NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Remélem a nyereményjátékok győztesei megkapták már a könyveket, nekem itt az utánpótlás 😊baggioÉn is megkaptam már pénteken. Kicsit beleolvasgattam iszonyú jónak tűnik. Jövő héten vége a rohanásnak és neki is esek, köszi még egyszer! 😊
több mint 10 éve
lefordítottam az előbb mutatott könyvek fülszövegeit magyarra, hátha másnak is meghozza a kedvétncaahu.wordpress.com/2014/09/17/konyvek-a-college-footballrol/
nem nehéz egy szálra fűzni, hogy miről is szólnak ezek: miért a college football a világ legjobb sportligája, de nem elpalástolva annak problémáit 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Remélem a nyereményjátékok győztesei megkapták már a könyveket, nekem itt az utánpótlás 😊baggioPont most mentem érte, köszi!
Úgy látom forgattad kitartóan. 😀
Mondom belelapozok, erre Charlie Strong neve mindkét oldalon! OK akkor ma neki is kezdek. A jó kis "nyaralós" angolommal biztos elleszek egy darabig.
Mindenképp vendégem vagy egy sörre valamikor. (Y)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Remélem a nyereményjátékok győztesei megkapták már a könyveket, nekem itt az utánpótlás 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zsemlezs
175
www.si.com/college-football/2014/09/16/arkansas-state-fake-punt-blake-andersona háttér story 😀 The Fainting Goat Technique
több mint 10 éve
espn.go.com/video/clip?id=11535572twitteren már megosztottam, csak ez a videó tegnap este terjedt el, mondjuk azóta uralja is a fél internetet xD
baggio mintha ezt nem láttam volna, a week3 összefoglalójában, pedig szerintem ez a "legszebb" fake punt és színészi jelenet egyszerre 😀zsotyi
---
több mint 10 éve
Félve teszem fel a kérdést: aki beleolvas az ÖF-be, az tisztában van vele, hogy minden link egy kiemelendő jelenetre (és az esetek 99%-ában videóra) mutat? Csak mert a wordpress.hu-s statisztikákból az jön le, hogy arányaiban nagyon kevesen kattintanak a külső hivatkozásokra, pedig hát épp ez az egész lényege, egy héten több érdekes történik, mint az nfl teljes szezonjában... Akinek ez nem mond újat, az átlagosan hányan nyit meg a linkek közül és miért?baggioÉn követni szoktam az sbnation eredménykövetőjét is, ott általában látom gif-ben vagy videóban ezeket, így nem kattintok rá, csak ami új. De el szoktam olvasni az összeset 😊
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
zsemlezs
175
espn.go.com/video/clip?id=11535572baggio mintha ezt nem láttam volna, a week3 összefoglalójában, pedig szerintem ez a "legszebb" fake punt és színészi jelenet egyszerre 😀
több mint 10 éve
Félve teszem fel a kérdést: aki beleolvas az ÖF-be, az tisztában van vele, hogy minden link egy kiemelendő jelenetre (és az esetek 99%-ában videóra) mutat? Csak mert a wordpress.hu-s statisztikákból az jön le, hogy arányaiban nagyon kevesen kattintanak a külső hivatkozásokra, pedig hát épp ez az egész lényege, egy héten több érdekes történik, mint az nfl teljes szezonjában... Akinek ez nem mond újat, az átlagosan hányan nyit meg a linkek közül és miért?baggioÉn megnézegetem őket, főleg ami érdekel.
Látom, hogy javarészt youtube-ról vannak a videók. Ezzel az a jó, hogy be tudod ágyazni az oldalba a [*youtube=h*ttps://www.youtube.com/watch?v=5dWEkYp1Lns] kóddal. (csillagokat vedd ki, csak azért volt szükség rá mert ide is beágyazná.) Értelem szerűen a hivatkozást kicseréled az adott youtube videóéra.
