New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 4 éve
Sok gyenge meccset láttunk az utóbbi években is, de olyanra nem emlékszem, hogy Davis kibaszott Mills szintű újonc irányító ennyire taknyosra szopassa a védelmünket, Chris who the fuck is that Moore-ral...Jonesnak voltak hülye dobásai és az INT-je is most csak az ő hülyesége volt(lehetett volna több is), de nem tudom hibáztatni, ezeket el kell neki követnie. Az kéne, hogy a harmadik évében már sokkal kevesebb rossz dobása és így INT-je legyen... Ez az amit soha nem fogsz a padon megtanulni.
Védelem meg jövőhéten a ‘boys ellen megmutathatja, hogy ez a mai csak egy “very bad day at the office” volt, mert ezt a videóanyagot Bill bá jó sokáig fogja mutogatni a srácoknak.
Btw, az Ofal semmivel sem volt rosszabb mint a korábbi hetekben, oké ez csak a texans de hát akkor is...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Bezzeg ha kikapunk micsoda műsor lenne itt😊Szerintem azért nincs, mert műsornak kellene lennie, de mégiscsak győztünk. De ez egy épülő csapattól is nagyon gyenge teljesítmény volt a meccs utolsó harmadáig és gyenge ellenfél ellen. Jones most már konzisztensen jó és ma jól dobta az itteni kollégák közül egyesek által hiányolt hosszabb passzokat, bár a második picket csak szerencsével kerülte el. Judon nagy igazolás volt, Henry ma bizonyította, hogy miért igazoltuk. Szerintem Harris hosszabb időre fog kidőlni.
Könnyebb meccsre számítottam, viszont meglepő volt, hogy az O fal viszonylag egyben volt. Sok a sérült és azért sok csapat ellen nem lehet egy félidőt átaludni!
NB2
A meccsen jogos felvetés volt, hogy az idei koncepció a GM QB, erős, futást támogató O-fal, erős RB corps és mindehhez az ellenfelet kevés ponton tartó bika védelem. Ehhez képest az O-fal átjáróház (ma egy árnyalatnyival kevésbé, de nem is J. J. Watt és Clowney rohamozott), a RB corps két sérülés és egy trade okán nagyon meggyengült, a secondary pedig ma botrányosan szerepelt, CB1 nélkül vagyunk.
De a win az win. Azért jó, hogy nem 1-4-en vagyunk, mert az jövő héten 1-5 lenne és az már a liga alja. Hogy lementünk középcsapatba - egyenlőre - azt úgy tudomásul vette az ember, a ligaalja besorolás azért fájna.
Szerkesztette: Burkus
több mint 4 éve
Bezzeg ha kikapunk micsoda műsor lenne itt😊Könnyebb meccsre számítottam, viszont meglepő volt, hogy az O fal viszonylag egyben volt. Sok a sérült és azért sok csapat ellen nem lehet egy félidőt átaludni!
több mint 4 éve
Szívesen. Megírtam havernak, hogy nagyot megy a csapat, abban a pillanatban blokkolt punt, után 16–0 ide és W 😀Volt két inkább megnyert, de végül elveszített meccs, a szép vereségek után egy kevésbé szép győzelem is kellett már, szépen felállt a csapat, menni előre

több mint 4 éve
Köszönjük Káli bácsi!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Miért is nem kellett nekünk Gilmore???youtu.be/cL3W-c9sxKc
NB2
Csak nem Józsi hanem Gilmore...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Negyedik és rövidre is rá lehet menni???Hát,ha olyan Def van a túloldalon mint a miénk,akkor feltétlen 😊
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Negyedik és rövidre is rá lehet menni???

több mint 4 éve
Miért is nem kellett nekünk Gilmore???
több mint 4 éve
Meglátjuk, mindenesetre szkeptikus vagyok. Ha bejön számon lehet rajtam kérni egy mea culpát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nekem is rögtön ez ugrott be, hogy ezt tárgyalták vele kapcsolatban még az idény előtt (sőt, a draftolása környékén is 😊 )Mac Jones-szal RPO-t játszani legalább annyira értelmes ötlet, mint mondjuk Roethlisbergerrel.Hmm
empty taxi
www.clnsmedia.com/lazar-adapting-offense-to-fit-mac-jones-wont-be-an-issue-for-patriots/?amp
topin

