leksy

Kansas City Chiefs Washington Huskies

leksy
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
76


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 7 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
En Charlest sajnalom nyilvan. Egyreszt NFL all time rekordot futott ossze ugy, hogy minden vedo ot nezte. Fasszel es rosszabb QBk mogott. Szar tamadofallal, neha WRunk sem volt. Minden idok, abban mindenki benne van aki valaha futott. Az olyanokra meg csak en fogok emlekezni, mikor 8 yardos 1st&10 atlaga volt meg a szezon felenel is, es a passzjatekunk ebbol elt. Hiaba voltak 8an a boxban.

Masik dolog, Jamaal mikor szerzodest kapott, tobbet is kerhetett volna. Mindenki tudta, o is tudta.
Nagy kedvenc a Chiefs szurkolok kozt, a vicces csokinyakijaival egyutt. Hihetetlen alazatos, szimpatikus ficko. Mas fogalmatlan faszfejek par jobb meccs utan leoltjak a fel vilagot, es kernek masfelszer annyit mint Charles.
De az uzlet az uzlet. Elfogadom, ha meghozzak ezt a dontest.
ulpianus
Sajnos szerintem is meg fogják hozni.Pedig egy egeszseges charles igazi difference maker...de adott helyzetben (berry,poe FA) ez no brainer döntés.

Szerkesztette: leksy
több mint 7 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
De Berry a védelem vezére is DJ mellett nem? Mellesleg DJ sem lesz már fiatalabb,ha vissza is tud térni egészségesen lassan el kellene kezdeni gondolkodni a pótlásáról nem?? Mondjuk nekem wilson tetszett hajnalban,nyilván nem az a szint,egyáltalán lehet DJ szint???
több mint 7 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Most írok először,inkább olvasni szoktam a fórumot - mert én annyira nem értek hozzá - és csatlakoznék ahhoz a véleményhez h én sem vagyok különösebben csalódott,nem voltunk rosszak főleg a D,az O nem volt kompetens formában hajnal,pedig az első drive igazan reménykeltő volt. Meg így is meg lehetett volna de mindegy is. Előre tekintenék inkább FA & draft. Pl. Berry poe nagyon kellene szvsz charles-szal mi legyen?! Milyen posztokra húzzunk majd a drafton
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
sziasztok! lenne egy problémám,nemrég újra felraktam a gépre a madden 08-at,win7re de valamiért olyan a játékmenet mintha valami visszajátszást néznék - szakadozik,akad stb - a gépem configja nem változott,régebben simán ment minden igaz hogy xp-vel...mi lehet a probléma???
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Egy lépéssel közelebb kerültünk, hogy Schwartz és bandája (élen Linehan mesterrel) eltakarodjanak Detroitból.
A második félidőben olyan offense játékot mutattunk amit a CFL-ben is megmosolyognak. Óriási szerencsénk, hogy a védelem valamennyire helytállt mert sokkal nagyobb zakó is lehetett volna.
Azt hittem, hogy Akerst eddigre már rég kirúgják. Nem tudom, hogy mire várunk hisz ennél jobb nem lesz 35 évesen az a szerencsétlen szarzsák.Bazzani
Most sikerült megnéznem a meccset.....Szvsz egy megnyert találkozót vesztettünk el!!!!A futás nem mükődött,bár mivel Staff jó volt ez nem lett volna akkora probléma, viszont a második félideji O playhívás egy nagy sz@r volt,nem is volt meglepetés,hogy a végén a two-minute drill-t nem sikerült végigvinni - ehhez azért pályán kellett volna lenni a második félidőben is....Bár őszintén szólva a meccs szerintem Akers-en ment el (szerintem ezt a szintet még a nulla NFLes tapasztalattal rendelkező Rugland is tudná hozni,sőt, a lába van olyan erős mint Akersé ha nem erősebb,ezt a ,,pontosságot" meg simán hozná,plusz sokkal fiatalabb mint DA)
A D szerintem is jó volt,bár Bentley nekem elég fogalmatlannak tűnik,viszont Houston király volt.
A Dline-ból azért erősen hiányzott Fairley,nem jött a megszokott nyomás középről.
És végül a büntetések,mint mindig, 8 penalty 101 yard-ért!!!!:-/
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Szezon előtt megfogadtam, hogy kicsit lazábban fogom fel a szezon történéseit hisz ez mégiscsak egy játék.
Ennek szellemében fogom értékelni a meccseket is, minden héten ugyanazon szempontok alapján:

A nap hőse:
Természetesen REGGIE, REGGIE, REGGIE!
Amikor Mayhew-t megkérdezték miért lett a PO szezon után szar szezon akkor az volt a válasza, hogy az egyik legfőbb ok Best játékának a hiánya. Amikor Bush megérkezett, akkor azt ígérték, hogy visszatérnek azok a játékok amiket Best rövid Lions karrierje alatt láthattunk. Egy meccsből semmit sem kell hosszútávra leszűrni, de ez nagyon komoly volt. Ha így játszik tovább, akkor nagyon nem fogják szeretni az NFC North többi csapatánál.

A nap hülyéje:
Hát ezért a címért szokás szerint nagy verseny volt. Legyen Suh aki miatt odalett egy INT TD? Vagy legyen Delmas aki miatt megkaptuk a szokásos taunting büntetést? Vagy legyen Houston akit alaposan megfirkáltak párszor? Nem. Az én emberem PettDropigrew.
Ez a csóka aki az első évében berobbant a ligába és úgy féltek tőle mint a tűztől mára csak árnyéka az akkori önmagának. A díjat pedig azért kapta mert keveseknek sikerül két passz alatt egy drop (félig fumble...)- fumble kombinációt összehozni. Év végén FA lesz, érik neki a nagy szerződés fel is út le is út.

A nap meglepetésembere:
Már az előszezonban is látható volt, hogy Joique Bell nem szarral gurigázik, de a tegnapi meccsen élesben is kiderült miért lett LeShoure a 3.RB a depth charton. Végre van egy igazi vadállatunk aki nem fél közémenni izomból a védőknek. Elkapásokban is remekel, igazi kincs lehet hosszútávon.

Kedvenc play:
Sokaknak bizonyára Bush 77yardos TD-je, de nekem nem az volt.
Az én kedvenc jelenetem (3rd and 8 at MIN 22) a 3.negyed kezdő Viking drive-jában történt. Suh úgy nyomta félre a duplázást ahogy kell, Fairley pedig az itt keletkezett résen behatolva agyonütötte Pondert.
Itt megtekinthető (oldalt ki kell választani mert nincs direkt link sajnos)
 www.nfl.com/gamecenter/2013090804/2013/REG1/vikings@lions#menu=highlights&tab=recap

Amin jót nevettünk:
A nap legviccesebb emberének Joe Fauria-t választottam aki egy TD után két remekbeszabott jelenetet is produkált:
 cjzero.com/gifs/FauriaFaceAfterTD.gif
 cjzero.com/gifs/FauriaTDDanceMN.gif

Amin sírtunk:
Természetesen a hülye büntetések. Valahogy gátat kellene szabni a baromságoknak, mert előbb-utóbb magunkat verjük meg ezekkel.
Szorosan második lett Schwartz hülye cselendzselése, állítóm még soha nem dobta be jókor a piros zászlót.

Újoncfigyelő:
A remek teljesítményt nyújtó Wraford (ki az a Shariff Floyd?) és Ansah mellett most a már korábban említett Fauria-t (TE) emelném ki. UDFA státuszból küzdütte fel magát szinte a kezdőcsapatba és megszerezte élete első TD-jét, 3 passzból 3at elkapott (27yds). Külön öröm, hogy olyan poszton játszik ahol hosszútávon gondjaink lehetnek. (Nyáron Scheffler és Pettigrew is FA lesz.)

A nap képe:
Cím: A nem birtokolt labda.
Bazzani
valami ilyesmire gondoltam!!!😉
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
A meccset én nem láttam,tehát szigorúan a statokra hivatkozva én így látom :
-Stafford egész jól dobálgatott,főleg a preseason-höz képest
-a futás Lions-os mércével mérve kiválónak mondható volt
-Bush nagy király volt tegnap a DL-ünk is (a futást jól fogtuk Peterson hosszú TD-jén kivűl,passrush is lehetett...)
DE:
-megint a kib..szott büntetések,több 2x annyi volt nálunk mint Vikes-nél
-és a redzone hatékonyság...