Az ESPN-es videókat is be lehetne ágyazni, de mivel ez a fajta .wordpress.com -os ingyenes tárhely nem szereti a scriptes beágyazást (tudom a vikinges oldalamról), így az ESPN videókat nem lehet beszúrni.
Azonban vannak ingyenes tárhelyek, pl. ininet.hu ahol igaz csak 500 mega a tárhely, de lehet telepíteni wordpress sablont és oda már engedi beágyazni a youtube és az espn videókat is, sőt minden olyan videót aminél van ilyen lehetőség.
Ezt csak mint lehetőséget írtam le. 😊
több mint 10 éve
Félve teszem fel a kérdést: aki beleolvas az ÖF-be, az tisztában van vele, hogy minden link egy kiemelendő jelenetre (és az esetek 99%-ában videóra) mutat? Csak mert a wordpress.hu-s statisztikákból az jön le, hogy arányaiban nagyon kevesen kattintanak a külső hivatkozásokra, pedig hát épp ez az egész lényege, egy héten több érdekes történik, mint az nfl teljes szezonjában... Akinek ez nem mond újat, az átlagosan hányan nyit meg a linkek közül és miért?
---
több mint 10 éve
ennél többet, jobbat nem tudokncaahu.wordpress.com/2014/09/15/fbs-osszefoglalo-3-het/
---
több mint 10 éve
köszi szépen!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
SC-Georgia mellet még miket ajánlotok? Én nem láttam olyan csábító matchupokat előzetesen.zavi27East Carolina - Virginia Tech
West Virginia - Maryland
USC - Boston College
Indiana - Bowling Green
Georgia Southern - Georgia Tech
UMass - Vanderbilt
Louisville - Virginia
Arkansas - Texas Tech
Western Kentucky - Middle Tennessee
Kentucky - Florida
UCLA - Texas
Lehet válogatni.
több mint 10 éve
Általában, ahogy most is, épp ilyenkor alakul a legizgalmasabban a hét. Vagy 10 meccs volt, amit nem érdemes kihagyni:SC-Georgia mellet még miket ajánlotok? Én nem láttam olyan csábító matchupokat előzetesen.zavi27Azért egy ilyen forduló után gondolom megint nem lenne fair visszakanyarodni Bazza ominózus kommentjére 😊 Bár sajnos a közfelfogás ettől függetlenül változatlan maradbaggioAz ilyen napok egy NFL fordulót is lenyomnak nálam. UPSET DAYShawn84
East Carolina - Virginia Tech
Bowling Green - Indiana
West Virginia - Maryland
South Carolina - Georgia
Iowa State - Iowa
Middle Tennessee - Western Kentucky
Florida - Kentucky
Boston College - USC
Penn State - Rutgers
UCLA - Texas
---
több mint 10 éve
SC-Georgia mellet még miket ajánlotok? Én nem láttam olyan csábító matchupokat előzetesen.Azért egy ilyen forduló után gondolom megint nem lenne fair visszakanyarodni Bazza ominózus kommentjére 😊 Bár sajnos a közfelfogás ettől függetlenül változatlan maradbaggioAz ilyen napok egy NFL fordulót is lenyomnak nálam. UPSET DAYShawn84
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Azért egy ilyen forduló után gondolom megint nem lenne fair visszakanyarodni Bazza ominózus kommentjére 😊 Bár sajnos a közfelfogás ettől függetlenül változatlan maradbaggioAz ilyen napok egy NFL fordulót is lenyomnak nálam. UPSET DAY
több mint 10 éve
Azért egy ilyen forduló után gondolom megint nem lenne fair visszakanyarodni Bazza ominózus kommentjére 😊 Bár sajnos a közfelfogás ettől függetlenül változatlan marad
---
több mint 10 éve
Brian
70
Navy Midshipmen: The Brotherhood - vimeo.com/105816239Ez nem olyan: The Grind - Colorado State Football - www.youtube.com/watch?v=EhYQUjDyrCc ???
