New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/nfl/status/1264677176873488385?s=21Ide is oda is
Nem tudom ide, vagy a Tampa szekcióba
vpi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
twitter.com/nfl/status/1264677176873488385?s=21 Nem tudom ide, vagy a Tampa szekcióba
több mint 5 éve
Ez nem tudom, hogy most hova menjen, de szerintem itt is megállja a helyét, én felröhögtem, pedig Asantét a mai napig tudom ekézni... 😀twitter.com/TomBrady/status/1264237519652237313

több mint 5 éve
---------Base Salary--Signing-----Roster----Workout-----Cap Hit---Dead Cap2020 $1,050,000 $3,283,333 $650,000 $100,000 $5,083,333 $8,966,667
2021 $1,900,000 $2,083,334 $400,000 $100,000 $4,483,334 $4,333,334
2022 $1,900,000 $750,000 $400,000 $100,000 $3,150,000 $2,000,000
2023 $1,900,000 $750,000 $400,000 $100,000 $3,150,000 $1,000,000
Eredetileg 2.9M $ volt az idei Base Salary.
több mint 5 éve
Mindenki bekerült a sapka alá és ehhez elég volt csak Chung idei caphitjét módosítani.twitter.com/fieldyates/status/1263201481915871232?s=21
(Ha Dugger hamarabb beválna mint tervezzük, nem lepődnék meg ha Chung nem töltené ki a szerződését, bár nyílván tudni kéne a hosszabbítás részleteit)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
❤️twitter.com/tombrady/status/1262859129871306752?s=21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Van most egy ilyen visszaemlékezős sorozat, hátha van, aki szívesen olvasnáAhogy mi megéltük: Még a macska is táncra perdült – minden idők legnagyobb fordítása!

több mint 5 éve
Hátsó körös rookie falemberünk elég érdekes mozdulatsorral készül fel a snapekre...twitter.com/ZackCoxNESN/status/1260222732547039239
Többekben felvetődött a jogos kérdés, vajon ez nem meríti ki a false start fogalmát?

több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Látom Marqise Lee már az első nap kenyérre kente a bostoni riportereket. twitter.com/MikeReiss/status/1260697726431436800
Ha egészséges tud maradni, sok hívet fog itt is szerezni magának. Már csak egy jó QB kéne neki. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Seymourt beválasztották a csapat HOF-jébe, Vrabel és Parcells előtttwitter.com/TheHall/status/1259845792682172416
A minap meg kijött egy értesülés, hogy JMD és Brady mekkora fasírtban voltak, amit Brady nagyon rövidre zárt...

több mint 5 éve
Más, nfl.comról kaptam egy értesítést, csak a címig jutottam el, de felröhögtem rajta: a legutóbbi két alkalom, amikor a Patriots Brady nélkül kezdett egy idényt, Super Bowl-győzelmet hozott. Ami tök jól is hangzik, csak az elsőn (2001) a második, a másodikon (2016) az ötödik meccsen érkezett a csapatba Brady, és vele lett meg a két győzelem. Azt meg most nem látom, hogy a 8. forduló előtt a Bucs elcserélné Bradyt a Patshez 😀Kontrázok:
Wyatt
twitter.com/nflresearch/status/1258786863860510720?s=21
| Brady system QB!!! FACT !!4!4!!4!négy!! |

több mint 5 éve
+1+1Nem erről beszélek! Arról beszélek, hogy sokak fejében az van, hogy a Pats szurkolók most automatikusan szurkolnak a Tampának. De már asszem ezt túlmagyarázom.Hidd el lesznek, de leszünk páran akik ha arról van szó megnéznek 1-2 Tampa meccset, de szurkolni csak a Patsnek fognak.
Kollega
NB2
Burkus
Én, ha van időm, rá szoktam nézni Matty P, Flo és Vrabel munkásságára is, BoB-ról már leszoktam. 😊
Joe Judge projektre is kíváncsi vagyok. Szerintem Ő a leginkább BB-klón.
TB12-t is megkukkantom majd.
De ettől még Pats rajongó maradok, nálam ez nem okoz tudathasadást... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
+1Nem erről beszélek! Arról beszélek, hogy sokak fejében az van, hogy a Pats szurkolók most automatikusan szurkolnak a Tampának. De már asszem ezt túlmagyarázom.Hidd el lesznek, de leszünk páran akik ha arról van szó megnéznek 1-2 Tampa meccset, de szurkolni csak a Patsnek fognak.
Kollega
NB2
több mint 5 éve
Nyolc rookie már alá is írta a szerződését. Csak Dugger és Dalton Keene nem írták még alá.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Vannak, akiket nem érdekel, azoknak mindegy, akiket meg érdekel annak meg tök jó, mert semmiről nem kell lemondani. Mondjuk amúgy sem, mert mi amúgy is több meccset szoktunk párhuzamosan nézni, szóval így is, úgy is nézzük mindegyiket, de így azért kényelmesebb lesz. És azért egy november végi, december eleji Bucs–Chiefs, Chargers–Pats, Rams–Pats, Bucs–Vikings túra azért nem hangzana rosszul (kár, hogy a Raidersnek nincs ideális meccse közben, max a Chargers elleni 18-án), sőt a két Pats-meccs között egy 49ers–Bills MNF is lesz Jimmyvel. Még egy jó Lakers-meccset kéne megfogni, és elég jó kiruccanás lenne 😀 | (szóval úgysem lehet majd utazni és meccsre menni) | Más, nfl.comról kaptam egy értesítést, csak a címig jutottam el, de felröhögtem rajta: a legutóbbi két alkalom, amikor a Patriots Brady nélkül kezdett egy idényt, Super Bowl-győzelmet hozott. Ami tök jól is hangzik, csak az elsőn (2001) a második, a másodikon (2016) az ötödik meccsen érkezett a csapatba Brady, és vele lett meg a két győzelem. Azt meg most nem látom, hogy a 8. forduló előtt a Bucs elcserélné Bradyt a Patshez 😀

