NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 272
94
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
2 órája
rózsa sándor, a betyárseattle szurkoló testvérünk, írásból könnyen felfedhető az új nickje
2 órája
Még 2 FG kell a fordításhoz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 órája
Ha nem csinál a houston D is pick6-et, akkor ezt az életbe nem nyerik meg.3 safety es jok lesznek ...
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 órája
Ha nem csinál a houston D is pick6-et, akkor ezt az életbe nem nyerik meg.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
Úgy még én is el tudom dobni a tojáslabdát, ahogy ez a Stroud dobás is repült
2 órája
nem inkább Höri? azóta se láttam a fórumon. Nagyon gyanúsjaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
2 órája
Makánál már jön a szexTexans PO meccsen mindenki csak a csöcsöket várja.
jamaicababa
2 órája
jaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 órája
valamelyik betyár volt nem?mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
CJ Stroud trying to complete a pass beyond 6 yards pic.twitter.com/4XiUVFMKYG
— Underdog (@Underdog) January 18, 2026
2 órája
szegeny nem tudta feltolteni a kepet.mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögniEgy rózsa sándor nevű egykori fórumozó fogadott meg valamit ekkora téttel, mi meg várjuk azóta, hogy mutassa be erről a screenshotot.
fake.id
iktriad
2 órája
szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
"sex jenningstől" 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 órája
Makánál már jön a szex
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 órája
mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
mi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögniEgy rózsa sándor nevű egykori fórumozó fogadott meg valamit ekkora téttel, mi meg várjuk azóta, hogy mutassa be erről a screenshotot.
fake.id
2 órája
Elég geci, hogy ezen a comparisonon nincsenek fent a fumblik.
2 órája
Kéne vmi jó trükkös play

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 órája
Lehet harmadikra elrúgnám a FG-t
2 órája
amikor jót dob és a te droppol budai alkor is őt ekézi. jo comment
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
Nekik isa chiefs mérlege volt ennyi. egyedül a magát mégjobban összeszaró coltsot tudták leverni 🤣Ha itt játszotok 2-7re javult volna a mérlegMost sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdhagyjad már, egy romfos chiefstől kiszoptunk. utolsó 8 meccsükön a mérlegük 1-7 volt xd
Stez
fake.id
gabokocka
fake.id
2 órája
a zebrák dobták downs mögé 3rd downra jajamondjuk azt a meccset pont a zebrak nyertek es nem a Chiefs, szoval nah xdMost sirok tenyleg, hogy DJ laba megfott, hat ezt a roncsderbit meg lehet a Colts is tulelne, ami itt megy. xdhagyjad már, egy romfos chiefstől kiszoptunk. utolsó 8 meccsükön a mérlegük 1-7 volt xd
Stez
fake.id
Stez
2 órája
mikor véletlen jól dobja elejtikkivéve Higgins
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Stover emelkedett vagy nyolc centit 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta