohócok csoportjában van, a Raiders a bohóc.
Őszentsége Sobri Jóska
Itt nem ez a baj, bár ez is igaz.
Az én állításom, hogy az AFCS 2021-25 között egy minőségileg rossz csoport volt, míg szerintem az AFCW 2026-30 között erős lesz. Ha valaki veszi a fáradtságot, és megnézi, mi a Titans, Texans, Colts hármas története az említett 5 évben, az jobban érti, mire utaltam. És erre nem az a válasz, hogy egyes meccseken az én kedvenc csapatom milyen gyalázatos teljesítményt nyújtott az AFCS csapatai ellen tavaly.
10 napja

Bazzani

Bazzani
Kód is van hozza?

10 napja

Bazzani

Bazzani
Kód is van hozza?

10 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 710 — #NoStress
szaba
kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldi
fake.id
Pedig igaza van.
A Raiders nem a bohócok csoportjában van, a Raiders a bohóc.

10 napja
fake.id 1 815 — sixseveeeeeen
Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roomban
dande2
Szóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀

iktriad
szaba
http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/401671878.png?templateId=espn.com.share.1
Texans 32-12 Chargers (Jan 11, 2025) Final Score - ESPN
Game summary of the Houston Texans vs. Los Angeles Chargers NFL game, final score 32-12, from January 11, 2025 on ESPN.

http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/401772951.png?templateId=espn.com.share.1
Texans 20-16 Chargers (Dec 27, 2025) Final Score - ESPN
Game summary of the Houston Texans vs. Los Angeles Chargers NFL game, final score 20-16, from December 27, 2025 on ESPN.

http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/401772775.png?templateId=espn.com.share.1
Jaguars 35-6 Chargers (Nov 16, 2025) Final Score - ESPN
Game summary of the Jacksonville Jaguars vs. Los Angeles Chargers NFL game, final score 35-6, from November 16, 2025 on ESPN.

http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/401772756.png?templateId=espn.com.share.1
Colts 38-24 Chargers (Oct 19, 2025) Final Score - ESPN
Game summary of the Indianapolis Colts vs. Los Angeles Chargers NFL game, final score 38-24, from October 19, 2025 on ESPN.

és még a titans is egy labdás meccs volt 😭
http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/401772764.png?templateId=espn.com.share.1
Chargers 27-20 Titans (Nov 2, 2025) Final Score - ESPN
Game summary of the Los Angeles Chargers vs. Tennessee Titans NFL game, final score 27-20, from November 2, 2025 on ESPN.

10 napja
Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀
iktriad
És ettől jobb lesz a divíziótok?
szaba
Igen. Mi csak egy jó csapat vagyunk a 3-ból és idén már a 4. Titans is sokkal jobb lesz. 😀
10 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 589
Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀
iktriad
És ettől jobb lesz a divíziótok?
10 napja
dande2

iktriad
szaba
Ez itt az AFC West nem a Conference USA.
Sixo

Szerkesztette: iktriad
10 napja

Szerkesztette: Bazzani

10 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 360 — LIGHTS OUT!
dande2

iktriad
szaba
Ez itt az AFC West nem a Conference USA.