több mint 5 éve
Nem erről beszélek! Arról beszélek, hogy sokak fejében az van, hogy a Pats szurkolók most automatikusan szurkolnak a Tampának. De már asszem ezt túlmagyarázom.Hidd el lesznek, de leszünk páran akik ha arról van szó megnéznek 1-2 Tampa meccset, de szurkolni csak a Patsnek fognak.
Kollega
több mint 5 éve
De! Nyugodtan megférhet. Bárkinek, bármi, amit csak akar. Mondjuk, ha az a Ny-i csapat, az azért elég gusztustalan ( 😊 ).Nem tudom mit értesz pontosan szurkolás alatt.Igazából az ellen az elképzelés ellen próbálok küzdeni, ami valahogy befészkelte magát egy csomó ember fejébe, hogyha Pats szurkoló vagyok és a csapatom idén nem esélyes a gyűrűre, akkor automatikusan majd szurkolok a Tampának. Vagy, hogy egyáltalán akkor most a Bucs szimpatikus, mert ott játszik két volt Pats játékos.Pedig nem nehéz.Apró örömök az életben:Értem én, csak nem értem. Ha van időm én is nézek más meccseket is, de miért akarnék pont Tampát. Vannak csapatok, amiket sokkal jobban kedvelek.
twitter.com/ryanhannable/status/1258544697913380864?s=21
ZERO_L
Kollega
Sokunknak Brady nem csak egy játékos volt a kedvenc csapatunkból hanem A JÁTÉKOS, ezért sok pats szurkoló fogja nézni a meccseit(bárhol a világon), mert érdekli hogyan fog egy újabb kihívással megbirkózni és mert kedveli, szorít a sikereiért.
Egyébként is papíron ez a Tampa O# nagyon fullosnak néz ki, Brady hate/love-ot félretéve is érdemes lesz őket nézni. Komoly kis támadójátékot fognak tudni majd pályára tenni, ha az X-O-kat rendesen mögéteszik.
(Happy to help 😉)
ZERO_L
Nálam pedig úgy néz ki, hogy első a Patriots. A második is, meg még a sokadik is. Aztán, utána még érdekel a Niners a többiek meg le vannak ejtve. A floridai csapatok meg még egy kicsit hátrányból is indulnak. Ne vegye senki magára, ez van.
De mondjuk a bennem élő szurkoló azt mondja, hogy idén is bejutunk a döntőbe és jól meg is nyerjük.
Kollega
Én pl tudom úgy várni a köv idényünket mint az utóbbi 5 évben bármelyiket. Engem baromira érdekel és izgatottá tesz, hogyan oldjuk meg ezt a fr QB kérdést és van annyira izgalmas számomra mint azt végigkövetni, hogy egy elit csapat csúcsra tud-e érni. (De lehet azért mondom ezt mert én is pozitívan állok a csapat Stidhambe vetett bizalmához, és nem tartom irreálisnak a csoportgyőzelmet)
Emellett nem tudom miért ne férhetne meg a Tampa meccseinek követése. Nyilván az összes kis piszlicsáré szarjukat nem fogom napi szinten átnyálazni, de nagyon is érdekel Brady következő fejezete. Az meg külön segítség, hogy a Bucs-szal kapcsolatosan nincsenek prekoncepcióim, egy totál szürke csapat volt mindig is számomra (lsd még Redskins).
És szerintem örömteli, hogy ezt a két tevékenységet élőben folytathatom, nem kell a szaros visszanézésekkel, spoilerekkel vesződni.
A Brady szurkolásom nekem abban kimerül, hogy most egy random Eagles-Vikings helyett inkább odakapcsolok a Tampa meccsére.
Szerintem te ezt a szurkolást félre értelmezed. Mások is úgy vannak mint te a Niners-szel, csak a helyére írd be Bradyt és ugyan ott vagyunk.
ZERO_L
Nem erről beszélek! Arról beszélek, hogy sokak fejében az van, hogy a Pats szurkolók most automatikusan szurkolnak a Tampának. De már asszem ezt túlmagyarázom.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Welcome to the world of schizophrenia. 😀 Enjoy the life you feel completely natural, but others won't understand at all. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem tudom mit értesz pontosan szurkolás alatt.Igazából az ellen az elképzelés ellen próbálok küzdeni, ami valahogy befészkelte magát egy csomó ember fejébe, hogyha Pats szurkoló vagyok és a csapatom idén nem esélyes a gyűrűre, akkor automatikusan majd szurkolok a Tampának. Vagy, hogy egyáltalán akkor most a Bucs szimpatikus, mert ott játszik két volt Pats játékos.Pedig nem nehéz.Apró örömök az életben:Értem én, csak nem értem. Ha van időm én is nézek más meccseket is, de miért akarnék pont Tampát. Vannak csapatok, amiket sokkal jobban kedvelek.
ZERO_L
Kollega
Sokunknak Brady nem csak egy játékos volt a kedvenc csapatunkból hanem A JÁTÉKOS, ezért sok pats szurkoló fogja nézni a meccseit(bárhol a világon), mert érdekli hogyan fog egy újabb kihívással megbirkózni és mert kedveli, szorít a sikereiért.
Egyébként is papíron ez a Tampa O# nagyon fullosnak néz ki, Brady hate/love-ot félretéve is érdemes lesz őket nézni. Komoly kis támadójátékot fognak tudni majd pályára tenni, ha az X-O-kat rendesen mögéteszik.
(Happy to help 😉)
ZERO_L
Nálam pedig úgy néz ki, hogy első a Patriots. A második is, meg még a sokadik is. Aztán, utána még érdekel a Niners a többiek meg le vannak ejtve. A floridai csapatok meg még egy kicsit hátrányból is indulnak. Ne vegye senki magára, ez van.
De mondjuk a bennem élő szurkoló azt mondja, hogy idén is bejutunk a döntőbe és jól meg is nyerjük.
Kollega
Én pl tudom úgy várni a köv idényünket mint az utóbbi 5 évben bármelyiket. Engem baromira érdekel és izgatottá tesz, hogyan oldjuk meg ezt a fr QB kérdést és van annyira izgalmas számomra mint azt végigkövetni, hogy egy elit csapat csúcsra tud-e érni. (De lehet azért mondom ezt mert én is pozitívan állok a csapat Stidhambe vetett bizalmához, és nem tartom irreálisnak a csoportgyőzelmet)
Emellett nem tudom miért ne férhetne meg a Tampa meccseinek követése. Nyilván az összes kis piszlicsáré szarjukat nem fogom napi szinten átnyálazni, de nagyon is érdekel Brady következő fejezete. Az meg külön segítség, hogy a Bucs-szal kapcsolatosan nincsenek prekoncepcióim, egy totál szürke csapat volt mindig is számomra (lsd még Redskins).
És szerintem örömteli, hogy ezt a két tevékenységet élőben folytathatom, nem kell a szaros visszanézésekkel, spoilerekkel vesződni.
A Brady szurkolásom nekem abban kimerül, hogy most egy random Eagles-Vikings helyett inkább odakapcsolok a Tampa meccsére.
Szerintem te ezt a szurkolást félre értelmezed. Mások is úgy vannak mint te a Niners-szel, csak a helyére írd be Bradyt és ugyan ott vagyunk.

