New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
“Melyik lenne az az irányító, aki néhány millióért hozhatóés győzelmi esélyeink lennének vele? “

Teljesség igénye nélkül: Rosen, Winston, Flacco, de még Bortles is képes volt ugye anno playoffba vinni egy támadósort. És ezek csak a garantáltan olcsó megoldások.
És a győzelem alatt én eleve nem feltétlen a playoffot értem, hanem hogy ez a Pats keret sztem legalabb egy 50-50 koruli csapat egy rendes irányítóval, amit ha sikerul felulmulni, akkor lehet playoff. Ha ebből lesz 6-7 gyozelem Stidhamnel az tök oké, de ha lesz belőle 2-3, akkor nem volt cél az, hogy nyerjetek, hanem eleve feladtátok a szezont, mert azt nem hiszem hogy Bill ennyire rosszul itéli meg a saját irányítóját. Ez pedig szótári nevén tankolás.

De amit Peterk ir, azt megadom, még sok idő van alakítani a dolgokat szezon elejéig
Rynald
Winston már aláírt a Saintshez, de egyébként is elképzelhetetlen számomra egy hozzá hasonló turnovergyár miért kellene BBnek
Bortles a Rams játékosa, gondolom cserélni lehet érte, de benne nagy fantázia nincs, csak arra lenne jó hogy kidobjunk az ablakon egy jövő évi picket
Flaccon már az elmúlt években látszott hogy mennyire fantasztikusan motivált csávó
Rosen amit eddig mutatott az alapján örülhet hogy még a ligában van, de tegyük fel van benne potenciál /szerintem nincs/ a Miami miért adná az egyik csoportriválisának, nagyobb esély van rá hogy bárhová máshová elengedik egy 7 körért

a tankolásról a Coltsnál biztos többet tudnak, ezért szótárértelmezésbe most nem mennék bele
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 144 — Axel Foley
Pici romantikája van annak amikor egy Colts drukker kér számon egy Pats drukkert tankolás ügyben. 😊

+ ha Stidham lesz a kezdő akiből még egy percet nem láttunk az tankolás, de ha Rosen aki két csapatnál már megégett (tudom mindig rossz helyre kerül meg mindenki más a hibás) az nem tankolás.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mondjuk az tipik pats-miami sztori lenne h szarért hugyért tradeljük rosent aki all-pro lesz

több mint 5 éve
Rynald Indianapolis Colts 272
“Melyik lenne az az irányító, aki néhány millióért hozhatóés győzelmi esélyeink lennének vele? “

Teljesség igénye nélkül: Rosen, Winston, Flacco, de még Bortles is képes volt ugye anno playoffba vinni egy támadósort. És ezek csak a garantáltan olcsó megoldások.
És a győzelem alatt én eleve nem feltétlen a playoffot értem, hanem hogy ez a Pats keret sztem legalabb egy 50-50 koruli csapat egy rendes irányítóval, amit ha sikerul felulmulni, akkor lehet playoff. Ha ebből lesz 6-7 gyozelem Stidhamnel az tök oké, de ha lesz belőle 2-3, akkor nem volt cél az, hogy nyerjetek, hanem eleve feladtátok a szezont, mert azt nem hiszem hogy Bill ennyire rosszul itéli meg a saját irányítóját. Ez pedig szótári nevén tankolás.

De amit Peterk ir, azt megadom, még sok idő van alakítani a dolgokat szezon elejéig
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 281 — nabege2@yahoo.com
Tankolni fogtok jövőre, igaz?
Rynald
Most kell, most olcsó a benzin!
több mint 5 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Miért lenne ez tankolás? Zéró mozgásterünk volt, azt mind kihasználtunk. Úgy érzem azt verik le rajtunk, hogy nem draftoltunk QB-t. De ha egyszer egyik se tetszett az Öregnek (vagy a kutyának), akkor egyiket se fogja draftolni, akkor se, ha Doug Flutiet kell reaktiválni a keretbe. Már ezerszer megmutatta, hogyha valaki tetszik neki, akkor akár egy körrel hamarabb is kihúzza, csak meglegyen.
Kollega
Így még szebb, hogy ezzel lehet takarozni, hogy nem volt mozgástér. Nem a draftrol beszelek, az erthető, hogy hosszu tavu rosszba nem mész bele. De szabadugynokkent legalabb egy néhány milliós NFL csereszintű irányítót hoz 1 évre az, aki nyerni akar. (Hoyer már nem az, lehetett látni tavaly a Coltsban). Ezt komoly aldozatok nelkul ki lehetett volna gazdalkodni, szar cappel is. Ha nem teszed meg, akkor ez nem lehet kifogas, egyszerűen nem akarsz annyira nyerni.
Kivétel ez alól ha Stidhamről kiderül, hogy legalább az említett szintre jó, akkor visszavonom a vádakat
Rynald
Melyik lenne az az irányító, aki néhány millióért hozhatóés győzelmi esélyeink lennének vele? Közben még ahhoz is mozgatnunk kell a számokat, hogy a draftolt játékosokra legyen lóvé.

