NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 376
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
3 órája
De ő egy futó volt, nem a franchise QB.anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályáraJa, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
peach
Az összes csapatsport legösszetettebb, legfelelősebb pozíciója a QB. A franchise QB meg még plusz felelősség. Biztos van sok sztori, amikor leül ha elfárad, a HC meg mondja, hogy semmi gond, majd dobál más. Csak nekem nem jut most eszembe egy ilyen se.
3 órája
azért nehéz dolog ez az eredménykövetőzés absztinensen megvallom az őszintétpedig ez a meccs tokeletes ivos jatekot adott volna. fumble-int eseten inni kellett volna. kb 2. negyed kozepere taccs az ember.
fake.id
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
stroud volt a QB-m fantasyben, most már értem hogy miért lettem full utolsó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 órája
Ryans nem okos
3 órája
Tavaly is fos volt.Van az idén 19 isVajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?Miért ne lenne?
Burkus
Bárkinek lehet 1-2 rossz meccse.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
3 órája
potato-potatoFurcsán írod a Brownst.Vajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?a Jetsben biztosan.
Burkus
csebi
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 órája
Ez mi hogy elpuntolják?Nemcsak az offense, a HC is a Patsnek dolgozik.
gabokocka
3 órája
azért nehéz dolog ez az eredménykövetőzés absztinensen megvallom az őszintét
3 órája
Furcsán írod a Brownst.Vajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?a Jetsben biztosan.
Burkus
csebi
3 órája
Van az idén 19 isVajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?Miért ne lenne?
Burkus
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
épp ezaz, olyan védelem enged mondjuk egy FG-t, akkor is 2 TD-n belül maradnak!PUNT??? wtfvedelemben biznak.
bogjosi
csebi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 órája
Ez mi hogy elpuntolják?analitika szerint igy nagyobb eselyuk van a gyozelemre.
gabokocka
3 órája
PUNT??? wtfVagy a védelmi TDben bízik, vagy hogy ne legyen még kínosabb Stroudnak, amúgy nem értem.
bogjosi
3 órája
Senki le se szarha, ha nyerne meccseket. Csak o nem nyer. De az nem az o hibaja, hanem a nyujto gumie.Nagy példakép azóta is, nem igaz?Richardson says hello. Csak lelkem faradt volt. 😃Ja, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ennyire szarul vedtem volna akkor mar en csereltem volna le magam. nem cseszek ki a csapattarsaimmal.
csebi
Szarul megy mester, franchise QB vagyok, sportoló amióta az eszemet tudom, inkább nem érzem a flowt, nem akarok kibaszni senkivel, inkább játszon helyettem valaki más.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
kíváncsi vagyok, ebből visszajön-e Stroud valaha. Demeco meg megmutatta ezzel a döntéssel, hogy mit gondol róla
3 órája
Ez mi hogy elpuntolják?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
PUNT??? wtfvedelemben biznak.
bogjosi
3 órája
1 időkéréssel visszapunt? Fú de szánalmas. Hányok.
3 órája
Jobb a punt, nagyobb esély pontot szerezni
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 órája
Pedig kijöhetne belõle a Vontae Davis.Nem engedik. Ez már az ő balhéja, neki kell végigcsinálnia. Nincs menekvés.mondjuk anélkül tényleg húzza le a belét a pályárólTe az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Vajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?Miért ne lenne?
Burkus
3 órája
Vajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?a Jetsben biztosan.
Burkus
3 órája
anthony richardsont ezért köpködték kb. pedig ő csak őszintén megmondta, hogy fáradt ezért nem akar visszamenni a pályáraJa, ez így megy amfociban.en irtam korabban.Te az ő helyében mi lennél? Bizakodó?de Stroud nem bamba. egyszeruen ketsegbeesett.Pedig évekig ez volt a mondás, hogy ezzel a bamba fejjel nem egy vezér- vagy győztes alkat.Eli arcan sosem volt ott a vereseg. fakenews.Stroud arcán van a vereség. Nem vezér.Elinak is ott volt 2008 február harmadikán...
Burkus
Mintha ezen múlna.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Aztán tessek.
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 órája
Vajon Stroud jövőre is kezdő lesz ezután a két meccs után?Cleveland Browns minimum 2 ha nem 3 első kört ad érte.
Burkus