NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 12 éve
JJ!természetesen 😊
Szabad terjeszteni?
Egon bámegpróbálom valahogy youtube-ra is feltenni majdjjncaamegtörtént: bowl.hu NCAA alapozójjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ!Szabad terjeszteni?
megpróbálom valahogy youtube-ra is feltenni majdjjncaamegtörtént: bowl.hu NCAA alapozójjncaa
több mint 12 éve
megpróbálom valahogy youtube-ra is feltenni majdjjncaamegtörtént: bowl.hu NCAA alapozó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hozzáadtam még egy diát az ötöshöz, a kiegészített prez pdf-ben innen tölthető:http://www.2shared.com/document/iNgGbLoq/ncaa.html
megpróbálom valahogy youtube-ra is feltenni majd
---
több mint 12 éve
Ezt ki készítette amúgy? Nagyon jó tényleg.GRAFIén
---
több mint 12 éve
Ezt ki készítette amúgy? Nagyon jó tényleg.
több mint 12 éve
Köszi!Ez szenzációs, lementettem az egészet! Ha valakit meg akarok ismertetni majd az NCAA focival, tutira ezt mutatom majd meg neki előszőr!zavi27pdf-ben innen lehet leszedni: http://www.2shared.com/document/Xtp05Rd-/Prezentci.htmljjncaa
több mint 12 éve
Ez szenzációs, lementettem az egészet! Ha valakit meg akarok ismertetni majd az NCAA focival, tutira ezt mutatom majd meg neki előszőr!zavi27pdf-ben innen lehet leszedni: http://www.2shared.com/document/Xtp05Rd-/Prezentci.html
---
több mint 12 éve
Ez szenzációs, lementettem az egészet! Ha valakit meg akarok ismertetni majd az NCAA focival, tutira ezt mutatom majd meg neki előszőr!
több mint 12 éve
az NCAA hat diában elmagyarázvaremélem tetszik, ha kihagytam valami fontosat, jelezzétek
---
több mint 12 éve
Erdélyi Zsófia futó (USC): http://sportgeza.hu/sport/2011/12/06/elegge_meghaltam_futas_kozben/basszus most nézem, hogy Somogyi még játszott idén is 😊Szekeres Dorina, IndianaSomogyi Gergő már végzett? http://ucsbgauchos.com/sports/m-baskbl/mtt/somogyi_greg00.htmlWicks
Bucz Eszter és Kovács Anna, FAU
Mindhárman úszók.Schleck
bár a Big West döntőn nem hallottam a nevét, és mivel a USCB kikapott a Long Beach State-től, így a Gauchos-nak a CIT jutottjjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
basszus most nézem, hogy Somogyi még játszott idén is 😊Somogyi Gergő már végzett? http://ucsbgauchos.com/sports/m-baskbl/mtt/somogyi_greg00.htmlWicksmagyar NCAA-s sportolókat keresekSzekeres Dorina, Indiana
Hosszú Katinka ugye evidens, mellette még két louisville-iről (Povázsay Eszter és Viktor Maksimcuk), egy Duquesne-s kosarasról (Szécsi Orsi) és két Lewis University-s teniszezőnőről tudok az aktívok közüljjncaa
Bucz Eszter és Kovács Anna, FAU
Mindhárman úszók.Schleck
bár a Big West döntőn nem hallottam a nevét, és mivel a USCB kikapott a Long Beach State-től, így a Gauchos-nak a CIT jutott
---
több mint 12 éve
a college football hall of fame PO-szerűen próbálja eldönteni a szurkolói szavazatok alapján, hogy melyik a futballtörténelem eddigi legjobb csapata, itt a bracket:az 1899-es Sewanee az én javaslatomra került be a legjobb 16-ba, igaz nehéz dolguk lesz a 71-es Cornhuskers ellen 😊 (egy egyetemtől csak egy csapatot lehetett kiválasztani)
facebook oldalukon elég sok infót írnak az egyes gárdákról, valamilyen formában majd erről is csinálok összeállítást a blogra
---
több mint 12 éve
Tessék a véleményem a rájátszást illetően. (Nem elkötelezett NCAA rajongóként). Mivel nincs igazi kedvencem az NCAA-ben amíg a szezon megy, szabadidőm függvényében igyekszem minél több meccset megnézni. Elsősorban a hangulata miatt szeretem a meccseket, fantsztikus szinte minden meccs. A Bowl szezont viszont pár mecs kivételével szinte mindig szkippelem, mert egyszerűen nincs kedvem a pangó lelátók miatt nézni. Azért jónéhány meccs előre borítékolható eredménnyel zárul, és bár nyilván nem tartozom az átlag amerikai nézők közé, szerintem sok mindenben hasonlóan vélekedek, mint ők.Hát szinte szóról szóra egyetértek én is kb így érzem most jelenleg. Pont ahol ennek a csodás alapszakasznak, hangulatnak fokozódnia kéne, még drámaibbá válnia ott lesz kb 35 bowlból 25 érdektelen, motiválatlan, nézőknek nehezen eladható. Értem hogy sok szempontot figyelembe kell venni, tanulás, diákok, sok kis csapatnak nagy lehetőség a +1 meccs, de akkor is a playoff mellett lennék én is. És attól még maradhatnának egyébb bowlok is mellette, ha jól ki van találva a rendszer.
