NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Vicces, hogy még javában csinálják, de a kapu már a helyén van. 😊GRAFI
gondolom mint a 4-es metrónál, itt is szüksége van az építőmunkásoknak néha egy kis játékra pihenésképp 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Vicces, hogy még javában csinálják, de a kapu már a helyén van. 😊
több mint 12 éve
laza 60 millió dollárból épül az Allen High School új stadionja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
2012 top játékosai:
Irányítók (Davey O'Brien Trophy), Heisman-esélyesek
Futók és elkapók (Doak Walker és Biletnikoff Award)
Falemberek, védők (Outland Trophy, Lombardi és Bednarik Award)
Centerek és tight endek (Rimington Trophy és Mackey Award)
Linebackerek és defensive backek (Butkus és Thorpe Award)
Kickerek és punterek (Groza és Ray Guy Award)
több mint 12 éve
És hol van a játék többi kérdése? Vagy csak az az egy van?GRAFI
egy kérdés van és öt pont

---
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
És hol van a játék többi kérdése? Vagy csak az az egy van?
több mint 12 éve
Az NCAA

történelem, sportágak, Title IX, March Madness, mindent belegyúrtam
kissé tömény lett, de informatívjjncaa
a sorozat következő részei:
- Nők az NCAA-ben
- marching band
- tailgating
- tradíciók
- A Heisman

---
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
mondjuk az idézett NCAA-s cikkemben ott a válasz, bár biztos voltam benne, hogy pont ott nem keresi senki 😛
jjncaa
Akk én kivétel vagyok 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ja akkor jó 😊

Hát én is vacilláltam, hogy ez most átverésnek van-e ott, hogy tudod-e a helyes választ, vagy csak benyomod, főleg mert ugye 1 sportág az tulajdonképp igen is meg nem is lehetne, de aztán mondom csak nem kitolás 😀fetomy
mondjuk az idézett NCAA-s cikkemben ott a válasz, bár biztos voltam benne, hogy pont ott nem keresi senki 😛
http://jjncaa.blogspot.com/2012/03/college-football-ncaa.html

Az NCAA központja Indianapolis-ban található (ugyanitt van a középiskolákat tömörítő NFHS-é is), jelenlegi elnök Mark Emmert. A szervezet égisze alá 23 sportág tartozik, melyeket három csoportba sorolhatunk...

---
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ja akkor jó 😊

Hát én is vacilláltam, hogy ez most átverésnek van-e ott, hogy tudod-e a helyes választ, vagy csak benyomod, főleg mert ugye 1 sportág az tulajdonképp igen is meg nem is lehetne, de aztán mondom csak nem kitolás 😀
több mint 12 éve
Egyébként a válasz direkt van megadva? 😀fetomy
most először csináltam ilyen rafflecopteres játékot, és nem voltam benne biztos, hogy rossz válasznál tovább lehet-e lépni a többi pontra, ezért részben direkt adtam meg, igen

az más kérdés, hogy 31-ből 7-en elrontották a választ 😊

---
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként a válasz direkt van megadva? 😀
több mint 12 éve
Az NCAA

a sorozat következő részei:
- Nők az NCAA-ben
- marching band
- tailgating
- tradíciók
- A Heisman

és aki nem tette még meg, szálljon be a versenybe:

csináltam egy facebookos nyereményjátékot az NCAA hungary oldalon, ha sikeresnek bizonyul az ötlet, akkor további ajándékosztás várható!

https://www.facebook.com/NcaaHungary/app_208195102528120jjncaa
az öt pontból minél többet csinálsz meg, annál nagyobb az esélyed a győzelemre!

---
több mint 12 éve
Goodell sets good example for NCAA

tényleg szánalmas az, amit az NCAA retorzióként kiszab a csapatokra... (a győzelmek utólagos elvétele a legnagyobb baromság, amit el tudok büntetésként képzelni)

---
több mint 12 éve
igazán cefetül a Big East és az ACC áll, előbbinél a "nagy" nyertes a Louisville 4 millió dolláral, utóbbinál a Virginia hattal, a többiek számai a nullához konvergálnakjjncaa
Ennél a két konfnál a kosár azért termeli a lét, a fociprogramokat is abból tartják el 😛Dzsokijuing
ami pontosan annyira elég, hogy kb. nulszaldósra hozzák a költségvetést... nézd meg a Louisville és a Kansas számait, holott kosárlabdában a Cards a listavezető

---
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 247 — Saturday Night Lights
igazán cefetül a Big East és az ACC áll, előbbinél a "nagy" nyertes a Louisville 4 millió dolláral, utóbbinál a Virginia hattal, a többiek számai a nullához konvergálnakjjncaa
Ennél a két konfnál a kosár azért termeli a lét, a fociprogramokat is abból tartják el 😛

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
az NCAA első osztályának 69 BCS csapatából 17 semmilyen bevételt nem termelt az elmúlt naptári évben, a teljes atlétikai osztályt tekintve

a legnagyobb költségvetéssel a Texas bír (150 millió $), mögöttük az Ohio State (131M), a Michigan, a Florida és az Alabama (123), illetve a Penn State (116M) "szerénykedhet", 100 millió dollár feletti a büdzséje még a Tennessee, LSU, Auburn, Oklahoma kvartettnek, utolsó helyen a Cincinnati (37.3M)

magasan a legnagyobb nyereséget az Alabama és a Penn State könyvelhette el (31M), de a Michigan (26.7M), a Texas (24M), a Kansas (23M), a Notre Dame (19M), az Ohio State (18.6M) és az Oregon (16M) egyetemeknek sincs szomorkodni valója

igazán cefetül a Big East és az ACC áll, előbbinél a "nagy" nyertes a Louisville 4 millió dolláral, utóbbinál a Virginia hattal, a többiek számai a nullához konvergálnak

---
több mint 12 éve
csináltam egy facebookos nyereményjátékot az NCAA hungary oldalon, ha sikeresnek bizonyul az ötlet, akkor további ajándékosztás várható!

Látszik a válasz a kérdésnél 😊empty taxi
Ja észrevettem, de direkt hagytam így, első kiírásnál ne hagyja már abba mindenki az első pontnál 😊

részben próba még az egész, persze a nyeremény valóságos

amúgy az eddigi 17 vállakozóból 6-an rossz választ adtak meg 😂

---
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!

Látszik a válasz a kérdésnél 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

https://www.facebook.com/NcaaHungary/app_208195102528120

---
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Az NCAA

berakja magát a sigbe 😀
(az írás szépmunka!)
több mint 12 éve
Az NCAA

kissé tömény lett, de informatív

---
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
még ide bemásolom:
http://www.facebook.com/NcaaHungary

magyar ncaa fanklub, amfoci mellett más college sportokról is írni fogok híreket, persze csak módjávaljjncaa
Már likeoltam. 😊
több mint 12 éve
még ide bemásolom:
http://www.facebook.com/NcaaHungary

magyar ncaa fanklub, amfoci mellett más college sportokról is írni fogok híreket, persze csak módjával

---
több mint 12 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Dave Kindred: "Wrote in 1987 of obscenity of NCAA taking $55 million from TV with near-zip for players. Now $1.8 BILLION, still zip."

Report all obscene mail to your Potsmaster!