New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 710 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lassan tényleg elhiszem, hogy tankolunk Lawrencért
ThundersNFL
Hihetetlen hogy nem tudod elengedni..
topin
Ha sokat mondom még a végén Wyatt is elhiszi 😂😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk BB-vel nem kell tartani az 1/1-től, de kifejezetten nehéz dolga lesz, az tuti (ha lesz szezon, mert sajnos most már egyre kevésbé esélyes)

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 561 — Patriot
Erre az opt-outra mindig volt lehetőség vagy csak a covid miatt lehet?
több mint 5 éve
Jaja, hülyeség a tank for Lawrence

Na az opt out for Lawrence már más kérdés 😀

több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 281
ThundersNFL
Hihetetlen hogy nem tudod elengedni..
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Chung a következő.
Bazzani
Ezzel kiesett a 8. ember is a tavalyi defensive snapcountbol.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 132 — Axel Foley
Chung a következő.

több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Engem két kérdés érdekel.

Egyrészt, hogy veszi ki magát, ha mondjuk jövőre egy játékos aki ezt az évet kihagyja holdoutolni akar, mert kevés a fizu?

Másrészt meg nem tartanak-e attól, hogy a helyettesűk beválik és cutolják őket? Mert egy év kihagyással egy évvel öregebben nem biztos, hogy megérnek majd egy nagyobb összeget. Ez Cannonra egyértelműen, de HT-ra is igaz lehet,
zinedine5
Mind a ketten elég szép nevet szereztek ebben a ligában és kerestek is eleget. Abból a betegségből, amiből Cannon kijött, hatalmas rizikó a vírus.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 456 — Ajmo Vatreni
Engem két kérdés érdekel.

Egyrészt, hogy veszi ki magát, ha mondjuk jövőre egy játékos aki ezt az évet kihagyja holdoutolni akar, mert kevés a fizu?

Másrészt meg nem tartanak-e attól, hogy a helyettesűk beválik és cutolják őket? Mert egy év kihagyással egy évvel öregebben nem biztos, hogy megérnek majd egy nagyobb összeget. Ez Cannonra egyértelműen, de HT-ra is igaz lehet,
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 710 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Én még csak tizenvalahány éve követem ezt a sportot. Olyat láttam már, hogy egy csapat nem nevez meg DC-t egy szezonra, de olyat, hogy két O line edzője legyen, na olyat még nem.

Illetve olyat se nagyon, hogy valaki két fiát is kinevezze pozíciós edzőnek. De mondjuk a Belichick család esetében ebben senni kivetnivalót se látok én így.
Kollega
Shula-Miami viszonylatban volt ilyen, de nem egyszerre volt Phinsnél a két fia.
briareos
Köszönöm!

Az ő esetében nem izgat fel. Szerintem a nepotizmus fogalmát se ismeri. Plusz a kölkök is kétszer keményebben dolgoznak, mert sejtik, hogy a vacsoraasztalnál milyen hangulat lesz, ha valamit elcsesznek 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Én még csak tizenvalahány éve követem ezt a sportot. Olyat láttam már, hogy egy csapat nem nevez meg DC-t egy szezonra, de olyat, hogy két O line edzője legyen, na olyat még nem.

Illetve olyat se nagyon, hogy valaki két fiát is kinevezze pozíciós edzőnek. De mondjuk a Belichick család esetében ebben senni kivetnivalót se látok én így.
Kollega
Shula-Miami viszonylatban volt ilyen, de nem egyszerre volt Phinsnél a két fia.

több mint 5 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
 twitter.com/fieldyates/status/1288077441521549313?s=21

Ez de kurva kemény. És ha a defensive snapcountot nézed, akkor kiesett a 3., 4., 5. és 7. ember.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ebből vagy tankolás lesz. Vagy esetleg ez
 twitter.com/PFF/status/1288086855246925825
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Brandon Bolden sem játszik idén.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 010
Cam beszél arról, hogy mik voltak a motiváló tényezők abban, hogy elfogadja Belichik ajánlatát. Közben hozza a Cam-et stílust is. 😊

www.youtube.com/watch?v=1Twrf4YtMt0
peterk2005
Képtelen vagyok megszokni.... Mindegy,ahogy a volt tesitanárom mondta: egyéni szociális probléma .
kolok1972
 www.youtube.com/watch?v=2-2K4qOlbdY

teljes
Amadeus
Megnéztem, érdekes volt, többnyire Cam beszélt, de a többiek is mondtak jókat.

Viszont kiderült, hogy Cam riversi úton jár, ugyanis van 7 gyereke 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na Magastorony is nyom egy pihit. Jó lesz ez az idény... Inkább halasszák el. Ennek ìgy nem sok értelme leaz
ParadSEC
Ha jól olvasom, 2 hete született babájuk, ezért dönthetett így.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
BB ügyesen oldja meg ezt a Tank for Lawrence dolgot.
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Na Magastorony is nyom egy pihit. Jó lesz ez az idény... Inkább halasszák el. Ennek ìgy nem sok értelme leaz

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Marcus Cannon is kiüli a 2020-as szezont.
Beki
Papírforma, jól is teszi. Neki aztán tényleg felesleges itt ugrándoznia, remélhetőleg lemegy ez a szar idén, és jövőre már játszhat, baja ne legyen

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 942 — no es importante
Beki
És ő veszélyeztetettként 350e-t kap 150e helyett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Danny Vitale idén nem áll majd a Pats rendelkezésére.
 www.profootballrumors.com/2020/07/patriots-fb-danny-vitale-to-opt-out