Michigan State Spartans: Spartan Football All Access - www.youtube.com/watch?v=iHfROip1o90
Ole Miss Rebels: The Season - www.youtube.com/watch?v=hPXGeR4xL-s
Penn State Nittany Lions: Unrivaled - www.youtube.com/watch?v=rLyX22r98JE
Texas A&M Aggies: The Pulse - www.youtube.com/watch?v=N7a8GqoFaOQ
Nincs kizárva persze, hogy van még, ha esetleg tudtok ilyet, jelezzétek!baggio
több mint 10 éve
palleon
52
Ha gépen nézed, akkor letöltöd a VLC media playert. Elindítod, majd a média->hálózati műsor megnyitása. Oda bemásolod a linket: xrxs.net/video/live-p12wash-4728.m3u8, majd ok. Pár pillanat múlva elindul az adás. Médialejátszók esetében meg az adott gyártmánytól függ, hogy képes-e iptv-t lejátszani, illetve hogy ott mit kell tenni. Én csak Mede8er médialejátszó esetében tudok segíteni.Valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan is működik ez?zsotyiItt vannak a linkek. VLC-ben is elvileg működnek. Ott nem próbáltam, csak a médialejátszómon.Valaki nem tud működő iptv címet espn-hez? Amit találok, sajnos egyik sem élő link. Bezzeg a PAC-12 Network kiváló minőségben tökéletesen működik. Csak hát ott élőben max röplabda ment eddig.palleonAzt a PAC-12 Networköset hol találtad?zsotyi
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (Washington)
xrxs.net/video/live-p12wash-4728.m3u8
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (National)
xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (Arizona)
xrxs.net/video/live-p12ariz-4728.m3u8
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (Bay Area)
xrxs.net/video/live-p12baya-4728.m3u8
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (Los Angeles)
xrxs.net/video/live-p12losa-4728.m3u8
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (Moutain)
xrxs.net/video/live-p12moun-4728.m3u8
#EXTINF:0,PAC-12 Net. (Oregon)
xrxs.net/video/live-p12oreg-4728.m3u8palleon
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Valaki el tudná magyarázni, hogy hogyan is működik ez?Itt vannak a linkek. VLC-ben is elvileg működnek. Ott nem próbáltam, csak a médialejátszómon.Valaki nem tud működő iptv címet espn-hez? Amit találok, sajnos egyik sem élő link. Bezzeg a PAC-12 Network kiváló minőségben tökéletesen működik. Csak hát ott élőben max röplabda ment eddig.palleonAzt a PAC-12 Networköset hol találtad?zsotyi
xrxs.net/video/live-p12oreg-4728.m3u8palleon
több mint 10 éve
palleon
52
Itt vannak a linkek. VLC-ben is elvileg működnek. Ott nem próbáltam, csak a médialejátszómon.Valaki nem tud működő iptv címet espn-hez? Amit találok, sajnos egyik sem élő link. Bezzeg a PAC-12 Network kiváló minőségben tökéletesen működik. Csak hát ott élőben max röplabda ment eddig.palleonAzt a PAC-12 Networköset hol találtad?zsotyi
xrxs.net/video/live-p12oreg-4728.m3u8
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Valaki nem tud működő iptv címet espn-hez? Amit találok, sajnos egyik sem élő link. Bezzeg a PAC-12 Network kiváló minőségben tökéletesen működik. Csak hát ott élőben max röplabda ment eddig.palleonAzt a PAC-12 Networköset hol találtad?
több mint 10 éve
palleon
52
Valaki nem tud működő iptv címet espn-hez? Amit találok, sajnos egyik sem élő link. Bezzeg a PAC-12 Network kiváló minőségben tökéletesen működik. Csak hát ott élőben max röplabda ment eddig.
több mint 10 éve
akkor a szombat elé újramásodik heti összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/2014/09/08/fbs-osszefoglalo-2-het/
harmadik heti beharangozó: ncaahu.wordpress.com/2014/09/11/erdekesebb-parositasok-a-harmadik-heten-2014-fbs/
---