New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 374 — Wrath of Khan
Úgy tűnik, hogy Javarris James kapja meg Maroney helyét a rosteren.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Azért erőltetik a Moss témát, mert így az ellen nem ülhet ölbe tett kézzel, tudván, hogy úgy sem megy arra labda. 1-1 még messze nem erőltetés. Ha bejön, akkor nagyon jó, de ha nem, az is jó szolgálatot tehet, mert tudják, hogy arra is nagyon kell figyelni. A Bengals ellen is volt olyan szitu, hogy Moss védője a LOS-tól 5-6 yardra állt fel, Moss belendült, mintha hosszú routot futna, majd m lépés után megállt és ott is volt nála a labda. Mire a védő visszaváltott, Moss egy laza testcsellel ki is kerülte. Nyilván arra számítottak, hogy hosszú labda lesz neki.
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
a Patriotsnál Moss előtt sem nagyon voltak elit futók az utóbbi években. Erős futás volt, de azért Dillont sem számolnám a liga elitbe, mellesleg ő is a 2. kör végén kelt el.

Számomra is nagy csalódás lenne, a 1-2. körös futót húznánk. Egyébként Moss előtt is volt működőképes passzjátékunk az elit Gabriel-Caldwell sorral például konferencia döntőig meneteltünk, tehát továbbra is azt mondom, BB gépezetében nincs kulcsjátékos, nem lehet kulcsjátékos. Vannak persze értékesebb emberek, de olyan nincs, aki nélkül megáll a csapat.viito
hétvégén erre azért vmennyire választ fogunk kapni, mert Ryan azt nyilatkozza h nem fogják Randyt kettőzni, Revis el lesz vele, meglátjuk h a többieknek mennyi hely marad és mennyire fontos eleme a támadójátékunknak Moss kettőzése.Danna
A Ravens ellen folyamatosan jöttek a blitzek, egy-egy oldal vagy gap/lyuk túlterhelésével, és mögötte végig 1-1 elleni emberfogás védekezés ment safety segítség nélkül. Ezért volt a sok zászló, mert túl agresszívak, fegyelmezetlenek voltak a DB-k. Majd kiderül ellenünk mi lesz. Nagy hiba lenne, ha kivagyiságból csakazértis deep to Moss felfogással támadna a csapat.DoM
ez egyértelmű... én már most a bengals ellen se nagyon értettem, meg az előszezon meccseken se amikor nagyon erőltettük h minek. mindig szinte látom magam előtt az INT-et. Főleg Revis ellen nem kéne ezzel próbálkozni. Edelman remélem felgyógyul addig (végülis most is game time volt, ott próbálgatták meccs előtt,aztán döntöttek úgy h még nem), Welker, TE-k séma fog működni, ha működik és főleg nekünk is Wilson felé kell dobálni.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
kis off: hol tudom beállítani magam pats fanra?dd
Ha eléred a 350 hozzászólást egy szerkesztő átírja neked.
több mint 14 éve
Azt ne felejtsétek el, h jövőre már nagy eséllyel nem lesz Moss, ezzel a passzjátékunk is elég sokat fog változni (nem lesz aki elvigyen 2 embert a védelemből, így kevesebb lehetősége lesz a többi elkapónak), és ha ez így lesz, akkor bizony nagyon fog kelleni egy jó futó, akár az első 2 körből is.Danna
a Patriotsnál Moss előtt sem nagyon voltak elit futók az utóbbi években. Erős futás volt, de azért Dillont sem számolnám a liga elitbe, mellesleg ő is a 2. kör végén kelt el.

Számomra is nagy csalódás lenne, a 1-2. körös futót húznánk. Egyébként Moss előtt is volt működőképes passzjátékunk az elit Gabriel-Caldwell sorral például konferencia döntőig meneteltünk, tehát továbbra is azt mondom, BB gépezetében nincs kulcsjátékos, nem lehet kulcsjátékos. Vannak persze értékesebb emberek, de olyan nincs, aki nélkül megáll a csapat.viito
hétvégén erre azért vmennyire választ fogunk kapni, mert Ryan azt nyilatkozza h nem fogják Randyt kettőzni, Revis el lesz vele, meglátjuk h a többieknek mennyi hely marad és mennyire fontos eleme a támadójátékunknak Moss kettőzése.Danna
A Ravens ellen folyamatosan jöttek a blitzek, egy-egy oldal vagy gap/lyuk túlterhelésével, és mögötte végig 1-1 elleni emberfogás védekezés ment safety segítség nélkül. Ezért volt a sok zászló, mert túl agresszívak, fegyelmezetlenek voltak a DB-k. Majd kiderül ellenünk mi lesz. Nagy hiba lenne, ha kivagyiságból csakazértis deep to Moss felfogással támadna a csapat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt ne felejtsétek el, h jövőre már nagy eséllyel nem lesz Moss, ezzel a passzjátékunk is elég sokat fog változni (nem lesz aki elvigyen 2 embert a védelemből, így kevesebb lehetősége lesz a többi elkapónak), és ha ez így lesz, akkor bizony nagyon fog kelleni egy jó futó, akár az első 2 körből is.Danna

