NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 272
94
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
2 órája
The Broncos are signing veteran QB Ben DiNucci, source tells @MooseOnAir, @BMac_SportsTalk and me. DiNucci was on the Broncos practice squad in 2023 and knows Denver's offense well. Denver gets some help behind Jarrett Stidham and Sam Ehlinger for the AFC title game.
2 órája
Legyen egy FG kísérlet a Pats részéről, blokkolják, és vigyék vissza TD-re. Ma olyat még úgyse láttunk
2 órája
szigorúan 6.35kegyed a kőkorszakból jön? 😀en 6:40re huztam az orat.es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...Tragédia, jó hogy csak hatkor kell kelnem, nem ötkor
csebi
warr_b
csebi
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
jó is, hogy mondjátok. nekiállok cigit meg teát gyártani holnapra. úgyis elalszok majd mint a szar, legalább ezen ne kelljen reggel kifeszülnien 6:40re huztam az orat.es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...Tragédia, jó hogy csak hatkor kell kelnem, nem ötkor
csebi
warr_b
csebi
2 órája
De jó hír, hogy a meccs közben felhúztam a strengthet 83ról 85re old school runescapeben
2 órája
kegyed a kőkorszakból jön? 😀en 6:40re huztam az orat.es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...Tragédia, jó hogy csak hatkor kell kelnem, nem ötkor
csebi
warr_b
csebi
2 órája
Úgy könnyűen 6:40re huztam az orat.es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...Tragédia, jó hogy csak hatkor kell kelnem, nem ötkor
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 órája
lol kinek kell olyan szar olcsórózsa sándor, a betyárŐ írta nemrég, hogy Svájcban él és vmi 8ezer ejrós órát akart venni? 😎
seattle szurkoló testvérünk, írásból könnyen felfedhető az új nickje
Cruyffista
warr_b
2 órája
en 6:40re huztam az orat.es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...Tragédia, jó hogy csak hatkor kell kelnem, nem ötkor
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 órája
ha azota magyar allampapirba tette a 2000 eurot akkor siman kijon belole.rózsa sándor, a betyárŐ írta nemrég, hogy Svájcban él és vmi 8ezer ejrós órát akart venni? 😎
Cruyffista
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 órája
1 FG, 1 safety.Még 2 FG kell a fordításhozEhelyett remélem OT lesz
gabokocka
Élmény nézni ezt a meccset
gamerkr
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 órája
es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...Tragédia, jó hogy csak hatkor kell kelnem, nem ötkor
csebi

2 órája
jeee van megis olyan play, amikor Mayet nem fenyegeti a pass rush es 1st downt erhetnek el? ki hitte volna ...
2 órája
megfejtettem, stroud eldurrantott egy emberes cigit meccs előtt és mostanra ment ki belőle. hát behorkolt az ember a padon, a kabátkát is elfelejtette felvenni
2 órája
rózsa sándor, a betyárŐ írta nemrég, hogy Svájcban él és vmi 8ezer ejrós órát akart venni? 😎
Cruyffista

2 órája
es meg mindig a harmadik negyedben vagyunk ...
2 órája
Még 2 FG kell a fordításhozEhelyett remélem OT lesz
gabokocka
Élmény nézni ezt a meccset
2 órája
Most kell egy turnover, hiányzik
2 órája
felbukkant egy dagobert bácsi a hawks topikban. véletlen lenne? alighanem inkább Höri? azóta se láttam a fórumon. Nagyon gyanúsjaja. en Stezre gyanakszom.szerintem amúgy újra itt van másik nickkelmi ez a 2000 eurós mém valaki homályosítson fel plz, hogy tudjam min kell röhögnivolt egy user, a névre már nem emlékszem, azt írta valamelyik topikba, hogy fogadott valamire 2000 euróval, bejött, és amikor kértük, hogy töltse fel a képet, eltűnt a fórumról 😀 vagy valami ilyesmi, nagyon szar a memóriám 😀
fake.id
Löfli
peach
csebi
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
Még 2 FG kell a fordításhozHacsak nem jön pick6el a NE
gabokocka
Poloska vagyok.
2 órája
Ka'imi trollkodik itt bazz, értelmes megmozdulás ezen a meccsen?

2 órája
Ha nem csinál a houston D is pick6-et, akkor ezt az életbe nem nyerik meg.Elég ha elég sokáig hordják vissza, és akkor az igazságos mackó berugdossa őket
eaglesmcnabb
2 órája
rózsa sándor, a betyárseattle szurkoló testvérünk, írásból könnyen felfedhető az új nickje