juancarloschavez

juancarloschavez
Lakhely
Washington DC
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
3

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 3 fórum hozzászólás

több mint 10 éve
juancarloschavez 3
Butaságot írt, én pedig reagáltam rá, hogy az. Ott már említettem, hogy ezt lehet szépítgetni, ragozni, de ha az elejétől végigolvasod a "vita" lefolyását, akkor szerintem egyértelmű a szituáció. Valakinek nyilván nem esik jól, mikor mondandóját ledegradálják, de más lelkét nem fogom/tudom/akarom pátyolgatni, ahogy én sem megyek most a falnak, mert most lehordtál.

Én pontosan úgy kezelek mindenkit, ahogy azt fordítva is elvárom, ez pedig az, hogy ne nézzenek hülyének, és ha valaki nem ért velem egyet, akkor bátran és őszintén írja meg a véleményét. Aki pedig csinál valamit, az igenis legyen büszke a munkájára, ha biztos magában, akkor tartson ki a véleménye mellett, persze kétely mindig maradjon benne.jjncaa
Látva azt a vitát, meg olvasva már régóta az oldalt, azért megjegyezném, hogy az itt például a probléma, hogy SZERINTED butaság amit írt, ezért ledegradáltad, de semmi gond, mert mások szerint is butaság. Azonban mikor ő aki szerint amit te mondtál butaság, vagy nem esett jól hogy ledegradálták, azt tette amit elvársz, vagyis úgy kezelt mint te őt, akkor rögtön mindenki nekiesett. Miért? Ha te ledegradálhatsz bárkit (mellesleg ezt nem értem miért is teheti meg bárki csak mert azt hiszi igaza van), akkor ő nem teheti meg? Mert te vagy jjncaa ő meg tegnap regisztrált? Akkor ő troll idióta, de ha te teszed, akkor teljesen jogos? Azt mondjátok nem vagytok az újak ellen, mert hát magatok ellen dolgoznátok, de ez nem igaz. Helyesen ez úgy néz ki, hogy nem vagytok azok ellen akik újak, egyetértenek veletek, tisztelnek titeket, viszont aki új, és nem tetszik amit ír, az már nem kell, mert süllyeszti az oldalt.

Egyébként pedig én értem, és egyet is értek azzal, hogy admin=/=randomuser. De az, amit most itt is gabtsi megenged magának, vagy akárki admin, aki képes úgy beszélni egy userről, hogy "idióta", mert 1) erősen megkérdőjelezhető VÉLEMÉNYE, nem stílusa van 2) miután lenézték, igenis úgy válazolt ő is, szóval ez szerintem eléggé túlzás. Az adminságnak nem azt kell jelentenie, hogy mindenkivel és mindenkiről úgy beszélek ahogy akarok, mert admin vagyok, megtehetem. Az adminnak pont azt kellene megakadályoznia, hogy emberek kiskirálynak gondolják magukat, akik bármit megtehetnek, mert úgysem lesz következménye, és mert a másik fél meg csak egy user aki még új is.

Látom gabtsi azért továbbra sem sikerül értelmezni a GM játékból kilépők, és az amiatt innen is távolmaradók döntésének lényegét. Persze ha sikerülne, akkor ez a vita most nem lenne, hiszen pontosan ez volt az ok. Nem lett nektek elmondva? Szerintem a 15-20-akárhány ember azért nem mondta el nektek, mert olvasták amikor mi (velem az élen) többször is elmondtuk, és megvolt rá a válasz: kit érdekel 1 user mikor millió másik van. Ez nem túlzás, ez így volt, éppen az említett fórumváltoztatás környékén utoljára. És ez nem "látványos bojkott egy kislánytól", hanem szimplán nincs kedve az embernek idejönni, hogy lássa azt, hogy itt mi folyik, és hogy elfogadja, hogy vagy egyetért, vagy idióta szar. Most nem azért, de ha Te/Ti elmész egy mittudomén vodafoneba, hogy szeretnél előfizetést, majd ott úgy bánnak veled, mint egy utolsó senkiházival, akinek térden állva kéne imádkoznia, hogy egyáltalán beengedték egy ekkora mennyei helyre, és fogd be a pofád majd mi megmondjuk mi van, akkor ott mardsz és előfizetsz? De gondolom így századszor leírva sem fog leesni a tantusz és marad a további elképzelés, hiszen 1) nem nyaltam a seggedet, 2) sokkal menőbb azt gondolni, hogy ti vagytok a királyak és mindenki más idióta, mint elfogadni, hogy bazmeg valami tényleg lehet benne.

Igazából nem is értem minek írtam ide, mikor most is ugyanaz látszik. Admin vagyok, igazam van, ha szerinted nem, akkor egy idióta szar vagy, aki hogy mer egyáltalán ellent mondani. Megtehetetiek, mert adminok vagytok. És ne merje bármelyikőtök leírni, hogy nem így van, mert itt van gabtsi hsz-e párral lejjebb/fejjebb, ami konkrétan erről szól és erről szólt a klash-es téma is. Nagyon nagyon becsülendő és szép dolog, ha valaki ingyen, szabadidejéből áldozva működtet egy ilyen oldalt, ez nem kérdés. De ez még nem jelenti azt, hogy mindenki másnak el kell tűrnie azt amit itt el kell, és nem szólhat egy szót sem, hogy mindenféle random ember, aki királynak képzeli magát, itt ostobázza. És ha netán úgy dönt hogy elmegy, mert ezt nem szeretné, akkor ezért is egy senkiházi szar, sértődős picsa lesz.

Csak ugye elterjedt a szabadelvűség, szólásszabadság, a mondjuk ki amit gondolunk, ezért menő arc lett az, aki minél keményebben elküldi a halál faszára a másikat. Ha meg visszakapja akkor már nem tetszik, de nem is baj, mert úgyis lesz mindig pár arc, aki jó haver és majd beszáll megvédeni és úgyis igazunk lesz, mert hát adminok vagyunk.

Ez a "nem olvastuk azt a topicot" pedig szintén vicces 😊 Az ilyen viták soha nem maradnak titokban, mindig is tudott róla mindenki elég hamar, és mentek a popcornnal nézni a hülyéket.

Persze mindez nem probléma. Bárki indíthat oldalt, ahol eljátszhatja a hatalmasat akinek mindig igaza van, aki lenézhet bárkit, és aki majd nem tűri el ha cserébe őt is lenézik. Csak akkor legalább annyi legyen bennünk könyörgöm, hogy ne álszenteskedjünk, hanem vállaljuk be, hogy igenis így van, többnek gondoljuk magunkat, és aki nem ért egyet, főleg ha új akkor kuss van. Nem lesz szép, de legalább őszinte. Aki pedig tud gondolkodni és nem "haver", az úgyis látja a hszeiteket, neki is lejön az, hogy kit hogyan kezeltek. Ez pont olyan, mint a "nem bántásból" vagy angolul "no offense". Ha utána igenis bántó dolgot mondasz, akkor aztán sokat ér, hogy azért leírod, hogy nem akarod bántani, ugyanígy ha leírod hogy nem nem, nem beszéltek magas lóról üdövzlitek az újakat, blablabla aztán pedig pont ellentétesen cselekszel, akkor az ugyanúgy látszani fog.

ui.: fetomy voltam, csak nem tudtam azzal bejelentkezni 😉 és elmondanám, hogy több, mint 6 évet töltöttem itt el ebből napi több órát is simán átlagban, többször próbáltam elmenni már, nem véletlenül nem sikerült, hiszen azért 6 év az 6 év, megismertem sok mindenkit és hozzászoktam az egész fórumélethez. Igazából szabályosan sértő és bosszantó az, hogy néhány magát hatalmasnagy királynak képzelő falu bikája van annyira beképzelt idióta, hogy képes kitalálni azt, hogy egy laza sértődés miatt hagytam itt pl. én, vagy bárki más az oldalt csak azért, hogy nyugtathassa a lelkét, hogy én voltam a punci itt minden király. Ha szerintetek tök jól vezetitek az oldalt akkor legyen, nem kell mindenkinek elfogadnia és látnia a hibáit akkor sem, ha többen mondják. Meg az is lehet, hogy nincsenek is tényleg hibák, csak mi érezzük úgy (vagy csak magam nevében beszélve: én érzem úgy). De attól még nem ártana elfogadni, hogy nem feltétlen idióta gyökér, aki nem ért veletek egyet.
több mint 10 éve
juancarloschavez 3
tudtam, hogy elfelejtem a végéről 😀 fetomy vagyok, csak a rendes nevemre nem tudtam bejelentkezni 😊

egyébként a válaszodra: nem is feltétlen arra gondoltam, hogy hoppá klasnek igaza van, mert bár már kicsit belekeveredtem azt hiszem le is írtam, hogy mostmár nem biztos, hogy jó ötlet lenne padoztatni. Csak magam is mindig keresem az extrémebb álláspontokat, lehetőségeket, ezért gondolkodtam el rajta, és amellett, hogy már nem padoztatnám, közel sem éreztem azt, hogy hú mekkora baromság. Igenis látom alapját a dolognak, és szerettem volna kinyilatkoztatni, hogy azért szegény srác ne legyen itt már egy elmebeteg idióta, mert éppen gondolt valami extrémet 😊
több mint 10 éve
juancarloschavez 3
Sziasztok, láttam itt ezt a kis vitát, és szeretném megvédeni Klash44 álláspontját, mert pont én is ilyenen gondolkodtam.

Szóval én úgy gondolom, hogy igaz ez amit mondtatok, hogy playoffba ment és stb... milyen jó (bár mondjuk azért Flacco szidásában senkit nem zavar, hogy a gyerek megjött 2008-ban, azóta 5 szezont játszott, ebből 5 playoff, 1 SB győzelem, 1 SB MVP, mégis simán el van könyvelve szarnak) de szóval ez mind igaz. No de azért szerintem olyan nagyon nem játszott jól a srác. Kétségkívül tele voltak újoncokkal meg minden, nyilván nem volt egyszerű dolga, viszont azért akkor is sok az az int, alacsony az a completion% és rating is...

De még csak nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy egy konzervatívabb, vagy ha úgy tetszik régiesebb gondolkodású ember szemével nézve mitől lenne hülyeség az, hogy padozzon 1-2 évet az irányító? Az NFL átalakult, és már azonnal teljesíteni kell nem csak top pickeknek, de 2-3. körösöknek is sokszor, nincs idejük asszimilálódni, és ez sokszor meg is látszik a teljesítményükön. De pl. a Steelers a mai napig alkalmazza, hogy nem dobja be rögtön az első körös emberét sem, ha nem muszáj. 1-2 évük mindig szokott lenni belejönni a dolgokba, felvenni a ritmust, hogy ne 1yearwonderek legyenek, hanem hosszútávó biztos játékosok. Most vagy a steelersnél nem normálisak, vagy tényleg létező, és elfogadható állapot az, hogy akárhol húzom, azért adok időt neki.

Rodgersnek sem tett rosszat éppen a padoztatás, könnyen lehet most egy senki lenne, ha rögtön bedobják. Mert ha bedobják és leszerepel, akkor vége, de ha van ideje... mindegy

Szerintem Lucknak tett volna jót, ha legalább az első évében padozik, és bár mostmár talán rosszul jönne le, ha padra tennék, de alapvetően az elképzelés egyáltalán nem hülyeség. Csak tényleg, mára rajongó, szakértő, gm, mindenki elvárja, hogy akiért idén izgulunk a drafton az már idén produkáljon, különben nem ér semmit. Lehet, hogy 1-2 évig még gyenge lett volna a Colts nélküle (mert már tavaly is nyilván bőven tett hozzá), de utána sokkal magabiztosabban, tapasztaltabban szállhatott volna harcba. Mert most teszem azt nála is jön a sophomore slump akkor mi lesz? Még több int, még alacsonyabb rating, még alacsonyabb completion? Meg kellett volna neki adni azt az esélyt, hogy az újoncokkal teli offense előbb szokjon össze kicsit, ne neki kelljen bevezetni a játékba mindenkit azonnal, mikor neki is még segítség kéne. Szerintem az a hülyeség, hogy azért mert 1/2 volt, neki nem kell, és be lehet dobni. Be lehet, de senki nem úgy születik, hogy király NFL játékos, és egy QB poszton szerintem felesleges kockázat egy olyan játékost azonnal bedobni, akire amúgy 15 évig mondjuk számítunk.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 10 éve
juancarloschavez 3
Butaságot írt, én pedig reagáltam rá, hogy az. Ott már említettem, hogy ezt lehet szépítgetni, ragozni, de ha az elejétől végigolvasod a "vita" lefolyását, akkor szerintem egyértelmű a szituáció. Valakinek nyilván nem esik jól, mikor mondandóját ledegradálják, de más lelkét nem fogom/tudom/akarom pátyolgatni, ahogy én sem megyek most a falnak, mert most lehordtál.

Én pontosan úgy kezelek mindenkit, ahogy azt fordítva is elvárom, ez pedig az, hogy ne nézzenek hülyének, és ha valaki nem ért velem egyet, akkor bátran és őszintén írja meg a véleményét. Aki pedig csinál valamit, az igenis legyen büszke a munkájára, ha biztos magában, akkor tartson ki a véleménye mellett, persze kétely mindig maradjon benne.jjncaa
Látva azt a vitát, meg olvasva már régóta az oldalt, azért megjegyezném, hogy az itt például a probléma, hogy SZERINTED butaság amit írt, ezért ledegradáltad, de semmi gond, mert mások szerint is butaság. Azonban mikor ő aki szerint amit te mondtál butaság, vagy nem esett jól hogy ledegradálták, azt tette amit elvársz, vagyis úgy kezelt mint te őt, akkor rögtön mindenki nekiesett. Miért? Ha te ledegradálhatsz bárkit (mellesleg ezt nem értem miért is teheti meg bárki csak mert azt hiszi igaza van), akkor ő nem teheti meg? Mert te vagy jjncaa ő meg tegnap regisztrált? Akkor ő troll idióta, de ha te teszed, akkor teljesen jogos? Azt mondjátok nem vagytok az újak ellen, mert hát magatok ellen dolgoznátok, de ez nem igaz. Helyesen ez úgy néz ki, hogy nem vagytok azok ellen akik újak, egyetértenek veletek, tisztelnek titeket, viszont aki új, és nem tetszik amit ír, az már nem kell, mert süllyeszti az oldalt.

Egyébként pedig én értem, és egyet is értek azzal, hogy admin=/=randomuser. De az, amit most itt is gabtsi megenged magának, vagy akárki admin, aki képes úgy beszélni egy userről, hogy "idióta", mert 1) erősen megkérdőjelezhető VÉLEMÉNYE, nem stílusa van 2) miután lenézték, igenis úgy válazolt ő is, szóval ez szerintem eléggé túlzás. Az adminságnak nem azt kell jelentenie, hogy mindenkivel és mindenkiről úgy beszélek ahogy akarok, mert admin vagyok, megtehetem. Az adminnak pont azt kellene megakadályoznia, hogy emberek kiskirálynak gondolják magukat, akik bármit megtehetnek, mert úgysem lesz következménye, és mert a másik fél meg csak egy user aki még új is.

Látom gabtsi azért továbbra sem sikerül értelmezni a GM játékból kilépők, és az amiatt innen is távolmaradók döntésének lényegét. Persze ha sikerülne, akkor ez a vita most nem lenne, hiszen pontosan ez volt az ok. Nem lett nektek elmondva? Szerintem a 15-20-akárhány ember azért nem mondta el nektek, mert olvasták amikor mi (velem az élen) többször is elmondtuk, és megvolt rá a válasz: kit érdekel 1 user mikor millió másik van. Ez nem túlzás, ez így volt, éppen az említett fórumváltoztatás környékén utoljára. És ez nem "látványos bojkott egy kislánytól", hanem szimplán nincs kedve az embernek idejönni, hogy lássa azt, hogy itt mi folyik, és hogy elfogadja, hogy vagy egyetért, vagy idióta szar. Most nem azért, de ha Te/Ti elmész egy mittudomén vodafoneba, hogy szeretnél előfizetést, majd ott úgy bánnak veled, mint egy utolsó senkiházival, akinek térden állva kéne imádkoznia, hogy egyáltalán beengedték egy ekkora mennyei helyre, és fogd be a pofád majd mi megmondjuk mi van, akkor ott mardsz és előfizetsz? De gondolom így századszor leírva sem fog leesni a tantusz és marad a további elképzelés, hiszen 1) nem nyaltam a seggedet, 2) sokkal menőbb azt gondolni, hogy ti vagytok a királyak és mindenki más idióta, mint elfogadni, hogy bazmeg valami tényleg lehet benne.

Igazából nem is értem minek írtam ide, mikor most is ugyanaz látszik. Admin vagyok, igazam van, ha szerinted nem, akkor egy idióta szar vagy, aki hogy mer egyáltalán ellent mondani. Megtehetetiek, mert adminok vagytok. És ne merje bármelyikőtök leírni, hogy nem így van, mert itt van gabtsi hsz-e párral lejjebb/fejjebb, ami konkrétan erről szól és erről szólt a klash-es téma is. Nagyon nagyon becsülendő és szép dolog, ha valaki ingyen, szabadidejéből áldozva működtet egy ilyen oldalt, ez nem kérdés. De ez még nem jelenti azt, hogy mindenki másnak el kell tűrnie azt amit itt el kell, és nem szólhat egy szót sem, hogy mindenféle random ember, aki királynak képzeli magát, itt ostobázza. És ha netán úgy dönt hogy elmegy, mert ezt nem szeretné, akkor ezért is egy senkiházi szar, sértődős picsa lesz.

Csak ugye elterjedt a szabadelvűség, szólásszabadság, a mondjuk ki amit gondolunk, ezért menő arc lett az, aki minél keményebben elküldi a halál faszára a másikat. Ha meg visszakapja akkor már nem tetszik, de nem is baj, mert úgyis lesz mindig pár arc, aki jó haver és majd beszáll megvédeni és úgyis igazunk lesz, mert hát adminok vagyunk.

Ez a "nem olvastuk azt a topicot" pedig szintén vicces 😊 Az ilyen viták soha nem maradnak titokban, mindig is tudott róla mindenki elég hamar, és mentek a popcornnal nézni a hülyéket.

Persze mindez nem probléma. Bárki indíthat oldalt, ahol eljátszhatja a hatalmasat akinek mindig igaza van, aki lenézhet bárkit, és aki majd nem tűri el ha cserébe őt is lenézik. Csak akkor legalább annyi legyen bennünk könyörgöm, hogy ne álszenteskedjünk, hanem vállaljuk be, hogy igenis így van, többnek gondoljuk magunkat, és aki nem ért egyet, főleg ha új akkor kuss van. Nem lesz szép, de legalább őszinte. Aki pedig tud gondolkodni és nem "haver", az úgyis látja a hszeiteket, neki is lejön az, hogy kit hogyan kezeltek. Ez pont olyan, mint a "nem bántásból" vagy angolul "no offense". Ha utána igenis bántó dolgot mondasz, akkor aztán sokat ér, hogy azért leírod, hogy nem akarod bántani, ugyanígy ha leírod hogy nem nem, nem beszéltek magas lóról üdövzlitek az újakat, blablabla aztán pedig pont ellentétesen cselekszel, akkor az ugyanúgy látszani fog.

ui.: fetomy voltam, csak nem tudtam azzal bejelentkezni 😉 és elmondanám, hogy több, mint 6 évet töltöttem itt el ebből napi több órát is simán átlagban, többször próbáltam elmenni már, nem véletlenül nem sikerült, hiszen azért 6 év az 6 év, megismertem sok mindenkit és hozzászoktam az egész fórumélethez. Igazából szabályosan sértő és bosszantó az, hogy néhány magát hatalmasnagy királynak képzelő falu bikája van annyira beképzelt idióta, hogy képes kitalálni azt, hogy egy laza sértődés miatt hagytam itt pl. én, vagy bárki más az oldalt csak azért, hogy nyugtathassa a lelkét, hogy én voltam a punci itt minden király. Ha szerintetek tök jól vezetitek az oldalt akkor legyen, nem kell mindenkinek elfogadnia és látnia a hibáit akkor sem, ha többen mondják. Meg az is lehet, hogy nincsenek is tényleg hibák, csak mi érezzük úgy (vagy csak magam nevében beszélve: én érzem úgy). De attól még nem ártana elfogadni, hogy nem feltétlen idióta gyökér, aki nem ért veletek egyet.
több mint 10 éve
juancarloschavez 3
Sziasztok, láttam itt ezt a kis vitát, és szeretném megvédeni Klash44 álláspontját, mert pont én is ilyenen gondolkodtam.

Szóval én úgy gondolom, hogy igaz ez amit mondtatok, hogy playoffba ment és stb... milyen jó (bár mondjuk azért Flacco szidásában senkit nem zavar, hogy a gyerek megjött 2008-ban, azóta 5 szezont játszott, ebből 5 playoff, 1 SB győzelem, 1 SB MVP, mégis simán el van könyvelve szarnak) de szóval ez mind igaz. No de azért szerintem olyan nagyon nem játszott jól a srác. Kétségkívül tele voltak újoncokkal meg minden, nyilván nem volt egyszerű dolga, viszont azért akkor is sok az az int, alacsony az a completion% és rating is...

De még csak nem is ez a lényeg. Az a lényeg, hogy egy konzervatívabb, vagy ha úgy tetszik régiesebb gondolkodású ember szemével nézve mitől lenne hülyeség az, hogy padozzon 1-2 évet az irányító? Az NFL átalakult, és már azonnal teljesíteni kell nem csak top pickeknek, de 2-3. körösöknek is sokszor, nincs idejük asszimilálódni, és ez sokszor meg is látszik a teljesítményükön. De pl. a Steelers a mai napig alkalmazza, hogy nem dobja be rögtön az első körös emberét sem, ha nem muszáj. 1-2 évük mindig szokott lenni belejönni a dolgokba, felvenni a ritmust, hogy ne 1yearwonderek legyenek, hanem hosszútávó biztos játékosok. Most vagy a steelersnél nem normálisak, vagy tényleg létező, és elfogadható állapot az, hogy akárhol húzom, azért adok időt neki.

Rodgersnek sem tett rosszat éppen a padoztatás, könnyen lehet most egy senki lenne, ha rögtön bedobják. Mert ha bedobják és leszerepel, akkor vége, de ha van ideje... mindegy

Szerintem Lucknak tett volna jót, ha legalább az első évében padozik, és bár mostmár talán rosszul jönne le, ha padra tennék, de alapvetően az elképzelés egyáltalán nem hülyeség. Csak tényleg, mára rajongó, szakértő, gm, mindenki elvárja, hogy akiért idén izgulunk a drafton az már idén produkáljon, különben nem ér semmit. Lehet, hogy 1-2 évig még gyenge lett volna a Colts nélküle (mert már tavaly is nyilván bőven tett hozzá), de utána sokkal magabiztosabban, tapasztaltabban szállhatott volna harcba. Mert most teszem azt nála is jön a sophomore slump akkor mi lesz? Még több int, még alacsonyabb rating, még alacsonyabb completion? Meg kellett volna neki adni azt az esélyt, hogy az újoncokkal teli offense előbb szokjon össze kicsit, ne neki kelljen bevezetni a játékba mindenkit azonnal, mikor neki is még segítség kéne. Szerintem az a hülyeség, hogy azért mert 1/2 volt, neki nem kell, és be lehet dobni. Be lehet, de senki nem úgy születik, hogy király NFL játékos, és egy QB poszton szerintem felesleges kockázat egy olyan játékost azonnal bedobni, akire amúgy 15 évig mondjuk számítunk.