olyan meccseket láttunk már, ahol nem kettőzték Mosst. Volt is ahol megjegyezte utána, hogy ennyire nem titsztelik? 😊

De nem hiszem, hogy a Jets-Pats meccsnek a JetDB-k lesznek a kulcsai, sokkal inkább az OL-Front7 párviadal lesz izgalmas.
több mint 14 éve

hétvégén erre azért vmennyire választ fogunk kapni, mert Ryan azt nyilatkozza h nem fogják Randyt kettőzni, Revis el lesz vele, meglátjuk h a többieknek mennyi hely marad és mennyire fontos eleme a támadójátékunknak Moss kettőzése.
több mint 14 éve
Maroney legalább a humorát megőrizte. Arra kérdés, hogy mi is történt jött a klasszikus ”Basically, it is what it is.” szöveg.

LOL
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Számomra is nagy csalódás lenne, a 1-2. körös futót húznánk. Egyébként Moss előtt is volt működőképes passzjátékunk az elit Gabriel-Caldwell sorral például konferencia döntőig meneteltünk, tehát továbbra is azt mondom, BB gépezetében nincs kulcsjátékos, nem lehet kulcsjátékos. Vannak persze értékesebb emberek, de olyan nincs, aki nélkül megáll a csapat.
több mint 14 éve
A futójáték előtérbe tolásához a támadófalat kell renoválni ilyen irányba. Tudom, hogy nagyon korai, de elég nagy csalódás lenne, ha nem érkezne jövőre elit guard ill. center prospect a draft (leg)elején.

Stefen Wisniewski nevét már most felvésheti magának minden Pats drukker, és lehet nézni miatta a PSU meccseit.
több mint 14 éve
Azt ne felejtsétek el, h jövőre már nagy eséllyel nem lesz Moss, ezzel a passzjátékunk is elég sokat fog változni (nem lesz aki elvigyen 2 embert a védelemből, így kevesebb lehetősége lesz a többi elkapónak), és ha ez így lesz, akkor bizony nagyon fog kelleni egy jó futó, akár az első 2 körből is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azért én azt gondolom hogy ha mondjuk Chris Johnson játszana nálunk, akkor nem annyit futnánk mint most. ezzel csak azt akarom mondani hogy teljesen logikus hogy a csapat erősségeire játszunk, ami jelen esetben támadásban a Brady-Moss-Welker hármas. abban teljesen igazatok van hogy abban az esetben ha ezt így is akarjuk folytatni akkor felesleges ide első körös futó jövőre, de amennyiben kihasználnánk nem lenne az. ehhez persze kell a bizalom iránta, ami Maroney felé már jóideje nem volt meg, úgyhogy nem jártunk rosszul ezzel a 4. körössel.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem tudom csak nekem tűnt-e fel, de ugye letakarították a régi játékosok képeit a falról még az offseasonben, és nekem nagyon tetszett, mikor BB a meccs után az öltözőben valami olyasmit mondott a fiúknak, hogy "Néhány kép most felkerülhet a falra". Ez szerintem nagyon nagy dícséret volt tőle.Witchdoctor
Nem csak neked tűnt fel. Tényleg nagy dícséret tőle.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Felteszem a Maroney tradeben benne volt az is, hogy a mi 6. körösünk az már majdnem 7. lesz, míg a Broncos 4. köröse közelebb lesz a 3.hoz, mint az 5.hez 😛

Egyébként meg hiába a tehetség, ha nem illik a csapatfilozófiába, emellett tényleg "nem látott a pályán" ("bad vision" - ezért a táncikálás), sérülékeny volt, és mellé még egy fumblicitist is összeszedett... szóval nincs baj ezzel a cserével.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is osztom azon véleményéket, mely szerint LoMo teljesítményét és sérülékenységét tekintve a negyedik kör volt a reális. Őszintén bevallom sosem kedveltem igazán a játékát és bizonyos helyzetekben a hozzáállását sem, de ettől függetlenül azért remélem, hogy a paciknál beválnak majd a számításai.
Az nem kérdés, hogy szükséges az RB draft, de teljesen felesleges 1. körös picket rááldozni, 2., de még akár 3.-4. körben körben is találhatunk jó képességű, every down futót.
több mint 14 éve
dd New England Patriots 52
a korai draftoknál azért érdemes azt is megnézni, hogy az ottani játékosok többsége túlvan legalább 1db szerződés hosszabbításon. Márpedig BB-ékre igaz, hogy nem szeretnek sok pénzt fizetni, inkább elengednek sok FA-t.

Érdemes lenne azt is megnézni, hogy a draftolt játékosokból ki folytatta a játékot, és hol, milyen okokból. Pl Asante ugye jó húzás volt, ma is játszik, de tőlünk elment.viito
ezért írtam azt h van aki bustnak bizonyult s van akinek olyan jól ment h nem tudtuk/akartuk megtartani...😊
Igérem, ha ne adj isten egyszer 1 hetet meghaladó betegszabira kerülök akkor csinálok egy BB-érás ki-hol-van-most cikket a 2007-es cikkhez hasonló módon...
(megj.: dolgozó emberként még nem voltam betegszabin😀)

dd - nincs megüresedett hely, 1 meccses eltiltását követően ismét aktív a Falconstól tradelt Ojinakka (aki jelenlegi állás szerint 1. számú OG cserénk)Gyulus
Ojinakka úgy lett aktív, hogy Murellt elküldtük

kis off: hol tudom beállítani magam pats fanra?
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Egy játékosnak annyi az ára, amennyit más csapat hajlnadó adni érte. Én azt gondolom ez kábé reális még akkor is, ha a Pats O játékrendszerében futó legyen a talpán, aki képes ligaelit statisztikákat produkálni (Dillon óta nem is volt ilyen a csapatnál, igaz az nem is ez rendszer volt...).
Nem tudom Fred apó meddig bírja még - hihetetlen hogy szinte nem fogja az idő - de a rotáció ellenére is elférne jövőre egy igazi workhorse RB a rosteren.
Lényeg a lényeg LoMo neve mellé lazán odabiggyeszthetünk a bust jelzőt...

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
a korai draftoknál azért érdemes azt is megnézni, hogy az ottani játékosok többsége túlvan legalább 1db szerződés hosszabbításon. Márpedig BB-ékre igaz, hogy nem szeretnek sok pénzt fizetni, inkább elengednek sok FA-t.

Érdemes lenne azt is megnézni, hogy a draftolt játékosokból ki folytatta a játékot, és hol, milyen okokból. Pl Asante ugye jó húzás volt, ma is játszik, de tőlünk elment.viito
ezért írtam azt h van aki bustnak bizonyult s van akinek olyan jól ment h nem tudtuk/akartuk megtartani...😊
Igérem, ha ne adj isten egyszer 1 hetet meghaladó betegszabira kerülök akkor csinálok egy BB-érás ki-hol-van-most cikket a 2007-es cikkhez hasonló módon...
(megj.: dolgozó emberként még nem voltam betegszabin😀)

dd - nincs megüresedett hely, 1 meccses eltiltását követően ismét aktív a Falconstól tradelt Ojinakka (aki jelenlegi állás szerint 1. számú OG cserénk)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Érdemes lenne azt is megnézni, hogy a draftolt játékosokból ki folytatta a játékot, és hol, milyen okokból. Pl Asante ugye jó húzás volt, ma is játszik, de tőlünk elment.
több mint 14 éve
dd New England Patriots 52
A megüresedett roster helyről annyit, hogy szerintem Mankins jön (esetleg Murell)
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ez ilyen tipikus lókupec hozáállás, hogy ha venni akarnánk egy LoMo-t, akkor rögtön látnánk a reális árát (de inkább annak a felét), ha viszont eladni akarjuk, mert éppen nekünk van ugyanaz, akkor rögtön egy táltos paripa lesz...viito
őszintén szólva én ingyen is adtam volna a srácot, a pre-season meccsek után egy cuton sem lepődtem volna meg... ennek ellenére a 4. kör egész szép kompenzációs

érdekes megnézni h hány játékos maradt meg a BB-éra draftjaiból a csapatban...