De szerintem a rebuild és tankolás között van differencia. A keret alapos átalakítás alatt van. Benyeljük, amit be kell és fiatalítunk a védelemben. Ez szerintem rebuild.

Az lenne a tankolás, ha eldobnánk a szezont egy jobb drafthelyért a jövőre. Szerintem ilyen nem lesz. Szerintem nem lett szándékosan legyengítve a keret, hogy minél több meccset bukjunk el.

Azt régebben leírtam, hogy ennek a csapatnak a legjobb irányító erre a szezonra Tom Brady lenne. Ő mást gondolt, elment Tampába. Szerintem nincs olyan QB, aki elérhető számunkra és bármi plusz esélyt adna, hogy a rájátszásba jutunk.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 614 — The only discipline that lasts, is self discipline
Így még szebb, hogy ezzel lehet takarozni, hogy nem volt mozgástér. Nem a draftrol beszelek, az erthető. de szabadugynokkent legalabb egy néhány milliós NFL csereszintű irányítót hoz az, aki nyerni akar. (Hoyer már nem az, lehetett látni tavaly a Coltsban). Ezt komoly aldozatok nelkul ki lehetett volna gazdalkodni, szar cappel is. Ha nem teszed meg, akkor ez nem lehet kifogas, egyszerűen nem akarsz annyira nyerni. Rynald
Április van, a szezon szeptemberben indul .... ha indul. Azzal a cap helyzettel amiben a Patriots van, az lett volna a WTF, ha a piac első heteiben - amikor mindenki ***va drága - lép, mert még egy csere veterán is 8-10 millióba kerül.

Van még minimum 4 hónap, és olyanok vannak szabadon igazolható státusban, mint pl. Cam Newton. És olyanok elérhetők - valószínűleg olcsón - trade keretében, mint Dalton vagy Rosen. Várjunk szeptemberig a verdikttel. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Miért lenne ez tankolás? Zéró mozgásterünk volt, azt mind kihasználtunk. Úgy érzem azt verik le rajtunk, hogy nem draftoltunk QB-t. De ha egyszer egyik se tetszett az Öregnek (vagy a kutyának), akkor egyiket se fogja draftolni, akkor se, ha Doug Flutiet kell reaktiválni a keretbe. Már ezerszer megmutatta, hogyha valaki tetszik neki, akkor akár egy körrel hamarabb is kihúzza, csak meglegyen.
Kollega
Mindent elmond a QB classról, hogy a kutyának se kellettek? 😊
több mint 5 éve
Kollega
Így még szebb, hogy ezzel lehet takarozni, hogy nem volt mozgástér. Nem a draftrol beszelek, az erthető, hogy hosszu tavu rosszba nem mész bele. De szabadugynokkent legalabb egy néhány milliós NFL csereszintű irányítót hoz 1 évre az, aki nyerni akar. (Hoyer már nem az, lehetett látni tavaly a Coltsban). Ezt komoly aldozatok nelkul ki lehetett volna gazdalkodni, szar cappel is. Ha nem teszed meg, akkor ez nem lehet kifogas, egyszerűen nem akarsz annyira nyerni.
Kivétel ez alól ha Stidhamről kiderül, hogy legalább az említett szintre jó, akkor visszavonom a vádakat

Szerkesztette: Rynald
több mint 5 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
rokaur 876
ha mi tankolnánk a liga elvenné az 1/1-et, meg kapnánk egy szép pénzbüntetést is, csak mondom ...

és még Brady is kapna 4 meccset 😀

Szerkesztette: rokaur
több mint 5 éve
Rynald
Már vártam... 😂😂😂😂😂

index.hu/sport/amerikaifutball/2020/04/28/nfl_amerikaifutball_new_england_patriots_tom_brady_nelkul_bill_belichick_jarrett_stidham/
Sinisa
Hát ő azt mondja, tuti nem. De engem nem győzött meg 😛
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Rynald
Már vártam... 😂😂😂😂😂

index.hu/sport/amerikaifutball/2020/04/28/nfl_amerikaifutball_new_england_patriots_tom_brady_nelkul_bill_belichick_jarrett_stidham/