több mint 4 éve
Csak meg ne sérüljön előbb-utóbb. Mert lassan BB, JMD és a segédszertáros alkot O-falat és eddig is úgy mentek át a falon a blitzek/úgy nyomták össze a zsebet, mint ha a tackle-ök ott sem lettek volna.Nagyon nem néz ki jól, de azért a D#ünknek illene feltörölnie a padlót az ellenféllel.Csak egy átlagos meccsnap ebben az évben😁😁
JMD-nek fel van adva a lecke, hogy olyan meccstervet rakjon össze, ami kompenzálja ezt a szinte full csere OL-t
I don't like it. But it's where the #Patriots are at this point:
— Evan Lazar (@ezlazar) October 8, 2021
LT: Herron
LG: Karras
C: Andrews
RG: Redmond
RT: Durant https://t.co/TgFgOV9B6c
ZERO_L
ParadSEC
több mint 4 éve
Nekem valamiért nem töltenek be a beágyazott videók, csak 2-3.Mac Jones-szal RPO-t játszani legalább annyira értelmes ötlet, mint mondjuk Roethlisbergerrel.Hmm
empty taxi
www.clnsmedia.com/lazar-adapting-offense-to-fit-mac-jones-wont-be-an-issue-for-patriots/?amp
topin
több mint 4 éve
Nagyon nem néz ki jól, de azért a D#ünknek illene feltörölnie a padlót az ellenféllel.Csak egy átlagos meccsnap ebben az évben😁😁
JMD-nek fel van adva a lecke, hogy olyan meccstervet rakjon össze, ami kompenzálja ezt a szinte full csere OL-t
ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Mac Jones-szal RPO-t játszani legalább annyira értelmes ötlet, mint mondjuk Roethlisbergerrel.Hmm
empty taxi
több mint 4 éve
Mac Jones-szal RPO-t játszani legalább annyira értelmes ötlet, mint mondjuk Roethlisbergerrel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nagyon nem néz ki jól, de azért a D#ünknek illene feltörölnie a padlót az ellenféllel.Mehetnek a rovid passzos jatekok, RPO-k, screenek, futasok szelre vagy akar a boxba is, hadd gyakoroljanak.
ZERO_L
több mint 4 éve
Nagyon nem néz ki jól, de azért a D#ünknek illene feltörölnie a padlót az ellenféllel.JMD-nek fel van adva a lecke, hogy olyan meccstervet rakjon össze, ami kompenzálja ezt a szinte full csere OL-t

több mint 4 éve
Sziasztok, fantasy miatt érdeklődnék hogy Collins szerintetek mennyit lehet pályán már most hétvégén?Ha beáll az O falba akkor elég sokat 😀
nasheem
Lehet BB megunja a szórakozást és előveszi a Bowlesi szisztémát és küldi a folyamatos blitzeket a QB-ra...
Szerintem a snapek 20%-án biztos fent lesz, ha nem több. Már ha játszhat.
több mint 4 éve
Sziasztok, fantasy miatt érdeklődnék hogy Collins szerintetek mennyit lehet pályán már most hétvégén?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Fene se igazodik ki a Pats szurkolókon...
Egy 4&3 nagyobb felhördülést váltott ki mint egy Gilmore trade 😛
Kb. ez volt a reakció:
Mert az egyik egy mindennapos dolog (nagyon sok ismeretlenes egyenlettel, ami azért benne volt a levegőben), a másik meg egy olyan dolog ami nagyon nem jellemző erre a franchise-ra, így amikor megtörténik, nyiván vitákat generál.
SolymiMár akinél 😊Jóvan, hát csak próbáltam viccelődni 😊
Wyatt
Amúgy érdekes, hogy a Pats Pulpiton milyen szinten szinten megy BB ekézése egy-két cikkíró vagy több kommentelő részéről a Gilmore trade miatt.
De gondolom ott is generálni kell a látogatottságot.ZERO_L
több mint 4 éve
Fene se igazodik ki a Pats szurkolókon...Mert az egyik egy mindennapos dolog (nagyon sok ismeretlenes egyenlettel, ami azért benne volt a levegőben), a másik meg egy olyan dolog ami nagyon nem jellemző erre a franchise-ra, így amikor megtörténik, nyiván vitákat generál.
Egy 4&3 nagyobb felhördülést váltott ki mint egy Gilmore trade 😛
Kb. ez volt a reakció:
Solymi

több mint 4 éve
Fene se igazodik ki a Pats szurkolókon... Egy 4&3 nagyobb felhördülést váltott ki mint egy Gilmore trade 😛
Kb. ez volt a reakció:
több mint 4 éve
Majd meglátjuk a piacot, de egy két évvel későbbi 6. körnek konkrétan semmi értéke nincs. Értem én, spórolunk rajta, ha úgysem számol vele a csapat, és a cutnál nyilván jobb egy ilyen forgatókönyvben bármi. Ettől még ez az érték szar. A Panthersnek remek deal, nem tud belőle rosszul kijönni, mert vagy megtartják jövőre, vagy elmegy, és ennél lényegesen jobb értéket kapnak érte, miközben egy évig a csapatot erősítette.