2001 - 2 [Matt Light és Neal (utóbbi UDFA volt)]
2002 - 0
2003 - 3 [Warren, Koppen, TBC]
2004 - 1 [Wilfork]
2005 - 3 [Mankins?, Kaczur, Sanders]
2006 - 1 [Gos - ugyebár Maroney-től épp most búcsúztunk el]
2007 - 1 [Merriweather, lásd Pats.hu-s őscikkemet - nagyon-nagyon régen írtam oda pár cikket]
2008 - 6 [Mayo, Wheatley, Crable(PS), Wilhite, Slater és Guyton(UDFA)]
2009 - 11 [Chung, Brace, Butler, Vollmer, Tate, McKenzie(PS), Ohrnberger(PS), Ingram, Pryor, Edelman és Hoyer (UDFA]
2010 - 11 [McCourty, G-Force, Cunningham, Spikes, Taylor Price, Hernandez, Meskó, Deadrick, Weston plusz mintha 2 UDFA is túlélte volna... Fletcher és Kyle Love]

Tudom, az időmúlás sokat jelent, csak érdekes nézni h mennyi draft-pickünket tartottuk a régiek közül - vagy amiatt h nem váltak be, vagy épp túlságosan is beváltak és valaki jópénzért elvitte őket. Mindenesetre kiváncsi lennék rá, hogy az Indy, a Ravens és pl. a Chargers rosterében milyenek az arányok....

Szvsz a csapat jelenlegi helyzetét elsősorban a 2006-2007-2008as draft okozta, előbbi kettő egy kezdő puntert és egy IQ-hiányos (de egyébként tehetséges) FS-t produkált, a 2008-as pedig istenigazán 2 kezdő kaliberű játékost (Mayo, Guyton), két szerencsétlen CB-t (legjobb esetben nickel) és ezzel nagyjából annyi is...

Mindezt elnézve annyira azért nem hiányolom Piolit, az utolsó három éve nálunk több mint katasztrófális volt ezen a téren... 2009 és 2010 iszonyat jól mutat ezen felhozatalhoz viszonyítva...
egyébként feltünt hogy az O-linet gyakorlatilag a draftokból raktuk csak össze, pár kivételtől (Conolly Jagsből jött hozzánk) eltekintve...
több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Ez egy reális ár volt érte. Örüljünk, hogy kaptunk valamit, sajnáljuk, hogy nem vált be igazán és kívánjunk neki sok sikert. A jelenlegi RB négyest én megfelelőnek érzem és szerintem is elég lesz majd egy későbbi pickel RBt húzni. 1 kör jó lesz az OL fiatalítására, a DL-re vagy OLBre. Mondjuk úgyis OLB nélkül játszunk 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de most komolyan. ha visszaolvassuk az elmúlt pár év termését LoMo témakörben, akkor azt fogjuk látni, hogy táncikál így, meg nem támadja a lost úgy, meg fumble amúgy... és folyton ment a nyafogás. Viszont amikor elcseréljük, akkor mindjárt kiderül, hogy minimum 3. de inkább 2. vagy legalább 1. kört ér, hiszen mi is annyiért hoztuk.

Ez ilyen tipikus lókupec hozáállás, hogy ha venni akarnánk egy LoMo-t, akkor rögtön látnánk a reális árát (de inkább annak a felét), ha viszont eladni akarjuk, mert éppen nekünk van ugyanaz, akkor rögtön egy táltos paripa lesz...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én ezzel kapcsoltban teljesen egyet tudok érteni BB-vel és az FO-val. Az O falunk egyáltalán nem egy igazi Rush fal, + LoMo nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az adott 6. kör és a kapott 4. kör teljesen O.K. Nézzétek meg, mennyi rookie illetve 2-3 éves játékos van a rosteren. Jövőre nem kell (Ha jól emlékszem 10+ pickünk van a következő draftra?) ennyi rookie, és egy 4. körös pickel könnyebb üzelteleni. Ennyit az "üzlet" részéről.

Hogy mi lesz a futó 4-esel, az jó kérdés, ha megfelelő rotációban használjuk őket. Teszem azt minden mérkőzésen 2 RB osztja meg a carry-t, akkor kisebb a sérülés veszélyes is, meg nem fáradnak el az idény végére.

Én osztom DoM vélményét, hogy luxus pick lenne egy RB az 1. körben. Én szívesebben látnék egy kezdő all down RDE-t, vagy ha Logan-nel vége, akkor egy kezdő C/G-ot.

Mindegy. Majd meglátjuk, viszont kiváncsi, hogy kivel lesz feltöltve az 53-as keret...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy Mankins végre megbánta bűnét, és kell neki a roster hely? 😊