Szóval kell a normális rájátszás, mert a hypeot bőven van hova fokozni.GRAFI
több mint 12 éve
Tessék a véleményem a rájátszást illetően. (Nem elkötelezett NCAA rajongóként). Mivel nincs igazi kedvencem az NCAA-ben amíg a szezon megy, szabadidőm függvényében igyekszem minél több meccset megnézni. Elsősorban a hangulata miatt szeretem a meccseket, fantsztikus szinte minden meccs. A Bowl szezont viszont pár mecs kivételével szinte mindig szkippelem, mert egyszerűen nincs kedvem a pangó lelátók miatt nézni. Azért jónéhány meccs előre borítékolható eredménnyel zárul, és bár nyilván nem tartozom az átlag amerikai nézők közé, szerintem sok mindenben hasonlóan vélekedek, mint ők. Szóval kell a normális rájátszás, mert a hypeot bőven van hova fokozni.
több mint 12 éve
Szerintem ez esetben nem veszítik, sőt, 16 csapat esetén simán lehet két veretlen is csoportmeccsek végére. Így meg a konferencia döntő is felértékelődne.vitaindítónakhát célját egyelőre nem érte el a cikk, de fűzöm tovább egy érdekes pletykával
http://jjncaa.blogspot.com/2012/03/rajatszas-az-ncaa-elso-osztalyaban.htmljjncaa
megbízható belsős információk szerint az ESPN a háttérben nagyon dolgozik azért, hogy a Big Ten és az SEC is 16 csapatosra duzzadjon, tehát a négy szuperkonf terve még mindig nem került le az asztalról, és így az is érthető, hogy miért támogatják a tv-csatorna berkeiben is a négy csapatos rájátszást, ahova ráadásul csak a csoportgyőztesek kerülhetnének be...
kőkeményen mennek tehát a hatalmi játszmák, én csak abban bízok, hogy a nonkonf meccsek nem veszítik el teljesen jelentőségüketjjncaa
Bár kétségtelen, ez esetben is előfordulhatna, hogy pl. a négyes döntőről lemaradó Arkansas (mert Mizzou ellen bukják SEC döntőt) egyébként verné másik 3 csoportgyőztest.
több mint 12 éve
vitaindítónakhát célját egyelőre nem érte el a cikk, de fűzöm tovább egy érdekes pletykával
http://jjncaa.blogspot.com/2012/03/rajatszas-az-ncaa-elso-osztalyaban.htmljjncaa
megbízható belsős információk szerint az ESPN a háttérben nagyon dolgozik azért, hogy a Big Ten és az SEC is 16 csapatosra duzzadjon, tehát a négy szuperkonf terve még mindig nem került le az asztalról, és így az is érthető, hogy miért támogatják a tv-csatorna berkeiben is a négy csapatos rájátszást, ahova ráadásul csak a csoportgyőztesek kerülhetnének be...
kőkeményen mennek tehát a hatalmi játszmák, én csak abban bízok, hogy a nonkonf meccsek nem veszítik el teljesen jelentőségüket
---
több mint 12 éve
Az NCAA-vel szemben köztudottan kritikus Joe Nocera, most amellett érvel, hogy az egyetemi játékosok alakítsanak szakszervezetet.http://www.nytimes.com/2012/03/06/opinion/nocera-a-union-stands-up-for-players.html?_r=1&ref=opinion
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
vitaindítónakhttp://jjncaa.blogspot.com/2012/03/rajatszas-az-ncaa-elso-osztalyaban.html
---
több mint 12 éve
Az SEC-s AD-k tegnap Nashville-ben tárgyaltak, a fő téma a menetrend kialakítása volt 2013-tól (a bővítés után nyolc vagy kilenc konfmeccs legyen, stb.). Nem született végleges megállapodás, jövő héten New Orleans-ban találkoznak.vassadiA kilenc konfmeccs amúgy már nincs is a terítéken, az SEC annyira kompetitív (mondják az edzők és az AD-k), hogy a nyolc bőven elég, ennél több már "kikészítené a játékosokat"... így valószínűleg búcsút mondhatunk a Deep South's oldest rivalry-nak, a Third Saturday of Octobernek és a Florida-LSU derbiknek is
---
több mint 12 éve
Top undergraduate game design schools, according to The Princeton Review:1. University of Southern California (Los Angeles, CA)
2. Massachusetts Institute of Technology (Cambridge, MA)
3. University of Utah (Salt Lake City, UT)
4. DigiPen Institute of Technology (Redmond, WA)
5. The Art Institute of Vancouver (Vancouver, BC)
6. Rochester Institute of Technology (Rochester, NY)
7. Shawnee State University (Portsmouth, OH)
8. Savannah College of Art and Design (Savannah, GA)
9. University of New Mexico (Albuquerque, NM)
10. Becker College (Worcester, MA)
Top graduate game design schools, according to The Princeton Review:
1. University of Southern California (Los Angeles, CA)
2. Rochester Institute of Technology (Rochester, NY)
3. Massachusetts Institute of Technology (Cambridge, MA)
4. University of Central Florida (Orlando, FL)
5. Southern Methodist University (SMU) (Plano, TX)
6. Carnegie Mellon University (Pittsburgh, PA)
7. Savannah College of Art and Design (Savannah, GA)
8. DigiPen Institute of Technology (Redmond, WA)
9. Univ. of California, Santa Cruz (Santa Cruz, CA)
10. Drexel University (Philadelphia, PA)
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
óó az mindjárt itt van, király 😊tavaly tettél be JJ az ACC topikba ilyen media guide-ot, azt kb mikor szokták kiadni?kristofspring game-k előtt, március közepe tájékánjjncaa
köszi.
több mint 12 éve
tavaly tettél be JJ az ACC topikba ilyen media guide-ot, azt kb mikor szokták kiadni?kristofspring game-k előtt, március közepe tájékán
---