NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Itt a végleges AP Top25. Szerintem holnap reggelig könnyezni fogok. 😀1 Alabama (59) 13-1 1475
2 Oregon 12-1 1358
3 Ohio State 12-0 1302
4 Notre Dame 12-1 1288
5 Georgia 12-2 1230
5 Texas A&M 11-2 1230
7 Stanford 12-2 1169
8 South Carolina 11-2 1038
9 Florida 11-2 933
10 Florida State 12-2 922
11 Clemson 11-2 889
12 Kansas State 11-2 871
13 Louisville 11-2 781
14 LSU 10-3 756
15 Oklahoma 10-3 615
16 Utah State 11-2 456
17 Northwestern 10-3 443
18 Boise State 11-2 419
19 Texas 9-4 358
20 Oregon State 9-4 303
21 San Jose State 11-2 243
22 Northern Illinois 12-2 227
23 Vanderbilt 9-4 180
24 Michigan 8-5 147
25 Nebraska 10-4 119
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki elárulhatná, hogy az Alabama mit tud, hogy mindig ennyire jó a toborzása?Béczkógyőzni.
több mint 12 éve
Valaki elárulhatná, hogy az Alabama mit tud, hogy mindig ennyire jó a toborzása?. Ha megnézzük a következő évet, láthatjuk, hogy ismét kemény játékosok csatlakoznak a csapathoz!BéczkóAz egyik legnagyobb múltú csapat, a jelen legjobb csapata; ahogy Saban és a rendszer felkészíti a játékosokat az NFL-re; évről évre jobbnál jobb prospecteket küldenek a draftra. Csodálkozol, hogy ez sokakat meggyőz? 😊
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Először is sajnálom, hogy vége a szezonnak! Sajnálom, hogy nem nyert a Notre Dame. Egyelőre nem döntöttem még el, hogy kinek szurkolok az NCAA ben, de a döntőben a Notre Damnek szurkoltam. Úgy látszik nem szabad tökéletes alapszakaszt csinálni, mert akkor a döntő meccs nem lesz meg (tavaly LSU). Valaki elárulhatná, hogy az Alabama mit tud, hogy mindig ennyire jó a toborzása?. Ha megnézzük a következő évet, láthatjuk, hogy ismét kemény játékosok csatlakoznak a csapathoz!
több mint 12 éve
lehet én látom rosszul de McCarron ha nfl-ben nem egy atom OL mögé kerül megölik. oké hogy brutál jól passzol de az alabamában nagyon kényelmes kis élete van.patriksteelersKivéve amikor nemtudja a snapcountot. 😀
több mint 12 éve
lehet én látom rosszul de McCarron ha nfl-ben nem egy atom OL mögé kerül megölik. oké hogy brutál jól passzol de az alabamában nagyon kényelmes kis élete van.
több mint 12 éve
kszitudja valaki honnan lehet letölteni a tegnapi bowl-t?samu09itt előbb utóbb fenn lesz www.youtube.com/user/thornsxbraxa88
több mint 12 éve
tudja valaki honnan lehet letölteni a tegnapi bowl-t?samu09itt előbb utóbb fenn lesz www.youtube.com/user/thornsx
több mint 12 éve
tudja valaki honnan lehet letölteni a tegnapi bowl-t?
több mint 12 éve
Állítólag a Rose és a Sugar Bowl lesz az első két playoff-elődöntő, 2015. január 1-jén.
több mint 12 éve
Ha hazaértem, jelzek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nyerteeeeeeeeeeeeeem!Tán soha életemben nem nyertem sorsoláson semmit.
Kicsit üröm az örömben, hogy a telefonom nem nyitja meg a képet amin a nyereményem van.
Köszi JJ.
Mi a teendőm, hogy megkapjam az ajándékom?
több mint 12 éve
Holnap magyar idő szerint 21 órától kapcsolnak az ESPN-en élőben a stadionhoz, figyeljétek majd, hogy feltűnök-e 😀19-től 21-ig és 22-től éjfélig ESPNU, éjféltől megint ESPN

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az általánosban, farsangkor ha én sorsoltam, mindig a húgom nyert. 😛A család az első, ez alap.
több mint 12 éve
na és melyik nyereményt kapom? 😀
több mint 12 éve
Megvolt a sorsolás, mivel Hurka nyert, ezért egy táskát is bedobtam a közösbe, amit Bazzani kap majd megRészletek itt: twitter.com/jjncaa

---
több mint 12 éve
Megnyitottam a bcs bowlok topicot, magyar idő szerint 20:30-ig várom a tippeket a döntő győztesérebowl.hu/forum/ncaa_eredmenykovetes/bcs_bowlok
a tippel automatikusan kvalivikálódsz a játékba, a nyertest kisorsolom, majd felveszem vele a kapcsolatot, hogy melyik nyereményt szeretné
Twitter csatornámon csináltam a választható tárgyakról képeket -> @jjncaa

---
több mint 12 éve
én is akkorÉn isBlitzHawk@jjncaa: Kérlek nyomjatok erre egy lájkot, ha összejön a 25, a kapott tárgynyereményt kisorsolom a fórumos ncaa fanok között! t.co/3iFm5q9IjjncaaJJ ezt csak akkor tudom like-olni ha ismerősöm vagy?
Mindegy bejelöltelek ha nem gond.Bazzani
több mint 12 éve
Én is 😊
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Én is@jjncaa: Kérlek nyomjatok erre egy lájkot, ha összejön a 25, a kapott tárgynyereményt kisorsolom a fórumos ncaa fanok között! t.co/3iFm5q9IjjncaaJJ ezt csak akkor tudom like-olni ha ismerősöm vagy?
Mindegy bejelöltelek ha nem gond.Bazzani
több mint 12 éve
@jjncaa: Kérlek nyomjatok erre egy lájkot, ha összejön a 25, a kapott tárgynyereményt kisorsolom a fórumos ncaa fanok között! t.co/3iFm5q9IjjncaaJJ ezt csak akkor tudom like-olni ha ismerősöm vagy?
Mindegy bejelöltelek ha nem gond.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Kár hogy csak facebookon lehet.
több mint 12 éve
@jjncaa: Kérlek nyomjatok erre egy lájkot, ha összejön a 25, a kapott tárgynyereményt kisorsolom a fórumos ncaa fanok között! t.co/3iFm5q9I

---
több mint 12 éve
Kis javítás, de a recruiting topikba is leírtam. az Under Armour Game ma lesz 23-tól.Csináltam topikot, tessék: bowl.hu/forum/ncaa_eredmenykovetes/hs_all-star_game-ek
Egyből kérdeznék is ezzel kapcsolatban:
lesz hozzá eredménykövető topik (tavaly mintha lett volna)? Jó lenne. Vagy menjenek a dolgok a recruiting topikba?
Habi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...