Szívesen olvasnám olyan véleményét is aki látta a meccset!
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Calvin TD-jét vajon miért nem adták meg???!!!leksy
Elméletileg végig birtokolni kell a labdát és a földre érkezésnél kimozdult a kezéből. Mondjuk fogalmam sincs, hogy annál jobban lehet e birtokolni (elkapod, két láb lenn lépsz, benyújtod) mint ahogy Megatron tette.
Azért ritkán van egy meccsen 4 visszavont TD. o_oBazzani
Pár évvel ezelőtt a Bears elleni TD-jét is visszafújták,azt még el lehetett talán fogadni,de a tegnapit tényleg nem igazán tudom mire vélni....😕
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Calvin TD-jét vajon miért nem adták meg???!!!
több mint 11 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Jövő áprilisban meg ellentmondást nem tűrően be kell húznunk J Clowney-t!!!!!!
Cubehead
Jövő április nagyon messze van. nézd meg most a prospect TOP 10et. És keresd meg valahol a tavaly 2013ra várt top 10et.
Te'o, Reid, Barkley, Wilson, Amerson, Woods, Jones, Montgomery. Vagy idő után jön Geno, Star, stb.
És Top 50ben sokáig TJ. McDonald, Tyler Bray, Logan Thomas, és így tovább. Nem az a gond, hogy a Raiders azt se tudjuk idén kit draftol. Vagy jövőre kit hoznak FA piacon, vagy épp ki válik be váratlanul. Hanem fogalmunk sincs, ki mit fog érni jövő áprilisban. Nagyon kevés olyan játékos van, aki egy évig fixen TOP 15ös.ulpianus
Tiszta sor,hogy nagyon messze van és,hogy addig még nyolcvan ezerszer változik a ranglista. Mint ahogy az is tiszta,hogy az A piac is sokat változtathat a dolgon (bár megjegyezném,hogy ha sikerül oda egy jó FA-t találni, Rm játékos politikája miatt még prioritás lesz a poszt a drafton. Hisz csapatot ott építünk Fa-vel csak szépség tapaszozunk)
Valamint az is tiszta sor,hogy addig rendkívül sok egyéb dolog is történhet, mondjuk pl egy sérülés ami megint csak változtatja az értékét.
Tehát ez mind okés és tisztában is vagyok vele. Ami miatt még is azt írtam az nem a rangsorban elfoglalt helye (bevallom nem is tudom,hogy hol van rangsorolva Top 10 vagy Top50) hanem a mutatott játék képe, az erős és a gyorsaság valamint a technika megléte és a játék szeretete. Egy igazi Beast a srác.Pont amilyenre nekünk szükségünk van. Kell,hogy valaki zargassa PM-t, Kovács Sanyit és Riverst.
Persze lehet,hogy addig feltűnik más is aki hasonlóan jónak ígérkezik és stb stb, de jelen pillanatban amit lehet látni a srácból az igen is behúzásra ösztönözz.

Kis nézni való:
 www.youtube.com/watch?v=jrDGmnQXLgE

 www.youtube.com/watch?v=gC44nP7ClxM

S még mielőtt jeleznéd,hogy highlight videó, amivel természetesen mindenkit fel lehet magasztalni. Úgy gondolom,hogy jól látszik mire gondoltam vele kapcsolatban és miért írtam azt amit! 😊Cubehead
clowneyhoz szarul ,,kell" szerepelni mert szvsz top5-ben ki fog menni....

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Most írok először,inkább olvasni szoktam a fórumot - mert én annyira nem értek hozzá - és csatlakoznék ahhoz a véleményhez h én sem vagyok különösebben csalódott,nem voltunk rosszak főleg a D,az O nem volt kompetens formában hajnal,pedig az első drive igazan reménykeltő volt. Meg így is meg lehetett volna de mindegy is. Előre tekintenék inkább FA & draft. Pl. Berry poe nagyon kellene szvsz charles-szal mi legyen?! Milyen posztokra húzzunk majd a drafton
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Egy lépéssel közelebb kerültünk, hogy Schwartz és bandája (élen Linehan mesterrel) eltakarodjanak Detroitból.
A második félidőben olyan offense játékot mutattunk amit a CFL-ben is megmosolyognak. Óriási szerencsénk, hogy a védelem valamennyire helytállt mert sokkal nagyobb zakó is lehetett volna.
Azt hittem, hogy Akerst eddigre már rég kirúgják. Nem tudom, hogy mire várunk hisz ennél jobb nem lesz 35 évesen az a szerencsétlen szarzsák.Bazzani
Most sikerült megnéznem a meccset.....Szvsz egy megnyert találkozót vesztettünk el!!!!A futás nem mükődött,bár mivel Staff jó volt ez nem lett volna akkora probléma, viszont a második félideji O playhívás egy nagy sz@r volt,nem is volt meglepetés,hogy a végén a two-minute drill-t nem sikerült végigvinni - ehhez azért pályán kellett volna lenni a második félidőben is....Bár őszintén szólva a meccs szerintem Akers-en ment el (szerintem ezt a szintet még a nulla NFLes tapasztalattal rendelkező Rugland is tudná hozni,sőt, a lába van olyan erős mint Akersé ha nem erősebb,ezt a ,,pontosságot" meg simán hozná,plusz sokkal fiatalabb mint DA)
A D szerintem is jó volt,bár Bentley nekem elég fogalmatlannak tűnik,viszont Houston király volt.
A Dline-ból azért erősen hiányzott Fairley,nem jött a megszokott nyomás középről.
És végül a büntetések,mint mindig, 8 penalty 101 yard-ért!!!!:-/
több mint 10 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Szezon előtt megfogadtam, hogy kicsit lazábban fogom fel a szezon történéseit hisz ez mégiscsak egy játék.
Ennek szellemében fogom értékelni a meccseket is, minden héten ugyanazon szempontok alapján:

A nap hőse:
Természetesen REGGIE, REGGIE, REGGIE!
Amikor Mayhew-t megkérdezték miért lett a PO szezon után szar szezon akkor az volt a válasza, hogy az egyik legfőbb ok Best játékának a hiánya. Amikor Bush megérkezett, akkor azt ígérték, hogy visszatérnek azok a játékok amiket Best rövid Lions karrierje alatt láthattunk. Egy meccsből semmit sem kell hosszútávra leszűrni, de ez nagyon komoly volt. Ha így játszik tovább, akkor nagyon nem fogják szeretni az NFC North többi csapatánál.

A nap hülyéje:
Hát ezért a címért szokás szerint nagy verseny volt. Legyen Suh aki miatt odalett egy INT TD? Vagy legyen Delmas aki miatt megkaptuk a szokásos taunting büntetést? Vagy legyen Houston akit alaposan megfirkáltak párszor? Nem. Az én emberem PettDropigrew.
Ez a csóka aki az első évében berobbant a ligába és úgy féltek tőle mint a tűztől mára csak árnyéka az akkori önmagának. A díjat pedig azért kapta mert keveseknek sikerül két passz alatt egy drop (félig fumble...)- fumble kombinációt összehozni. Év végén FA lesz, érik neki a nagy szerződés fel is út le is út.

A nap meglepetésembere:
Már az előszezonban is látható volt, hogy Joique Bell nem szarral gurigázik, de a tegnapi meccsen élesben is kiderült miért lett LeShoure a 3.RB a depth charton. Végre van egy igazi vadállatunk aki nem fél közémenni izomból a védőknek. Elkapásokban is remekel, igazi kincs lehet hosszútávon.

Kedvenc play:
Sokaknak bizonyára Bush 77yardos TD-je, de nekem nem az volt.
Az én kedvenc jelenetem (3rd and 8 at MIN 22) a 3.negyed kezdő Viking drive-jában történt. Suh úgy nyomta félre a duplázást ahogy kell, Fairley pedig az itt keletkezett résen behatolva agyonütötte Pondert.
Itt megtekinthető (oldalt ki kell választani mert nincs direkt link sajnos)
 www.nfl.com/gamecenter/2013090804/2013/REG1/vikings@lions#menu=highlights&tab=recap

Amin jót nevettünk:
A nap legviccesebb emberének Joe Fauria-t választottam aki egy TD után két remekbeszabott jelenetet is produkált:
 cjzero.com/gifs/FauriaFaceAfterTD.gif
 cjzero.com/gifs/FauriaTDDanceMN.gif

Amin sírtunk:
Természetesen a hülye büntetések. Valahogy gátat kellene szabni a baromságoknak, mert előbb-utóbb magunkat verjük meg ezekkel.
Szorosan második lett Schwartz hülye cselendzselése, állítóm még soha nem dobta be jókor a piros zászlót.

Újoncfigyelő:
A remek teljesítményt nyújtó Wraford (ki az a Shariff Floyd?) és Ansah mellett most a már korábban említett Fauria-t (TE) emelném ki. UDFA státuszból küzdütte fel magát szinte a kezdőcsapatba és megszerezte élete első TD-jét, 3 passzból 3at elkapott (27yds). Külön öröm, hogy olyan poszton játszik ahol hosszútávon gondjaink lehetnek. (Nyáron Scheffler és Pettigrew is FA lesz.)

A nap képe:
Cím: A nem birtokolt labda.
Bazzani
valami ilyesmire gondoltam!!!😉