több mint 5 éve
Ámen😁Igazából az ellen az elképzelés ellen próbálok küzdeni, ami valahogy befészkelte magát egy csomó ember fejébe, hogyha Pats szurkoló vagyok és a csapatom idén nem esélyes a gyűrűre, akkor automatikusan majd szurkolok a Tampának. Vagy, hogy egyáltalán akkor most a Bucs szimpatikus, mert ott játszik két volt Pats játékos.Pedig nem nehéz.Apró örömök az életben:Értem én, csak nem értem. Ha van időm én is nézek más meccseket is, de miért akarnék pont Tampát. Vannak csapatok, amiket sokkal jobban kedvelek.
ZERO_L
Kollega
(Happy to help 😉)
ZERO_L
Kollega
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Igazából az ellen az elképzelés ellen próbálok küzdeni, ami valahogy befészkelte magát egy csomó ember fejébe, hogyha Pats szurkoló vagyok és a csapatom idén nem esélyes a gyűrűre, akkor automatikusan majd szurkolok a Tampának. Vagy, hogy egyáltalán akkor most a Bucs szimpatikus, mert ott játszik két volt Pats játékos.Pedig nem nehéz.Apró örömök az életben:Értem én, csak nem értem. Ha van időm én is nézek más meccseket is, de miért akarnék pont Tampát. Vannak csapatok, amiket sokkal jobban kedvelek.
ZERO_L
Kollega
(Happy to help 😉)
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Pedig nem nehéz.Apró örömök az életben:Értem én, csak nem értem. Ha van időm én is nézek más meccseket is, de miért akarnék pont Tampát. Vannak csapatok, amiket sokkal jobban kedvelek.
ZERO_L
Kollega
(Happy to help 😉)