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ehh, két szót nem ér a dolog. Ha csak valami fiatalkori baromság, akkor levakartatja oszt jóvan. Ha meg tényleg valami fehér felsőbbrendűségi lófaszban hisz, akkor rossz szakmát választott. A legkisebb gondja az lesz, hogy a liga vagy a média mit szól hozzá. Sokkal problémásabb lesz neki edzés után épen előjönni a zuhanyzóból. 😊
peterk2005
Megvédik a fehér falemberek, ld. Any given Sunday. 😊 Amúgy nem értem, hogy lehetetett csinálni a Black Panther cirkuszt meg a hasonló black powa demonstrációkat - l. Kaepernick és társai, de a múltban is számos példa volt rá - akkor miért ne tetoválhatná magára az a jelet, ha akarja, pláne, ha a nézetei semmilyen aktív cselekvésben nem nyilvánulnak meg. Nekem már az idióta, aki tetkót varrat (bocs mindenkitől, aki szereti), lelke rajta, de ha már tetovál, nekem tökmindegy, mi van rajta.Hozzáteszem, Hörnin is ott volt a jel, ennél jóval durvább és senki nem foglalkozott vele, míg ki nem tört a balhé.

Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 717
Az új vizesfiúnkról:
 www.espn.com/nfl/story/_/id/29099185/new-patriots-kicker-justin-rohrwasser-says-tattoo-represent-militia-group
kolok1972
.....
Vagy elfedette egy masik tetovalassal, mondjuk egy jo nagy horogkereszttel, mert annak sem tudja a jelenteset. 😀
Stez
Ezek szerint te sem 😊
no
Nem hat. Sosem hallottam rola.
Stez
na de jobbra v balra forog ez itt a kérdés
briareos
meg az sem szamit.
no
Adolféknál igen, ott jobbra forog és a sarkán áll. Indiában nem, pontosabban van mindkét irányba, eltérő jelentéstartalommal. És mindig a talpán van.
Burkus
Ez egy nagyon regi szimbolum ( pozitiv ). A nacik is felhasznaltak es jellegzetes szin meretarany stb. Es nem csak India, de Europaban ( es mindenhol ) jelen volt a nacik elott is minden iranyban szogben.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 614 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ehh, két szót nem ér a dolog. Ha csak valami fiatalkori baromság, akkor levakartatja oszt jóvan. Ha meg tényleg valami fehér felsőbbrendűségi lófaszban hisz, akkor rossz szakmát választott. A legkisebb gondja az lesz, hogy a liga vagy a média mit szól hozzá. Sokkal problémásabb lesz neki edzés után épen előjönni a zuhanyzóból. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az új vizesfiúnkról:
 www.espn.com/nfl/story/_/id/29099185/new-patriots-kicker-justin-rohrwasser-says-tattoo-represent-militia-group
kolok1972
.....
Vagy elfedette egy masik tetovalassal, mondjuk egy jo nagy horogkereszttel, mert annak sem tudja a jelenteset. 😀
Stez
Ezek szerint te sem 😊
no
Stez
briareos
meg az sem szamit.
no
Adolféknál igen, ott jobbra forog és a sarkán áll. Indiában nem, pontosabban van mindkét irányba, eltérő jelentéstartalommal. És mindig a talpán van.
több mint 5 éve
Az új vizesfiúnkról:
kolok1972
.....
Stez
Ezek szerint te sem 😊
no
Stez
briareos
meg az sem szamit.
több mint 5 éve
Az új vizesfiúnkról:
kolok1972
.....
Stez
Ezek szerint te sem 😊
no
Stez

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 851 — Whoops, looks like something went wrong.
Az új vizesfiúnkról:
kolok1972
.....
Stez
Ezek szerint te sem 😊
no

több mint 5 éve
Az új vizesfiúnkról:
kolok1972
.....
Stez
Ezek szerint te sem 😊
több mint 5 éve
Mondjuk a kicker nem a liga legvédettebb pozíciója. Ha ott valaki szellemi fogyatékosként viselkedik, akkor hamar kereshet magának egy eladói állást a városi Home Depot-nál.

Meg azért a különböző rasszú, szegénységből érkező játékosok közül nem egy varrat magának valami bandatetkót, mert jópofának gondolja, és mert a szomszédnak is van. Amíg nem árul cracket, mint a szomszéd, vagy nem lövi le a sógorát, mint egy frissen szerződött TE, addig a Liga nem nagyon szokott ezzel foglalkozni.

We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Az új vizesfiúnkról:
kolok1972
Csavokamnak elso dolga gondolom az is volt, hogy bement a szalonba es leszedette. Allitolag mar amugy is tervezte (hat hogyne), majd tartott egy kiseloadast, hogy a draftolasaig azt sem tudta, mihez kapcsolodik a tetovalas, o azert csinalta annak idejen, mert a csaladjaban sok katona van, es ugy gondolta, hogy ez annyit jelent, hogy tamogatja a katonasagot.

