NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 319
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
3 órája
igen, 3 főcsoportdöntőben is a védelem csinálta meg xdAzt is a védelem csinálta meg.De kétszer volt meg az esélye és kétszer csinálta meg. Szemben a szupersztár bátyjával, aki, ha nem Rex Grossman az ellenfél, legfeljebb az utolsót nyeri meg.Eli arcán soha semmi nem volt. Néha elgondolkodtam, hogy vajon tudja-e hol van?Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Jan
Burkus
Surtr
3 órája
Okosan pumpálja a statokat most Stroud ezekkel a checkdownokkal.
3 órája
Richardson says hello. Csak lelkem faradt volt. 😃Ja, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Ezen a ponton már játszhatna bátran is. Itt már nem kell attól félni, hogy mi lesz ha elqurja a meccset.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
mehet a four vertical
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 órája
Ja, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
3 órája
de meg Aikman is, erted?Aikmanek olvassak a forumot.Mindenki olvassa a fórumot.
csebi
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
Aikmanek olvassak a forumot.Mindenki olvassa a fórumot.
csebi
3 órája
Azt is a védelem csinálta meg.De kétszer volt meg az esélye és kétszer csinálta meg. Szemben a szupersztár bátyjával, aki, ha nem Rex Grossman az ellenfél, legfeljebb az utolsót nyeri meg.Eli arcán soha semmi nem volt. Néha elgondolkodtam, hogy vajon tudja-e hol van?Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Jan
Burkus
3 órája
Mondjuk egy Patriots drukkertol a "ha" az egy igen vicces gondolatmenet, elnezve a Brady idoszakot. 😜De kétszer volt meg az esélye és kétszer csinálta meg. Szemben a szupersztár bátyjával, aki, ha nem Rex Grossman az ellenfél, legfeljebb az utolsót nyeri meg.Eli arcán soha semmi nem volt. Néha elgondolkodtam, hogy vajon tudja-e hol van?Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Jan
Burkus
3 órája
Aikmanek olvassak a forumot.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
mondjuk anélkül tényleg húzza le a belét a pályárólTe az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Te respektvv4laci új nickje vagy. Állandóan szakmázgatsz.Kertelek, hogy ne buktass le.jaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
Stez
3 órája
A Houstonnak hogy a faszban van már csak 1 időkérése?2 lejáró támadóóra miatt már 2-t kikértek. Nem akartak delayt
gabokocka
3 órája
A Houstonnak hogy a faszban van már csak 1 időkérése?Stroud.
gabokocka
3 órája
Meccs közepén lenullázza a védelem a az egészet, most, hogy több, mint 100 százalék hogy futás jön, nem tudják megfogni. Magyarázza meg valakiHárom óra kilátástalan, emberfeletti küzdelem után megfáradtak.
Nemes samu09
3 órája
De kétszer volt meg az esélye és kétszer csinálta meg. Szemben a szupersztár bátyjával, aki, ha nem Rex Grossman az ellenfél, legfeljebb az utolsót nyeri meg.Eli arcán soha semmi nem volt. Néha elgondolkodtam, hogy vajon tudja-e hol van?Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Jan
3 órája
A Houstonnak hogy a faszban van már csak 1 időkérése?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Meccs közepén lenullázza a védelem a az egészet, most, hogy több, mint 100 százalék hogy futás jön, nem tudják megfogni. Magyarázza meg valakiFeladták, mennének haza
Nemes samu09
3 órája
Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
3 órája
Meccs közepén lenullázza a védelem a az egészet, most, hogy több, mint 100 százalék hogy futás jön, nem tudják megfogni. Magyarázza meg valaki
3 órája
Eli arcán soha semmi nem volt. Néha elgondolkodtam, hogy vajon tudja-e hol van?Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
3 órája
hogy a pöcsbe ment le még csak 3 és fél perc a 4. negyedből?van a mondás, hogy jó társaságban repül az idő. na ez itt az ellenkezője, hajnali 4 lesz, mire nagy nehezen lefújják ezt a gyalázatot
Löfli
3 órája
Máker Pats, nem elég h az alapszakaszban összecsalták nekik a könnyű sorsolást, még itt a PO-ban is a legbalfaszabbak ellen kell játszaniuk 😀