A sztorijaiban akadnak ellentmondasok, nyilvan kamuzik, de mindegy, a lenyeg, hogy elmondasa szerint mar nincs ott. Vagy elfedette egy masik tetovalassal, mondjuk egy jo nagy horogkereszttel, mert annak sem tudja a jelenteset. 😀
Stez
Nyilván kamuzik a srác, de mi a francot mondhatna? Igazság szerint baromira mindegy, hogy miért és milyen tetkó van rajta, a lényeg az hogy normálisan be tudjon illeszkedni a csapatba, ha ez összejön és a pályán is jó teljesítményt tud nyújtani akkor ez a tetkós dolog teljesen lényegtelen lesz.
Cuchulain82
Azert baromira nem mindegy. Egy ilyet meg el tud mosdatni moralisan, de ha frankon valami horogkereszt, vagy hasonlo, megitelesre jobban megkerdojelezheto szimbolum lett volna rajta, akkor lehet, hogy valaki a zuhanyzoban felkoncolna.

Esetunkben az a szerencseje, hogy nem egy ilyen sulyos szimbolumrol van szo, ezt velhetoen hamar elfelejtik, sot, szerintem a csapat felenek fingja sincs rola, hogy a The Three Percenters pontosan mit is takar.
Stez
nyilván nem mindegy hogy a csapattársak hogy viszonyulnak hozzá, de gondolom a Marshallon nem volt ebből gond mert az már kiderült volna + nem hiszem hogy ő lenne az első rasszista/fegyvermániás/fehér felsőbbrendű a ligában és ilyesmivel kapcsolatos nagy balhé most nekem nem rémlik
Cuchulain82
Riley Coopernek volt hasonló ügye az Eaglesnél.
2013-ban egy Kenny Chesney-koncerten a nigga kidobók nem engedték be a backstage-be, erre rasszista szólamokat kezdett kiabálni, a kidobók felé, a felvétel meg kikerült erről a netre.

Illetve Richie Incognitoról is az a hír járja h meccs közben nyomja a rasszista trash talkot az ellenfélnek.
empty taxi
Riley Cooper tényleg, de amennyire emlékszem nagy balhé abból sem lett
Incognitonál meg a egyébként is vannak komoly gondok, de a rasszista trash talkot nem tudtam
több mint 5 éve
Az új vizesfiúnkról:
kolok1972
Csavokamnak elso dolga gondolom az is volt, hogy bement a szalonba es leszedette. Allitolag mar amugy is tervezte (hat hogyne), majd tartott egy kiseloadast, hogy a draftolasaig azt sem tudta, mihez kapcsolodik a tetovalas, o azert csinalta annak idejen, mert a csaladjaban sok katona van, es ugy gondolta, hogy ez annyit jelent, hogy tamogatja a katonasagot.

A sztorijaiban akadnak ellentmondasok, nyilvan kamuzik, de mindegy, a lenyeg, hogy elmondasa szerint mar nincs ott. Vagy elfedette egy masik tetovalassal, mondjuk egy jo nagy horogkereszttel, mert annak sem tudja a jelenteset. 😀
Stez
Nyilván kamuzik a srác, de mi a francot mondhatna? Igazság szerint baromira mindegy, hogy miért és milyen tetkó van rajta, a lényeg az hogy normálisan be tudjon illeszkedni a csapatba, ha ez összejön és a pályán is jó teljesítményt tud nyújtani akkor ez a tetkós dolog teljesen lényegtelen lesz.
Cuchulain82
Azert baromira nem mindegy. Egy ilyet meg el tud mosdatni moralisan, de ha frankon valami horogkereszt, vagy hasonlo, megitelesre jobban megkerdojelezheto szimbolum lett volna rajta, akkor lehet, hogy valaki a zuhanyzoban felkoncolna.

Esetunkben az a szerencseje, hogy nem egy ilyen sulyos szimbolumrol van szo, ezt velhetoen hamar elfelejtik, sot, szerintem a csapat felenek fingja sincs rola, hogy a The Three Percenters pontosan mit is takar.
Stez
nyilván nem mindegy hogy a csapattársak hogy viszonyulnak hozzá, de gondolom a Marshallon nem volt ebből gond mert az már kiderült volna + nem hiszem hogy ő lenne az első rasszista/fegyvermániás/fehér felsőbbrendű a ligában és ilyesmivel kapcsolatos nagy balhé most nekem nem rémlik
Cuchulain82
Riley Coopernek volt hasonló ügye az Eaglesnél.
2013-ban egy Kenny Chesney-koncerten a nigga kidobók nem engedték be a backstage-be, erre rasszista szólamokat kezdett kiabálni, a kidobók felé, a felvétel meg kikerült erről a netre.

Illetve Richie Incognitoról is az a hír járja h meccs közben nyomja a rasszista trash talkot az ellenfélnek.
empty taxi
richieval kapcsolatban ez még a leglightosabb dolog amit csinál/csinált